Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ismét hibáztak, vége a "játéknak", itt az ideje feladni!

BelföldNa, itt is "készül" a "puncs", mert a zujzüllöttnek minden spricc új. Elõször is, pintérsanya halott...a többit meg már rég tudj-átok-tek-tök... (Nyilt leleplezõ levél) Link Megkeresett engem a Nemzeti Védelmi Szolgálat, vagyis Pintér magánhadserege... Tisztelt Honfitársaim, Rendõrtisztek, NVSZ dolgozók (és mától EX-NVSZ dolgozók, mint "Rácz Krisztina" +36 30 407 6698), rendvédelmi tisztek!

Ezt a nyílt üzenetet úgy fogalmazom a címzettek tág köre miatt, hogy bárki megérthesse, ezért elnézést kérek a rendvédelmi tisztektõl, hogy látszólag feleslegesen hosszú és "szájbarágós".
Ellenben felhívom a figyelmét mindenkinek arra, hogy a benne foglalt közjogi tények miatt rendkívül súlyos, az egész magyar népet közvetlenül érintõ (büntetõ)jogi következményei vannak, emiatt mindenképp olvassák végig!
Továbbá megkérek minden civilt, aki olvassa, hogy mentse le saját magához is az oldalt és betétjeit, hogy eszükbe se jusson törekvéseket tenni azért, hogy az oldal elérhetõségét korlátozzák!
Minden böngészõben a Fájl menüben (ALT-F) van oldal mentése lehetõség.
Az egész anyag pedig egyben itt tölthetõ le RAR (csomagolt) formátumban.

Megkérek minden rendõrkapitányságon dolgozó, a központi e-maileket olvasó tisztet, hogy haladéktalanul értesítse errõl a levélrõl a saját kapitánysága vezetõjét!!!

Dr. Pintér Sándor
belügyminiszter

Születési hely, idõ:
Budapest, 1948.07.03.

Képzettség:
jogász, rendõrtiszt

Végzettség:
Tanulmányait a Budapesti Mûszaki Egyetem Gépészmérnöki Karán kezdte, 1978-ban a Rendõrtiszti Fõiskolán, majd 1986-ban az ELTE jogtudományi karán diplomázott.

2013-ban nyugállományú vezérezredessé léptették elõ.

Politikai életút:
Az elsõ Orbán-kormány idején, 1998-2002-ben a Belügyminisztériumot irányította.
A második Orbán-kormány idején, 2010-2014-ben a Belügyminisztériumot irányította.
2014-tõl a harmadik Orbán-kormány belügyminisztere.

Forrás:
http://www.kormany.hu/hu/belugyminiszterium/a-miniszter/eletrajz
Orbán Viktor
miniszterelnök

Születési hely, idõ:
Székesfehérváron, 1963. május 31

Képzettség:
jogász

Végzettség:
...
1983-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatójaként a Jogász Társadalomtudományi Szakkollégium (1988-tól Bibó István Szakkollégium) egyik alapító tagja.


Politikai életút:
....
A 2010. évi parlamenti választásokat követõen a kétharmados többséget szerzõ Fidesz–KDNP pártszövetség vezetõje, miniszterelnöke.

Forrás:
http://www.kormany.hu/hu/a-miniszterelnok/eletrajz
Dr. Áder János
köztársasági elnök

A köztársasági elnök alkotmány által definiált legfontosabb feladata.„Magyarország államfõje a köztársasági elnök, aki kifejezi a nemzet egységét, és õrködik az államszervezet demokratikus mûködése felett.”

Születési idõ:
1959. május 9-én

Képzettség:
jogász

Végzettség:
Sikeresen felvételizett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karára, ám a családfõ váratlan betegsége és korai elvesztése súlyos dilemma elé állította a családot. Megfizethetetlennek tûnt a pesti egyetem, ezért a nappali tanulmányok mellett szükségessé vált, hogy Áder János idõrõl idõre éjszakai munkát is vállaljon. 1983-ban így szerzett jogi diplomát cum laude minõsítéssel, s szerzett e diplomával doktorátust.

Politikai életút:
...
Schmitt Pál lemondása után, 2012 április végén a Fidesz–KDNP-frakciószövetség 262 ajánlásával lett az egyetlen államfõjelölt.[5] Az Országgyûlés május 2-án az elsõ fordulóban kétharmados támogatással, 262 szavazattal köztársasági elnökké választotta

Forrás:
http://www.keh.hu/eletrajz/,
https://hu.wikipedia.org/wiki/Áder_János
Dr. Polt Péter
legfõbb ügyész

Születési hely, idõ:
Budapest, 1955. szeptember 6.

Képzettség:
jogász

Végzettség:
1980-ban “Summa cum laude” minõsítéssel szerzett jogi diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd 1982-ben jeles minõsítéssel tett bírói-ügyészi szakvizsgát.

1984-ben Strasbourgban az Összehasonlító Jogi Fakultáson, 1986-ban a Hágai Nemzetközi Jogi Akadémián, 1990-ben professzori ösztöndíjjal Strasbourgban az Emberi Jogok Európai Igazgatóságánál posztgraduális képzésen vett részt.


Politikai életút:
...
2010-ben Schmitt Pál köztársasági elnök Poltot jelölte legfõbb ügyésznek, akit a kétharmados többséggel rendelkezõ Fidesz- és KDNP-frakciók megválasztották az új választási szabályok szerint immár kilenc évre. 2011-ben Polt Pétert választották meg az uniós legfõbb ügyészek szervezetének elnökének Rómában

Forrás:
http://ugyeszseg.hu/?page_id=380,
https://hu.wikipedia.org/wiki/Polt_Péter

Elõszó:

Elõre szólok, hogy ez a nyílt leleplezõ levél minden egyes része több helyen is backup-olva van, tehát bármelyik részének vagy külsõs hivatkozásainak (ami szerves része) van biztonsági másolata, tehát eltávolítás esetén pillanatok alatt vissza tudjuk tenni.
A weboldal tartalmának biztonsági másolatait megkapta minden Alkotmányos Magyarország (t.ö.) tag, vagyis rengeteg tudatos honfitársam, és ha kell, óránként feltesszük egy újabb tárhelyre és publikáljuk, meghirdetjük újra és újra!
Ettõl függetlenül megkérünk minden látogatót, hogy saját magának is mentse le az oldalt és a betétjeit (ALT-F és mentés másként, vagy oldal mentése), mert még "jól jöhet" az utókornak!

Ezt a nyílt levelet megkapta a magyar rendõrség minden szerve, valamint külön az NVSZ, mégpedig több elérhetõségen is.
Az elérhetõségeket tételesen a végén felsorolom az SMTP logokkal együtt, amik bizonyítják az e-mail-ek célbaérését.

A levelemben látszólag teszek ajánlásokat a magyar nép nevében, de megkérek mindenkit, hogy vegye figyelembe, hogy erre egyedül nem vagyok jogosult, tehát ezek csak javasolatok, mivel technikai háttér hiányában nincs lehetõségem ezeket a pontokat minden honfitársaimmal leegyeztetni! Ettõl függetlenül meggyõzõdésem, hogy minden becsületes és jogkövetõ magyar állampolgár hasonlóan gondolkodik ezekben a kérdésekben....


Mi is az NVSZ vagyis a Nemzeti Védelmi Szolgálat?

Ez az a szervezet, ami közvetlenül a belügyminiszter alá tartozik és a feladata elvileg (!) a különbözõ "hatóságok" , az NVSZ törvényi szabályozása alapján (293/2010. (XII. 22.) Korm. rendelet) "védett szervek" belsõ ellenõrzése és a törvényességeik kontrollálása.
Vagyis Pintér irányításával felügyeli többek között a rendõrség "törvényes" mûködését.

Na itt jön a csavar a történetbe, ugyanis a Magyarország Alaptörvénye érvénytelen, joghatás kiváltására nem alkalmas!

Ennek pedig igen méllyen szántó következményei vannak, pl. az érvénytelenség nem csak alkotmányos válságot, de a rendõrségen belül is belsõ válságot okoz!
A következményekbe ne menjünk itt bele, (inkább külön PDF-ben csatolom), inkább nézzük a bizonyítást idõrendi sorrendben!

1) Geri Tibor "A fél siker is siker?" -c, jegyzet (2011. október 17), melyben leírja, hogy õ az évszázad bûncselekménye elkövetése ELÕTT megpróbálta megakadályozni annak megtörténését azzal, hogy jogi egyetemek alkotmányjogi tanszékeinek, alapítványoknak, intézeteknek és ismert alkotmányjogászoknak levelet írt, melyben vitát próbált kezdeményezni az érvénytelenségrõl kialakított álláspontjával kapcsolatosan.
A jegyzetbõl kiderül, hogy SENKI nem merte vállalni a vitát, de legtöbben még válaszolni sem mertek neki!

- ) 2012. január 01. Az alaptörvény hatályba helyezése, az alkotmányos válság kezdete.

2) 2013. augusztus 11. 10.000.000 Ft értékû felajánlás az Egységfront részérõl annak az alkotmányjogásznak, aki képes cáfolni az állítást.
Jelentkezõ a mai napig (közel 3 éve) nem érkezett, biztosan "jól fizetettek" ezek az alkotmányjogászok.....

3) 2013. november 22, az Alkotmányos Ellenállás meghírdetése, és nyílt levél, valamint postán is megküldött levél a teljes politikai "elit"-nek, még a törvényes "második Orbán kormány" idején.
Ez volt afféle utolsó figyelmeztetés a politikai "elit"-nek.

- ) 2014. április a törvénytelen választások a nem-magyar államban, csalással, a nép megtévesztésével, érvénytelenül. (Az alkotmányos válság következményei PDF-ben bizonyítva.)

4) 2014. május 11. "Új helyzet, új esély!"

5) 2014. október 19. Az Alkotmány KÖTELEZ!!! - Nyílt levél a rendõrség személyi állományának.

