Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Folyamatok

Gondolatok"Amit Erdogán és az Oroszok lépéseiröl elõre irtunk,megtörtént.Jelenleg = Az Usa államkötvényeket senki nem vásárolja.Négy éve jeleztük,hogy semmiféle fedezete sincs. A világbankjai Usa kötvényt csak korlátozott mértékben,és áron alul fogadnak el.Utána azonnal aranyra váltják.Ezáltal az arany,most túlértékelt. A nyugati hitelminõsitõk egyfolytában gátlástalanul hazudnak.Az Usa gyakorlatilag államcsõdben van. Ezt Trump helyesen ismerte fel,,ez igy tovább nem mehet. Utolsó lehetõségként az amerikai zsidók megpróbálkoznak szabadkereskedelmi egyezményt kierõltetni az Európai unióbol.

Ez európának teljes ráfizetés lenne.Az amerikai szemét termékek teljesen elárasztanák európát.Gyárak ezrei,és munkahelyek százezrei szünnének meg.
Tulajdonképpen ezzel Kinát szeretnék jogi alapon kiszoritani Európábol.Csak senkinek se kellenek.☺
Mostani helyzet - a migráns betelepités fõcélja,hogy teljesen túlterheljék az Unió pénzügyi rendszerét.Mivel nincstelenek érkeznek.
Látható,hogy több fronton támadnak.Gazdaságilag megakarják szállni az Uniót.Anglia ezt helyesen ismerte fel.Miniszterelnök asszonya most a két keleti óriás Felvevõ piaccal tárgyal.Kina-Orosz.
Nyersanyagért,Technológiát kinálnak.Szinte biztosan megegyeznek.Addig huzzák a kilépési idõt.Utána azonnal kilépnek.
50 milliárd font veszteség átmenetileg,,Angliának piti összeg.A dollárt jelenleg az országok közötti elszámolások tartják életben.Ezért nem értékelik le.Kilehetne erõltetni,de akkor kiderülne,hogy az Usának semmilye sincs.Azonkivül rengeteg ország menne csõdbe,,mert a dollárt tartalék valutaként beraktározták.Ebböl az következne,hogy a világkereskedelem gyakorlatilag összeomlana.Ez senkinek se érdeke,katasztrófa lenne.
Évekkel ezelõtt megfogalmazódott,hogy a dollárt fokozatosan ki kell vezetni a világkereskedelembõl.☺
Ennek oka,hogy a Zsidó tulajdonban lévõ amerikai pénzverde fedezetlen kötvényeket bocsájt ki,és hamis pénzt veret.Saját pénzüket hamisitják,hogy világkereskedelmi kulcs szerepét megõrizzék.
Ezzel a csalással az usa ma is dollár billiókat keres évente.De egyre csökkenõ mértékben.Ez okozza az amerikai gazdasági káoszt.
Visszatérve.Európának,ma három nagyon beteg embere van.Görög-Portugál-Olaszország.Portugáliával nincs mit tenni.Eltartott marad.Görögország,30 éves távlatban menthetõ.
Olaszország a fõ probléma,mert nyiltan fizetési haladékokkal játszik.Összeomlása azért nem hagyható jelenleg,mert hatalmas vásárlói piacot is magával rántana.Ez pedig már mindenkire visszaütne.☺
A jelenlegi tárgyalások fõ célja,hogy bankrendszere fel legyen tõkésitve.És itt lép be a képbe a szabad reális tõke.(amerikai tõke nem kell,mert nem valós).Kina-Oroszország-Svájc-Tajvan..Anglia idejében kilépett.Németország,és Francia ország egymaga nem tudja felvállalni.
Az új segitõk kikötõket és gyári jogokat kérnek.Teljesen jogosan.Sok pénzt kapott ugyanigy Görög ország is.Csak itt a hazudozó média nem mondta be.
Az Európai unió jelenlegi formájában nem tartható fenn.Szabadkereskedelni övezetté lesz átakitva,,korlátozott vámjogokkal.

Nyugat józan ésszel most jött rá,hogy az Amerikai zsidó bandák kalandor háborús politikája tizszer annyi kárt okozott,mint hasznot.Libia kirablása semmit nem hozott a konyhára.
A bolygó 50%~ának az iparositása az elmult 30"évvel kezdõdött meg.Ez a folyamat ma is tart gõzerõvel.Új piacok teremtõdnek,,de ezekhez elõször beruházások kellenek.
Nagyon sok commentezõ és szakértõ csak egy dolgot tud orditani.-"hehej levan ez dumálva ,meg mindenütt zsidót lát,meg illuminátust,meg szabadkõmûvest.!!".Ott is ahol véletlenül sincs.Az új piacok tortája hatalmas.Mindenki helyezkedik,mindenkinek jut.De véges a torta.
Jelenleg nyersanyag hiány van a bolygón.Néhány ország ezt háborukkal gondolja megoldani.Mások szerzõdésekkel.Teljes átrendezõdés zajlik.Erre a korra van rábizva,hogy ebböl a helyzetbõl a következõbe átvezesse az emberiséget.Ha sikerül.
Ezek a fõ világgazdasági folyamatok zajlanak most.A beruházások egy idõben minden kontinensen zajlanak,,lehetõségek szerint.
Nagyjábol erröl volna szó.Sok millió profi dolgozik ezen jól,rosszul.De olyan emberekre nincs szükség akik maximális szellemi teljesitménye -"hehej tudtam én ezt.!!".
Magán véleményem,soha nem tudott semmit,,ma se tud.Sötétebb,mint erdõ mélyén a tuskó.= Háttérhatalom.!!.
Ha akarja beteheti.Hátha valamelyik megérti.De legalább maga értse.Ez a folyamat nem megállitható.Vannak elágazásai,,de végbefog menni.A lényeg,hogy lehetõleg háboruk nélkül.Egy hosszútávú kereskedelmi szerzõdés ezerszer több hasznot termel mindkét félnek,,mint egy szaros kis háború.
Ez meglesz értetve a zsidó bandákkak is,és kollaboránsaikkal is.Nyilvánvalóan ha nagyon akarnak háborút,megkaphatják.
De akkor jobb ha egyböl a ruha bolt irányába támadnak,hogy jusson fehér lepedõ.Mert a kockás kegyeletsértés.
Katonai erejük a bolygóéval nem összemérhetõ
...vége.

most mondják.Mivel Anglia jogilag már kilépett az unióbol,ezért rá semmiféle embargó nem vonatkozik az unió irányábol.Korlátlanul kereskedhet,,-lefölözi a hasznot.
Merkel meg Hollande meg szentségel.!!.--szép volt angol csajszi.

pár nap mulva bejelentik az uj kereskeselmi egyezményeket Moszkvával,-vigyorogva...Igy megy ez fijúk."

