Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Terrorizmus: növelni kell a rendõrség iránti bizalmat

BelföldA micsodával micsodálni? A "rendõrség" egy kibaxott tetves rühes csürhe, zsidómaffia végrehajtó szerve. Pintérsanya a vezér, akkor milyen "bizalom"? Ügyészség? Meg a jó zsidó qva annnyuk! Bíróság? Agyonlõni mind egy szálig! Na akkor lesz itt bizalom. Gyarmati István biztonságpolitikai szakértõ szerint fontos lenne növelni a rendõrség iránti bizalmat Magyarországon, hogy a gyanús eseteket jelentsék a hatóságnak.

A szakértõ az M1 csatorna szombat esti mûsorában azzal kapcsolatban mondta ezt, hogy az európai államok látványosan és érezhetõen megerõsítették a rendõrséget és a titkosszolgálatokat, illetve arra ösztönzik az embereket, hogy tegyenek meg mindent saját biztonságuk érdekében.

Gyarmati István szerint érthetõek az egyének önvédelemmel kapcsolatos lépései, az önvédelmi eszközök vásárlása mindaddig, amíg betartják a törvényt. Ugyanakkor megjegyezte, hogy Európa e tekintetben nem jut odáig, mint az Egyesült Államok, ahol szabadabban lehet fegyvereket vásárolni.

A legutóbbi, brüsszeli rendõrtámadással kapcsolatban azt mondta, nem koordinált támadásról lehet szó, ezeket „ingyen” megkapja az Iszlám Állam, késõbb pedig magára vállalja. Az ilyen esetek ellen nehezen lehet védekezni, mert nincs elõtte kommunikáció.
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2016-08-07 09:40
66.media.tumblr.com/3e5ac670aa30985d245e8dc267c1fbeb/tumblr_o9k3yyx5gm1ufwv43o1_500.jpg
329 #2 gutai zub
- 2016-08-07 09:44
gyanús eseteket jelentsék a hatóseggnek!

Figyeljék csak egymást, jelentgessenek, szimatoljanak tenorizmust külsõt és belsõt, (ez a veszélyesebB) vagy ahogy a volt angol miniszter elnök megjegyezte, figyeljék a terrorista beszédeket, megnyílvánulásokat legfõbbképpen.

Igazi finom kis rendõrállam, volt már ilyen.

A besúgásokban, gonosz feljelentésekben Budapest tartja a világcsúcsot:

1945-ben, amikor a szovjet hadsereg elfoglalta Budapestet, röviddel késõbb annyi besúgás feljelentés érkezett be a szovjet parancsnokságra, rejtõzködõ fasiszták, nácik, antiszemiták, nyílasok, stb., hogy az orosz parancsnok megijedt a nagy számuk miatt és erõsítést kért Moszkvából.
69 #3 Szalonna
- 2016-08-07 09:58
Buzi kommandósok, atya isten, annak a hivatásnak megszégyenítése, az ember gyomra felfordul ezektõl a zsidó geciktõl amit megengednek a fegyveres szerveknél is, az Angoloknál még buzi rendõrök is vannak az állományban. De hogy egy kommandónál.... a jobb helyeken az elit egységnek számít.... de úgy látom már nem... selejt degeneráció ez a jewrópa.
4 #4 Posta Imre
- 2016-08-07 12:16
Jelenteni? Csak nyíltan, mert ezek a mocskos buzik valójában az igazi bûnözõk. Fegyverük van és veszélyesek! A rendszarváltás azt is jelenti, hogy el kell takarítani ezt a mocskos görény "rendõr" bandát...is.
238 #5 bivaly
- 2016-08-08 09:31
Gyarmati ratyi !

Hol a büdös gyufaszálban van itt rend, meg annak õrsége ? Semmilyen szinten nincs rend, és még a káoszt sem õrzik ! Rendõrség, meg bizalom ? Elmondhatatlan mértékben feldühödöm, amikor egy ilyen hivatásos szófosó faszkalap, mint te, ekkora baromságokat hazudik a pofánkba ! Minden utcasarkon kiröhögnek benneteket nemtõl, és bõrszíntõl függetlenül ! Rendõrség, ebben az országban ? Te tényleg teljesen hülye vagy, vagy esetleg rád igaz a "van annyi pénz" !
137 #6 balu
- 2016-08-08 20:28
Gyarmati Istvannak ajanlom tisztelt figyelm3be Zeman cseh elnok allaspontjat, miszerint enyhiteni kell a fegyverviselesi engedelyezesi proceduran, hogy az egyszeri polgar megvedhesse magat. Nincs eleg rendor ugyse.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.69 másodperc
3,397,811 egyedi látogató