Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Öljétek le a zsidókat!'; üvöltötték Malmöben

KülföldEjnye no, miért kell kiabálni? Õk szervezték! A tüntetõk késelõket éltették és intifádára buzdítottak.

A svédországi városban néhányszáz fõs tüntetést szerveztek palesztin párti szimpatizánsok, túlnyomórészt vélhetõen a városban élõ arab kisebbség tagjai. Miközben a svéd nyelvû szónoklatok a palesztin szolidaritásról szóltak, a tömeg arab nyelven mást üvöltött: olyan jelszavakat skandált, amelyek a zsidók legyilkolására és a katonák megkéselésére buzdítottak, hõsnek nevezték a késelõ támadókat és a harmadik intifádát éltették. Az ezt tanúsító filmfelvételt Isaac Bachman, Izrael Állam svédországi nagykövete tette közzé facebook oldalán.

A tüntetésrõl tudósító Jerusalem Post egy ettõl – látszólag – független ügyrõl is beszámol: a skandináv légitársaság, a SAS beszüntette Koppenhága – Tel-Aviv járatait, noha az utaslétszám erõsen emelkedett. A légitársaság közleménye gazdasági okokra hivatkozik és tagadja, hogy politikai okokból törölték volna a járatot.

Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-10-21 19:00
Zsidó gyerekek vére

Friss Róbert a Népszava csütörtöki számában kifogásolja, hogy az egyik újságnak adott nyilatkozatomban úgy véltem „amennyiben a muszlim bevándorlás Európába ilyen ütemben folytatódik, akkor az európai zsidóság túlnyomó része el fog tûnni”, mert a közel-keleti konfliktus ide exportálása veszélyezteti a zsidóság létét.

Friss Róbert szerint elnagyolt narratíváról van szó, magyarul nincs veszély. Javaslom, mondja ezt Gavriel Sandlernek, a három éves kisfiúnak, akit Toulouse-ban gyilkoltak meg hidegvérrel 2013-ban. Javaslom, mondja ezt Areih Sandlernek a hat éves kisfiúnak, akit Toulouse-ban gyilkoltak meg hidegvérrel 2013-ban. Javaslom, mondja ezt édesapjuknak, Jonatan Sandler rabbinak, aki mint minden rendes szülõ a világon a gyerekeit, Gavrielt és Arieht óvodába, iskolába vitte, és õt is hidegvérrel lelõtték, a kisfiúkkal együtt. Mondja ezt, ha meri a gyermekek édesanyjának, a rabbi özvegyének. Javaslom, mondja ezt Miriam Monsonego nyolc éves kislánynak, akit ugyancsak Toulouse-ban lõttek le a zsidó iskola elõtt, mondja ezt a szüleinek. Egyetlenegy dolog miatt ölték meg õket, mert zsidók voltak.http://nepszava.h...rekek-vere
171 #2 gabi
- 2015-10-21 21:40
Bennünket pedig azért pusztítanak a zsidók, mert itt élünk a Kárpát-medencében. Ezt kinek is kell felrónunk? Persze csak akkor, ha észrevesszük egyáltalán, hogy ezt teszik velünk.
8 #3 miskolcilaci
- 2015-10-22 05:46
kepfeltoltes.hu/151022/11891973_905909189502303_4534247374922284338_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
12 #4 spartakusz
- 2015-10-22 06:26
Szevasztok!

Mikor lesz érthetõ azok számára akik tudatlanul a halálos ellenségének malmára hajtja a vizet? Mikor érted meg a megosztás az megosztás a kis-számok birtokában - viszont a nagy-számok birtokában erõ! Mert minden kicsire is szükség van ebben a harcban - abban a harcban amit nevén nevezve a vétkes - bûnös bûnözõ elme talált fel - hisz leírtuk itt is - Imre - Tulok Laci - meg stb. ek a jelenlegi helyzetben az iszlámot - a kereszténységet a mai jujdejót meg stb.-it
A bûnözõ úgy érzi eljött az ideje - úgy érzi elég ereje és technikája van, hogy bedobja a vallás fegyverét és össze ugrassza vallás alapon mert már csak így képes rá - mert tudja - csak az érzelmekre hatva tudja elérni célját gondolja és tudja a mocsok bûnözõ...

leírtam ide is olvassátok el ha érdekel valakit álláspontom - ami mint írtam nem az enyém csak közvetítem:
https://internetf...-keszulve/

ha nem jelent még meg - írd meg nekem ha érdekel4
id. Kiss László
12 #5 spartakusz
- 2015-10-22 09:37
Duna
2015.10.22. 03:58
A háború megváltozott természete, 4 részes film https://www.youtu...r2
MyxYV0qE Meg kell néznie mindenkinek!