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2016-08-13 18:35
Enid, valami alakváltó nõcsábász.

m.cdn.blog.hu/pr/prusi/image/helytortenet/DSCN6644_1.jpg
vilagbiztonsag.hu/keptar/albums/userpics/10025/orig_Enlevement_d_Europe_by_Noel-Nicolas_Coypel2C_c__1726.jpg
3 #21 Enid
- 2016-08-13 18:43
:D
Resen lenni lyanyok!
Az ures "dobozokat" meg hadd vigyek, annyi hulyevel kevesebb.
4 #22 Posta Imre
- 2016-08-13 19:14
Enid kellett neked ilyeneket kérdeni...?

"a mezõgazdaság gépesitésénél 1890 körül pont ugyanez zajlott le.Csak akkor az ipar adott menekülési utat.
Új teknológiákat hozott.Kellettek az emberek.
Pofáztuk,hogy most nincs új mentõ teknológia.Szarba vagyunk,De nagyon.!!.Akkor az induló autó és gépgyárak felszivták a tömegeket..
Egyedül a kutató csoportok kezében van néhány új teknológia.Ezek közül a TDR az ami bolygó szinten tudna segiteni.Az valójában atomi szintû fém és vegyi teknológia.
Új gyárak tizezrei és milliónyi munkahely.Új irány.60 évig segitene.Dehát azokat is csak becsapták lehülyézték.Ma szarnak a pofánkba.

Az emberiség mindig akkor került bajba,mikor a piacok telitõdtek a hagyományos termékekkel,és nem voltak uj teknológiák,amik új utat új piacokat nyitnának.Mint most.
Az enbargó,több ezer kereskedelmi szerzõdés felbontását jelentette.
Ha putyin mindent aláir Angliának,azzal gyakorlatilag kivégezték az uniót.Értsd =|1 euró = 1db wc papir."
283 #23 gladiator07
- 2016-08-13 19:19
Ku..va nehéz a jelenlegi világ politikai státuszkó megfejtése kiderítése, feltérképezése, de nem lehetetlen, mindenesetre nem valami reményt keltõ. Készülõdik a 3 - dik vh, vagy talán már zajlik is. Az ma már bisztos hogy a világunkat irányítják, és mindíg is kézi vezérelték. Az eugenika irányításával, s nem
tudni jól - é. Minden esetre 1914 - tõl 1980 ig 200 millió 30 - 50 - évig terjedõ embert pusztítottak el, akik potensek voltak, s még ígyis 7 milliárdan vagyunk mára . Az irányító réteget nagyjából felszinesen de ismerjük már, s az elmult évek során tárgyaltuk is a piramid rétegzõdéseit, akiket nem tudsz kíírtani mert õk a kocsihajtók mi pedig a kiir6ó gyalogság, ez év ezredektõl így van. Ez 1 börtön bolygó, és már 4 -edjére takarították tisztára, ma,,, az 5 - ik emberi génezett faj lakja. Ahogy Imre bölcsen írja ez a fogyasztói felépítmény, igazságosan szétoszt6tatlan. Már próbálkoznak / kína / össze fúzionálni az egyik rendszart/ diktatúra / a nyugati amerikai val / fogyasztóival / az eredmény már lát6ó. Kína 30 éven belül belefullad saját szennyébe. Ergó a háború elkrülhetetlenül bele van a rendszarba injektálva.

A másik mese, hogy az emberek kezdenek felébredni. A nagy lófax,,t, mindenki megy lesütött fejjel a plázákba a mérgezett, génmódosított, születés szabályzós moslékot zabálni, és nem is tehet mást, mert ez a király. Én sem vagyok különb csak 1 kicsit visszafogom magom, nem tehetek mást, nem tehetünk másképp, fel van tálalva, és ha ezen valaki még rágódik, az Õ dolga.
Soha sem volt másképp, Egy valaki ill. többen mondták el hogyan jut6sz ki ebbõl méregzacskóból, de falra hányt borsó lett belõle. Majd ha terepszinû ruhád magadon érzed, fejed felett fütyülnek a suhanó lövedékek, s az otthoniak jegyre kapják az ivó vizet,,, na majd abban a pillanatban felébred az ember fia, hogy dejavû érzése van mintha már átélte volna eszt a történetet, és kész a képlet, csak az ismeretlen hányados nem nyilvánul meg.
Spongyát rá, csak lessz valahogy.
T : Bl.
3 #24 Enid
- 2016-08-13 19:51
Barmilyen tekno-logi(k)a mindossze koppintasa az eredetinek, es mint olyan eleve halalraitelt.(ertsd: idoben es/vagy terben hatarolt, vagy kinovi sajat magat, ugymond elevul... stb. amit aztan egy meg reszletesebb kidolgozast vonz maga utan es ezt fejlodesnek nevezik, ami lenyegeben egy inverzio) .

A mostani evolucio(n)-nak nevezett fenomenologia egyszeruen leepulest takar.

