Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kémeket felügyelõk jártak Magyarországon

BelföldMagyarországon járt az USA hírszerzését felügyelõ kongresszusi bizottság képviselõinek küldöttsége. Budapestre látogatott a napokban az Amerikai Egyesült Államok kongresszusának állandó választott hírszerzési bizottságának küldöttsége – tudta meg a Magyar Idõk. A House Permanent Select Committee on Intelligence (HPSCI) olyan szervezet, amely az amerikai hírszerzõ közösség tizenhét tagjának törvényességi felügyeletét látja el a szenátus hírszerzési bizottságával együtt.

A látogatás érdekessége, hogy információink szerint a hazánkba érkezõ delegáció tagjai a republikánusokhoz köthetõk, vagyis Donald Trump embereinek tekinthetõk. A HPSCI az amerikai kongresszusban a képviselõházhoz tartozik és összesen 22 tagja van, ebbõl 13 republikánus, 9 demokrata. A küldöttség vezetõje a bizottság elnöke, Devin Nunes kaliforniai republikánus képviselõ volt.

A HPSCI közép-európai körútjának részeként érkezett hazánkba, de a magyarországi látogatás részleteirõl, az itt folytatott tárgyalásokról az illetékesek nem adtak információt. Devin Nunes számára azért fontos ez a körút, mert szigorúbb intézkedéseket szeretne elérni – az Iszlám Állam térnyerésének és Irán nukleáris programjának megakadályozása mellett – a kelet-európai országok megerõsítésére az orosz fenyegetés ellen.

Az USA kongresszusának hírszerzési bizottsága együttmûködik a fegyveres erõk bizottságával és védelmi bizottságával is. Egyes szakkérdésekben segítségét kérheti az amerikai hadsereg szakértõinek, vezetõinek, meghallgatásokat, tárgyalásokat kezdeményezhet, jelentéseket készíthet. A testület négy albizottsággal rendelkezik: van, amelyik a védelmi hírszerzést felügyeli, van, amelyik az új fenyegetésekkel foglalkozik, egy a Központi Hírszerzõ Ügynökségért (CIA), egy pedig a Nemzetbiztonsági Ügynökségért (NSA) felel. A testület most a kelet-európai NATO-tagállamokról és a Balti-térségrõl készíthet jelentést.Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2016-08-17 20:52
Errol en is tudtam!Csak nem kerdezet ezert nem beszeltem rola:P
267 #2 Perle
- 2016-08-17 21:30
Ha eddig még nem nyert elég teret az iszlám álom, majd mostantõl fog.

A napokban olvastam egy orosz lapban, hogy az ottani katonai objektumok körül fényképezõgépekkel szaglásznak az amerikai "turisták", úgy kell õket onnan elzavarni. Lehet, hogy õk is felügyelõk voltak. ;)
352 #3 Bugris
- 2016-08-17 22:55
Jankó Ervin kémügynök, Dunaszekcsõre van telepítve,nem számít. Ervinnel ott állunk és azt tapasztaljuk, hogy a fejünkre száll ez a napmag.
www.interpressmagazin.hu/upload_cikk/2016/07/11/1468230607/unnamed.jpg
236 #4 Vazul
- 2016-08-17 23:14
Az Ervin tipikus zsidó név, mondjuk a hírszerõk 2/3-a zsidó, tehát nem lep meg. Remélem jól agyon is basz benneteket az állítólagos napmag (amit bedrogozva tapasztaltok), persze ehhez az kéne, hogy agyatok legyen, de mint köztudott; a szarban turkáló zsidó férgek csak egy elb@szott központi idegrendszerrel mûködnek, de így is a giliszták hozzájuk képest agytrösztök! :D
267 #5 Perle
- 2016-08-18 13:48
http://nol.hu/bel...ol-1628199

Amerikai támaszponton rendezik meg a 1956-os történész kongresszust. A katonák lehetõséget adtak erre, mert " jók vagyunk " , átengedtük a pápai légi repteret is nekik, sõt irakba több katonát küdftünk, mint amennyit elvártak tõlünk.
A kongresszuson válogatott meghívottak lesznek, így még vita sem lesz. Egyet fognak érteni.
267 #6 Perle
- 2016-08-18 14:18
Közelebbkerülnek hozzánk az amerikai atomfegyverek? Törökországból Romániába::o
http://mno.hu/kul...et-1357504

Nem lennék meglepve, ha a fenti felügyelõk nem azt vizslatnák itt, hogy azokból Pápára telepíthetõk-e. Ha még nincsenek.s_nezem
http://www.newyor...-in-turkey

Stratégiai bombázók Guam felett:
https://www.youtu...bToLT6GEbQ

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.70 másodperc
3,449,677 egyedi látogató