Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megbüntették a BKV-n a nõt, így derült ki, hogy amúgy halott

BelföldEz meg "holokoszt-tagadás". Pont így csinálták annak idején és azóta is. Névváltók, meghaltak, vagy mégsem, osztán megint és újra és a bírósegg zsidajai lerendezték akkor is, most is. Nem volt jegyem a metrón, a személyimet látva elkerekedett a kiérkezõ rendõr szeme, hiszen a nyilvántartás szerint én 1996-ban meghaltam. Bilincsben vittek el, hisz az egyenruhásoknak valószínûbbnek tûnt, hogy egy hulla papírjaival csalok, mint hogy élõhalott legyek.

Mesélte a Blikknek egy nõ, aki a blicceléskor tudta meg, hogy már meghalt. Egyébként nem utoljára.

A ’96-os halálom után többször „kísértettem” Magyarországon: 2000-ben a pesterzsébeti önkormányzaton még a leánykori nevemet is visszavettem. Ám 2006-ban újra elhunytam.

Késõbb kiderült, hogy mindkétszer a férje miatt halt meg, papíron, valószínûleg a hagyatékért. Miután 1996-ban Mónika külföldre költözött, 2002-ben a volt férj kérvényezte a bíróságon, hogy nyilvánítsák halottá az exét, mert öt éve nem tud róla semmit, írja a Blikk. Ezt meg is tették, és a halál idõpontját 1996. január 15-ében állapították meg. Amikor a nõ visszavette a leány­kori nevét a sajószentpéteri önkormányzaton, észrevették, hogy Mónika nem hunyhatott el 1996-ban, amikor 2000-ben még ügyet intézett. A helyiek felvették a bírósággal a kapcsolatot, és hatályon kívül helyeztették a végzést: Mónika újra élt. A történésekrõl az asszonynak persze fogalma sem volt: boldogan élte napjait Izraelben. Mint ahogy arról sem tudott, hogy volt férje nem adta fel: 2006-ban újra holttá tudta nyilváníttatni, 2007-ben pedig már az asszony hagyatékára is rátette a kezét.
Link

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2016-08-13 06:28
Érdekes 2-szer is sikerült szegény asszonykát holttá nyilvánítani ?
Mondjuk Izraelbe ilyen könnyen ellehet tûnni ?
És mikor az ember visszatér a valóságba van azonossága ?
4 #2 Posta Imre
- 2016-08-13 07:27
Mujkó, akár több is. Sok nevén is futhat, bármely papírja lehet, a fajtársai a "hatóságoknál" lerendezik az ügyeket. Nemrég voltam gyakorlaton idõsek "demensek" otthonában. Igen, gazdagok engedhetik csak meg maguknak. Kollegina mondja, hogy az egyik mamáról szó volt, aki persze holokoszt-túlélõ és a családja nem engedi, hogy "meghaljon". Ez parancs. Évi 3 milliót kap a 90 körüli az "államtól", de sejthetõen nem emiatt. Ha minden kiderülne, ami ezekkel a tetvekkel kapcsolatos, behányna még a legerõsebb gyomrú is közülünk.

Itt most a "lényeg", a rendõrök elvitték. A baj, hogy el is engedték, de ez nem lesz mindig így. A cikk orientációs írás.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
3,335,787 egyedi látogató