6) 2015. december 13. Az Alaptörvény közjogi érvénytelenségének bizonyítása

7) 2016. február 18. Nyilvános vitát az Alaptörvényrõl! - ismételt nyílt levél egy közjogi vita lefolytatására egy olyan, már tény kérdésben, amire 4 év után sincs cáfolat.
Idézet belõle: "2011-ben a megalkotása és a hatályba lépése közt, nyilvános vitát szerveztem az Alaptörvényrõl. 9 egyetem alkotmányjogi tanszékét, neves intézményeket, volt minisztereket és ismert alkotmányjogászokat hívtam meg. Szinte senki nem válaszolt a kezdeményezésemre. Pedig ha akkor lefolytatjuk azt a vitát, megakadályozhattuk volna azt a pusztítást, amit ez a politikai „elit”-nek nevezett rablóbanda véghezvitt."

8) 2016. március 16. Alaptörvény érvénytelenségére épített beadvány a X. kerületi kormányhivatalnak.
Felelõs személy: Dr. Horváth Tivadar, hivatalvezetõ, végzettsége: jogász
Válasz 35 nap múlva a Fõvárosi Kormányhivataltól (másodfokú "hatóság"), amiben belsõ hibát ismernek el, az alkotmányos válságra vonatkozó cáfolat nincs!

9) 2016. március 31. Az Alkotmány KÖTELEZ!!! nyílt levél (publikus anyag) o1, o2, o3, o4, o5, o6, o7, érkeztetése a X. kerületi rendõrkapitányságon
Felelõs személy: Gyetvai Tibor, alezredes, Kapitányságvezetõ, végzettsége: jogász
Válasz a mai napig nincs, a következmények lentebb részletezve.

10) 2016. április 13. Az érvénytelen alaptörvény bizonyítására készült 15 oldalas részletes jogi szakvélemény és beadvány beadása a X. kerületi rendõrkapitányságon, érkeztetés nélkül. (publikus anyag)
Ugyanekkor a DKÖ (Deviza Károsultak Önszervezõdése) csoport által kidolgozott jogi anyag, aminek segítségével a törvénytelen kilakoltatások megakadályozhatóak, o1, o2, o3, o4, érkeztetése. ("Piszkozat" állapot, nem publikus anyag, "Józsi Agytröszt" nevû facebook felhasználó küldte át, hogy véleményezzem, a dátuma el van ütve: március helyett júniusra. Épp nálam volt, ezért adtam csak be, hogy tudja a rendõrség, hogy kilakoltatáskor kb mire számítson...)
Felelõs személy: Gyetvai Tibor, alezredes, Kapitányságvezetõ, végzettsége: jogász
Válasz a mai napig nincs, a következmények lentebb részletezve.

11) 2016. április 22. Nyílt levél az alkotmányjogászoknak! - utolsó figyelmeztetés!

12) 2016. április 22. Az Alkotmányos Magyarország (társadalmi önszervezõdés) és a diktatúra felszámolásának kezdete
- Elsõ lépés az alkotmányos magyar állam felé! Máté Tamás 4 1
- Elsõ lépés az AM felé! Orosházi Ferenc, Kerékgyártó László 4 2
- Elsõ lépés az alkotmányos magyar állam felé! Geri Tibor 4 3
- Elsõ lépés az AM felé! Dr. Gyarmati Éva és Geri Tibor 4/4

13) 2016. május 2. Alaptörvény érvénytelenségére épített beadvány a Fõvárosi Kormányhivatalnak.
Felelõs személy: Dr. György István, kormánymegbízott, végzettsége: jogász
Válasz 38 napon túl (a mai napig) nincs, cáfolat nincs.

14) 2016. május 11. Alaptörvény érvénytelenségére épített beadvány a Nemzeti Adó és Vámhivatalnak.
Felelõs személy: Jenei Zoltán, Igazgató (Gvadányi), (A hatáskör gyakorlója), végzettség: ismeretlen (Hogy lehetséges, hogy egy NAV-nak az igazgatója nem jogász egy jogállamban???)
Válasz a mai napig (33 nap után) nincs, cáfolat nincs, az adóhatóság pedig a cég székhelyére bejelentett adóellenõrzésrõl szó szerint elmenekült a tanúk és a kamerák láttán 2016. június 9-én!


A fenti felsorolásból jól látható, hogy bár cáfolni kicsit sem kockázatos az érvénytelenség bizonyítását, senki sem tudja!
Megerõsíteni pedig felelõs beosztásban dolgozó személy nem meri!
Így közel 5 év után, cáfolat hiányában, illetve a hatóságok reakciója alapján, -mint beismerõ vallomás alapján- megerõsítettnek tekintem.

Véleményem szerint ezzel minden Alkotmányos Magyarország (t.ö.) tag ugyanígy van.

Ezt a huza-vonát még évekig lehetne folytatni azzal, hogy magyar állampolgárokként végrehajtói hatalom hiányában továbbra is tehetetlenül végignézzük a törvénytelenül kilakoltatott magyar lakosságot, a módszeresen lerombolt államot és szociális szolgáltatásait, a gazdaság lerombolását, az "állam" végletekig eladósítását, földterület és egyéb közös vagyonaink törvénytelen elidegenítését, illetve azt a tényt, hogy a lakosságban egyre emelkedõ számban a hatóságok felé beadott AE tartalmú beadványok miatt az ügyek "megállnak" vagy épp jogállamisággal ellentétes módon a hatóságok erõszakkal érvényt szereznének az érvénytelen joguknak, de szerencsére pont maga a rendvédelmi szervek hibás lépése vet véget most ennek az egész õrületnek!

Ugyanis az NVSZ hibázott, és a lépésük itt is beismerõ vallomásként értelmezhetõ, ráadásul az õ felelõsségük az alkotmányos válság kialakulásában és elmélyülésében egyértelmûen megállapítható!

Ugyanis az NVSZ feladata a törvényesség ellenõrzése a védett szervek felett, holott maga az NVSZ törvényeit is többször módosította jogellenesen a törvénytelen országgyûlés, és ezért nekik már a kezdetek idején kötelességük lett volna fellépni!!!
Vagy esetleg valaki azt akarja mondani, hogy egy törvényesség ellenõrzésére létrejött szervben nincsenek jogászok, akik értenek a törvényesség ellenõrzéséhez???
Ha van jogász köztük, akkor nyilván a levelem hatására boldogan és azonnal cáfolja és publikálja az érveit mondjuk az NVSZ weboldalán, vagy tévedek???

24 órán túli késlekedés elismerése annak a ténymegállapításnak, hogy az NVSZ csak is törvénytelenül, jogellenesen tud mûködni, minden papír, amit kiad, hamis (köz)okirat.

A mûködésükbõl adódó kötelességüket 5 éve mulasztják el folyamatosan, és ezt bizonyítják a következõ nyilvánvaló tények:
1) a saját weblapjukon a sok érvénytelenül módosított törvényre hivatkozás, (Gyakorlatilag egyetlen egy olyan törvény nincs közte, amit ne módosítottak volna érvénytelenül, és ennek ellenére módosított formában érhetõ el.)
2) A saját alapító okiratuk utolsó módosítása, amiben a magyar állam jogrendjében nem is létezõ rendeletre hivatkoznak (68/2013 (XII. 29.) NGM rendelet.)
3) valamint a 2016. június 1-én érkezett telefonhívása felém, mint egyszerû civil magánszemély felé.

Az alapító okiratukból még az elsõ és második változat érvényes volt, mivel Pintér akkor még tényleg BM miniszter volt jogilag a magyar államban, még ha tevékenységét 1 éve jogsértõen is végezte, az alapító okiratot akkor õ jogosult volt aláírni.

Az NVSZ kötelességének elmulasztása bizonyítható, és a teljes tevékenysége törvényellenes 2012. január 1. óta, tehát már most indokolt felfüggeszteni, és visszamenõleg kivizsgálni.

Vagyis megállapítható, hogy az NVSZ
- vagy nem tartalmaz joghoz értõ embereket, ami azt jelenti, hogy a feladatkörük elvégzésére szakképesítés és/vagy szakértelem hiányában alkalmatlanok, vagyis felfüggesztésük és a mûködésük kivizsgálása indokolt
- vagy meg tudják cáfolni az alaptörvény érvénytelenségének bizonyítását
- vagy vannak benne a joghoz értõ jogászok, de akkor tudatosan mûködnek törvénytelenül, ez esetben bûnözõk dolgoznak benne, és a felfüggesztésük és mûködésük kivizsgálása indokolt.

Vagyis megállapítható, hogy az NVSZ az a felülrõl vezérelt szerv, ami rákényszeríti (vélhetõen különbözõ törvénytelen módszerekkel) az érvénytelen jogot a rendõrség (és más hatóságok) felelõs tisztjeire.
Persze az egész alaptörvény meg a "Magyarország" nevû idegen magán-"állam" egy gigantikus megtévesztés, tehát a rendõrségi tisztek nem is biztos, hogy tudnak az érvényes jogról, de ha mégis, akkor is úgy tûnik, az NVSZ dolga, hogy "állítsa újra irányba" õket!

Ha jobban végiggondoljuk, hogy a NAV is hozzájuk tartozik, mint "védett szerv", így már nem is olyan meglepõ, hogy az 1 milliárdos áfa csalásokat miért nem vizsgálják ki, valamint a felsõ (vezetõ) rétegben miért stimmelnek mindig a vagyonnyilatkozatok és miért nem indulnak és végzõdnek eredménnyel abból a körbõl vagyonodási vizsgálatok.

A folytatólagosan elkövetett törvénysértésért jelenleg ismert felelõs személyek az NVSZ oldaláról:

NVSZ : (A fentebbrõl már ismert) dr. Bolcsik Zoltán r. vezérõrnagy (rendõrségi fõtanácsos, fõigazgató) forrás: http://nvsz.hu/szervezet/nemzeti-vedelmi-szolgalat
RSZVSZ : Szabó Jenõ r. vezérõrnagy (rendõrségi fõtanácsos címzetes egyetemi docens igazgató fõigazgató-helyettes) forrás: http://nvsz.hu/szervezet/nemzeti-vedelmi-szolgalat/rszvsz-igazgatosag
PTVSZ : dr. Tomin Szilvia r. dandártábornok (rendõrségi fõtanácsos igazgató fõigazgató-helyettes) forrás: http://nvsz.hu/szervezet/nemzeti-vedelmi-szolgalat/ptvsz-igazgatosag
KSZVSZ : dr. Farkas László r. dandártábornok (rendõrségi fõtanácsos igazgató) forrás: http://nvsz.hu/szervezet/nemzeti-vedelmi-szolgalat/kszvsz-igazgatosag

(A teljesség igénye nélkül, valamint civilként a felderítési lehetõségek hiányában készült felsorolás.)

