Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Folyamatok

Gondolatok"Amit Erdogán és az Oroszok lépéseiröl elõre irtunk,megtörtént.Jelenleg = Az Usa államkötvényeket senki nem vásárolja.Négy éve jeleztük,hogy semmiféle fedezete sincs. A világbankjai Usa kötvényt csak korlátozott mértékben,és áron alul fogadnak el.Utána azonnal aranyra váltják.Ezáltal az arany,most túlértékelt. A nyugati hitelminõsitõk egyfolytában gátlástalanul hazudnak.Az Usa gyakorlatilag államcsõdben van. Ezt Trump helyesen ismerte fel,,ez igy tovább nem mehet. Utolsó lehetõségként az amerikai zsidók megpróbálkoznak szabadkereskedelmi egyezményt kierõltetni az Európai unióbol.

Ez európának teljes ráfizetés lenne.Az amerikai szemét termékek teljesen elárasztanák európát.Gyárak ezrei,és munkahelyek százezrei szünnének meg.
Tulajdonképpen ezzel Kinát szeretnék jogi alapon kiszoritani Európábol.Csak senkinek se kellenek.☺
Mostani helyzet - a migráns betelepités fõcélja,hogy teljesen túlterheljék az Unió pénzügyi rendszerét.Mivel nincstelenek érkeznek.
Látható,hogy több fronton támadnak.Gazdaságilag megakarják szállni az Uniót.Anglia ezt helyesen ismerte fel.Miniszterelnök asszonya most a két keleti óriás Felvevõ piaccal tárgyal.Kina-Orosz.
Nyersanyagért,Technológiát kinálnak.Szinte biztosan megegyeznek.Addig huzzák a kilépési idõt.Utána azonnal kilépnek.
50 milliárd font veszteség átmenetileg,,Angliának piti összeg.A dollárt jelenleg az országok közötti elszámolások tartják életben.Ezért nem értékelik le.Kilehetne erõltetni,de akkor kiderülne,hogy az Usának semmilye sincs.Azonkivül rengeteg ország menne csõdbe,,mert a dollárt tartalék valutaként beraktározták.Ebböl az következne,hogy a világkereskedelem gyakorlatilag összeomlana.Ez senkinek se érdeke,katasztrófa lenne.
Évekkel ezelõtt megfogalmazódott,hogy a dollárt fokozatosan ki kell vezetni a világkereskedelembõl.☺
Ennek oka,hogy a Zsidó tulajdonban lévõ amerikai pénzverde fedezetlen kötvényeket bocsájt ki,és hamis pénzt veret.Saját pénzüket hamisitják,hogy világkereskedelmi kulcs szerepét megõrizzék.
Ezzel a csalással az usa ma is dollár billiókat keres évente.De egyre csökkenõ mértékben.Ez okozza az amerikai gazdasági káoszt.
Visszatérve.Európának,ma három nagyon beteg embere van.Görög-Portugál-Olaszország.Portugáliával nincs mit tenni.Eltartott marad.Görögország,30 éves távlatban menthetõ.
Olaszország a fõ probléma,mert nyiltan fizetési haladékokkal játszik.Összeomlása azért nem hagyható jelenleg,mert hatalmas vásárlói piacot is magával rántana.Ez pedig már mindenkire visszaütne.☺
A jelenlegi tárgyalások fõ célja,hogy bankrendszere fel legyen tõkésitve.És itt lép be a képbe a szabad reális tõke.(amerikai tõke nem kell,mert nem valós).Kina-Oroszország-Svájc-Tajvan..Anglia idejében kilépett.Németország,és Francia ország egymaga nem tudja felvállalni.
Az új segitõk kikötõket és gyári jogokat kérnek.Teljesen jogosan.Sok pénzt kapott ugyanigy Görög ország is.Csak itt a hazudozó média nem mondta be.
Az Európai unió jelenlegi formájában nem tartható fenn.Szabadkereskedelni övezetté lesz átakitva,,korlátozott vámjogokkal.

