Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vérben fürödhet Európa, borzalmas tervvel álltak elõ a terroristák

KülföldVégre valami jó hír! Oszt nem is én találtam ki, hogy aztán térden állva könyöröghetnek Moszkvának,hogy szabadíccsa fel ettõl a náci-zsidó vezetésû tetves szabadkõmûves bandától jewrópát! Az Egyesült Királyság, Franciaország és Németország - ez a három ország szenvedne el egy idõben egy-egy nagyszabású terrortámadást, amelyekben emberek százai halnánk meg. Az Iszlám Állam egykori terroristája vallott a szervezet kegyetlen terveirõl.


Harry Safro Németországban született, de az Egyesült Királyságban nõtt fel. 2015-ben utazott Szíriába, hogy csatlakozzon az Iszlám Államhoz. Amikor azonban a 27 éves férfi visszatért Németországba, Brémában letartóztatták a rendõrök. Nem véletlenül tért vissza Európába: egy terrortámadás terveivel küldték haza a dzsihádisták - írja az Independent.
EZT IS AJÁNLJUK:

Mint mesélte, hazatérése elõtt a terrorszervezet egyik maszkos titkosszolgálati vezetõje azt mondta neki és egy német barátjának, hogy vissza kell utazniuk Németországba, és ott kell kivárniuk a támadási parancsot.

"„Teljesen nyíltan beszélt a helyzetrõl: rengeteg emberük van Európában, akik csak arra a parancsra várnak, hogy támadják meg az európaiakat. És ez még a párizsi és brüsszeli terrortámadások elõtt történt.”"

Fotó: Europress / HO / Welayat Tarablos - AFP

Fotó: Europress / HO / Welayat Tarablos - AFP

A két férfinak azt mondták: az Iszlám Államnak rájuk most Németországban van szüksége.

"„Végig azt mondták, valami olyat szeretnének, ami egy idõben zajlik: sok-sok támadást rendeznének egyszerre Nagy-Britanniában, Németországban és Franciaországban.”"

Safro, aki jelenleg is börtönbüntetését tölti, azt mondta, hogy több toborzó is volt az Egyesült Királyságban és Németországban, de õket a merényleteket elõtt kivonták az országokból, mert nem alkalmasak a támadások végrehajtására. Viszont Franciaország tobzódik az önkéntes terroristajelöltektõl.

Az egykor postásként dolgozó férfi azt mondta, több száz dzsihádista utazott vissza Európába. A toborzók elsõsorban olyan embereket keresnek, akiknek már van bûnözõi múltja – ez ugyanis a szervezett bûnözésen belüli kapcsolatrendszert is jelenthet. Ez pedig olyan emberekhez vezetheti el a terroristákat, akiknek van gyakorlata hamis útlevelek elõállításában, vagy éppen emberek csempészésében.

Safro három hónapot töltött Szíriában – mint mondja, mikor szembesült az ottani élet brutalitásával, úgy döntött, visszatér Európába. Korábbi, véres jövõképet ígérõ vallomásáról itt írtunk bõvebben.
Link

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2016-08-05 03:42
Ha a népesség csökkentési program arról szólna, hogy likvidáljunk minden pszichopatát és bûnözésre hajlamos emberfélét, vallási fanatikus agy rokkantat és egyéb embernek látszó szemetet, még szimpatizálni is tudnák ezzel a tervezettel, de sajnos pont az ellenkezõje az igaz. Ez a nagyon beteg világ pont ezeknek a selejteknek az uralmáról szól, akik követve a beléjük táplált, nevelt programot mindent megtesznek a földi élet kipusztításáért. Vajon a Vatikánt miért nem akarja egyetlen iszlamista Jóska Pista sem megtámadni, felrobbantani? Érdekes, hogy a Vatikánt se a világháborúk
alatt, se azóta nem akarja senki megtámadni! Ahonnét
ez az egész cirkusz elindult, ugye! A judejó kereszténység és az általuk kiagyalt iszlám. Az Új Római Birodalom központja. És Európa országainak vezetõivel sincs semmi bajuk, milyen érdekes! Mert mégis, mikor is nyírtak ki utoljára szabad vakoló európai vezetõt? Ja persze õket sok százan, sok ezren védik, ahogy a Vatikánt is szépen körbe kapták megfelelõ védelmi fegyverzettel, rakéta elhárító rendszerrel. A fõ maffiózóknak hajuk szála se görbülhet. A nép, az áldott nép meg nem számít, fogyóeszközök csupán. Meg is érdemlik a sorsukat. Csak tûrjenek és tûrjenek, míg valamennyien sora nem kerülnek.
33 #2 vizilo
- 2016-08-05 08:22
Gondolom Ábrahámék gonosz terve a fehér lakosság ellen ,Miért ? Ugyanez van az USA-ban is föl hergelik a feketéket a fehérek ellen ez mind Ábrahám akna munka !
329 #3 gutai zub
- 2016-08-05 13:40
T enorizmus és tenorizmus elleni összefogás

A sok mambo zsambót kihagyva : akik összefoghatnak a tenorizmus ellen,
Azerbajdzsán
Irán
Oroszország

A többi izrael, usa, eu, nato stb. ezek tetszik nem tetszik a tenoristák õk maguk.

Aztán, hogy Putyin véletlenül se legyen sikeres, elszigetelték, bojkottálják, körbe veszik tenorista támaszpontokkal

sokoldalú együttmûködést, mondja Putyin, de Vlagyimir ezekkel?
249 #4 Bazalt
- 2016-08-05 21:14
Ha népességet akarnának csökkenteni, azt ezerféle módon megtehették volna eddig (ezzel van tele az összes film). Nem ezek ostoba rettegõ, jól irányítható marhákat akarnak temérdek.
Mert ez az életed értelme, hogy marha legyél, csak még nem fogtad fel.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
4,462,229 egyedi látogató