Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Összeveszett Oroszország és Lengyelország a II. világháborún

KülföldA "lengyel" zsidó? Pont olyan pofátlan, mint a "magyar" és pont úgy kell likvidálni is! Asszem az "elfoglalás" nem is kérdéses. Berlinig meg se állnak az oroszok, de lehet Párizsig. A varsói orosz nagykövet szerint a lengyelek is tehetnek a II. világháború kitörésérõl. Szergej Andrejev lengyelországi orosz nagykövet szerint a lengyelek a háború elõtt többször is megakadályozták, hogy létrejöjjön a náci Németország ellen egy koalíció.


Ezért legalább részben Lengyelország felelõs az 1939 szeptemberének történései miatt.


Majd azt is kifejtette a nagykövet, hogy a még abban a hónapban történt szovjet invázió Kelet-Lengyelországban nem volt agresszió, hanem „a Szovjetunió biztonsága érdekében volt szükség rá”, miután a német megszállásnak már világos volt az eredménye – írta a BBC.

A nagykövet szavai nem igazán jöttek jól, hiszen a két ország között nem túl jó a kapcsolat. Lengyelország az oroszok egyik legnagyobb kritikusa az ukrán konfliktus miatt. Ráadásul egy nappal ezelõtt Moszkvában bekérették a lengyel nagykövetet, mert egy lengyel faluban szovjet katonai sírokat rongáltak meg. Igaz, Lengyelország elítélte a milejczycei temetõ megszentségtelenítését.

Andrejev kijelentéseire a lengyel külügyminisztérium reagált, azt írták, hogy a nagykövet „aláásta a történelmi igazságot” kijelentéseivel.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-09-27 15:23
ch-serverhosting.com/postaimre/images/news/1747242235w517q588.jpg
"a lengyel Angora hetiújságot antiszemitizmussal vádolja a hazug pofátlan zsidó, mert leközölte az igazságot. Hevenyészett fordításban a képen az egyik zsidaj azt hébereli a másiknak:

„Fiam, valamikor ez mind a tiéd lesz!”
http://ch-serverh...dmore=2367

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
4,460,836 egyedi látogató