Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Amerikai fegyvereket találtak az ISIS kezében

KülföldISIS = usa-izraeli projekt, csak a maci beletenyenyert. Az Iszlám Állam által egykor birtokolt aleppói kerületekben bontatlan állapotú, amerikai hadieszközöket találtak a város felszabadítói.

Nem sokkal azután, hogy komoly harcok következtében felszabadították a helyi harcosok a szíriai Aleppó azon kerületeit, melyeket hónapokig az Iszlám Állam õrzött, egy igencsak méretes fegyverraktárra bukkantak, mely gondosan elcsomagolt, amerikai fegyvereket rejtett.

Egyelõre csak találgatni tudnak a helyi erõk is azzal kapcsolatban, hogy a szárazföldi rakétavetõk és az egyéb nehéz fegyverzetnek minõsülõ harcászati eszközök hogyan kerültek ilyen jó állapotban az ISIS birtokába.

Ugyanis gyakorta számoltak be a híradások arról, hogy az ellenséges csapatok hátrahagyott fegyvereit az Iszlám Állam katonái elõszeretettel felhasználják, azonban a jelenlegi raktárban õrzött eszközök között feltûnik olyan is, amelyet még csak össze sem szereltek.Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-08-05 04:56
Aszta !

Hát esztet sose gondótam vóüna !

Elmentek ti a ...csába ! Eddig is jól tudta akinek kellett, hogy ez így van. Most má' szabad kicsit igazat mindani ? Csepegtettek, csepegtettek ? Kicsit késõ, meg nagyon kevés .
236 #2 Vazul
- 2016-08-05 22:26
Ezt megírtad az illetékesnek is? Mert nem hiszem, hogy ezt az oldalt sûrûn látogatja.
g.fodor@szazadveg.hu

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.37 másodperc
4,460,642 egyedi látogató