Nézzük, hogy mi volt a végzetes hiba, amit a telefonhívással elkövettek:

Ahhoz, hogy értsük, mi miért történik, tudnunk kell, hogy a rendõrség hierarhikus szervezet, vagyis ha 1-1 tiszt nem tud mit kezdeni egy ténnyel, bejelentéssel vagy anyaggal, akkor a felettese vagy felettes szerve felé fordul.
Vagyis a fentebb 9) és 10) -es pontokban jelzett és ismertetett beadványnak vagy a megválaszolójukig (az alkotmányos válság létezésének cáfolójáig) kellett volna mennie, vagy pedig fel kellett jutnia a belügyminiszterig, vagyis Pintérig, aki jogászként köteles lett volna 2 dolog közül választani:

A) megcáfolni, B) elismerni a válság létezését, a saját felhatalmazásának hiányát, és kapitulálni.

De ezek közül egyik sem történt, helyette a beadványok "valahogy" lejutottak a szintén a BM alatt mûködõ belsõ felderítésig, ahol semmi keresnivalója, sem akkor, ha igaz, sem akkor, ha tévedés!

Miért?
Mert az NVSZ a belsõ ellenõrzése a rendõrségnek, és a rendõrség lehetõségeihez képest helyesen viselkedett, hogy végig feljuttatta az anyagot.
Az NVSZ-nek pedig a 293/2010. (XII. 22.) Korm. rendelet alapján semmi dolga magánszeméllyekkel, ha csak nem valósul meg valamelyik az alábbi bûncselekményekbõl:

Az érvénytelenül módosított 293/2010. (XII. 22.) Korm. rendelet ami alapján az NVSZ mûködik:

"3. Bûnfelderítés

6. § (1) Az NVSZ felderítõ tevékenységét a nyomozás elrendeléséhez szükséges gyanú megállapításáig vagy kizárásáig folytatja.

(2) Az NVSZ a következõ bûncselekmények esetén folytat felderítést:

a) a védett állomány tagja által elkövetett

aa) a 2013. június 30-ig hatályban volt, a Büntetõ Törvénykönyvrõl szóló 1978. évi IV. törvény (a továbbiakban: 1978. évi IV. törvény) szerinti visszaélés személyes adattal (1978. évi IV. törvény 177/A. §), XV. fejezet IV. címe szerinti hivatali bûncselekmények, bûnpártolás [1978. évi IV. törvény 244. § (3) bekezdés b) pont], vesztegetés (1978. évi IV. törvény 250–255. §), közokirat-hamisítás (1978. évi IV. törvény 275. §), zsarolás [1978. évi IV. törvény 323. § (2) bekezdés c) pont],

ab) a Büntetõ Törvénykönyvrõl szóló 2012. évi C. törvény (a továbbiakban: Btk.) szerinti személyes adattal visszaélés (Btk. 219. §), bûnpártolás [Btk. 282. § (3) bekezdés d) pont], XXVIII. Fejezete szerinti hivatali bûncselekmények, vesztegetés (Btk. 290. §), vesztegetés elfogadása (Btk. 291. §), hivatali vesztegetés (Btk. 293. §), hivatali vesztegetés elfogadása (Btk. 294. §), vesztegetés bírósági vagy hatósági eljárásban (Btk. 295. §), vesztegetés elfogadása bírósági vagy hatósági eljárásban (Btk. 296. §), közokirat-hamisítás (Btk. 343. §), zsarolás [Btk. 367. § (2) bekezdés c) és d) pont],

ac) szolgálati helyen vagy hivatali tevékenységgel összefüggésben elkövetett, az eddigiekben fel nem sorolt bûncselekmények, ha e bûncselekmények felderítése nem tartozik más szerv hatáskörébe,

ad) katonai bûncselekmények (az 1978. évi IV. törvény XX. fejezet, illetve Btk. XLV. Fejezet), kivéve a szökést (1978. évi IV. törvény 343. §, illetve Btk. 434. §), a zendülést (1978. évi IV. törvény 352. §, illetve Btk. 442. §) és a harckészültség veszélyeztetését (1978. évi IV. törvény 363. §), illetve a készenlét fokozásának veszélyeztetését (Btk. 454. §);

b) a védett állományba nem tartozó személy által elkövetett, az a) pontban felsorolt bûncselekmények, ha azt a védett állományba nem tartozó személy a védett állományba tartozó személlyel közösen, vagy annak segítségével követi el;

c) a védett állomány tagjával szemben hivatali kötelességének teljesítése miatt vagy reá tekintettel elkövetett bûncselekmények, továbbá a védett állomány közeli hozzátartozójával vagy a védett állomány tagjával kapcsolatban álló más személlyel szemben elkövetett emberölés, kényszerítés, személyi szabadság megsértése, emberrablás vagy zsarolás felderítése, feltéve, hogy e bûncselekményeket a védett állomány tagjának hivatali kötelessége teljesítése miatt vagy reá tekintettel követték el."


Viszont a helyzet az, hogy a felsoroltak közül egyik sem teljesült, úgyanis én csak tájékoztató anyagokat adtam be a megállapított közjogi tényekrõl, ami hivatkozásokat tartalmazott érvényes jogszabályokra.

Zöld vonal: Ha nem tudnak hozzászólni, akkor ezen a vonalon kellett volna feljutnia a belügyminiszterig, aki utána -ha becsületes- akkor az A) vagy B) változat szerint dönt.
Szürke vonal: Tévedésünk esetén bármelyik ponton megcáfolhatta volna bármelyik jogász végzettségû rendõrtiszt, és visszaküldhette volna a beadónak.
Piros vonal: Amerre feltételezhetõen ment az anyag valójában.

A 2016. június 1-ei telefonhívásukat követõen elgondolkodtam ezen, hogy vajon mi a fenét akarhatnak, amikor a beadott anyag eleve feketén-fehéren tartalmzza a tényeket, amibõl számukra is világosnak kell lennie a helyzetnek, vagyis annak, hogy õk még csak nem is hivatalos szerv már, és csak is törvénytelenül tudnak mûködni!
De mivel szervként mutatkoztak be és hivatali helyiségbe hívtak be, ebbõl egyértelmûen kiderült, hogy a szándékaik csak is tisztességtelenek tudnak lenni !!!

Vagyis elõadták a klasszikusan felülrõl, bûnözõ által vezérelt maffia szervezet "normális" mûködését, amibõl az is következik, hogy vagy vallatni akartak az Alkotmányos Magyarország (t.ö.) tagjairól és/vagy terveirõl,(amikrõl egyszerû aktivistaként nem valami sokat tudok) vagy pedig egyszerûen el akartak tenni láb alól, meg akartak zsarolni, vagy fenyegetni, vagy vesztegetni...

Ez úton is üzenem a kedves "Rácz Krisztinának", hogy a megbeszélt (hívás 2, hívás 3) 14-ei "randevúra" nem fogok elmenni, mivel semmi okom sincsen az NVSZ-t hivatalosan és törvényesen mûködõ szervezetnek, pláne hatóságnak tekinteni!!!

Ha a leleplezõ levelem után pár hónapon belül velem vagy családtagjaimmal bármi "furcsa baleset" történik, akkor az AM és a nép tudni fogja, hogy merre keresse a felelõsöket, és megúszni nem tudják tettük következményét még itt az anyagi világban sem, pláne nem odaát!

Az kívülrõl nézve persze nem bizonyítható, hogy maga a belügyminiszter továbbította-e az NVSZ felé a beadványokat, ezt csak azok tudják, akik belülrõl látják a jelentéseket, de valójában nincs is jelentõssége, ugyanis az NVSZ dolgozóinak minden lényegesebb ügyérõl jelentést kell tennie a belügyminiszter felé!

Tehét a jelen leleplezõ levélrõl is kötelezõen jelentést kell tenni neki!

Pintér pedig jogász, és mivel részt vesz a törvényellenesen mûködõ "kormányban", ezért a jelen levél mint bizonyíték, minimum megalapozott gyanúra ad okot vele szemben különösen nagy értékre elkövetett csalás bûncselekményében, valamint 2014. április óta minden általa aláírt (köz)okirat hamis (köz)okirat.

Az alaptörvény érvénytelenségének ugyanis az is következménye, hogy Pintér Sándor megbízatása is 2014 áprilisában lejárt végleg!
(2010. évi XLIII. törvény a központi államigazgatási szervekrõl, valamint a Kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról 46. § (1))
Ugyanis az összes parlamenti képviselõ érvényes mandátuma lejárt ekkor, új érvényeset pedig nem szereztek a saját csalásuk és hazugságuk miatt.Tisztelt Rendvédelmi dolgozók, tisztek!

Még mielõtt rátérünk a megoldási javaslatra, itt álljunk meg, és gondolkozzunk el egy pillanatra!

Mivel az összes érvényes mandátum lejárt, ezért törvényesen már kijavítani sem tudja a politikai "elit" a saját hibáját, mivel most már NULLA felhatalmazással rendelkeznek.

A választási törvény is érvénytelen, és új választás is csak a nem is létezõ "Magyarország" nevû idegen állam választása lehetne.
A magyar államban, a régi választási törvény alapján pedig nincs olyan, aki kiírhatná és lebonyolíthatná a választásokat, tehát választás és kormányváltás útján nem oldható meg a probléma!
Bármilyen szeretetre méltó és jóságos kormány is jönne, az állampolgárok az érvénytelen jog ellen akkor is tudnának beadványokkal válaszolni a hatóságoknak, és emiatt a hatóság akarata akkor is csak jogsértéssel, erõszakkal lenne kikényszeríthetõ, ami továbbra is diktatúrát jelentene.
A probléma csak és kizárólag népi alkotmányozással oldható meg, ehhez pedig a népnek kell élnie az érvényes önrendelkezési jogával, amivel a "Magyarország" nevû állam alaptörvényi jogrendje szerint eleve nem is rendelkezik!


