Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Végre itt a válasz: hát, ezért nehéz a terrorizmus ellen küzdeni

Belföld"Kémkedni"? Itt a legnagyobb gond a "kémek" zsidó és zsidó-csicska-cigány mivolta, mivel a "kormány" maga egy elhárítandó probléma. Az M1-en arról beszélt egy szakértõ, hogy a hírszerzés problémája az, hogy az országban lakó idegenek mellett, az állampolgárok után is kémkedni kell.

Kiss Álmos Péter, a Magyar Honvédség Kiképzési és Doktrinális Központ vezetõ kutatója szerint elkerülhetetlen, hogy az állam hozzányúljon a szabadságjogokhoz a terrorizmus elleni harc során.

A szakértõ az M1-en arról beszélt, hogy nagyon fontos a megfelelõ hírszerzés és a felderítés, de problémát jelent, hogy az államnak gyakran - az országban lakó idegenek mellett - saját állampolgárai után is kémkednie kell.
Ezt viszont a törvények szigorúan korlátozzák, ezét újra kell gondolni e jogszabályokat - fogalmazott, hozzátéve: garanciákat kell biztosítani arra, hogy a vészhelyzet megszûnése után a szabadságjogok korlátozását feloldják.Link

Hozzászólások

30 #1 osmagyar
- 2016-08-20 10:31
Bárki is elhiszi, hogy az állam eddig nem kémkedett a saját polgárai ellen? Még viccnek is gyenge. Még hogy szigorú törvények korlátozzák a megfigyelést? Az állam által megírt törvények korlátozzák az államot? Baromság. A térfigyelõ kamerák, meg a közúti kamerák persze az emberek biztonsága miatt vannak, még véletlenül se megfigyelés, kémkedés miatt. És az a "legszebb" az egészben, hogy a megfigyelt emberek pénzébõl építették ki a kémrendszert.
2 #2 gerry
- 2016-08-20 11:22
nem beszélve a fõállásban kukkolók ezreirõl és az önkétes bemajszerolókról, a szomszéd elsuttogott telefonjairól, a munkahelyi törekvõkrõl... és a többi "becsületes" állampolgárról... ez az a "csapat" aki nem néz soha a szemedbe de mindig ott találhatod a hátad mögött.

Véleményem szerint már réges rég itt az ideje, hogy a szabadságjogok hozzányuljanak az államapparátus patkányaihoz! (Elsõ lépés!)
www.erdekesseg.hu/wp-content/uploads/2014/03/regi-nem-letezo-munkak-2-3.jpg
238 #3 bivaly
- 2016-08-21 15:15
A telefonomat évekig lehallgatták ! Ma már "kiselejtezett hajó" vagyok, nincsenek mellékzörejek, és nem hívnak ismeretlenek, három néven, hogy jó ember ez a Vitya ! Mert, megtörtént. Ja, és titkos a számom ! Elejétõl nincs a telefonkönyvben.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
3,405,807 egyedi látogató