Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

SZTÁROK A RÉPÁS-PROSTIÜGY AKTÁJÁBAN! IME A TITKOS LISTA!

BelföldEl sem hiszem, hogy a jóbikos gyöngyösi márton is közpénzen dugta a luxus prosti zsidó luvnyákat. Illetve nem hiszem, hogy ilyen kurta a lista. Mûsorvezetõ, üzletember párja is szerepel a prostiügy aktáiban. Íme, a Répás-ügy listája – egy politikus azonban furamód kimaradt…

Sokan találgatnak, létezik-e egy titkos CD, amely a hírhedt prostiügyben érintett lányok fotóit tartalmazza, de ilyet még senki sem látott. Pedig akik a testükbõl élõ hírességek nevére kíváncsiak, elég csak megszerezniük a Répás Lajos prostiügyében indult nyomozás anyagát. Ott ugyanis nemcsak névvel, hanem képpel együtt szerepelnek az örömlányok: több mint százhatvan fotó van róluk. Sõt, a megrendelõk is szerepelnek az aktákban.

berki sonyak-09

– A fényképek és nevek listája a nyomozók munkáját segíti. Egyrészt ezek segítségével sikerülhet kétséget kizáróan felismerni a gyanúsítottakat és a tanúkat, másrészt az ügyben felmerülõ nevek kapcsán a meghallgatott tanúk vallomásai alapján újabb gyanúsítottak és tanúk kerülhetnek a hatóságok látókörébe – mondta a Bors-nak dr. Horváth B. Gábor büntetõügy­véd, aki jól ismeri a hasonló eseteket.

Sarka-Kata-2
A Bors nyomon követi az évek óta tartó pert, melyben Répás Lajos szépséggurut kerítéssel vádolják. Sztárfocista neve is szerepelt a prostiügy aktáiban megrendelõként.

A Bors úgy tudja, Ré­pás ügye kapcsán is több kategóriába sorolták a nyomozók az érintetteket. Elsõ körben azok nevét csatolták az iratokhoz, akik a titkos nyomozás, megfigyelések, telefonlehallgatások során kétséget kizáróan Répás alkalmazottai és megrendelõi voltak.

balogh edina

Ezen listán találhatunk két szépségkirálynõt, egy volt televíziós mûsorvezetõt, két pornószínésznõt, négy valóságshow-hõst, aktmodelleket, egy modell-színésznõt, sõt, egy ismert üzletember párját is. Lehet, ez utóbbi csak unalmában, jó dolgában vállalta ezt a „munkát”? A megrendelõk között pedig olyan sármos orvos is akad, akinek a neve számos híresség doktoraként felmerült a közelmúltban.

pina jó

Az ügyben azonban találhatók egyéb nevek is, akiknek közük lehet a bûncselekmény-sorozathoz. A megrendelõk fényképalbumában szintén szép számmal vannak ismert modellek, valóság­show-hõsök, sõt, modellbõl lemezlovassá lett szépségek is. Egy ilyen album tartalmazza annak az ismert sztárfocistának a nevét és képét is, akirõl a Bors írt elõször. A labdarúgó édesapja telefonját használva rendelt magának örömlányokat, akik közül ketten vallomást is tettek ellene.

4_o_repas_3has

Fura módon arról a politikusról szó sincs, aki a lapok hírei szerint prostituáltat rendelt egy hosszúra nyúlt parlamenti ülés idején…

Íme a lista a teljesség igénye nélkül: Horváth Éva, Dundika, Sarka Kata, Palácsik Timea, Kulcsár Edina, Bódi Sylvi, Som Balogh Edina, Baukó VV Éva, Zimány Linda, Debreczeni Zita és húga Dóra, Lévai Adrienn, VV Dóri, VV Dia, Barsi Adrienn, VV Veronika, Rácz Ildikó als VV Gigi, Brigitta Bulgari, Ripli Zsuzsi, Kapócs Zsóka, Kis Hegedûs Réka, Voksán Virág, Kustánczi Lia, Sonyák Szilvia, Hódi Pamela, Márki Zsuzsi, Mészáros Dóra, Laki Zsuzsi, Pantinchin Edina, Hargitai Bea, Kerekes Beus, Ézsiás Barbara 13 éves kora óta!

A férfiak listája akik rendszeresen igénybe veszik a prostik szolgáltatásait, a teljesség igény nélkül:

Habony Árpád, Rogán Antal, Hajdú Péter, Lázár testvérek, L Simon László, Tóbiás József, Farkas Flórián, Fónagy János, Hende Csaba, Hoppál Péter, Kósa Lajos, Kubatov Gábor, Latorcai János, Aradszki András, Botka László, Mesterházy Attila , Gyöngyösi Márton, Gerencsér Csaba, Dzsudzsák Balázs, Berki Krisztián, Kabát Péter, és szinte sz összes focista!Link

Hozzászólások

66 #1 9323elitelt
- 2015-10-20 14:59
Könnyebben átlátható lenne a lista, ha azt írnák le, hogy ki nem volt még ott :D
154 #2 kakas
- 2015-10-20 16:25
38.media.tumblr.com/8dfb2b716d6565423e68d5364934bae5/tumblr_nv6vba1zwp1u8abgbo1_500.gif

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.98 másodperc
3,397,312 egyedi látogató