Gondoljuk azt végig, hogy az írott és érvényes jog szerint a magyar állampolgárok felett nincs joghatósága a "Magyarország" nevû (létre sem jött) államnak, tehát a jogrendjében eljáró "hatóságok" nem tehetnek semmit sem jogszerûen velük szemben.


Senkitõl nem várható el, tehát még a rendõrség sem tudja elvárni, hogy bárki is fogadjon el érvényesnek egy nyilvánvalóan létre sem jött állam érvénytelen jogrendjét, és senki nem tudja megindokolni -a tévedésre, megtévesztésre hivatkozást kivéve- becsületes érvekkel, hogy miért teszi, ha mégis elfogadja!!!

A beadványaink is bizonyítják ezt, hogy a hatóságok jogtudatos emberrel szemben tehetetlenek.
Ha nem lépjük meg most azt, ami a kötelességünk, akkor mi lesz itt?
Olyan világban akarunk élni, ahol kijön a NAV és nem arra hivatkozik, hogy a társadalom többségi felhatalmazása alapján alkotott jogszabály alapján jár el, hanem azért jár el mert "õ az erõsebb" ???
Olyan világban, ahol a rendõrség a tisztjeit a bûnözõk füttyentésére arra kényszeríti, hogy saját állampolgárait tegye az utcára egy olyan bíróság döntése alapján, ahol olyan bíró dolgozik, aki tudja is magáról, hogy csalást követ el, mert nincs érvényes jogszabályi felhatalmazása?
Az írott és érvényes jog alapján bizonyítottan bûnözõknek akarnak a kihasznált, megalázott és kényszerített rabszolgái lenni, belviszályokkal, rendszeres furcsa balesetekkel, az egyenként fellázadó tisztek kiiktatásával?

A rendõrség és a nép közötti háborút, amiben a rendõrségnek még csak törvényi felhatalmazása sincsen?

Tényleg ezt akarjuk?
Oda akarunk jutni, mint pl Franciaország vagy Venezuela?

Én büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, és buszke vagyok az országomra is, és tudom, hogy bennünk sokkal több van ennél, mi megfontoltabbak és bölcsebbek vagyunk, mi el tudjuk kerülni és vissza tudjuk fordítani a jogállam felszámolását!

Ne feledjük azt sem, hogy a hatályos (ideiglenes) alkotmány (amit nem tudtak hatályon kívül helyezni az érvénytelen alaptörvénnyel) az állampolgároknak(így a rendõrségnek is) kötelességgé is teszi az alkotmányos rend helyreállítását, és a hatalom nettó bitorlóival szembeni fellépést!
Azt is érdemes a mérlegelésnél figyelembe venni, hogy Önöket épp úgy védi és kötelezi is az ideiglenes alkotmány, mint a népet, vagyis nem tudnak a nép felé elszámolni azzal a kérdéssel, "hogy miért nem teszik a kötelességüket?" !

Továbbá azt is mérlegelni kell, hogy az alkotmányos válság következményei addig állnak fenn, ameddig a válság is!
Ugyanis az alkotmányos rend helyreállítása után az elmúlt 5 év ügyeit felülvizsgálva határozhat úgy az új vezetés, hogy érvényessé nyilvánítja azokat az ügyleteket, amik nyilvánvalóan nem a jogsértés kihasználására irányultak, mint pl házasságkötések, cégalapítások, és érvénytelenítheti a jogsértés kihasználására létrejött jogügyleteket, mint pl: az állami földek jogellenes eladásait!

Vagyis jól látható, hogy az akkori rendõrfõkapitány (és persze még sok más felelõs beosztásban dolgozó személy) mulasztása miatt már most is hatalmas rendrakás áll elõttünk, de minél tovább húzódik, annál több a károsult, annál több a kár, és a rendõrség helyes lépése nélkül csak is egy felesleges polgárháborúval oldódhat meg a helyzet pár év múlva, de így is úgy is ugyanoda jutunk, mivel a mostani kamu-képviselõknek NINCS JOGA ÉS LEHETÕSÉGE helyrehozni amit elszúrtak!

Ha a rendõrség nem jól dönt most, hány áldozat lenne pár év alatt mindkét oldalon?
És gyõzhet-e egy pár tiz ezres fegyveres testület egy 10 milliós néppel szemben, akinek ráadásul igaza és joga is van?

Ma, most Magyarországon a béke, a szeretet, a jogállamiság és társadalmi-politikai rendszer új minõsége születik meg éppen a szemünk láttára!
A rendõrség ha beszáll ebbe, ha nem, ez csak a kialakulásához szükséges idõt befolyásolja, de a végeredményt nem!

Most épp 1 db puska/pisztolylövés nélkül lehetõség van törvényesen az új rendszert kialakítani, pont az NVSZ hibájának köszönhetõen, mivel a saját hibájukból eredõen leleplezõdtek!

Gondolkodjunk el ezen, mert a rendõrség, a TEK, és a hadsereg is választhatja a békét, a jogot/törvényt és a népet egyszerre!

Bátran állíthatom, hogy ma, ha a rendvédelmi dolgozók a népet választják, a nép boldogan ki fog állni Önökért!!! Most még igen!!!

Nem hinném hogy szükséges lenne olyan mélyre süllyedni, hogy tüntetést kelljen szervezni a rendõrség felé azzal a céllal, hogy tegye a kötelességét....

Azt is jelzem, hogy amint a fenti 12)-es bizonyítási pont videóiból kiderül, hogy már összegyûlt 4.5 millió aláírás azoktól az emberektõl, akik nem tartják érvényesnek az alaptörvényt, és új alkotmányt akarnak!

Ha az alaptörvény érvénytelen, akkor a rendõrség sem hatóság, hogyan tudna akkor a rendõrség bármit is jogszerûen tenni?
Nagyon egyszerû:
Az eljárási jogosultságát nem az érvénytelen alaptörvénybõl, hanem a hatályos (ideiglenes) alkotmányból származtatja.
Ezzel persze eljárási kötelezettsége keletkezik az érvénytelen alaptörvénnyel visszaélõ bûnözõkkel szemben.


Javaslat az NVSZ dolgozók részére:

Hölgyeim és Uraim, vége a játéknak!
Lebuktak, nincs esélyük, nincs tovább, nem lehet kimagyarázni!

Azt javaslom, hogy azonnal adják fel magatokat a rendõrségen, a rendszerváltásban nem vehetnek részt, a rendõrség fogja õrizetbe venni önöket, ameddig a folyamat elsõ szakasza lezajlik, ez csupán néhány nap.
De nem kell aggódni, a bûnök ki lesznek vizsgálva, és azok eredménye alapján *JAVASLOM* a következõ kimeneteleket, amit már az új bíróság fog eldönteni:

a) dolgozhatnak tovább a rendvédelem kötelékében, mint elismert becsületes tiszt
b) felfüggesztett börtönbüntetés, lefokozás
c) felfüggesztett, szakmaváltás + az országot nem hagyhatják el

Mindezek a JAVASLATOK akkor állnak, ha MOST, haladéktalanul megteszik, amit kell!
Ha nem, akkor nem úszhatják meg a hagyományos felelõsségrevonást!
A nyomok nem tûnnek el, csak idõ kérdése, és már nem is olyan sok idõ...

Ne feledjék, hogy a zsarolások, "fura öngyilkosságok" ideje lejárt. Azzal már nem lehet célba érni, de idõt is csak alig lehet nyerni vele, vagy pedig egyáltalán nem, nincs már értelme.....Javaslat a Rendõrség tisztjeihez:

Elsõ és legfontosabb:
A rendõrség dolgozóinak *JAVASLOK* amnesztiát azokkal a dolgokkal szemben, amivel az NVSZ és dolgozói esetlegesen zsarolják Önöket!

Tapasztalatom az, hogy a rendõrségen belül már a százados-alezredes szinten is gyakori, hogy jogász végzettségû személyek teljesítenek szolgálatot.
Igen "furcsa" számomra, hogy ma az országos rendõr-fõkapitány nem jogvégzett személy! (Persze tudom, most már tudjuk az okát, ez innentõl fogva nyílt titok, hogy azért nem jogvégzett, mert így nem tudja felismerni az érvényes jogot, a magyar állam jogát...)

Minden esetre attól még, hogy a rendõr fõkapitány nem jogvégzett, lehet becsületes, bátor, kötelességtudó, és ezt most be is bizonyíthatja, ha elismert rendõrtiszt kíván lenni az új rendszerben is....

A legfontosabb az, hogy ne tartózkodjunk egyedül sehol sem!
Bárhol bármi történik, a fontosságtól függõen egyszerre legyen ott 3-10 tiszt és folyamatosan forogjon a kamera is!
A nyilvánosság védi azt, aki az igazság, az érvényes jog, a nép, a béke mellé áll!
Azzal nem történhet semmi sem, nem tudják sem megzsarolni, sem kiiktatni!

Megkérem a tiszteket, hogy ügyeljenek és vigyázzanak a saját feletteseikre, támogassák õt, ha a törvény és a jog útján halad! Egy ilyen válságos helyzetben a figyelmük az életét mentheti meg adott esetben!
Jelezzük feléjük, hogy támogatjuk õket, számíthatnak ránk!

Aki felsõbb vezetõ beosztásban dolgozik és nem jogász vagy úgy érzi, hogy nem tud állást foglalni a kérdésben, az kérjen segítséget a környezetében dolgozó jogászoktól!
Olyan egyszerû a helyzet, hogy nem alkotmányosságot, vagy jogelvi kérdést kell megvitatni, csupán egy jogszabály érvényességét kell eldönteni, amit bármilyen magyarul olvasni tudó állampolgár is átlát!