Nyugat józan ésszel most jött rá,hogy az Amerikai zsidó bandák kalandor háborús politikája tizszer annyi kárt okozott,mint hasznot.Libia kirablása semmit nem hozott a konyhára.
A bolygó 50%~ának az iparositása az elmult 30"évvel kezdõdött meg.Ez a folyamat ma is tart gõzerõvel.Új piacok teremtõdnek,,de ezekhez elõször beruházások kellenek.
Nagyon sok commentezõ és szakértõ csak egy dolgot tud orditani.-"hehej levan ez dumálva ,meg mindenütt zsidót lát,meg illuminátust,meg szabadkõmûvest.!!".Ott is ahol véletlenül sincs.Az új piacok tortája hatalmas.Mindenki helyezkedik,mindenkinek jut.De véges a torta.
Jelenleg nyersanyag hiány van a bolygón.Néhány ország ezt háborukkal gondolja megoldani.Mások szerzõdésekkel.Teljes átrendezõdés zajlik.Erre a korra van rábizva,hogy ebböl a helyzetbõl a következõbe átvezesse az emberiséget.Ha sikerül.
Ezek a fõ világgazdasági folyamatok zajlanak most.A beruházások egy idõben minden kontinensen zajlanak,,lehetõségek szerint.
Nagyjábol erröl volna szó.Sok millió profi dolgozik ezen jól,rosszul.De olyan emberekre nincs szükség akik maximális szellemi teljesitménye -"hehej tudtam én ezt.!!".
Magán véleményem,soha nem tudott semmit,,ma se tud.Sötétebb,mint erdõ mélyén a tuskó.= Háttérhatalom.!!.
Ha akarja beteheti.Hátha valamelyik megérti.De legalább maga értse.Ez a folyamat nem megállitható.Vannak elágazásai,,de végbefog menni.A lényeg,hogy lehetõleg háboruk nélkül.Egy hosszútávú kereskedelmi szerzõdés ezerszer több hasznot termel mindkét félnek,,mint egy szaros kis háború.
Ez meglesz értetve a zsidó bandákkak is,és kollaboránsaikkal is.Nyilvánvalóan ha nagyon akarnak háborút,megkaphatják.
De akkor jobb ha egyböl a ruha bolt irányába támadnak,hogy jusson fehér lepedõ.Mert a kockás kegyeletsértés.
Katonai erejük a bolygóéval nem összemérhetõ
...vége.

most mondják.Mivel Anglia jogilag már kilépett az unióbol,ezért rá semmiféle embargó nem vonatkozik az unió irányábol.Korlátlanul kereskedhet,,-lefölözi a hasznot.
Merkel meg Hollande meg szentségel.!!.--szép volt angol csajszi.

pár nap mulva bejelentik az uj kereskeselmi egyezményeket Moszkvával,-vigyorogva...Igy megy ez fijúk."

Hozzászólások

3 #39 Enid
- 2016-08-16 14:42
... "az elet ertelmetlen?... ez se rossz takaro.
283 #40 gladiator07
- 2016-08-16 19:45
Az élet ételme a LÉT elérése. Lehet rettenetesen keserves, és fényûzõ is. A tiszta létezés az útvége, a / vissza / megérkezés a Kettõ EGY- ébe, mely a LOGOSZ.
4 #41 Posta Imre
- 2016-08-16 19:55
Gladiátor, tehát a zélet értelmetlen. Nem ezt írtam? Amit te írtál, az élet "vége", vagyis hal-ál.
3 #42 Enid
- 2016-08-16 20:13
Szamomra az elet ertelme a tapasztalatgyujtes lehetosege. Ebbe a szuletes es a halal megtapasztalasa is beletartozik.
2 #43 gerry
- 2016-08-16 20:23
gladiator07 - ...

:o

legalább értelmeznéd amit írsz!!!

A fényûzõ és a fény - ûzõ összekapcsolása ebben a mondatodban a szellemi degeneráltság jeleit viseli magán... a többi meg az agyatlan okoskodás ami nálad megint a vegytiszta értelmetlenséget mutatja.

De most biztos jobban érzed magad ettöl az eszmehuggyantástól.

Az viszont igaz lehet, hogy egyesek egész élete értelmetlen...
4 #44 Posta Imre
- 2016-08-16 20:41
Enid, tehát az élet = lehetõség.

Gerry a napokban beszélgettem nálam avatottabbal is (van ilyen, illetve nem kizárt). Deklarálásra került, hogy aki 40 éves koráig nem használta, aztán már mindegy.

Enid, arról is volt szó, hogy egy életen át lehet tapasztalatot gyûjteni, de a legtöbbeknek nem sikerül csak napokat naplózni, míg mások egy élet alatt akár több életre valót is..., szal....s_V
3 #45 Enid
- 2016-08-16 21:12
Szerintem az.
Az, hogy ki el a lehetoseeggel, az mas lapra tartozik. Vagy, hogy a szerzett tapasztalattal ki mit kezd.
A tapasztalatot at lehet adni, vagy a sirba viszed magaddal... latszolag rajtad all. Latszolag.

Minden aminek reszesei vagyunk tapasztalatot kinal szamunkra. Attol fuggetlenul, hogy "jo" vagy "rossz" jelzovel illetjuk.
Maga a tapasztalas, mint esszencia valik, vagyis valhat reszunkke.
...