Az ipar nem nekunk, hanem nekik adott "menekulesi utat", az Embert akkor is csak hatraltatta es most is ezt teszi.
116 #25 livia
- 2016-08-13 20:19
Két kisgyerekes ügyfelem van, ha felhívom õket, üvöltés gõzerõvel, "és nem bírok a gyerekekkel, kivagyok készülve, majd máskor. A bébiszitter most nem ér rá, no meg, most kéne azonnal egy jövedelemigazolás, mert be akarom adni õket a bölcsibe. Ki vagyok idegileg". No, és hallanád a háttérzajt, tényleg kiosztanék néhány pofont. No, hogy kinek?Jó kérdés. De, mi lesz ezekbõl a liberálisan nevelt emberpalántákból. Jó, készek megvívni az igazukat, ha van nekik ilyen, avagy lesz. Erre vannak nevelve? Az anyai ösztön ezt súgja? Manapság ezt így kell?
2 #26 gerry
- 2016-08-13 21:10
Istenem, ha nem lennék ilyen hülye a világpolitikához, olyan okosakat tudnák/tudnék (válasszatok melyik tetszik, de szavazni is lehet) írni, hogy csak na. Felsorolném(nám) a legfõbb pontokat, összesítenám(ném - a fancba!) a logikus dolgokat, végül levonnám a Konfuciuszt ... bocs, bocs, még ébredezem ... a kohnzekvehemenciát és mindenki bólogatna, mi több tapsolna nekem.
Világosító! Ide avval/azzal a fénycsóválóval, vonjon be sugárzó lepellel! ... Ne a szemembe te barom, csak mint palástot a vállamon! Orcám maradjon árnyékban mint Isteneké de hangom (itt pl. soraim) a világot rázza meg úgy, hogy felébressze végre álmából bõsz haragom. (Fogadok, hogy W.Shékelpír forog a sirjában. De lehet, hogy sír gyönyörüségében)

Imre - ugye - ha nem tévedek - akkor nem te írtad (esetleg egy kicsit hozzábiggyesztettél) a cikket /...merthogy az egészet idézõjelbe tetted - Te tetted ezt, gyermek?/. Linket nem látok, így feltételezem, hogy neked küldték, te meg továbbítottad nekünk/számunkra/okulásunkra/csak,... hogy kissé felkavard a zállóvizet. A lényeg, hogy itt van, olvashattuk, olvashattam.

Nos miután elolvasván; felvilágosultam, nem maradt más tennivalóm, mint emészteni. Nem ülte meg a gyomromat - bár néhányat böffentettem - így napirendetlenségre tértem a tartalmatlanságán...
valahogy/-honnan ismerõs volt a stílus, a kijelentõmód, de nem volt kedvem firtatni kitöl kaphattad. Mostanában békére vágyok, csendre, madárcsicsergésre. (ja, meg néha egy kis szexre)
Persze - amint tudjátok, meg- megnézem az újonnan érkezõ hozzászólásokat, hümmögök meg ingatom fejem, néha elõre hátra, máskor jobbról balra és olykor azon imádkozok, hogy a legközelebbi beírás hátha...

de nem. Nem és nem.

Ez az írás csak egy ok miatt szúrt szemet; elkövetõje szerintem megkérhette Imrét, hogy fedezze. Nincs semmi utalás arra, hogy "Nagy Pista" (Pistike papája), Majomvölgyi Romlandó vagy esetleg a híres és hírhedt Egetverõ Elemzõ nicknevü írta/küldte, Imre nem utalt kedvenc csoportjára és másra sem.

Nem baj. Nem oszt. Nem szoroz. Nem orosz.

Eddig a 17... 18... hozzászólás érkezett, a 15. (már megint) Imre által közvetített hozzászólásig csak olvasgattam, mindenféle íráskényszer jelentkezése nélkül. No meg más dolgokat is intéztem így csak félfüllel, félszemmel és féleszemmemmel figyuztam a változó világtörténelem eme E-papirra letisztult esszenciáját.
De itt megtört a jég... na jó csak megrepedt... egy kicsit. Ennek a hsz-nek a tartalma miatt újra elolvastam a cikket, gondolva, hogy segít a felületességemben (tudok ám róla-magamról) és javít a tisztánlátásban, letisztult gondolatok megértésében... Tudjátok, ha csak olvastok egy cikket az nem elég, néha érteni is illik... Nekiveselkedtem, persze az addigi hozzászólásokat is újra elolvastam (azt hiszem van bennem némi mazohista hajlam!)

Na ez lett a vesztem (meg a tiétek is! - mert ahogy most látom csak-csak van bennem egy adag szadista hajlam! :))

A cikk röviden: Kijelentõ mondatok sokasága, újdonság nélkül, bármire ráhúzható tényekkel és féligazságokkal, konkrét alap nélkül... aki figyeli a dolgokat, ugyanezt láthatja. Vazulnak igaza volt (#5), nem lehet, nem is kell belekötni a tartalomba ... "a föld kerek". Persze lehet, hogy "a föld lapos" de az biztos. De ha már Vazulnál tartok, - akkor üzenem, hogy ideje lenne nem szó szerint venni az olvasottak tartalmát. Ennyi év ittlét után fel kellene ismerned, hogy nem kell mindent exact módon megérteni: "...és akinek mint neked is saját titkosszolgálata van, és beépített emberek ezrei szállítják a tuti információkat..." - nem J. Edgar Hoover-nek lett címezve, hanem egy "Valaki Akárki"-nek aki legalább annyira tévedhetetlen mint én (az én nagyim Helen Ghandy volt és az ész, mint tudjuk, genetikailag öröklõdik ;)) ... egyszóval Vazul, melléfogtál! Persze Bivallyal szembeni zsigeri gyülöleted - érthetõen - könnyebben vezet tévútra mint azt fegyelmezetten kezelni tudnád.
Ne vedd zokon, értelek, értem a háttér mozgatórugókat amikor ezt olvasom: "Szomorú konstatálni, hogy bivaly elméje így elborult, és szerinte mindent a gonosz irányít. Valaki felvilágosíthatná,..." Nos, ezt lágy szeretetkényszeredben rögtön meg is tetted. Becsületes dolog egy olyan egyszerü gondolkodású embertõl mint te, hiszen sokan vagytok ilyenek ezen a világon akik az alagútban megjelenõ fényt vezérlö csillagnak, a mögöttük lévõ sötétet meg pokol bugyrának látját... Dicsõség az Úrnak aki majd segít. Remélem te is a Boldogok közé sorolod magad... ami pedig Bivalyt illeti; igazad lehet abban, hogy depi ... (szerintem is van benne hajlam,) de azt te nem tudod, hogy önmagát is képes kihúzni a szarból a saját hajánál fogva. Pedig nem is saját maga mászott bele, hanem ráöntötte ez a világ... de ezt már többen átélték. Namármost, egy - a szád vonaláig érõ - szartengerben lubickolva elég nehéz megérezni egy rózsának az illatát... pláne, ha nem is ott lebeg elõtted, hanem a távolban mint egy fehér vitorla. Feltételezem, hogy te azon a vitorláson üldögélsz a fedélzeten egy csokor rózsa szétszorva, hárfás Veszta szüzek szolgáltatják a zenét (nem ám iPod!) és onnan látod a világot. Vagy nem?