Azt is fontos átlátni, hogy az alaptörvény érvénytelensége miatt a képviselõi mentelmi jog nem a 2012. XXXVI. alapján, hanem a korábbi érvényes 1990. LV. alapján értelmezendõ, mivel azt nem tudták szintén hatályon kívül helyezni.

Ezért az Alkotmány 20/A (1) a) , az Alkotmány 20§ (3), valamint az 1990. LV 1§ (1) alapján megállapítható, hogy az 1990. LV értelmében vett "képviselõ" fogalmat 2014 április óta már nem alkalmazhatjuk rájuk, vagyis büntetõjogi értelemben el lehet járni velük szemben jogszerûen.
A mentelmi joguk azon része, ami a 1990. LV 4§ (1) alapján ma is védi õket, bûncselekmény ellen nem véd, csupán az ellen, amiket mondtak!


A konkrét lépések, amiket tud tenni a rendõrség az alkotmányos rend helyreállítása érdekében:

1) Meg kellene akadályozni, hogy bármelyik "jómadár" elhagyhassa az országot, mert a levelemrõl nyilvánvalóan õk is tudni fognak és onnantól megkezdõdik a menekülési hullám....
A határokon és reptereken azonnal ki kell szûrni õket, és magán repülõvel vagy helikopterrel se tudjanak meglépni!

Hogy garantáltan ne kövessünk el jogsértést, a feltartóztatásukkor át kell adni nekik az alaptörvény érvénytelenségének bizonyítását és felszólítani õket arra, hogy nyilatkozzanak arról, hogy õk most országgyûlési képviselõk-e vagy pedig sem!

Itt 3 eset lehetséges:
A) Tudják bizonyítani az alaptörvény érvényességét: Ebben az esetben a rendõrt védi a tévedés fogalma, de 5 éves tapasztalatból tudjuk, hogy ez nem tud elõfordulni....
B) Azt mondja, hogy nem, õ már nem az. Ebben az esetben sima magánszemélyként, megalapozott gyanúval visszatarthatóak
C) Azt mondja, hogy igen, õ az, de nem tudja cáfolni: Ebben az esetben tettenérés történik csalás bûncselekménye tényállásban, ami azt jelenti, hogy még ha (!) képviselõk is lennének, a 1990. LV 5§ (1) alapján akkor is õrizetbe lehet õket venni.

1b) én javasolnám kikapcsoltatni az összesnek a mobiltelefonját, hogy nem tudjanak egymásnak menekülõt fújni.

2) Fel kell keresni egy több létszámos kamerás csoportnak a hadsereg vezetõjét, és a TEK parancsnokot is, és tisztázni kell velük a következõket:
A hadsereget jelenleg csak és kizárólag a nép jogosult utasítani.
A TEK pedig a legelsõ, 2011-es formájában jogszerû, vagyis a rendõrség ALÁ rendelt formában, extra felhatalmazások és feladatkörök NÉLKÜL, valamint a rendõrségen kívül csak a nép jogosult õket utasítani, valamint az érvényes jogszabályok alapján köteles segíteni az alkotmányos rend helyreállításában.

2b) Az országos rendõrfõkapitány vegye fel a kapcsolatot a készenléti rendõrség parancsnokával és egyeztessék le a további feladatokat.

3) Az NVSZ dolgozókat össze kell szedni és õrizetbe venni ideiglenesen.
-----------------------------
Ezt a 3 lépést párhuzamosan kellene csinálni, rögtön az elején.

4) Fel kell keresni Pintér Sándort, és a kezébe kell adni az alaptörvény érvénytelenségének bizonyítását, és ha nem tudja cáfolni, akkor õrizetbe kell venni.
Opcionálisan ugyanez javasolt a hadügyminiszterrel, a miniszterelnökkel és a köztársasági elnökkel is.
E nélkül a 4 személy nélkül az ország még nagyrészt mûködõképes, ameddig a nép megszervezõdik, összeáll és leül tárgyalni a maradékkal.

Figyelem!!! A legfõbb ügyész is jogellenesen képviseli a vádat a "Magyarország" nevû államban, de az õ kinevezése érvényes!
Õt csak a nép tudja felmenteni jelenleg a szolgálatai alól!

5) Rendõrségi felhívást kell közreadni a közmédiában, és a kereskedelmi csatornákon is, amiben a rendõrség tájékoztatja a magyar népet az alkotmányos válságról, arról, hogy a politikai "elit" kísérletet tett arra, hogy a népet megfossza az önrendelkezési jogától, és felkérni, hogy jelenjen meg a Hõsök terén, vagy akár a Kossuth téren, (ez már részlet kérdés, a rendõrségre bízom, elvégre nekik kell tudni biztosítani a helyszínt) és éljen az önrendelkezési jogával!
A felhívás tartalmában az Alkotmányos Magyarország (t.ö.) is tud segítséget nyújtani, ha szükséges.

6) A közleményben a rendõrség felkérheti az Alkotmányos Magyarország (t.ö.) -ot, hogy a közel 5 éves válsággal kapcsolatos tudása és tapasztalata, valamint kész tervek és kidolgozott irányvonalak miatt jelenjen meg és kezdje meg a tárgyalásokat a maradék politikai "elittel".


Ez miért nem rendõrségi puccs?

1) A törvény védi a tévedést.
2) A rendõrség nem szerez hatalmat, és jogszerûen nem is tud hatalomra jutni sem így, sem máshogy.
3) A haltalmat jelenleg (érvényes felhatalmazás nélkül) bitorolják, ráadásul kizárólagos gyakorlással, kizávra a népet a saját (minden) hatalmából, ami ellen nem csak az alakotmány, de még az érvénytelen alaptörvény is kötelességgé teszi a fellépést!
4) Egy nem létezõ "Magyarország" nevû állam alaptörvényi rendjét jog szerint nem lehet megváltoztatni sem, annak törvényi tényállása nem tud megvalósulni.
5) A magyar államnak (Magyar Köztársaságnak) az alkotmányos rendje de facto már 2012 január 1-én, majd azt követõen még jobban 2014 áprilisában felborult, tehát a rendõrség csak teszi a kötelességét, hogy azt helyreállítsa.

Vegyük figyelembe, hogy az érvénytelen jogot csak is tévedésbõl követheti bárki is, mert ha tudatosan teszi, minimum a bûnpártolás törvényi tényállását kimeríti!
Vagyis minden a folyamatot gátoló, hátráltató, vagy az ellen fellépõ személy vagy korábban hatósági tiszt bûnözõnek minõsül a magyar állam érvényes jogrendje szerint.

Egy törvénytisztelõ és hazáját szeretõ állampolgár:

Hajnal János

Utóirat:

Ez úton is köszönöm Józsi Agytrösztnek, hogy segített kidolgozni az összefüggéseket, a jogi kapcsolatokat, és hogy a levelemet elhelyezte a saját tárhelyén, ahol nem fér hozzá a "hatóság"...


Akik kaptak errõl a levélbõl közvetlenül is értesítést:

SMTP logok, a kézbesítési igazolásként. (Késõbb kerül kihelyezésre, ha még üres, akkor pár perc múlva frissíteni kell.)

Gyakorlatilag a fontosabb média oldalak, majd késõbb a többi is, de õk nem kerülnek fel a listára.
A készenléti rendõrség, az NVSZ és a rendõrség szinte minden elérhetõsége.


