Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szakpszichológus: Személyiségprofil kell, hogy tudjuk kivel állunk szemben

GondolatokNa, elkezdték nyomti a tudományos baromkodást, harangszóra. Ez így, ahogy van akkora faxság, mint ide telaviv, de arra jó, hogy hivatalossá tegyék a profilozást, csak a tetvek (zsidók és sábeszgolyósok) kiszûrésére. Az oroszoknál 4 napja olvastam "ugyanezt" a cikket. Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint ahhoz, hogy érdemben lehessen küzdeni a terrorizmussal, ismerni kell a terroristák motivációját, gondolkodását, mûködését.
Szakpszichológus: Személyiségprofil kell, hogy tudjuk kivel állunk szemben

A szakember azt mondta, a pszichológusoknak személyiségprofilt kell alkotniuk ezekrõl az emberekrõl, így többet lehet tudni arról, hogy "kikkel állunk szemben".

Véleménye szerint emberek azért lesznek terroristák, mert kirekesztve, megalázva, megszégyenítve érzik magukat, ezért kezdenek el hinni egy ideológiában, menedéket keresnek, és ezért fogják az agressziót használni. Ki kell szûrni azokat, akiket be tud hálózni egy terrorista szervezet, mert a megoldás egyik kulcsa a megelõzés - tette hozzá.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-07-30 14:02
Russian Psychologist Explains Why Lone Wolf Attacks in Europe Are Rising

Yuri Ozerov, a psychologist and Director of the Institute of Practical Psychology and Psychoanalysis, spoke to Sputnik in an interview about why lone wolf attacks are on the rise in the Europe.

Cameraman films trains on which a man attacked passengers in Germany
© AFP 2016/ Karl-Josef Hildenbrand
Germany Warned of More 'Lone Wolf' Attacks Amid Open Door Policy
Ozerov said that man is a bio-psycho-social entity. Any of these components may fail and affect the psyche at any time.

In every country, there have been cases when the conditionally normal person after conflicts at work came into the office armed and shot everybody. Every person has dormant aggressive trait in them. The only question is how it will manifest itself.

In recent months Europe has been literally hit by waves of violence. The authorities do not always associate this with terrorism. More and more crimes are committed by single people who previously caused no suspicion among authorities.

Regarding such manifestation, Ozerov said, “General background of information affects the psyche of people today, as media reports about terrible cases increasingly it has started affecting Europe.”

“Of course, if someone's sick shattered psyche is further influenced by screens and tabloids it won’t lead to anything good. In addition, today the economic situation is also unstable and has its influence,” the psychologist said.

He further said that during times of strong economic shocks, there has always been an increase in crime. Moreover, not only organized, but at an individual level too.

“When people are socially very tense, they lose their jobs. That may significantly affect their status, which they had before the crisis. It affects the psyche of even quite strong-minded people, not to mention the weak and vulnerable,” Ozerov said.

He added that, “Morally-strong people also restrain their manifestations, but inwardly their stress also increases.”

Germany’s Foreign Minister Frank-Walter Steinmeier condemned in the strongest terms Tuesday’s terrorist attack on a church in northern France, saying it was an assault on European unity.

Two knife-wielding men stabbed a priest to death after taking five people hostage inside a church in a small commune near Rouen.

The attack has come just days after attacks in Germany which also resulted in the death of civilians.http://sputniknew...rview.html
69 #2 Szalonna
- 2016-07-30 15:12
"Véleménye szerint emberek azért lesznek terroristák, mert kirekesztve, megalázva, megszégyenítve érzik magukat, ezért kezdenek el hinni egy ideológiában, menedéket keresnek, és ezért fogják az agressziót használni. Ki kell szûrni azokat, akiket be tud hálózni egy terrorista szervezet, mert a megoldás egyik kulcsa a megelõzés"

Kezdjük azzal a megelõzést hogy ennek a baromnak ilyen "szakértõ" megszólalással már is elvesszük a picológusi diplomáját és prakszisát. Mert ha a zusa-izrael által pénzelt ZÍZÍZESEK kirekesztve érzik magukat akkor ilyen SZAGvélemény után ez a picológus állva szarhat kínjában.
236 #3 Vazul
- 2016-07-30 20:29
Na meg Szarábia és Katar és nagyban pénzeli, sõt a talmudizmussal megegyezõ szalafista-vahabista-takfiri terrorista ideológiákat is nagyrészt õk terjesztik, amiben a nyugati titkosszolgálatok, pl. MI6 nagyfokú támogatását élvezik. Többek közt az MI6 írja meg és fordítja le különbözõ európai nyelvekre a Korán szélsõséges félreértelmezéseit, amiket a hazánban is elismert és államilag támogatott iszlamista szervezetek szóról szóra átvesznek. Bár igazán nem sokat tud róluk az átlagember, de Magyarországon is a kifejezetten szélsõséges ideológiát nyomják, és Pesten még terroristákat is toboroztak. Egyedül Mihálffy Balázs, aki a normális iszlámot képviseli, de õ meg Ausztriában él.