Szóval; éljed a dualítás: egyszer fent, máskor lent...

Figyusz - ...a cionisták szekerét toló..." már nem Bivaly. Hidd el csak akkor tolná a szekeret, ha az a szakadék felé robogna... de remélhetõleg eljön még az az idõ is... csak az a rusnya esély amit te is, a cikk irója is emleget, valahol még mindig a láthatáron túl bolyong. Persze én ennek ellenére bízom benned! Legyen igazad és forduljon a kerék, csöpögjön le rólunk a ragacsos mocsok miközben kiemelkedünk végre a büdös ingoványból...
Szerintem akkor is lesz rá müvész jelentkezõ aki megfesti a lecsöppenõ materiálból és millókat keres majd vele a jövõben. Müvész neve esetleg Pik Ász lehet és megfesti nekünk a Guzmó Lika c. festményt!
Vazul - Laci betett egy videót erröl a gyülekezetrõl. Ott a helyed! Utravalónak csak egy mélyenszántó gondolatot adnék át mint stafétabotot (nekem is úgy nyomták a kezembe, kb. 40-50 éve): "Ember küzdj és bízva bízzál"

...és igazad van, az a bizonyos pár ezer fõ meg smafu! Félkézzel el lehet õket intézni.

de lépjünk tovább...tovább léptünk.

A 15. hsz... Megülte a gyomrát valakinek, hogy eszmés-futtatásába beleköpnek? No de komolyan tudni vágyó palántácskám, azért nézz már körül, manapság a megmondó emberek korát éljük. Ez megmondja a tutik, az beszél két órát, van aki írja és terjeszti, van riportozó ... nem ám egy hanem SOKK, saját TV csoportos TV, összefogás álljatok mögém!", szavazatok rám, adjátok az adótok 1% nekem, segítsétek a munkámat/munkánkat, Orbán hunyó, Jobbik hunyó, mindenki hunyó, most mi jövünk! Végre nem lesz hazugság és mi megmondjuk az igazat... Vagy te - akár egyedül is. Mert te már tudod... 6 évvel ezelötti tananyag? Csak nem? Valahol ismerõs vagy, de ne firtassuk.

Valójában én elhiszem, hogy "ez van". Bivaly még sopánkodik, rajta. Nem tudja magát beleélni mint Vazul ... mi több rosszindulatúan bele mer pofázni. Még a nevét se mondja meg, csak annyi, hogy Bivaly.
upppsz... bocs de te még ennyit se mondottál volt Imre vállán keresztül... így most azt se tudom kinek higgyem el a biztosat és ettöl bizonytalan meg téblábadozó leszek... persze, lehet, hogy ezt szeretnéd, mert esetleg felizgultságomban, gyanútlanul bizonyíték nélkül váratlanul hinni fogok benned és besorolok mögéd .

...vagy mégsem.

A felsorolt: EZ LESZ... ma néz ki ilyennek, pubikám. Holnap lehet, hogy nem így fog kinézni mert valaki beleköp a levesbe... Nem gondolod, hogy Bivaly szösszenete ezt pedzegette? Mert én igen. Persze én nem értek úgy a poliplikához, így nem válik tentává amikor a segge rám szólja nedüjét... és Bivalynak sem, talán épp' ezért olyan tamáskodó a lelkem. Igen, tudom és érzem, hogy negatív a hozzáállása, már amikor olyan szépeket olvas, hogy:
"...De legalább maga értse.Ez a folyamat nem megállitható.Vannak elágazásai,,de végbefog menni.A lényeg,hogy lehetõleg háboruk nélkül.Egy hosszútávú kereskedelmi szerzõdés ezerszer több hasznot termel mindkét félnek,,mint egy szaros kis háború.
Ez meglesz értetve a zsidó bandákkak is,és kollaboránsaikkal is.Nyilvánvalóan ha nagyon akarnak háborút,megkaphatják..."


és sokan dolgoznak ezen...

(Valahogy ellovagolt ez a vak ló...)

Na figyusz - dolgozzatok csak! Imre miért nem szólsz vissza ilyenkor, hogy "Ne magázz mert lekurv@zlak!" De legalább maga értse. Honnan a fenébõl ismerõs ez a fellengzõs stílus...
Imre, ne légy hülye már - legalább te ne! Ne Te ne... na Neeee!

...Persze lehet, hogy ez fog történni. De rohadt jó lenne, ha ilyen okoskák nem lovagolnák meg a mindenkori lehetséges változást mint okkultista jövendõmondók...

Má' megint álmodozom. Nem fogják abbahagyni, mert ilyen a világ. Mocskos és tolakodó. Bele a pofánkba mindent ameddig bele nem vakulunk aztán újra ránk kerül a hám, elõkerül az ostor és Gyiha...

A "hely a tetõn" sose marad üres. ...és a bejáratnál meg a lépcsõkön mindig tolongnak.

az utolsó bekezdés "...most mondják..." Nos ezt se most mondják legfleljebb most kezdenek rájönni miért hátrált ki az EU legelõrõl a ködös Albion. Ott már nincs is annyi köd.

.................... tik-tak, tik-tak...