info@musicfm.hu
szerk@tv2.hu
kozonsegszolgalat@rtl.hu
help@rtlmost.hu
online@rtl.hu
rtlhirek@rtl.hu
ugyelet@hirado.hu
kozonsegszolgalat@mtva.hu
ugyelet@mtva.hu
info@echotv.hu
kr@kr.police.hu
bpo@nvsz.police.hu
20rk@budapest.police.hu
brfk@budapest.police.hu
11rk@budapest.police.hu
06rk@budapest.police.hu
kecskes.tamas@budapest.police.hu
molnargabor59@budapest.police.hu
lukacsni@budapest.police.hu
konyae@budapest.police.hu
ozsvarn@budapest.police.hu
battonyahrk@bekes.police.hu
bekesmrfk@bekes.police.hu
keszthelyrk@zala.police.hu
horvathis@zala.police.hu
horvathg@zala.police.hu
kozmai@zala.police.hu
nyolcasb@zala.police.hu
horvathne@zala.police.hu
hegedusj@zala.police.hu
tamasiz@zala.police.hu
fanercs@zala.police.hu
zalamrfk@zala.police.hu
bekescsaba.rk@bekes.police.hu
bekescsabark@bekes.police.hu
kelebiahrk@bacs.police.hu
raczr@bacs.police.hu
PeliI@bacs.police.hu
TomicskoT@bacs.police.hu
fischofcs@bacs.police.hu
bacsmrfk@bacs.police.hu
bac.fou@mku.hu
orfktitkarsag@orfk.police.hu
bajark@bacs.police.hu
kecskemet@mku.hu
ugyelet.bajark@bacs.police.hu
fokaptitkarsag.brfk@budapest.police.hu
rendeszetihelyettes@budapest.police.hu
koordBh@budapest.police.hu
meichlg@budapest.police.hu
sonjicl@budapest.police.hu
hivatal.brfk@budapest.police.hu
humszolg.brfk@budapest.police.hu
ugyelet.brfk@budapest.police.hu
vattayg@budapest.police.hu
ellen.brfk@budapest.police.hu
kveo.brfk@budapest.police.hu
fov.fou@mku.hu
gyormrfk@gyor.police.hu
bunugyig.gyormrfk@gyor.police.hu
rendig.gyormrfk@gyor.police.hu
gazdig.gyormrfk@gyor.police.hu
hiv.gyormrfk@gyor.police.hu
hajduboszormenyrk@hajdu.police.hu
dienesi@hajdu.police.hu
levaig@hajdu.police.hu
deakg@hajdu.police.hu
kelemens@hajdu.police.hu
molnarf@hajdu.police.hu
galambost@hajdu.police.hu
lovkat@hajdu.police.hu
hajdumrfk@hajdu.police.hu
ugyelet.hevesmrfk@heves.police.hu
titkhevesmrfk@heves.police.hu
hevesmrfk@heves.police.hu
bunugyig.hevesmrfk@heves.police.hu
kovacser@heves.police.hu
ellenorzes@heves.police.hu
humszolg.hevesmrfk@heves.police.hu
kozlekedes.hevesmrfk@heves.police.hu
kozrend.hevesmrfk@heves.police.hu
igrend.hevesmrfk@heves.police.hu
hev.fou@mku.hu
kozlekedes@orfk.police.hu
kapuvarrk@gyor.police.hu
morrk@fejer.police.hu
KovacsF@fejer.police.hu
KoberK@fejer.police.hu
GyurisJ@fejer.police.hu
fejermrfk@fejer.police.hu
sarkad.rk@bekes.police.hu
bek.gyu@mku.hu
bek.fou@mku.hu
birosag@gyula.birosag.hu
szabolcsmrfk@szabolcs.police.hu
baloghba@szabolcs.police.hu
hudakz@szabolcs.police.hu
szeman.janos@szabolcs.police.hu
szomorp@szabolcs.police.hu
toroniczag@szabolcs.police.hu
gallj@szabolcs.police.hu
farkassz@khsz.police.hu
sza.fou@mku.hu
titkarsag@szabolcs.police.hu
szekesfehervarrk@fejer.police.hu
KovacsZs@fejer.police.hu
Horvath_Zoltan@fejer.police.hu
SzemanS@fejer.police.hu
VeiglP@fejer.police.hu
SchekkG@fejer.police.hu
Szalaizo@fejer.police.hu
Angyal_Gabor@fejer.police.hu
BurjanI@fejer.police.hu
Kristofr@fejer.police.hu
szolnokrk@jasz.police.hu
Szabo.Zoltan@jasz.police.hu
furjj@jasz.police.hu
Nagy.Attila@jasz.police.hu
SzaboLasz@jasz.police.hu
jencsikj@jasz.police.hu
SzaboBernadett@jasz.police.hu
matyas.eva@jasz.police.hu
Kovacs.Istvan@jasz.police.hu
juhasztibor@jasz.police.hu
jaszmrfk@jasz.police.hu
mosonmagyarovarrk@gyor.police.hu
gyorrk@gyor.police.hu
bek.fou@mklu.hu
csornark@gyor.police.hu
veghl@tolna.police.hu
stroblj@tolna.police.hu
meszolyl@tolna.police.hu
gyulahrk@bekes.police.hu
kecskemetrk@bacs.police.hu
kecskemetkapitany@bacs.police.hu
kecskemetbunugy@bacs.police.hu
kecskemetkozrend@bacs.police.hu
hivatal.kecskemetrk@bacs.police.hu
lajosmizse@bacs.police.hu
bac.kecs@mku.hu
sopronrk@gyor.police.hu
siofokrk@somogy.police.hu
siofokrk@somogy.polie.hu
somogymrfk@somogy.police.hu
gyula.rk@bekes.police.hu
KolyszaZ@bekes.police.hu
TotkaB@bekes.police.hu
ZsoriA@bekes.police.hu
Szlovakz@bekes.police.hu
VacziS@bekes.police.hu
MarkK@bekes.police.hu
lokoshazahrk@bekes.police.hu
szeghalom.rk@bekes.police.hu
SzalaiZ@bekes.police.hu
PikoT@bekes.police.hu
CzeglediL@bekes.police.hu
SzaboLaj@bekes.police.hu
KomroczkiE@bekes.police.hu
birosag@szeghalom.birosag.hu
BacsbokodHRK@bacs.police.hu
GyorkosB@somogy.police.hu
TauszT@somogy.police.hu
HorvathZolt@somogy.police.hu
KecskemetiG@somogy.police.hu
PaksiK@somogy.police.hu
SzakacsJozsef@somogy.police.hu
HorvathZita@somogy.police.hu
barcsrk@somogy.police.hu
02rk@budapest.police.hu
somoskoiE@budapest.police.hu
21rk@budapest.police.hu
balatonivizirendeszetirk@somogy.police.hu
horvathla@somogy.police.hu
nagyjeno@somogy.police.hu
nanszak.gyorgy@somogy.police.hu
verbi@somogy.police.hu
lengyelt@somogy.police.hu
somogytitk@somogy.police.hu
edelenyrk@borsod.police.hu
soltesza@borsod.police.hu
kaczvinszkin@borsod.police.hu
mullerro@borsod.police.hu
bakojo@borsod.police.hu
rencsiz@borsod.police.hu
borsodmrfk@borsod.police.hu
krammergyorgy@budapest.police.hu
morvaia@budapest.police.hu
GyebnarPL@budapest.police.hu
juhaszne@budapest.police.hu
dobosnee@budapest.police.hu
01rk@budapest.police.hu
ugyelet.hercegszantohrk@bacs.police.hu
oroshaza.rk@bekes.police.hu
czecher.peter@bekes.police.hu
vargazj@bekes.police.hu
kenezi@bekes.police.hu
dunaij@bekes.police.hu
balazsma@bekes.police.hu
bogyom@bekes.police.hu
birosag@oroshaza.birosag.hu
08rk@budapest.police.hu
molnargabor57@budapest.police.hu
hegedusl@budapest.police.hu
kerekb@budapest.police.hu
kovacstibor@budapest.police.hu
faragos@budapest.police.hu
megyerie@budapest.police.hu
bajszanett@budapest.police.hu
levaie@budapest.police.hu
encsrk@borsod.police.hu
antalIstvan@borsod.police.hu
szantor@borsod.police.hu
jonal@borsod.police.hu
lehoczkiz@borsod.police.hu
adorjanr@borsod.police.hu
kohanyne@borsod.police.hu
pocsaine@borsod.police.hu
bunugyig.fejermrfk@fejer.police.hu
kozbig.fejermrfk@fejer.police.hu
gazdig.fejermrfk@fejer.police.hu
humszolg.fejermrfk@fejer.police.hu
fej.fou@mku.hu
berettyork@hajdu.police.hu
tothf@hajdu.police.hu
vadaszi@hajdu.police.hu
baradacsp@hajdu.police.hu
megyeris@hajdu.police.hu
KovacsZsZ@hajdu.police.hu
erdeif@hajdu.police.hu
gorbedia@hajdu.police.hu
blahot@hajdu.police.hu
patyanr@hajdu.police.hu
arye@hajdu.police.hu
mezeii@hajdu.police.hu
hajzerta@hajdu.police.hu
szaboi@hajdu.police.hu
nagyj@hajdu.police.hu
mihalyil@hajdu.police.hu
feketene@hajdu.police.hu
meszarosb@hajdu.police.hu
szucsl11@hajdu.police.hu
samikata@hajdu.police.hu
petozolt@hajdu.police.hu
tollasv@hajdu.police.hu
mesztibor@hajdu.police.hu
ugyelet.egerrk@heves.police.hu
eger@mku.hu
rk.fuzesabony@heves.police.hu
kovacsj@heves.police.hu
muranyi@heves.police.hu
EotvosS@heves.police.hu
fuzesabony@mku.hu
rk.gyongyos@heves.police.hu
baloght@heves.police.hu
szilagyi@heves.police.hu
szucsf@heves.police.hu
marsizol@heves.police.hu
luzsii@heves.police.hu
szabot@heves.police.hu
birosag@gyongyos.birosag.hu
hatvanrk@heves.police.hu
krebangy@heves.police.hu
eckgaborne@heves.police.hu
birosag@hatvan.birosag.hu
hatvan@mku.hu
jaszberenyrk@jasz.police.hu
karcagrk@jasz.police.hu
telekiz@jasz.police.hu
lingr@jasz.police.hu
szendreik@jasz.police.hu
forodm@jasz.police.hu
varadim@jasz.police.hu
borokt@jasz.police.hu
tokail@jasz.police.hu
fenyvesr@jasz.police.hu
kazincbarcikark@borsod.police.hu
toldi@borsod.police.hu
tundik@borsod.police.hu
sallai@borsod.police.hu
czipczer@borsod.police.hu
MatyiI@borsod.police.hu
kopunecne@borsod.police.hu
SzternaiJT@borsod.police.hu
takacsvd@borsod.police.hu
BacsikS@borsod.police.hu
kiszomborhrk@csongrad.police.hu
ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu
komlork@baranya.police.hu
