Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Krakkó érseke: az összes világrész fiataljai a szeretet nyelvén fognak beszélni

KultúraTehát az idiótábbja héberül, az értelmesebbje némán, szégyenkezve, az átlagos pedig fasztiválozgat tovább, szív, iszik, baxik és persze qvára hívõ. Gyerekek, ezt a sok vallásos semmirekellõ zsidóg.cit, zsinagógapatkányt munkatáborban kell majd rászoktatni a valódi szeretetre, persze demokratikusan.
A világ minden tájáról Krakkóba érkezõ zarándokok sokféle nyelvet beszélnek, de mostantól az evangélium, a szeretet nyelvén fognak megszólalni - mondta kedd este, az Ifjúsági Világtalálkozó nyitómiséje elején Stanislaw Dziwisz bíboros, így üdvözölve az összegyûlt mintegy kétszázezer fiatalt.

“Az összes kontinensrõl, az összes országból jöttetek ide, a Föld keleti és nyugati, északi és déli részérõl egyaránt” – üdvözölte Dziwisz bíboros a sokszínû tömeget. “Sokfélék a vágyaitok, sok nyelven beszéltek, mától kezdve azonban az evangélium nyelvén szólítjuk meg egymást” – mondta, hozzátéve, hogy ez a szeretet, a testvériség, a szolidaritás és a béke nyelve.


Elkezdõdött A krakkói katolikus Ifjúsági Világtalálkozó

A bíboros ezt követõen hat világnyelven mondott üdvözletet, ezt a fiatalok nagy tapssal fogadták.

Áldozatokért szólt a fohász

A terrortámadások áldozataiért, köztük a keddi normandiai templomi késelés során meggyilkolt lelkészért szóló imára hívta fel az Ifjúsági Világtalálkozó nyitómiséje résztvevõit Stanislaw Dziwisz bíboros, krakkói érsek.

Az egyházi méltóság a szertartás elején elmondta: “Békében akarunk élni, nyugtalan világunk békéjéért imádkozunk, hogy szûnjön meg az erõszak és az igazságtalanság”. A nyitómisén az utóbbi idõben végrehajtott terrortámadások összes áldozatáért imádkoznak, “különös módon pedig azért a lelkészért, aki ma gyilkosság áldozata lett, mégpedig az eucharisztia bemutatása közben” – folytatta Dziwisz érsek.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-07-26 19:58
Hollande: Islamist Threat Has Never Been So Great in Europe

French President Francois Hollande said that the Europe is subjected to unprecedented threat from Islamist militants following a deadly Daesh hostage crisis in Normandy.

Two knife-wielding men stabbed a priest to death after taking five people hostage inside a church in a small commune near Rouen. Daesh, banned in many countries including Russia, claimed responsibility for the murder.

He said that war against terrorism will be long but France will win it.

"This will be a long war. Its target is our democracy, but it will be our shiled. We should be united, and unity is our strength. Let us unite, all of us, Frenchmen and Frenchwomen. I assure you, we will win this war. Long live France!"http://sputniknew...hurch.html
238 #2 bivaly
- 2016-07-26 20:11
Igen röviden , a büdös kurva buzi tetves anyádat !
159 #3 vanyusha
- 2016-07-26 20:45
Ifjusagi Vilagtalalkozokra igeny van raepulo eroszakos uzletiesseg a mag rohaszto.lengyel hon fiataljai nem szegyelli rozsafuzert folytatni utcan bekapcsolodva onkent Baud asan kerni nem v bigtsag,de hepy lady...........
7 #4 virag
- 2016-07-27 09:21
Hollande: Megnyerjük ezt a háborút
http://vs.hu/koze...e=newsfeed
267 #5 Perle
- 2016-07-28 12:12
Elájult a pápa mise közben

https://www.youtu...aqj5b3LlKA

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
3,899,447 egyedi látogató