Azt szoktuk mondani, hogy elveszik tolunk az eletteret. Pedig nem, mert a Ter az ott marad, ahol eddig volt. A lehetoseget veszik el annak, hogy pl. az emberek egy adott teruleten tapasztalatot szerezzenek. Ezt aztan lehet meg cifrazni.
Csak ugy tudnak jogi alapon jelentos ellenallas nelkul megfosztani bennunket pl. a F/foldunktol, ha eloszor leredukaljak ezzel kapcsolatos tapasztalatainkat.
6 #46 anzsi a macska hala
- 2016-08-16 22:25
A karmán kívül is van élet, csak el kell jutni odáig.
Ha hatost (hátast) dobsz, akkor mehetsz tovább.
4 #47 Posta Imre
- 2016-08-17 07:52
Anzsi, a kamrán kívül tágasabb, fõleg, ha bélül már üres, hiába leszöl kamarás.

Enid, se elvenni, se adni nem lehet, de elhitetni igen.

Vera olvas egy ilyen tud-fasz könyvet és pár napja beidézte azt az egy mondatot, amiért meg kellett íródjon. Valahogy emígyen szól: elegendõ egyetlen generációs agymosás, hogy elhitessék, a valóság nem létezik.
3 #48 Enid
- 2016-08-17 08:22
Mindenben igazad lehet, ha alkalmazni tudod. Sokszor ugy tunik, hogy igy kivulrol jol megmagyarazzuk a fehernyul ureget, vagy a feher nyulureget, sot esetenkent meg magat szegeny oreg fehernyulat is...

Legalabb elfoglal-lyuk magunkat.
Nem?

Imre!
Olvass ujra! Ketszer is leirtam, hogy "latszolag".
4 #49 Posta Imre
- 2016-08-17 08:28
Kövesd a fehér nyulat! https://www.youtu...mwrw4sNCxE
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Smwrw4sNCxE[/movie]
120 #50 Vakeger
- 2016-08-17 08:31
Elég egy generáció, de szerencsére mindig új, és újabb születik. Így folyamatosan dolgozni kell a hülyítésen.
6 #51 anzsi a macska hala
- 2016-08-17 10:46
Imre, nem oda Buda, de még azon túl is ahol a kurta farkú malac túr is.
283 #52 gladiator07
- 2016-08-17 12:48
gerry. Nem neked szántam az írást, és tudod kit hüjézz le, aki reggel megmosta a fogad, és vissza néz a tükörbõl rád.
2 #53 gerry
- 2016-08-17 16:25
gladiator07 - amit leírsz az oldalra az annak szól aki elolvassa (nem láttam forgalmi rendört a mondataid mellett)

Tényleg, kinek írtad? Bólogatóknak?

Amit meg leírtam - az elolvasott tartalom elemi reakciója volt. Ez van. Ne rám haragudj és ha hüJének érzed magad az nem az én hibám.

Fogalmazz értelmesen és senki nem fog "megszólni". Apropo, most és voltam a senki, bocsi

s_hihi ... és akkor sem fogok veled verekedni, ha kesztyüt dobsz elém!
(Tudom néha ordenáré a stílusom, de mit tehetek vele, az itt töltött évek alatt rámragadt és ilyenkor már nem tudom megakadályozni, hogy más ne vegye észre...)
Megyek fogat mosni, megnézem ki figyeli mit csinálok a tükör elött. JééZusom, remélem nem tettek be a tükör mögé kamerát?!?!? Manapság minden megtörténhet. Tudod mit elfogadom amit írtál, még Imre is rálapátolt valamennyit a témádra, maradjunk annyiban, hogy nem érek fel ésszel olyan magaslatokra mint te (Ti...mindenki).

Lehet, hogy ma reggel az ápoló mosta meg a fogamat?... hmmmm:|
3 #54 Enid
- 2016-08-17 17:17
Gerry! Amilyem mazlid neked van, ez nez vissza a tukorbol:
previews.123rf.com/images/mrpants/mrpants1303/mrpants130300012/18625622-Foto-integrale-di-attraente-giovane-infermiera-che-indossa-camice-blu-su-sfondo-bianco--Archivio-Fotografico.jpg

https://www.amazo...1450085618

:D
2 #55 gerry
- 2016-08-17 18:20
Megyek megkeresem! Viszont a fogkefe az jó, de nem mertem rákeresni, hogy a nöknek vajon milyeneket árulhatnak a neten...s_nezem
...persze a XXI. században változnak a dolgok, talán már fogkefe se kell...

zumaffen.de/upload/809d1054879c0b6c54b13deae185fa8c2671.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.43 másodperc
4,610,995 egyedi látogató