vaczii@baranya.police.hu
vivoda@baranya.police.hu
bekej@baranya.police.hu
havasie@baranya.police.hu
vase@baranya.police.hu
horvatha@baranya.police.hu
nemethsz@baranya.police.hu
csirkecs@baranya.police.hu
sarosdip@baranya.police.hu
ugyelet.baranyamrfk@baranya.police.hu
ugyelet.dunakeszirk@pest.police.hu
tothc@pest.police.hu
adamb@pest.police.hu
berkics@pest.police.hu
pestmrfk@pest.police.hu
dabasrk@pest.police.hu
kocsisi@pest.police.hu
bartusz@pest.police.hu
SzaboLaszl@pest.police.hu
BekesiAttila@pest.police.hu
FeketeFe@pest.police.hu
gombarLa@pest.police.hu
varadimaria@pest.police.hu
tiszaivizirk@jasz.police.hu
BusiL@jasz.police
KurdicsZ@jasz.police.hu
BenedekJ@jasz.police.hu
HorvathR@jasz.police.hu
Olenyik@jasz.police.hu
PerjesiB@jasz.police.hu
Gezarta@jasz.police
CsurP@jasz.police.hu
Illesge@jasz.police
IllesGe@jasz.police.hu
dunaujvarosrk@fejer.police.hu
NagyZoltan@fejer.police.hu
TorkolyL@fejer.police.hu
GyongyosiL@fejer.police.hu
nemeth_miklos@fejer.police.hu
Kuti_Attila@fejer.police.hu
HegedusN@fejer.police.hu
MakA@fejer.police.hu
Hegeduse@fejer.police.hu
szoboszlait@veszprem.police.hu
LorandG@veszprem.police.hu
SuvegesR@veszprem.police.hu
titk.veszpremmrfk@veszprem.police.hu
bacsalmashrk@bacs.police.hu
schutzi@bacs.police.hu
illesatt@bacs.police.hu
marianna@bacs.police.hu
Balassagyarmatrk@nograd.police.hu
CsikCs@nograd.police.hu
fabianb@nograd.police.hu
ValyineTM@nograd.police.hu
nogradmrfk@nograd.police.hu
bgy.vu@mku.hu
balassagyarmatrk@nograd.police.hu
ugyelet.balatonalmadirk@veszprem.police.hu
szabojanos@veszprem.police.hu
KovacsZoltan@veszprem.police.hu
pappcs@veszprem.police.hu
ugyelet.balatonfuredrk@veszprem.police.hu
barabas_hrk@szabolcs.police.hu
deakferenc@szabolcs.police.hu
TothZolta@szabolcs.police.hu
fellegin@baranya.police.hu
rendig.baranyamrfk@baranya.police.hu
gazdig.baranyamrfk@baranya.police.hu
hatrendszolg.baranyamrfk@baranya.police.hu
igro.baranyamrfk@baranya.police.hu
kozlo.baranyamrfk@baranya.police.hu
sajto.baranyamrfk@baranya.police.hu
ellszolg.baranyamrfk@baranya.police.hu
hivatal.baranyamrfk@baranya.police.hu
heresznyeiz@baranya.police.hu
vereckei@borsod.police.hu
mecser@borsod.police.hu
kovacsb@borsod.police.hu
ruszkaij@borsod.police.hu
vargas@borsod.police.hu
mecseij@borsod.police.hu
pitkol@borsod.police.hu
kucsinkat@borsod.police.hu
sajto.borsodmrfk@borsod.police.hu
duberi@borsod.police.hu
tarl@borsod.police.hu
ellenorzes@borsod.police.hu
vizsolyics@borsod.police.hu
vanczakz@borsod.police.hu
beregsurany_hrk@szabolcs.police.hu
PusztaiT@szabolcs.police.hu
KarolyiB@szabolcs.police.hu
petersa@hajdu.police.hu
haszonb@hajdu.police.hu
szabolas@hajdu.police.hu
bonyhadrk@tolna.police.hu
marcseks@tolna.police.hu
neszj@tolna.police.hu
dudasz@tolna.police.hu
bszki@orfk.police.hu
smajdagy@orfk.police.hu
lontai@orfk.police.hu
buigh.bszki@orfk.police.hu
sivak.emoke@orfk.police.hu
hachbolda@orfk.police.hu
human.bszki@orfk.police.hu
bszki.mto@orfk.police.hu
bszkisegedhivatal@orfk.police.hu
daktiloszkopia.bszki@orfk.police.hu
judit.sandor@orfk.police.hu
hemogenetika@orfk.police.hu
kriminalisztika.bszki@orfk.police.hu
druglab1@orfk.police.hu
orvosszak.bszki@orfk.police.hu
kto.bszki@orfk.police.hu
szakfel.bszki@orfk.police.hu
pko.bszki@orfk.police.hu
ugyfelszolgalat@bm.gov.hu
info@mku.hu
lakossag@im.gov.hu
miszk@miszk.hu
ugyfelszolgalat@naih.hu
nbf@nbf.hu
info@neih.gov.hu
budaorsrk@pest.police.hu
GaluskaL@pest.police.hu
OroszJ@pest.police.hu
TiszavolgyiM@pest.police.hu
Kaldibal@pest.police.hu
GULYAS@pest.police.hu
Brunnerev@pest.police.hu
Braczkog@pest.police.hu
KoczkaGa@pest.police.hu
ugyelet.balmazujvarosrk@hajdu.police.hu
bereczj@hajdu.police.hu
szilagy_@hajdu.police.hu
vasarip@hajdu.police.hu
lakatossa@hajdu.police.hu
bacsmegi@hajdu.police.hu
pocsib@hajdu.police.hu
RaczAttila@hajdu.police.hu
FarkasLac@hajdu.police.hu
cegledrk@pest.police.hu
torokcs@pest.police.hu
AmanAnd@pest.police.hu
KaraszCE@pest.police.hu
BoriZ@pest.police.hu
NagyLaszlo51@pest.police.hu
SzokeM@pest.police.hu
celldomolkrk@vas.police.hu
Csenger_HRK@szabolcs.police.hu
BarnaJ@szabolcs.police.hu
CsuporZ@szabolcs.police.hu
LukacsJ@csongrad.police.hu
Radi.Norbert@csongrad.police.hu
GulyasZs@csongrad.police.hu
PappKaroly@csongrad.police.hu
GachalyiB@csongrad.police.hu
VargaMi@csongrad.police.hu
Veprik.Zita@csongrad.police.hu
www.orfktitkarsag@orfk.police.hu
hivatal.csongradmrfk@csongrad.police.hu
konczj@csongrad.police.hu
hajdus@csongrad.police.hu
jaksai@csongrad.police.hu
gachalyib@csongrad.police.hu
ugyelet.debrecenrk@hajdu.police.hu
dr.uzonyi.attila@hajdu.police.hu
IllesZol@hajdu.police.hu
CsermelyL@hajdu.police.hu
Mosolygo@hajdu.police.hu
TothTibor@hajdu.police.hu
SzaboP@hajdu.police.hu
KissKati@hajdu.police.hu
titk.hajdumrfk@hajdu.police.hu
dorogrk@komarom.police.hu
krasulaj@komarom.police.hu
malnasz@komarom.police.hu
matuzd@komarom.police.hu
gaalgyoz@komarom.police.hu
komarommrfk@komarom.police.hu
erdrk@pest.police.hu
pinterl@pest.police.hu
baluhaneti@pest.police.hu
szilagyini@pest.police.hu
csaszar@pest.police.hu
nogula@pest.police.hu
kurtiI@pest.police.hu
bogardigy@pest.police.hu
grundaT@pest.police.hu
batyil@pest.police.hu
somodiS@pest.police.hu
pasztorh@pest.police.hu
pmrfk@pest.police.hu
esztergomrk@komarom.police.hu
debreczenii@komarom.police.hu
hernadib@komarom.police.hu
deszpothg@komarom.police.hu
spirkoa@komarom.police.hu
steklert@komarom.police.hu
boroshazine@komarom.police.hu
schummelzs@komarom.police.hu
EsztergomiVarosiUgyeszseg@mku.hu
fehergyarmar_rk@szabolcs.police.hu
takacszsolt@szabolcs.police.hu
geret@szabolcs.police.hu
locseyg@szabolcs.police.hu
fonyodrk@somogy.police.hu
ugyelet.hajduszoboszlork@hajdu.police.hu
galis@hajdu.police.hu
sinkovic@hajdu.police.hu
papplajos@hajdu.police.hu
horgosia@hajdu.police.hu
fehergy@hajdu.police.hu
nagytibor@hajdu.police.hu
csikigt@hajdu.police.hu
diossz@hajdu.police.hu
GulyasJ@heves.police.hu
MegyeriI@heves.police.hu
MezeiZs@heves.police.hu
ferenczzo@heves.police.hu
RezP@heves.police.hu
hajduhadhazrk@hajdu.police.hu
titkhajdumrfk@hajdu.police.hu
ugyelet.hodmezovasarhelyrk@csongrad.police.hu
harkaii@csongrad.police.hu
szitaszo@csongrad.police.hu
szabozsolt@csongrad.police.hu
torzsaen@csongrad.police.hu
galantaizo@csongrad.police.hu
szekelyz@csongrad.police.hu
jonasimre@csongrad.police.hu
birosag@hmvhely.birosag.hu
birosag@szeged.birosag.hu
szeged@mku.hu
kalocsark@bacs.police.hu
bac.kal@mku.hu
kaposvarrk@somogy.police.hu
kisberrk@komarom.police.hu
szalayp@komarom.police.hu
delbone@komarom.police.hu
czirokattila@komarom.police.hu
komarom@mku.hu
ugyelet.kiskorosrk@bacs.police.hu
kiskoros@mku.hu
kiskunhalasrk@bacs.police.hu
bac.kmi@mku.hu
sejbengy@csongrad.police.hu
minyot@csongrad.police.hu
muharik@csongrad.police.hu
banfife@csongrad.police.hu
jooe@csongrad.police.hu
csongradmrfk@csongrad.police.hu
szik.kisvarda.rk@szabolcs.police.hu
barnaisandor@szabolcs.police.hu
gyarmatij@szabolcs.police.hu
szakszonb@szabolcs.police.hu
baloghfe@szabolcs.police.hu
vargafe@szabolcs.police.hu
labancza@szabolcs.police.hu
lipcsakvezs@szabolcs.police.hu
karasziz@szabolcs.police.hu
kiskunfelegyhazark@bacs.police.hu
pataks@bacs.police.hu
mahlajr@bacs.police.hu
goldpergelm@bacs.police.hu
SeresAnita@bacs.police.hu
MagyarAttila@bacs.police.hu
TothRo@bacs.police.hu
csordasj@bacs.police.hu
KarsaiI@bacs.police.hu
antali@bacs.police.hu
bac.kkf@mku.hu
kolcse_hrk@szabolcs.police.hu
GereZ@szabolcs.police.hu
PappAn@szabolcs.police.hu
fokap@komarom.police.hu
buig.komarommrfk@komarom.police.hu
