Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Félig roma Orbán Viktortól rettegnek

BelföldCigány az, a másik fele zsidó, de örülök, hogy ez ma már közbeszéd trágya. Hosszú elemzést írt lapjában a Magyarországon élõ amerikai üzletember, Richard Field. De nem ezért fognak emlékezni még sokáig a Budapest Beacon portálon megjelent írásra, hanem mert az egykori LMP-támogató Field azt mondja a kormányfõrõl: „Orbán, aki maga is félig roma…”

De miért gondolom, hogy emlékezetes lesz e momentum? Mert például az Origó nagyon finoman azt a címet adta az elemzésrõl szóló szemléjének, hogy:

Lecigányozta Orbán Viktort Richard Field

Az elemzés eredeti címe egyébként az, hogy Félelem és reszketés Magyarországon, és ez nagyjából mindent el is mond a cikkrõl. Aki viszont részletesen szeretné tanulmányozni a félcigányozó Field helyzetértékelését, itt megteheti.
Link

Hozzászólások

118 #1 keepfargo
- 2015-10-20 13:05
sír a zsizsik, mert nem ö lophatja szét az ország maradékát
azért is sír, mert orstein vitathatatlanul pontokat szerzett a hamis menekült-áradat valós megfékezésével.
azt hiszi a zsizsik hogy ennél rosszabb már nem lehet pedig de, és pedig volt is ennél még rosszabb is - na megy lesz is, ahogy a dolgok a fejlövés irányába haladnak

cigány vagy nem,nem ez a kérdés, a kérdés az, hogy a gondolatvilágában (mármint orsós-olstein-nek)
van-e helye egy önállóbb és jobb magyarországnak. ezt, bevallom, én sem tudom - még azt sem, hogy az esélye mekkora ennek. amit tudok az az, hogy a liberális, idegenszívü csürhe most ajvékol, és van neki miért - már ez megéri, hogy a felocsúdó felcsúti kapjon további bizalmat - abban a reményben, hogy a zsizsik véglegesn kiszoruljon a hatalomból, és inkább okádja kívülröl az epét, kenje a kakit, hülyítse a népet, és csikorgassa a fogait.

egyébként a legszebbnek azt tartom az egészben (mert a politika ezen a szinten olyan randa, hogy az már szép ...)
hogy ez az egész, a síró zsizsikkel meg a "félig rossz származású" kiskanásszal csak mübalhé, ami arra szolgál hogy a birka megint ne tudja, mit hoz a jövö: további betelepítést, vagy az ellenkezöjét...folytatódo gyarmati sort, vagy fellélegzést...
52 #2 kuka7
- 2015-10-20 15:28
A patkány elég késõn ébred fel,mi már ezt régen tudjuk,újat nem mond-ja a patkány meg az marad mindig,mint a zsiodó,és cigány,sose tud kivetkõzni bõrébõl-öregapám mindig ezt mondata egykoron ,régen,de ez illik mindig a mára.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
3,410,457 egyedi látogató