Miközben el voltam és este folytattam ezt az írást láttam, hogy növekedett a hozzászólások száma, néhol egész értelmes megjegyzésekkel, igy ezt elküldöm, bízva benne, hogy csak-csak letisztul néhány gondolat és Bivaly - legközelebbi - hozzászólása derüsebb és optianálisabb lesz!

Addig is Dr.Kertész-t idézve; Gondoskodnak (rólam), ergo summa (jön a hónapban).

s_Laptop
165 #27 LM
- 2016-08-13 21:52
Gerry, szívembõl szóltál a féligazságos, jövõlátó mizériáról.

Az a valaki lássa lelkem, hogy nálam jobban kevés ember szeretné HA tényleg kapnánk olyan infót ami segíthet tisztábban látni. Amíg az írt 2 dologra (az elit és a termelõ/újraosztó rendszerre) nincsen semmi érdemleges még elképzelés szintjén sem addig nemhiszem hogy van mirõl beszélni de persze reszelgethetjük a fingot, legalább nem unatkozunk :D
238 #28 bivaly
- 2016-08-13 23:10
Drága jó Feleim, gyûlölõk, meg mégjobban gyûlölõk !

Állítólag, ti szoktatok gondolkodni, meg tudtok mindent is !? Bocsánat a kérdõjelért, meg, hogy megszülettem . A pocskondiázásomon, és a gyalázásomon kívül mondjatok már csak egyetlen egy dolgot amit írtam, hogy nem igaz, nem úgy van ! De konkrétan ám ! Meg, hogy miben vagyok "pökhendi" ! Meg, hogy mi nem tartozik a témához, ha már ezredszer írjuk le, hogy minden összefügg mindennel !? Azt sem bánnám, ha valaki egyetlen mondatomat idézné, mely szerint ideológiai alapon mondok véleményt ! Cucik ! Ebben a szájbalökött büdös kurva életben nem fogjátok belátni, hogy azért tart itt a világ, mert ti vagytok a "megmentõi"! Most megint lehet ugatni teliszájjal, de szíveskedjetek nem általánosnak lenni velem szemben ! Tudjátok, az észt nem lehet ám megszerezni, azt adják ! Igen, a születésünkkor ! Jobb helyeken ezt IQ-nak hívják, ( nevezik ?), esetenként szoktatok ám itt errõl hosszasan csevegni is ! Engem másodpercekre dühít amit írtok, ez az igazság, de utána rossz hiszemû tudatlan idiotizmusom korrigálja emocionális megközelítésem, és helyére teszem a dolgokat. Képtelenek vagytok életetek leélte végén is ( elnézést kérek itt és most minden kivételtõl, csekély a létszám !), hogy megkülönböztessétek a tudomat, meg a hiszemet ! Érzelmi befolyással vagytok önnön józan eszetekre, ami vagy nincs, vagy kevés, és elhitetiket magatokkal legtöbbször, hogy bekövetkezik az, amit szeretnétek. Egyetlen ember van itt, övé a honlap, aki foglalkozási ártalomból, és az ebbõl fakadó kapcsolatokból többet tud, vagy tudhat mint ti, meg én, de mindent õ sem tud, és nem is tudhat ! Amit a pofánkba tolnak mint igazság, mindenkor múltidõ ! Mindenkor az adott események taglalása kapcsán, és kizárólag utólag jövünk rá ( már aki rájön ?), hogy mi is az igazság. Kicsit nektek is vissza kéne olvasni mint, hogy " A világvége kellõ érdeklõdés miatt elmarad !". Vagy, hogy "biztos, hogy lesz merénylet a londoni olimpián" ! Meg, "Jön a Nibiru " ! Nem én írtam, ti írtátok , itt ezen az oldalon, kicsit régebben . Tudom a nick nevek sok esetben nem azonosak, de van egy két õskövület. Ezeket csak kirívó példaként említettem, lehetett volna sok mást helyette. Ti tényleg elhiszitek , hogy köztudomásúvá tesznek világot befolyásoló ténykedést olyan idõfázisban, hogy azt bárkinek legyen lehetõsége akár gyorsítani, akár megakadályozni ?
Nem nagyon szeretnék magamról többet, mint amit muszály, elmondani, de azért nem "vetettem bele" magam a politika mocsarába, mert mindenkor ti voltatok a nép ! Nem volt olyan összejövetel, ahol valaki ne Jézusról beszélt volna akkor is, ha Lenin volt a téma, és ne Szentkoronázott volna, amikor az elõtte szóló lehazaárulózta Trágya Pistát, nem volt olyan, aki ne tudta volna a legjobban, hogy mi történt 1956-ban, aki akkor még meg sem született, annál, aki ott harcolt a Corvin közben ! Ti vagytok azok, akik tisztában vannak a világ minden titkos hálózatával, és akik megkérdõjelezik ennek lehetõségeit. Ti voltatok ott a taxis blokádnál, akik mind a mai napig spontán szervezõdésnek mondjátok azt. Ti voltatok ott a Tv ostromnál, ahol a legnagyobb szervezettséget sem észre véve, benne voltatok a lecsóban ! Ti jártatok tüntetni a Kossuth térre, aztán haza mentetek meginni a Kõbányai világost ! Ott vagytok minden kilométerkõnél, hirdetitek az "igét", és azt sem tudjátok megmondani, hogy mit és miért csináltatok egész életetekben. A seggetekbe van kötve az internet, és gondolkodtok, ha megkérdezik a neveteket ! Ne higgyétek ám, hogy én soha nem voltam megvezetett, és nem is állítom sõt, mindössze azt, hogy hamar kikeveredtem belõle, szemben azokkal akik mai napig képtelenek rá. Ezért vagyok olyan amilyen, ezért írom azt amit, és ezért úgy, ahogy. Nekem voltak nyilvános vitáim Tudós Takács Jánossal, Döbrentei Kornéllal, és Szõcs Gézával is, utóbbi Csurka fõszerkesztõje volt a Magyar Fórumnál. Meg még nagyon sokakkal, és bizony nyilvános helyeken ostoba módon eléggé megnyilvánultam. Több esetben akartak elvitetni a Kossuth térról mint rohadt provokátort, a hozzátok hasonló jó hazafiak. És bizony, levontam ám a konzekvenciákat. amit írok, meg ahogyan, az az eredménye. Ti meg legyetek olyan véleményen, amilyenen akartok ! Lássátok a világot aminek akarjátok ! Ja, és írjatok rólam ami csak akartok, úgy sem számít ! Sem én nem változom, sem a világ !
12 #29 spartakusz
- 2016-08-14 06:30
Imádkozzunk! Holnap lesz október 15.!