rendig.komarommrfk@komarom.police.hu
gazdig@komarom.police.hu
vaczulaj@komarom.police.hu
kko@komarom.police.hu
igrendo.komarommrfk@komarom.police.hu
kozlo@komarom.police.hu
takacsj@komarom.police.hu
bto@komarom.police.hu
hiv@komarom.police.hu
ell.komarommrfk@komarom.police.hu
human@komarom.police.hu
orfk@orfk.police.hu
kom.fou@mku.hu
komaromrk@komarom.police.hu
BolehradskyS@komarom.police.hu
VaczulaZ@komarom.police.hu
AnghelyiL@komarom.police.hu
kormendrk@vas.police.hu
kormend@mku.hu
koszegrk@vas.police.hu
kunszentmiklosrk@bacs.police.hu
lentirk@zala.police.hu
VajdaG@zala.police.hu
SiklosiE@zala.police.hu
KoronczM@zala.police.hu
letaverteshrkugyelet@hajdu.police.hu
BerdeL@hajdu.police.hu
KovacsGergo@hajdu.police.hu
marcalirk@somogy.police.hu
mateszalkark@szabolcs.police.hu
bakoso@szabolcs.police.hu
gyorik@szabolcs.police.hu
kovacsarpad@szabolcs.police.hu
lengyela@szabolcs.police.hu
bodos@szabolcs.police.hu
kadare@szabolcs.police.hu
benez@szabolcs.police.hu
murgulyl@szabolcs.police.hu
ardaia@szabolcs.police.hu
monorrk@pest.police.hu
BaarPa@pest.police.hu
kissg@pest.police.hu
sallain@pest.police.hu
szarazr@pest.police.hu
baloghj@pest.police.hu
kiszelcs@pest.police.hu
bajib@pest.police.hu
kormondib@pest.police.hu
kerepeszkif@pest.police.hu
balatonj@pest.police.hu
pallagan@pest.police.hu
iroda@prevenciosportal.hu
urbanz@jasz.police.hu
toth.andras@jasz.police.hu
vargajo@jasz.police.hu
szitarf@jasz.police.hu
Sas.Ferenc@jasz.police.hu
Teglas.Zoltan@jasz.police.hu
SzaboIstvanne@jasz.police.hu
nagykatark@pest.police.hu
nagykorosrk@pest.police.hu
nagylakhrk@csongrad.police.hu
batorliget_hrk@szabolcs.police.hu
SimonkaA@szabolcs.police.hu
HajnalB@szabolcs.police.hu
HudakHS@szabolcs.police.hu
nyirbatorrk@szabolcs.police.hu
nagyistv@szabolcs.police.hu
kazsamerb@szabolcs.police.hu
gerea@szabolcs.police.hu
makranczic@szabolcs.police.hu
gegenyj@szabolcs.police.hu
postak@szabolcs.police.hu
dragarf@szabolcs.police.hu
ladikj@szabolcs.police.hu
vargaz@szabolcs.police.hu
sveczg@szabolcs.police.hu
dobost@szabolcs.police.hu
furia@szabolcs.police.hu
kavaleczz@szabolcs.police.hu
knopfj@szabolcs.police.hu
fandras@szabolcs.police.hu
illesla@szabolcs.police.hu
ferencrob@szabolcs.police.hu
ujfalus@szabolcs.police.hu
illesg@szabolcs.police.hu
illest@szabolcs.police.hu
morvais@szabolcs.police.hu
prekupz@szabolcs.police.hu
pappsa@szabolcs.police.hu
estefanl@szabolcs.police.hu
huszar@szabolcs.police.hu
szucsi@szabolcs.police.hu
nemetg@szabolcs.police.hu
feherja@szabolcs.police.hu
fabiana@szabolcs.police.hu
csegenyszilvia@szabolcs.police.hu
oroszlanyrk@komarom.police.hu
madarics@komarom.police.hu
ganicsj@komarom.police.hu
eckp@komarom.police.hu
hrubyo@komarom.police.hu
vargasz@komarom.police.hu
birosag@tbanya.birosag.hu
kutii@tolna.police.hu
JooE@tolna.police.hu
HermanG@tolna.police.hu
SchutzJ@tolna.police.hu
szappanc@veszprem.police.hu
vargab@veszprem.police.hu
nakos@veszprem.police.hu
sipose@veszprem.police.hu
bauert@veszprem.police.hu
bartag@veszprem.police.hu
ustj@veszprem.police.hu
ugyelet.papark@veszprem.police.hu
nagyzoltan@veszprem.police.hu
horvathlajos@pest.police.hu
dr.fekete.csaba@pest.police.hu
NemethGyu@pest.police.hu
gombara@pest.police.hu
pintergab@pest.police.hu
ugyelet_puspokladanyrk@hajdu.police.hu
AranyiI@hajdu.police.hu
FerenczF@hajdu.police.hu
Majoros@hajdu.police.hu
OlahP@hajdu.police.hu
Csibib@hajdu.police.hu
Balazspa@hajdu.police.hu
GyorfiGyula@hajdu.police.hu
KovacsRobi@hajdu.police.hu
FerenczZ@hajdu.police.hu
SzaboCs@hajdu.police.hu
szabo83@hajdu.police.hu
rri@rri.police.hu
rendszolg.rri@rri.police.hu
bunszolg.rri@rri.police.hu
altigh@rri.police.hu
gazdig@rri.police.hu
strausszs@rri.police.hu
hatrendo@rri.police.hu
utasbiztonsagio@rri.police.hu
idrendo@rri.police.hu
rri_orzottszall@rri.police.hu
ugyelet@rri.police.hu
legvedo@rri.police.hu
hivatal.rri@rri.police.hu
humansz@rri.police.hu
ellenor.rri@rri.police.hu
sarbogardrk@fejer.police.hu
BudavariA@fejer.police.hu
BorosZ@fejer.police.hu
BognarE@fejer.police.hu
sarvarrk@vas.police.hu
birosag@sarvar.birosag.hu
PungorJ@somogy.police.hu
SzijartoIs@somogy.police.hu
FabcicneO@somogy.police.hu
LakatosZ@somogy.police.hu
KissFer@somogy.police.hu
BalaskoA@somogy.police.hu
PalfiJ@somogy.police.hu
TothTa@somogy.police.hu
KiralyR@somogy.police.hu
Molnar@somogy.police.hu
LeposaP@somogy.police.hu
Horvathla@somogy.police.hu
hatidrendo.somogymrfk@somogy.police.hu
salgotarjanrk@nograd.police.hu
PonyiB@nograd.police.hu
Bakosn@nograd.police.hu
Bertasz@nograd.police.hu
PinterZ@nograd.police.hu
SzakacsS@nograd.police.hu
TatraiZs@nograd.police.hu
Nogradmrfk@nograd.police.hu
salyu@mku.hu
bgyvu@mku.hu
szarvas.rk@bekes.police.hu
oltyan.sandor@bekes.police.hu
LosI@bekes.police.hu
ParasztA@bekes.police.hu
NagyMar@bekes.police.hu
hivatal.szegedhrk@csongrad.police.hu
ReveszSzabolcs@csongrad.police.hu
BaukoL@csongrad.police.hu
LabanczB@csongrad.police.hu
Szollosiz@csongrad.police.hu
ugyelet.szegedrk@csongrad.police.hu
zelity.laszlo@csongrad.police.hu
lazar.szvetozar@csongrad.police.hu
geczinebg@csongrad.police.hu
dr.bela.eva@csongrad.police.hu
becsiat@csongrad.police.hu
viragnen@csongrad.police.hu
viraghj@csongrad.police.hu
KollarK@csongrad.police.hu
fulopm@csongrad.police.hu
bakaik@csongrad.police.hu
koles.attila@csongrad.police.hu
szentendrerk@pest.police.hu
baloghi@csongrad.police.hu
TyityanL@csongrad.police.hu
szerencsrk@borsod.police.hu
keresztes@borsod.police.hu
gorcsosl@borsod.police.hu
hevele@borsod.police.hu
gaszpert@borsod.police.hu
varadiot@borsod.police.hu
baloghandras@borsod.police.hu
bodnarzs@borsod.police.hu
nagycsaba@borsod.police.hu
weiszn@borsod.police.hu
szigetszentmiklosrk@pest.police.hu
csiplern@pest.police.hu
KassabM@pest.police.hu
MolnarSzi@pest.police.hu
NemethIs@pest.police.hu
RuszG@pest.police.hu
VorosJ@pest.police.hu
Poloskeia@pest.police.hu
szigetvarrk@baranya.police.hu
krisztcs@baranya.police.hu
pankaszl@baranya.police.hu
kuneczi@baranya.police.hu
gelencsersz@baranya.police.hu
pannia@baranya.police.hu
braunsteinm@baranya.police.hu
vargazs@baranya.police.hu
szombathelyrk@vas.police.hu
gulyasf@vas.police.hu
BaloghGa@vas.police.hu
TothMo@vas.police.hu
PinterL@vas.police.hu
GazdagZs@vas.police.hu
KasparikZs@vas.police.hu
NemethKal@vas.police.hu
TimaP@vas.police.hu
KelemenG@vas.police.hu
PadosZ@vas.police.hu
VerasztoI@vas.police.hu
BercseL@vas.police.hu
OttoP@vas.police.hu
Molnarne@vas.police.hu
VargaKr@vas.police.hu
GerolyA@vas.police.hu
NikaN@vas.police.hu
vasmrfk@vas.police.hu
szombathely@mku.hu
birosag@vas-birosag.hu
tamasirk@tolna.police.hu
bognars@tolna.police.hu
pasztora@tolna.police.hu
izsakl@tolna.police.hu
tothn@tolna.police.hu
pirosn@tolna.police.hu
mikolyt@tolna.police.hu
ignacza@tolna.police.hu
titk.tolnamrfk@tolna.police.hu
rauszi@veszprem.police.hu
koleszarz@veszprem.police.hu
szoboszlayned@veszprem.police.hu
ungorsandor@veszprem.police.hu
horvathjozseftapolca@veszprem.police.hu
kissja@veszprem.police.hu
szek

Hozzászólások

30 #1 osmagyar
- 2016-07-24 14:22
Nem árt az, ha a sok csicska emlékeztetve van a bûnére. Az itt olvasgató szolgálatnak/Orbán szolgáknak kifejezetten ajánlott!
80 #2 monguzking
- 2016-07-25 19:59
Kerdes higy putyin kitartja e orban rezsimet ugy ahogy erdogant megtartja
2 #3 gerry
- 2016-07-26 05:38
Ki ez a Hajnal János?
4 #4 Posta Imre
- 2016-07-26 06:07
Gerry, háta ÉBRESZTÕ! A hajnal lánya (hajnal = lánjah) hajadon Hajnal, lenszõke hajjal.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.56 másodperc
3,405,877 egyedi látogató