Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ma

GondolatokMivel a véletlenekben sem hisztek, így ma eseménynek elmondhatom, hogy egy fura "közúti ellenõrzésen" estem át. Tököl legbelebb központjából indultam egy címre, megkeresni egy ma lejárós recept gazdáját, aki persze nem volt otthon. Talán 500 méternyi távot ha kellett ótóznom. A patika hátsó bejáratánál egy fekete Citroen parkolt és a K9-es figura folyamatosan telefonált. A címre érve, de mögöttem sietve elhúzott egy Mercédesz terep-rendõrségi jelzésû hodály. Majd mire elindultam vissza (2 perc) szembõl jött és mire azt a 200 métert megtettem a keresztezõdésig, már mögöttem nyomta a szirénát. Integetett a "közeg", húzódjak le. Mivel onnan már csak olyan 100 méter a patika parkolója, oda álltam. A fekete Citroen és tulaja még mindig ott (nem szoktak ott parkolni, mert áruszállítás jelzés van az ajtón jól látható módon". Na, "közeg" beáll mellé és kiszáll két valami. Mondják közúti ellenõriznek kérik a papírokat. Mondom, valamit elkövettem, vagy van valami ok az ellenõrzésre? Nem, nem volt, csak úgy. Mondom: kik küldött? Értetlenkedés. Papírok rendben, de közben már készül az alkoholszonda is. Mondom ez meg minek? Lehet a DNS-em kellett hivatalosan is. Ja, én is kértem az igazolványát az igazoltatónak. Maci Gabi...még vicces is. Nem helyiek voltak, ez nyilvánvaló. Na, miután ullás lett a teszt (megittam elõtte egy hazai szedésû friss menta-teát, majd egy bodzát is, bár reggel "bûnözve" hagymáztam kicsit...mondtam, amit közben is. Ennyire ráértek? Pintér Sanya le van csukva? Ez a zsidómaffia és ..., na a szokásosat. Addigra már az adrenalinom is helyére került. Búcsúzóul elköszönve: húzatok a pi-csába üdvözölés hangzott el. Azért a pumpám fenn volt. A citroenes meg ott nyomkodta mellettünk a mobilját. Aztán odamentem hozzá és elhajtottam a rakodási területrõl. Kicsit ellenkezett, de odébb állt. Az egész történetnek a véletlenhez nem sok köze lehetett, de legalább tudom, hogy a szonda nem jelzi a mentát. Ugyan mit ettek a régi Suzukin, igazán talány. Aszitték, lopott? Nem tudom mikor kezdõdik és mi, de aszem, minden lelkiismereti bajlódás nélkül le tudnám pufogtani már ezeket. Eccer csak ki kék próbálni már, ha ennyire provokálják.

A múlt héten, míg dolgoztunk, az utcánkba tévedt két bámész civil ruhás "rendõr" és anyósom kérdezték, tud-e valamit arról, hogy itt valaki autót szerel. Kicsit megmozdult a xar. Bûzlik is. Vera most azon aggódik, hogy a patikának csinálnak gondot azzal, hogy "hírbe hoznak", s persze nálam továbbra sincs alku.

Hozzászólások

3 #1 Enid
- 2016-08-16 20:57
Imre, ne arcoskoggyal! Mar hogy hozhatnal Te hirbe egy vagy akarhany patikat, ahol a Bayer, Big Farma, GSK, Sanofi stb. stb. termekeit ertekesitik?
Hat ki vagy te ezekhez kepest?!

http://www.deadly...

Nevezetesen ez a konyve foglalja ossze:
http://www.deadly...er-300.png
12 #2 spartakusz
- 2016-08-17 06:28
FIGYELNEK! Megfigyelnek - csak azt nem értem, miért nem rejtve - fedve? Talán egyik módszerüket alkalmazzák? MEGFÉLEMLÍTÉS! SZERINTEM ELKÉSTEK VELE! MERT AKI MÁR NEM FÉL, NEM TUDNAK MIT KEZDENI!
AZ E G É S Z E L !
4 #3 Posta Imre
- 2016-08-17 08:14
Enid, aszittem, senki, de hát a züldözés mániám csak beigazolódik minduntalan.