https://www.youtu...e=youtu.be


MÁR NEM FÉLEK

6 éve | 17 hozzászólás

SEMMISEM AZ AMINEK LÁTSZIK, ÍRJÁK,MONDJÁK ÉS SULYKOLJÁK.A TUDATLANSÁG= FÉLELEMMELMOST ÉRTEM EL AZT A SZINTET AMIKOR NYÍLTÁ VÁLHATOKMA 2009. DECEMBER 21-ÉN 04:56 -ÓRAKOR AMIKOR ÍROM-E SOROKAT

EGY ÕSRÉGI MAGYAR SZOKÁS ELEVENEDIK MEG, A FÉNY NAPJA A FELVILÁGOSULÁS...EZÉRT TETTEM KI FÉNYKÉPEMET IS, MERT TUDOM, HOGY AKI KIVÁNCSI RÁM ISMER, AKKOR MEG MINEK JÁTSZUK A TITKOLOZÓDIST ...szeretettel: id. Kiss László 8887. Bázakerettye Petõfi u. 7....egyik versemmel köszöntelek bennetek:Szerzõ Üzenet
spartakusz
cs okt 29 2009, 04:03 Jelentés Szerkesztés Idézés
Regisztrált tag #6
Regisztrált: cs júl 23 2009, 06:30
Üzenetek: 136
Sziasztok!

Folytatom életem-élesben írásom, ahogy látom megújult a felírta a monitoromon:
Kárpát-medencei kerekasztal címen - jó és találó, eredeti elgondolásom helyet - így kezdem:

Tudom, hogy MAGYARORSZÁG FELTÁMAD.

Magyarország feltámad és élni virágozni fog,
Régi dicsõségében ragyogja be a teret a mindenséget,
Hiába mondják és írják, nem akarják látni nagy magyarországot,
Hát így nem is kisbetûvel naggyal lesz írva az égre...." stb.
itt az oldalon:
http://network.hu...-nem-felek

tisztelettel küldöm ma nektek id. Kiss László
ui: elég volt a szájhõsökbõl - ma ez az üzenet!
236 #30 Vazul
- 2016-08-14 07:27
A fenti cikk kapcsán, miszerint

"Látható,hogy több fronton támadnak.Gazdaságilag megakarják szállni az Uniót.Anglia ezt helyesen ismerte fel.", meg ez;
"Az Európai unió jelenlegi formájában nem tartható fenn.Szabadkereskedelni övezetté lesz átakitva,,korlátozott vámjogokkal",

megbízható forrásból megerõsíthetem, Orbán eltökélt szándéka valóban az, hogy kiléptesse Magyarországot az EU-ból, miután lejárnak az EU-s pénzek.

A mostani népszavazás ennek a kilépési szándéknak az elõfutára, és a magyar lakcímmel nem rendelkezõ magyar állmapolgárságúak közt olyanok is szavazhatnak levélben, akik már meghaltak.
4 #31 Posta Imre
- 2016-08-14 07:32
Gerry, ha nem figyelsz oda kicsit, még "vezércikk író" is lehetnél, ha akarnál, de ugye nem akarsz? Pedig lassan csak eljön az ideje, mire mindenki ki - és belefullad a szellemi top-rongyba. Padlógáz, miközben le vagyunk padlózva. Majd estére leszek, de addig nem bánnám, ha kikerekedne a veleje az állapotfelmérésnek! Jól kita-posta ösvényen jártok, el nem tévedhettek!

Bivaly, kicsit sokára értél ide. Amit leírtál, mi itt régtõl nem csak tudjuk, írjuk. Persze vannak kivételek, akik nem akarnak tudomást venni semmilyen összefüggésrõl soha és sehol, de errõl spari tudna többet mesélni.

Üdv spari, jól televerted farka közt a tõgyit. A társaság éppen imára készül, a szûnyeg már Mekka felé leterítve!
12 #32 spartakusz
- 2016-08-14 08:12
ÓPIUM! A szegény ember ópiuma a vallás! Írta az aki ezt tudta! Az irány a cél - lehet bármi, csak nyugat ne legyen mert az árt!
Hát igen Imre SUMÉR bácsi meséi - jó ha meghallgatod és érted, mert az visz elõre! Mindig fejlõdünk, a kérdés merre, elõre, vagy hátra? Gerry valóban remekelt megint! nem tudom, tudja - e kik voltak a RUSNYÁK OK? írásában MEGEMLÍTI A SZÓT rusnya!
4 #33 Posta Imre
- 2016-08-14 18:28
Bivaly, Lica infói szerint mintegy 400 ezren látogatták a Turul-kájt. Saccra, fele zsidaj, másik fele meg félhülye...de 2009-ben a MOGY-on is 300 ezret számoltak, igaz, akkor még én is ott fûrészeltem a szingot. Mindenkinek meg kell fizetnie az osto-basáskodása árát. Úgy neked, mint nekem és úgy azoknak is, akik még ma is naivan nyalják a töknyalókát.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YZNIboMNyk4[/movie]

Gerry, te pejnahajder, többször ki kék zökkenned a szeximádatodból egy kis írásra. Nem is a tartalom, de a formai, alakiság okán. Na jó, a tartalom se lilatehén. Az a jó, hogy neked pont olyan igazad van, mint másnak, vagy még jobban, de ezzel se te se más nem lesz se kevesebb, se több. Ez örök tanulság. [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RnAEp_O3jgw[/movie]
2 #34 gerry
- 2016-08-14 19:56
Imre... írni még sokáig fogok tudni, ami a kexet illeti ... hát remélem azt is de ki tudja.
Kösz a vállveregetést, de csak fövezércikk írásra lennék hajadonló erre viszont nincs esélyem, így marad továbbra is az alvezércikkíró státusz... :)

