Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mazsihisz: Magyarországon biztonságban vannak a zsidók

BelföldSõt, már csak ez a mocskos zsidó-cigány banda lehet itt "biztonságban", de mi az a mazsihisz? Bûnszervezet? Orrmányzati fõtanácsadó testüreg? Igen erõs igény van arra a "hosszú kések éjszakájára". A Mazsihisz elnöke levélben fogalmazta meg aggályait Ronald Lauder Magyarországot bíráló mondataival kapcsolatban.

Heisler András
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap

A Zsidó Világkongresszus vezetõje, Ronald Lauder az Observernek adott interjúban azt mondta, hogy

egész Európában Magyarország a legbántóbb. [...] Elkezdtek Horthy-szobrokat is felállítani, aki ugye náci volt. Még az alaptörvényükben is megváltoztatták a szövegezést, amelybõl így kikerült a "holokauszt" szó.”

Heisler András, a Mazsihisz elnöke a Lauder által elmondottakkal kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy szerinte újságírói manipuláció, vagy téves tanácsadói információk vezethettek a Magyarországot bíráló szavakhoz.

A Mazsihisz elnöke kijelentette, hogy a magyar kormány és a zsidó szervezetek között konstruktív együttmûködés zajlik. A magyarországi zsidók pedig biztonságban élnek hazájukban – jelentette ki Heisler. A zsidó hitközségek vezetõje arra kérte a Zsidó Világkongresszus vezetõségét, hogy a jövõben az antiszemitizmussal kapcsolatos hiteles információkért a Mazsihiszhez forduljanak.

(MTI, Observer)
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016-07-20 08:25
Hogy miiiii???

A magyarországi zsidók pedig biztonságban élnek hazájukban
254 #2 mujko
- 2016-07-20 10:03
Remélem erre gondolt a hiszi-piszi ?
harcunk.info/images/jews-leave.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.66 másodperc
3,386,521 egyedi látogató