Kedves Duna! Akkor régen megvásároltam a : Háború a nemzet ellen c. DVD-t ha jól emlékezek 7800 ft-ért-
Itt Bázakerettyén meghirdettem a helyi TV-ben hogy levetítem - kiveti-tõre - silány volt a megjelentek száma - Imre könyveit is kiraktam mind, illetve verseskötete hiányával - mert az nincs meg most se - pedig kértem Imrét küldje el utánvéttel nekem!
Szóval - akkor is rádöbbentem - hogy ez nem járható út az érdeklõdés hiánya miatt - rá jöttem, amíg nem tapasztalja meg saját bõrén a traumát nem mozdul - de nem adtam fel - írok és terjesztem a magyar semlegesség és függetlenség harcát a teljes hazám meg és vissza szerzéséig - Nem hiába való ez a harc - folyik - és ahogy látjátok - mûködik - terjed a magyar elme felfogás - ha nehezen is de eredményesen, mert már nem tudja a bûnözõ vissza tuszkolni a palackba a kiszabadult akaratot - megállíthatatlanul bekövetkezik aminek be kell következnie - mert az esõ után mindig napsütés következik - alapon!

id. Kiss László
99 #6 MORMOTA1968
- 2015-10-23 03:32
Kedves Spartakusz! Ha már áll a bál és nagyon sokan fognak éhezni én csak akkor adnák enni bárkinek is, ha elõtte vállalja, hogy szembesül a valósággal. Vagyis, ha még lesz rá lehetõség, elolvassa végre azokat az írásokat Luzsénszky-tõl, Bosnyák Zoltántól és stb...amik mind arról szólnak, hogy tették tönkre a zsidók az akkori hazaáruló nemességünk és politikusaink segítségével alig több mint száz év alatt, ezt az országot és népet. Amíg nem fognák fel a valóságot, nyísta étel. Ha a szemem elõtt dögölnének éhen, az sem érdekelne, ha még akkor sem érdekelné az igazság az illetõt vagy illetõket. Ezt a bárgyú, ostoba népséget
szép szóval ugyan fel nem ébreszti senki, komolyabb nyomást kell gyakorolni velük szemben. Az a nagy büdös helyzet, hogy még a saját környezetemben is alig találok embert, aki elég értelmes ahhoz, hogy felfogja mit próbálok elmagyarázni neki. Amíg egy kicsit is jó dolguk lesz ezeknek, addig továbbra is lelkesen segédkeznek saját maguk és szeretteik hóhérainak, a saját kivégzésükhöz.
12 #7 spartakusz
- 2015-10-23 08:47
Kedves MORMOTA1968! éS PERSZE MINDENKI!

Tegnap Kubinyi úr elmondta a lényeget, hallgasd meg a tegnapi elõadás végét
itt:
http://www.kubiny...

olvasd el álláspontom itt:

https://internetf...-keszulve/

és ezt közvetlen tõlem:

"...BÚCSÚ

BÚ ÉS A CSÚ MELYIKET VÁLASSZAM NEM IS TUDOM, ÍGY KEZDEM AZ ELEJÉN!
ÉBRESZTÕ FEL! JÓ REGGELT ELVTÁRSAK! ORDÍTOTTAM VOLNA, DE NEM ÍGY TANULTAM.
JÓ REGGELT ELVTÁRSAK! ÉBRESZTÕ FEL! AKKOR ORDÍTOTTAM AMIÉRT MEGDORGÁLÁST KAPTAM!
KATONA VOLTAM LENTIBEN AHOL EGY ÉRTELMES PARANCSNOKKAL TALÁLKOZTAM.
AZ OKTATOTT KI, HOGY ELÕBB ÉBRESZD FEL ÕKET ÉS UTÁNNA KIVÁNJ NEKIK JÓ REGGELT!
MEGTANULTAM? NEM MERT SOKÁIG FORDÍTOTTAN GONDOLKODTAM, MERT ÚGY TANÍTOTTAK!
TARUMA UTÁN MÁR TUDOM - ELÖSZÕR ÉBRESZTENI KELL ÉS UTÁNNA KÍVÁNNI, ÍGY ORDÍTOM: É B R E S Z T Õ MAGYAROK!

Meg jött a POSTA IMI verse pogányosan tele keserûséggel – búval, a végén Isten szerelmével a reménnyel!
A pokolfenekén fortyog az üstben a feketeleves, mindannyiunk részére rabláncaink megerõsítésére!
Szerelmem szabadság ne enged, hogy ez megtörténjen, hisz Isten fiai vagyunk mindannyian, segíts!

Segíts magadon az isten is megsegít meg lásd, üzeni: semmi sem az aminek látszik, a csapdákat elkerüld!
Oly sok a csapda – hamispróféta - adj felismerést, hogy kikerülhessem, vagy felismerjem, hogy túléljem!
Emlékezz jön a szó, hogyan éltél túl minden nemzetséget magyar. Tudtál és tudásodban hittél nyelvedben!

Igen elvedben ny nélkül a láthatatlanban, a láthatóban pedig nyelved forgatagában, õs összekeverésében!
Jöttünk le ide milliárd évekkel ez elõtt, melynek során többször újra kezdtük, mert elbuktunk!
Ismerõsen ismételtünk – feltaláltuk hittük, de tudtuk, azért ugrott be a kép és az emlékezés!