Jobbnak lenni??? Örülök ha tartani tudom a szintemet. (Tudod, ott a béka üllepe környékén)

izé, mégegyszer elolvastam mit is írtál... szeximádat??? Nem, nem az... csak a szenilitás ellen küzdök és ez a kapaszkodóm...s_hihi (Még tudom, hogy miért futok a nõk után /és nem elõlük/!)
236 #35 Vazul
- 2016-08-14 21:55
Az apokalipszis (végítélet) azt jelenti, megszabadulás, hogy lehull a lepel, feltárul az igazság, és ez itt történik és most,

- zárta le sokat sejtetõen az Isten nyomában c. 2015-ös doku sorozatát Morgan Freeman. Így legyen, csak kicsit gyorsabban is hullhatna az a lepel......

Elég sokat foglalkozik a zsidó hitvilággal, mely a zsidók szerint a zsidó király eljövetelével teljesül ki, aki szerintük egy emberi lény lesz és az egész világra világuralom-szerûen békét hoz, és mikor hatalomra kerül építhetik csak újra fel a zsidók a Templom-hegy templomát. Addig nem. Freeman azt a következtetést vonja le, hogy ismerve, az iszlám legszentebb helye a Templom-hegy, illetve a keresztényeké, ezért elképzelhetetlennek tartja, hogy az általuk várt zsidó király eljövetele békével járhat, sõt akkor törnének ki csak igazán a harcok, ha lenne egy ilyen, és közben izraelieket mutatott, ahogy felfegyverkezve a palesztinokat támadják.

Freeman is elismeri a zsidók uralmának végzetességét. Érdekességképp írtam, most lett vége a NatGeon.
236 #36 Vazul
- 2016-08-15 12:36
Trump: "Rothadásig korrupt, összefonódott amerikai politikai-média-igazságügyi rendszer"

A republikánus párti elnökjelölt kijelentette: 20 %-kal verné Clintonnét, "ha az undorító és korrupt média becsületesen írna rólam és nem hamisítaná meg szavaimat", idézi õt az orosz hírügynökség angol nyelvû portálja.
http://lovasistva...-rendszer/
238 #37 bivaly
- 2016-08-16 07:09
Kedves Imre !

Kis fáziskéséssel, (néha dolgozom is, izé, próbálom keresni a pénzet, az meg sokáig tart, meg többnyire csak remény), válaszolok, illetve reagálok, ahogy tetszik. Az egész rohadtságát nagyon régtõl tudom, mert belülrõl láttam, és látom. Bizonyos dolgok mozgató rugóit csak utólag ismertem fel, de ugye Te is leírtad, amiket leírtál, meg ami történt veled, és sok sínt nem használsz mára, pedig szabad a pálya, lehet menni rajta ! ( Lehetne.) Szóval az ember ha átél ezt-azt, és megtapasztal, közvetlen közelrõl, egy idõ után csak elkeseredik, utána kicsit megkeseredik, aztán ha nem nagyon "hülye", csak normális mértékben, akkor feladja a "mások megmentésének" minden lehetõségét, és teljesen önmaga felé fordul. ( Család !) Ezt kell (!) megmenteni, amennyire csak lehet, ez meg nem az alanytól függ, a külsõ hatások nem minden esetben kivédhetõk, és errõl is pont a legelsõ megszólalásaim egyikében írtam emlékezetem szerint, hogy amit lehet azt kell megtenni, amit nem lehet, arról meg abszolút felesleges álmodozni. Nem sokára értem ide Imre, csak nem olyan régen írom le. Már nagyon régen nem járok sehová, semmilyen rendezvényre, semmilyen összejövetelre, mert mindenhol, nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy mindenhol pontosan ugyan azt látom, hallom, és tapasztalom. Elhülyített, felszines tömegek, és elhülyített közép ügynökök hada, aki elõbbieket idomítja, esetenként õszinte meggyõzõdésbõl !? Jó, van közte rengeteg tudatos mocsok is, tudom jól ! Eszméletlen ám, és ha az ember volt olyan barom mint én is, aki valamikor hittem a jó szó és az értelem erejében, aki azt gondoltam, hogy ha elmondom amit mások nem tudnak, hogy ez által helyre tegyék a dolgokat, az jó lesz és lehet elérni változásokat . Valamikor, lassan 30 éve én is elhittem, hogy a voksom, ér valamit. Semmit ! Hogy "szavaztuk" meg a NATO és Unios belépést ?! Hány "választás" volt büdös ? Utoljára a Jobbiktól hagytam magam átverni, tudatosan, hogy "majd meglátom" ! Meg is láttam, van aki még most sem ! Tudom, Te is megláttad, de csak átmentél a mocsáron, szerencséd, hogy kikecmeregtél belõle. Nem egyszerû, fõleg amikor belülrõl vezetik meg az embert ! Imre, párszor leírtam, hogy "nagyemberek" közelében éreztem meg a "félszet", hogy valami nem stimmel, és nem tettem meg a következõ lépést a "közeledésre"! Szinte mindent idézõjelbe kellene tennem, annyira nem egyértelmûek a dolgok amiken átmentem, illetve tapasztaltam, és mint leírtam már többször, nem tudom megmondani pontosan mikor mi volt, szerencse, gyávaság, óvatosság, õrangyal, hogy visszakoztam attól, hogy politikailag elkötelezzem magam "hivatalosan "? Egy biztos, ma már nem élnék. Ezt a politikának, meg közéletnek nevezett mocskot csak nagyon kivételes egyedek bírják, mert itt többet kell hazudni, és aljasnak lenni, mint ahányszor levegõt vesz az ember egész életében. Ennek az ellenkezõjérõl már senki nem gyõzhet meg, a tapasztalatokat nem az interneten szereztem ! Végül, meg évek óta olvasom többek között az oldaladat is, hát igen mostanra kissé elkorcsosult, ez van. Vígasztalásul ( vagy csak tényszerûen ) minden politikai oldal totál lezüllött. Az idõ múlása és a fásultság, meg a felismerése a világ mûködésének mind benne van. Mára teljesen egyedül maradtam, kívülálló vagyok, de véleményem az van. Ahol lehet hangosan köpök néhány "bomlasztó" mondatot, erjedjen ha akar !? Kiverte a szemem a Kurultáj legutóbbi plakátja, és televíziós hírverése. ( Néha nézek olimpiát, így kivédhetetlen). A jó Lezsák Sanyi, a mélymagyar, mélykeresztény, meg a Fidesz, stb., stb. Hol van már Antall, meg az MDF ? Meg a Kisgazda Párt ? Lejátszották a nagy népi szinmûvet, Magyarország megszûnt, most éppen árnyjátékot játszanak az égbolton a "mi magyarok" nagy dicsõségére, és hurrázása közepette. Kurultráj, Magyarok Szövetsége, Hun ez, Hun az, Íjász izék, meg Hagyományörzõ izék, csak ország nincs, meg benne a nép. Pár ember maradt, mint minden rezervátumban, magyarnak, de az csak elenyészõ kisebbség, kerti tavakban mint díszhalak, az úri közönség szórakoztatására. Jót tesz a szemnek, meg lehet dicsekedni vele.
Ami meg a világ nagy változásait illeti, itt van a következõ cikk, ahol Jakab Pista, szintén egy mélymagyar fogadja nagy szeretettel az újmagyarokat, a Parlamentben. És senki nem fogja leírni, hogy bocs, nagyon hülye voltam ! Csak azt hogy én vagyok nagyon hülye. A parlamentben történõ küldöttség fogadása, sokkal több mint árulkodó, miként a cikk író, és az orgánum is ! Hurrá, itt van a változások elsõ szele ! A dollár változatlanul jól van, a tõzsdék jól vannak, a szokásos kilengések meg kézben tartva. Abban az egy kézben ! Azt hiszem felesleges minden betû, minden szó, de szerettem volna válaszolni.