Két hete a patika-kuka miatt kavartam meg a fekáliát, ugyanis a kamera felvette, hogy a köztisztaságiak pakolják mellé az összeguberált kommunális hulladékot, melyet a kutyák rendszeresen széthordanak és bûzlik is. Én naív meg aztat gondoltam addig, hogy a tököli betyárok pakolják oda. Hívtam az illetékest és úgy véltem rendeztük is a kérdést, de nem. Egy malõr következtében a kukánk is tele lett ilyen hulladékkal melyben a szag alapján tán még dög is volt. Újra illetékes, újra kamerafelvétel...és persze egy hét szaglászás után ürítés, majd az illetékes elvitette kimosatni, miközben tisztázódott, hogy ezek a kukák nem a városi közbeszerzés részei, hanem a rendelõ és a patika fizet értük nem is keveset. Mivel a kuka nem került vissza pár órán belül és szükségem volt az áru-átvételkor keletkezett hulladék eltüntetéséhez, újra hívtam illetékest és kérdtem: országos körözést kell kiadjak a szemetesre? Meg is jött nagyon hamar a kocsi...s mindez csak a múlt hét eredménye. Tudod, kicsi ez az orr-szág és elég jó összeköttetése van itt minden bennfentesnek és a bosszú is édes. Lehet próbálkozni. Soha ne becsüld alá az emberi sötétséget és kicsinyességet, s bár nem tételezek fel semmit, annyi bizonyos, hogy a tegnapi igazoltatás nem a véletlen szüleménye volt. Egyértelmûen "kérték", hogy így legyen. Nem a jármû mûszaki állapota volt a cél, hanem személyem. Hát, ki vagyok én, hogy ennyire meg tudom mozgatni ezt a xarházi bandát? Ki kell derüljön tán nem is oly soká. Bár sokszor ígértem már, de egyszer illik teljesíteni. Tartok tûle, nem sok öröm lesz benne.
3 #4 Enid
- 2016-08-17 08:57
Majkor Doglesz is egyszer vot csak ki - peldasan - es milyen sikert aratott!
Karddal es kaszaval tiszteli az Ember 'a' Buzat...
4 #5 Posta Imre
- 2016-08-17 09:25
Enid, hiányzik ez "nekem"? Ha kívülrõl figyelem a zeseményeket, akkor is vicc, ha belülrõl, meg röhejes. Talán csak a zegóm ágaskodik olykor, de valójában nyugodtan köpnöm kék az egészre, hisz értelme semmi, haszna így annyi se. Hõsnek lenni meg ebben a korban egyenlõ a nyíltan felvállalt idiotizmussal. Kiért, miért? Ezekért? Családért? De a családnak arra van-e szüksége, amit egy pillanatnyi, bár hosszasan megfontolt cselekedet eredményezhet? Aligha. Szikra kell a tûzhöz? De hol van a gyútós? Zombik nem kapnak lángra, s ha mégis, úgy a petrótól amivel a szolgálat megöntözi õket és a média tálalja. Igen, a tett halála az okoskodás. Talán mindezek ellenére egy tróbát megér.
329 #6 gutai zub
- 2016-08-17 10:09
A korrupt állam hatalom sorban utolsó, de a leglátványosabb erõszak "véglénye" a fegyveres rendõr, a fegyvertelen birkák között.
Élet és halál ura lehet egy senkiházi pszichopata barom.

Bárki is álljon mögötte, háttérhatalom, cionista összefogás, összeesküvés, bármi, a hivatalos, de törvénytelen hatalom összeomlana mint egy kártyavár, ha a tömegember ne tartana és félne annyira az egyenruhától, hatalom látszatától is,szinte vallásosan, mint az ördög a szenteltvíztõl...........
3 #7 Enid
- 2016-08-17 10:13
Imrem! Nem gyuutogatni akarom, (mint) a szen(t)akazart , vagy elbujtogatni az emlekeket...