Így jutottunk ide ma 2015-10-20 – 08:10 –kor, amikor írom e mondát neked – hogy helytelent közlök veled, mert az idõ nem stimmel!
Mert nincs idõ – csak pont van amely végtelen, benne van minden tökéletesen, körforgás benne van a mozgás!

Forog, mert az elsõ forgató a teremtõ a mozgató tágítja és zsugorítja, hol meleg, hol hideg környezetben!
Ahogy miniben úgy maxiban – kicsiben és nagyban mondtuk régen – felgyorsult a forgás, forrong a világ!
Fekete levesen élünk már amit a monda elején fõztek, kettõ óra helyett a robotvilágában 12 órát dolgoztatnak veled!

Megfosztanak mindenedtõl – csupasz bábu maradsz, de teremtõm miért engeded ezt, hogy gyermekeddel tegyék ezt?
Szakad fel bennünk a sóhaj, elfelejtve azt, hogy szabad akaratot adott, mit tegyünk és ne tegyünk!
A kénköves poklot már több ízben, így elõidéztük!

Több milliárd pontok történések után ma a szám tan a XXI.sz. elején a bölcsesség kora kezdõdött üzented nekem és én tovaadtam!
Legyen az, nem kételkedem, nem félek, egész vagyok tudom és hiszem, hiszem mert tudom, a bölcskorban elmarad a kénköves pokol!

De ennek függvénye az állandó harc – a helyes akarat, tevõleges megnyilvánulása , ha kell ostorral – de a fokos is mérvadó. Mert fokkal mérjük a természet ellenes tevést és azt gyógyítjuk. Virtuális világ, nincs pénz, mert minden alanyi jogon jár – a dolgozok dolgoznak 2 órát –a betegeket fiatalokat és az öregeket eltartja a robot világ ami már fizikai megnyilvánulás EZVAN!

Kelt Bázakerettye, 2015-10-20

Id. Kiss László

..."

szóval mert nagyon hosszú leszek már megint - javaslatod magyar szempontból nem jó mert lehet, hogy elolvassa és vissza is mondja a leckét - hogy egyen éhen ne haljon - de nem azért, hogy megértse - ... ezt tudja a mocsok féreg bûnözõ és úgy irányítja a dolgokat - tudja mi mikor következik be és élére áll kaméleon módon - meg stb. ÉRTHETÕ AMIT ÍRTAM:?

ID. kISS lÁSZLÓ
ui: 10-100-1000 - formában HUN TAKTIKÁVAL - MA A 10-ED HATÉKONY - GERILLA HARC AHOL MINDENKI ISMERI EGYMÁST ÉS CÉLJUK KÖZÖS A FÜGGETLEN SEMLEGES MAGYAR-HON ELÉRÉSE!
66 #8 9323elitelt
- 2015-10-23 09:05
Spartakusz!

Ha véggigondoltad volna, akkor tudhatnád, hogy a gerillaharc csak akkor vezet eredményre, ha a lakosság nagyrésze támogatja a gerilla harcosokat.

Amúgy meg széklábakkal, meg vasvillával a NATO harckocsik és helikopterek ellen?
Ezt akarod?
Csak rajta...
Gondolkozni?
Azt meg minek?
Azt akarod, hogy most az amcsi zsoldosok erõszakolják meg az összes nõt Magyarországon, ahogyan teszik ezt a mai napig Japánban teljesen büntetlenül???
Elõször a tömeghypnózist kell megszüntetni, pillanatok alatt magához fog térni minden tévénézõ szavazóbirka...
12 #9 spartakusz
- 2015-10-23 10:26
Kedves 9323elitelt!

Tudom, hogy a lakosság támogatná - min. hatmillió nyomorog - és nem is ezt írtam, illetve nem erre gondoltam, ha nem a fokozatokat írtam le - ma jobb a készenlét 10-es egységek létre jötte - és vannak is...
akik a törvényszerûen következõ történéskor tömörülnek 100-1000- stb. rendbe, ha békésen nem megy - úgy tûnik nem fog - ezért a felkészülés szellemileg és fizikailag a fontos , hogy alkalmas legyen a feladatra - mert saját magát kiváltja az önvédelmi rendszer szeretteink védelmében... reflex szerûen - ezt a pontot halálos ellenségeink is ismerik - tehát elõre tervezhetõ - hát akkor mi is készüljünk fel rá és húzzuk keresztbe számításaikat - így érthetõ? Fordítsuk hasznunkra ha már rájöttünk!

id. Kiss László
66 #10 9323elitelt
- 2015-10-23 14:45
Kedves Spartakusz!

Én értem, de hiába "tömörülnek" a tizedek századokká, ezredekké, ha továbbra is csak széklábakkal vannak "felfegyverkezve".
Tehát ha nincs fizikai fegyverünk, akkor használni kellene a szellemit!
Ez ilyen egyszerû... lenne.
12 #11 spartakusz
- 2015-10-23 19:32
https://www.youtu...0wrQuPlDCM

Katona becsület - jó film nézzétek meg!
id. Kiss László

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.07 másodperc
4,461,924 egyedi látogató