Bivaly
4 #38 Posta Imre
- 2016-08-16 08:53
Gerry Wass Albert is így naplózza, vagy nem is, hanem Márai...mitom én már, annyit minden összekotortam már betû formulájában. Végül is az a "lényeg", ami nem a "lényeg". A kódod mûködjön a legapróbb és legkevésbé terhelõ befektetéssel. A "klubtagság" itt az "elit" elmebetegek bandájában nem jár le, csak néha egyesek felfüggesztik, másokat meg felfüggesztenek, bár mindét eljárás alapvetõen önkorlátozáson alapszik, végsõ soron nem sok haszna van. Szóval írj, te "csirkefogó" (ezt nem én mondom, csak idézem).

Bivaly, kezdhetted volna a bemutatkozó kört is ezzel a lírikus eposszal. Eccer még nevet is adhatsz a gyereknek. Átérzem soraid, hisz megéltem. Következtetéseid önazonosak, s nagyjából a helyzetedbõl adódó realitást tükrözik. Én kicsit optimistább vagyok, alappal, de nem a társadalmi struktúrák és az "emberi" felhozatal okán. Az fos, ahogy az már ezerszer kiderült. Az Emberiségnek nem sok köze van az 'embernek" nevezett szavazóbirkához. Ez most sem létszámfüggõ. Mondhatnám neked is, hogy "Hajnal elõtt legnagyobb setítség!", de hát Hajnalt a setítben jól meggyugták és most sincs kedve felkelni. Gerry, ugye nem te voltál? Józsi, ha te voltál, szégyellhetnéd magad. Tudod, hogy nem fogod, de akkor is.

Bivaly, írásod korrekt. Amit nehezen értesz, mert nem is lehet érteni, hogy ezt a fostömeget...lezsák, jóbik, orsós....kell felhasználni a "változáshoz". Mi oly kevesen vagyunk és oly hajlíthatatlanok (remélem, bár biztos nem vagyok benne, mert magamat is ismerve és Gerryt még jobban...az elsõ fájdalomra mindent megvallanék, röhögve. Az igaz, hogy nincs mit vallanom, de hát annyi baj legyen! Minden a ti hibátok, oszt csõközön!

Bivaly, ne vedd nagyon komolyan se magad, se az életed. Karikatúra vagy te is, én is, önmagunk árnyékai, az élet meg egy rossz vicc, remek grafikával. Nekem panaszra nincs okom, mert megvan "mindenem", mégis koldusnak érzem magam, fölöslegesnek, hiábavalónak...de lehet ez így van rendben. Vicces nem? Semmi értelme és pont ez az értelme?

Van a patikában egy kollegina. Kortárs. Nem ösmertük egymást, de olyan, mintha testvérek lennénk, fél szavakból is...és soha nem olvasott, írt...se ide, se máshová. Józan paraszti esze van és életösztöne. Megbeszéltük, hogy az élet értelmetlen, de a gyerekeknek azért ez nem tukmáljuk, õk had hitetlenkedjenek. Ha elég bölcsek lesznek, úgy is megértik, ha meg nem, akkor nem lettek elég bölcsek.

Azért mondok jó hírt is, ha eddig nem tûnt volna annak. Olybá tûnik, kifogytam a patkányokból. Érdekes, de most naponta 1-2 egeret fogok azóta. Szóval, míg a patkány azúr az egér se cincog. A cicánk jól jár. De nem ezt akartam mondani.

Úgy tûnik, szükség van 4-5 megbízható személyre a közeli jövõben. Nem pontlövõkre, de az se baj, ha ahhó is ért.

Anál is inkább, mert valami kékül, vagy készül. A gógli ma majd 2 milliós találatot adott. Gyerekek, bexarás, ezek nem férnek a bõröndbeeee!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.12 másodperc
4,709,039 egyedi látogató