Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jobbikosodik az Index

Belföld„Tényleg néppártosodik a Jobbik” – írta hétfõn a jobbikosodó Index, egy olyan közvélemény-kutatás alapján, amely szerint a párt sokat gyengült vidéken. A cikk ennek ellenére kiemeli, hogy „megállt a Jobbik visszaesése”.

Szóval szuper minden, most hogy az opció le van hívva, és a zártkörû vezetõi értekezletrõl is ideért az üzenet, kedves olvasóink, bele is csapunk a pártújságírásba. Médiapartnerünk a méltán nagy kattintásszámú kuruc.infó.

A „zsindexezés” már a múlté, a két szerkesztõség egy kellemes II. világháborús hagyományõrzõ túrán áshatja el végleg a Tigris tankot.

Tehát nagyon jön fel ez a cuki Vona Gábor, de kicsit átalakult a bázis: fiatalokat, férfiakat és vidékieket ugyan veszített a párt, de sebaj, mert közben szerzett vagy megtartott idõseket, nõket és fõvárosiakat, amit szerkesztõségünk elismerõ bólogatással vett tudomásul. Ezen ne csodálkozzanak, hiszen Soros György is inkább a 444.hu-t támogatja, nekünk már a múltkor is csak rongyos 8 milla jutott.
Link

Hozzászólások

2 #1 gerry
- 2016-08-17 17:21
Így igaz. Megállt a Jobbik visszaesése: http://www.postai...aesese.mp4
8 #2 miskolcilaci
- 2016-08-18 17:09
Még minimum tíz évre tervez a Fidesz
personPROPELLER access_timeMA, 14:18 comment12 HOZZÁSZÓLÁS whatshot12 MEGOSZTÁS
Õsszel Orbán Viktor miniszterelnök azzal bíz meg egy kormánytagot, hogy állítson össze kormányzati programot arról, mit tudnak kínálni az országnak 2018 és 2028 között – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezetõ miniszter szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.
A tárcavezetõ kiemelte: "nagy kérdések kezelése áll elõttünk 2018 után", hiszen például akkor zárul le egy uniós fejlesztési ciklus.
Ezért közép- és hosszú távú társadalmi programot akarnak hirdetni a 2018 utáni idõszakra – közölte Lázár János.
http://propeller....vez-fidesz
238 #3 bivaly
- 2016-08-18 22:59
Gerry !

Talajt fogtak ! Alatta meg már a temetõ van.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
3,391,480 egyedi látogató