Most írta az origo (persze terrorszervezetnek minõsítve a Hezbollahtot), hogy a Hezbollah vezetõje élesen bírálta a régiós országokat, mivel több arab ország is finomított az Izraellel szembeni retorikáján és "már nem tekintik ellenségnek" a zsidó országot. Megjegyzem ez a barátkozó menetrend is elõre tudott volt, hiszen mindig is a cionista érdekeket képviselték.
Különösen Szaúd-Arábiát bírálta, hogy már nem is titkolják az izrahellel folytatott tárgyalásokat. Szerinte Szaúd-Arábia arra is készen áll, hogy elismerje Izraelt. Mondjuk nincs ezen mit csodálkozni, hiszen a szaúdi uralkodócsalád is zsidó. Merkel is zsidó. Anglia mellett Merkel adta el a legtöbb fegyvert Szarábiának a múlt évben is. Azért olyan szépen összeérnek a szálak...

Akit érdekel, itt egy jó kis cikk Mihálffy úrtól:
http://persianews...3%A9g.html
238 #4 bivaly
- 2016-07-30 21:59
Ez a szakvélemény a legjobb példája, hogy mennyire hazugság a pszihológia, mint tudomány !
4 #5 Posta Imre
- 2016-07-31 08:43
Bivaly, arra találták ki. Idõ kellett, hogy rájöjjek, de mindig is éreztem, hogy valami sunnyogás van. Társadalommérnöki építõ és romboló elem, pont, mint a szociológia, élettan...történelem, irodalom.

A dolog lényege nem is ez. Ahogy Erdogán most perez-entálja, hogy "takarítják" el a liberálbuzi médiásokat, "tanarakat", úgy a "tudomákonyos" képviselõkre is ez vona-tkozik. Már említettem, hogy olyan 3 éve elkezdték tolni a picológiát "idehaza" is. Bagdy Emõke a fõszerepben.

Ami a "magányos" farkincások és "kirekesztettek" teóriát és "ideológiákat" illeti, az olyan titkosszolgálati zsidó manipuláció, hogy egy átlagos gyökér picomókus is kaparja tûle a falat. De, mivel ezeket az áltudományos semmirekellõket is "le kell leplezni", kampóra teszik a naiv ostobaságaikat.

Gazdag családok tanult gyerekei a dakkai iszlamista mészárlók
2016. júl. 4. 10:21


Õk voltak a hét fõs terrorcsapat legyilkolt merénylõi / Fotó: Twitter


Dakka, Banglades - Tanult, gazdag családból származó fiatalok voltak annak a 7 fõs társaságnak a tagjai, akik lemészároltak 23 embert az iszlám nevében múlt hét pénteken. Közülük a hatóságoknak hatot sikerült megölnie, képüket a helyi lapok tették közzé.

Mint azt korábban megírtuk, a fiatalok a Dzsamáati Mudzsahid Banglades nevû betiltott fundamentalista szervezethez tartoztak, zömében japánokból és olaszokból álló külföldieket ejtettek túszul a diplomata negyedben lévõ Holey Artisan nevû étteremben. Áldozataikat a helyi hatóságok szerint, kihegyezett, machete típusú fegyverrel mészárolták le - írja a Faktor az Emirates 247-re hivatkozva.http://www.blikk....ok/zd5cs18
329 #6 gutai zub
- 2016-07-31 10:04
al kaida.. isis..isil..daesh?

Kérdésem az, hogy egyáltalán léteznek e ezek a fantom szervezetek, kalifátusok, bármik?

Soha nincs nyílt és egyértelmû hivatalos, látható képviselet, kézzel fogható és tárgyaló fél sehol. Homályos üzenetek, egy egy vitatott értékü kivégzésrõl szóló videó néha, de az egész egy homályba borult találgatások sora.

Ami viszont van az összehangolt egyértelmû izraeli, amerikai, és vazalussai által pénzelt és fegyverzett haramia csoportok különbözõ kitalált nevek alatt.

al kaida jelentése: alap, bázis, na minek?
236 #7 Vazul
- 2016-08-01 21:20
A 84 ember életét kioltó nizzai terrortámadás elkövetõje egy nemzetközi zsidó szervezet gyûlésének szószólója mellett bólogat hevesen egy nemrégiben készüt videón:
http://ujero.net/...oristarol/
http://888.hu/art...i-merenylo

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.80 másodperc
4,610,917 egyedi látogató