Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Netanjahu: nem Hitler akarta kiirtani a zsidókat

KülföldSajnos, de ez így van, viszont ezen rég itt az ideje változtatni, persze demokratikusan! Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök Mahmúd Abbász palesztin elnököt tette felelõssé az erõszakhullám kiterjedéséért Ban Ki Mun ENSZ-fõtitkárral tartott kedd esti jeruzsálemi sajtótájékoztatóján.

Netanjahu az izraeli közszolgálati rádió beszámolója szerint azzal vádolta Mahmúd Abbász palesztin elnököt, hogy az "Iszlám Államhoz és a Hamászhoz csatlakozott azzal a hazug váddal, miszerint Izrael az al-Aksza mecsetet fenyegeti". Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy Izrael az összes vallás szent helyeit védi, és elkötelezett a status quo fenntartásán a Jeruzsálem óvárosában lévõ Templomhegyen - számolt be az MTI.

A szeptember közepe óta tartó palesztin késes támadások oka az a palesztin médiában lábra kapott híresztelés, hogy az izraeli kormány megpróbálja megváltoztatni a status quót Jeruzsálem óvárosában, a Templomhegyen.

Az izraeli kormányfõ szerint a palesztinok szegik meg a státus quót, amikor robbanóanyagot visznek az al-Aksza mecsetbe, megpróbálják megakadályozni, hogy keresztények és zsidók is látogathassák a Templomhegyet, és olyan indítványt próbálnak elfogadtatni az ENSZ Tudományos, Nevelésügyi és Kulturális Szervezetével (UNESCO), amely szerint a Siratófal az al-Aksza mecset része, tehát a muzulmánok szent helye.

Az ENSZ fõtitkára elítélte a civilek elleni merényleteket, valamint rámutatott, hogy a Hamász palesztin radikális szervezet és az Iszlám Dzsihád szélsõséges csoport üdvözölte a terrort és tüzelte az indulatokat. Ugyanakkor hozzátette, hogy a merényletek nem légüres térben történtek, és arra szólította fel a feleket, hogy folytassák a tárgyalásokat a megszállás befejezése, illetve annak érdekében, hogy mindkét nép törekvései megvalósuljanak.

"Nehéz idõk ezek az izraeliek és a palesztinok számára. Annak reményében jöttem, hogy együtt elérhetjük az erõszak lezárását, a feszültség enyhítését és megkezdhetjük a béke hosszú távú helyreállítását"

- mondta Ban Ki Mun.

forrás: reutersForrás: Reuters

Netanjahu szintén kedden, a harminchetedik Cionista Világkongresszuson a jeruzsálemi muszlim vallást is felelõssé tette a holokausztért. Az izraeli kormányfõ a megjelent zsidó vezetõk elõtt kijelentette, hogy Hitler eredetileg nem kiirtani, hanem csak számûzni akarta a zsidókat, és csak Hadzs Amin Al Husszeini jeruzsálemi mufti indítványára döntött megsemmisítésük mellett.

"Hitler nem akarta kivégezni akkoriban a zsidókat, hanem ki akarta ûzni õket. Hadzs Amin Al Husszeini Hitlerhez ment, és azt mondta: ha elûzöd õket mind idejönnek. Akkor mit tegyek velük? - kérdezte Hitler. Égesd el õket - mondta Amin Al Husszeinin"

- állította beszédében Benjámin Netanjahu.

Az izraeli ellenzék szerdán reggel élesen bírálta Netanjahu szavait. Jizhák Hercog, a balközép Cionista Tábor nevû párt elnöke szerint a kormányfõ egyenesen a holokauszt-tagadók kezére játszik, mert "ez egy veszélyes történelemtorzítás, amely csökkenti a holokauszt és a nácizmus súlyát".

Közben szerdán is újabb erõszakos cselekmény történt Izraelben. A helyi média beszámolói szerint egy tizenöt éves palesztin lány két késsel felszerelkezve megpróbált behatolni a Jichár nevû izraeli telepre Ciszjordániában, de a kerítésnél, - miután a felszólítás ellenére nem állt meg - a biztonságiak rálõttek és megsebesítették. Késõbb ellátták sérülését és elfogták.

atv.huLink

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2015-10-22 06:29
Még az araboknak is tisztában kellene lenniük azzal, hogy a zsidók többsége nem sémi eredetû.Elég ha megnézi az ember a nagy Hollywood-i zsidó származású színészeket, színésznõket, rendezõket, forgatókönyv írókat, stb...Jennifer Aniston, Scarlett Johanson, Barbra Streisand, Goldie Hawn és lánya Kate Hudson, Gwineth Paltrow, Natalie Portman, õ ráadásul még izraeli születésû is.Õk mind fehér bõrû zsidók. Vagyis nem sémik. A zsidók nagy százaléka kamu zsidó. Európai fehér. Szóval még is csak van valami abban a kazár elméletben, hiába is tagadják sokan. Drábik szerint még a szefárdok sem szemita eredetûek, hanem inkább néger keverékek. Hollywood-ban akad az ilyen fajtából is bõven. Az ottani színészek 90%-a zsidó, vagy több. A magyarországi régi és mai színészekrõl nem is beszélve. Legtöbbjük fehér bõrû. Az sem mellékes, hogy Törökországban élt a nem hivatalos vallási vezetõjük. Ezer szállal kötõdnek a fehér zsidók a Kaukázusokhoz. Az izraeli vezetõk is fehér bõrûek többnyire, hogy is van ez akkor? Netanjau végre egyszer az életben igazat mondott. Leginkább az arabok kívánják a zsidók pusztulását és erre bõven adtak okot a palesztinok földjét elbitorló és a szomszédos országokból is hatalmas területeket kiszakító fehér zsidók. Sok könyv és írás bizonyítja továbbá, hogy Hitlernek esze ágában sem volt likvidálni Európa összes zsidóját, mert azt helyben is elintézhették volna, de ugye Hitlert és náci pártját is zsidó bankárok juttatták hatalomra. No és ott van Hitler százezer zsidó katonája, vagy tábornokai, fõtisztjei és a felsõbbrendû faj ideológia, amit a zsidó Talmudból kölcsönöztek, mint ahogy a kereszténység mai ága se Jézus kereszténysége. Csupa történelem hamisítás.
40 #2 bulcsu
- 2015-10-22 12:10
Még egy fricska! :D Jönnek a muzulmán zsidók magyarnak öltözve...! :D A következõ szint, hogy még cigány is lesz... Várom már!

ILYET! MUSZLIM LETT HORTHY MIKLÓS UNOKÁJA

Muzulmán hitre tért, a gyerekei már magyarul sem tudnak. Õ Horthy Miklós unokája, a Mekka felé fordulva imádkozó Horthy István.
http://www.borson...os_unokaja

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
4,460,700 egyedi látogató