Csak ugy mondtam, mert jol hangzott... hogy ontsunk mar a csendbe egy kiszurteszavart... hatha hat... vagy het, maximum nyooc.
69 #8 Szalonna
- 2016-08-17 18:01
Imre, be vagy nyomkövetõzve? Azt is tudják mikor teszed ki a lábad az ajtón?
236 #9 Vazul
- 2016-08-17 21:12
Imre, errõl eszembe jutott, talán emléxel, írtam, egyszer mikor volt valami adakozás, és azt írtam a közleménybe: "Moszados cimbi". Két napra rá megjelent egy katonai jeep a házunk elõtt, sárga ötágú csillaggal az oldalán, amiben engem várt három kigyúrt bõrkabátos kopasz - ahogy sétáltam hazafelé, õk tolattak lassan visszafelé - közben vigyorogtam rájuk, mert valami tök jó zenét hallgattam, és nem tudták elvenni a jókedvem. Aztán beletapostak a gázba és kétszázzal elhúztak lakott területen, így még nem láttam autót szágulani a környéken, de sok hasonló fordult elõ velem, és nem csak velem, barátokkal, ami egyértelmûen zaklatás. De voltak pozitív tapasztalatok is, mikor átvilágítottak, a tiszteltszolgálatos kihúzta a lehetetlen helyen lévõ konnektorból a számítógép dugattyúját -mikor kezdõdött-, meg olyan precízen összehajtogatták a ruhám -mikor végzõdött-, hogy arra én se vagyok képes, ráadásul olyan ruhát, amit mértani csoda úgy összehajtogatni. Így üzentek. Másokkal mindenkivel hosszan elbeszélgett az nbh két éve, mikor abban a munkakörben dolgoztom ahol ez szükséges volt, egyedül velem nem. Mondjuk lett volna mit mondanom, és inkább én faggattam volna õket... Aztán vannak olyanok is, akik a szolgálatoknál dolgoznak és dicsérik a munkásságodat, és fejbe lõnék az összes zsidót, csak õk is csicskások és az ott dolgozóknak az állásuk érdekében még ilyen oldalakat se szabad megnyitniuk, mint a tiéd (érthetetlen módon, nehogy tanuljanak). A világhálón való böngészés is tiltott nekik az értelmes témákban... Érdekes dolgok ezek, de szerintem csak zaklatni akarnak, ezért nem szabad még bosszankodni se rajtuk, csak a képükbe vigyorogni, hogy milyen kis szánalmas ótvar gecik, többet nem érdemelnek. Nem érdemlik meg a bosszankodást sem. Bosszankodjon az, akinek két anyja van. :D

Így is úgy is megdöglenek a zsidók, minket nem élhetnek túl, vagy mellettünk (emberek mellett) leáldoznak. Legrosszabb estben zsidó irányítás alatt még van kb 300 éve az emberiségnek, aztán csókolom. És hiába építettek bunkereket, tegyük fel felmelegedés vagy atomkatasztrófa esetlére, mi érdeke lenne a cionisták életét az õket õrzõ katonáknak megvédeni? Semmi. Ha veszélyeztetett az életben maradás, a bunkereket õrzõ katonák mennek le elsõként kinyirni, akik ott vannak, azokat akik még a cipõfûzõjüket se tudják bekötni, meg egy kenyeret se tudnak megkenni vajjal szolgahadak nélkül...Ezért akarnak agyvesztve a Marsa települni, 300 év alatt sikerülhetne, de azt se fogják hagyni nekik. Ha meg kell dögleni, velünk fognak megdögleni. Szóval vicc az egész. Egy tragikomédia.
238 #10 bivaly
- 2016-08-18 06:53
Imre !

