Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vladimir Putin rémisztõ jóslata Európának a migránsválságról:

KülföldVlagyimir megmondja az EU meg teljesíti...mert az EU új ura csak tudja mit beszél! Mondjuk azt a holokoszot csak nem kék kihagyni! Vladimir Putin tegnap két lehetséges utat vázolt fel az Európai unió számára a migránsválsággal kapcsolatban. Az egyik, hogy azonnal fizikai erõvel és katonasággal védi meg a Schengeni határokat a másik pedig, hogy továbbra is beengedi az illegális bevándorlókat és ezzel a terroristákat és akkor vége lesz az Európai uniónak, de a harmadik világháborút sõt egy új holokausztot is elõidézhet.

Az orosz elnök szerint a legfontosabb, hogy azonnal be kell fejezni a migránsok utaztatását az unión belül és világosan meg kell mondania az unió vezetõinek a migránsoknak, hogy ne jöjjenek Európába mert úgy is ki lesznek utasítva. A háború elõl menekülõkrõl az a véleménye, hogy a Törökországi menekült táborokban kell õket tartani amíg a háború véget nem ér Szíriában.

Putyin szerint ha az unió politikusai nem ébrednek fel akkor egy éven belül elszabadul a pokol Európában.

Link

Hozzászólások

44 #1 LOVAGINA
- 2015-09-27 12:58
Kadhafi is megjósolta.
75 #2 talpi
- 2015-09-27 21:10
Vászka nem szokott félre beszélni, mondjuk néha kicsit késõbbre teszi a "dolgok indulását, pedig nagyon jól tudja, hogy nem teljesen igaz, :) Igaz meg kell békíteni a "békíthetõket
75 #3 talpi
- 2015-09-29 21:32
Nem kell arra annyit várni a "pokol" már elszabadult, sajnos, egyesek pokollá teszik mások életét, ezzel a sajátjukat duplán, de sebaj, amilyen az adjon Õs-ten olyan lesz a fogadása.
Hogy Európa mekkora szarban van, az már kiderült, de hogy mekkorában lesz, azt még fel sem merik mérni. Ugyan ez a helyzet a meggondolatlanság és a"bölcs tanácsnokok útján is" akik ugye kéjelegve adnak tuti tippeket, de sajna rajta vesznek,mert aki szelet vet-vihart arat. Az Õ törvényeik szerint bánni és akkor majd , mekkora az ész abban a csontból lévõ valamiben. A nyugalom ami nagyon fontos, hiszen a"harag" rossz tanács adó. Tehát mindenki legyen nyugodt, szar van-nagy szar, lehet készülni, kis apró csomagocskákkal, annak ki túl szeretné élni, akli nem az bízzon a nyugdíjjat hozó postásban.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
4,458,183 egyedi látogató