Az EMBER vagy nem is volt soha, vagy megszûnt nagy tömegekben létezni. A klónok meg olyanok, amilyenek. EMBER már csak nagy ritkán akad, elvétve, és sajnos sokszor az is megtévesztõ. Nincs a hétköznapi életnek olyan zuga, ahol a senkik egy rohadt karszalaggal vagy egyenruhával ne gondolnák, hogy õk ettõl istenek ! Teljesen mindegy, hogy árufeltöltõ az OBI-ban, rendõr, vagy BKV ellenõr, vagy csak egy pénztárosnõ a CBA-ban. A selejt az selejt, hihetelen kis létszámú kivétellel. Ami csak arra jó, hogy mésem legyünk "öngyilkosok". Ezekbõl egyet is megölni jogosan, felesleges öngyilkosság, annyi jár értük mint ha EMBEREK lettek volna. Ezekkel vívom napi harcaimat, és igen, nehéz fékezni az ölési vágyat amikor a szarkupac pofázni kezd és intézkedik. A közterület felügyelet, önkormányzati rendészet, polgárõr, BKV ellenõr azonos genom ! Csak a pofájukba kell nézni ! Több hétig nem alszol a rémálmoktól, amit ezek arcnak neveznek, és ez párosul a bennük lévõvel. Minap írtam Csernus kapcsán, a lélek bizony kiül a pofára !
7 #11 virag
- 2016-08-18 10:39
;) Kelet-Európában kevésbé hisznek a rendõrségben
http://vs.hu/koze...egben-0813
5 #12 kincses
- 2016-08-18 12:53
Hinni a rendõrségben? hát mi az? valami valláspótlék? bízni kéne, de lejáratták magukat, becsülni õket, de nincs okunk rá.
37 #13 HER
- 2016-08-18 13:25
https://www.youtu...X2v3k2BUPA
Közzététel elõtt
4 #14 Posta Imre
- 2016-08-18 15:56
Vazul talán csak annyi hiba van, hogy nincs ebben sémi hiba. Így jelzik, hogy "gondoskodnak rólam" és nem vagyok elfelejtve, sõt! Pszicho-torpedó. Azért sanszos, hogy egyszer kipróbálom, mi van akkor, ha..., mert csak. Persze csakis a demokrácia kedvéért. Ma is beszédült egy rendõrpólós dromedár és heveny munkaundorra kért seggtapaszt, miközben nahdabandázott, hogy most jött vissza a határról és hááát nem csak pátyolgatva vannak azok a migráncsok. Mondom neki, hogy már 20 éve telepítik be õket, csak telavivi járatokkal, kár a gõzért.

Bivaly, persze nem ér egy hajítófát se egyetlen tetû élete, így nem is kell értékmérni. Matek szerint persze darab-darab, amíg nincs selejtezve, de aztán szabadon mehet a "kálóba", kakálóba. Én szeretem kiakasztani ezeket a "zombikat" és aki huzamosabb ideig megmarad a közelemben, az kénytelen észhez térni, vagy legalábbis úgy tenni. Mivel nem csinálok belõle ügyet, így mindenkivel tudatom, hogy ha az utamba áll, megdöglik. Mikor, hogyan...egészen más kérdés, de ez legalább biztos, s nem érdekel, hogy zombi, vagy a zombi mögötti "sötét értelem". Nem szeretném összemocskolni a mancsomat. Erre megvan a kiszolgáló személyzet, ami sokkal hatékonyabban és precízebb munkát végezhet mennyiségi göngyöleg tekintetében is. Amit mondtam, megmondtam. A jóbikos kis g.cik is visszavettek a pofájukból, ahogy a torockais sutyerákok is..., pedig de sokan ígérték, hogy...., oszt coki. Még pár év és mindegyiknek a belét valaki kitaPosta és akkor retrospektíven jobban látszik a "karma" törvénye. Én békés ember vagyok, de se nem felejtek, se nem bocsájtok meg. Velem nem lehet békülni. 10 év, vagy 100, teljesen egyre megy.
139 #15 jozsef toth
- 2016-08-18 16:06
Imre a meg bocsajtas az istenek dolga!
139 #16 jozsef toth
- 2016-08-18 16:18
Te meg aztan messssze vagy attol.hogy istennek nezzzzelek.:P
329 #17 gutai zub
- 2016-08-18 19:10
Azért nem minden rendõr bunkó pszichopata beteges lelkû tanulatlan durva alak! Ne csináljuk már azt a hibát, hogy mindenkit egy kalap alá teszünk.
Ki mondja ezt?
a mindent megbocsájtó anyák
nagyszülõk
esetleg rendõr feleségek
kevésbé kritikus testvérek

és, vége..............

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.14 másodperc
4,611,008 egyedi látogató