Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hüvelyk Matyi

GondolatokUborka szezon van, dögunalom, a téma sem hever még levágott fejjel dzsihadosan ajvékolva az utcá-kóhn, s mivel a béke áldozattal jár, én mutattam is egyet. Majdnem sikerült elbaltáznom, de már gyógyul. Remélem ilyen hatékony leszek mások husijával is, ha rája kerül a sör! Már gyógyul, de ez is csak egy azonosító jel, ha már a tetkót utálom, sõt kifejezetten irritál.Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2016-08-20 18:17
Aki rossz idobe rossz helyre dugja az ujat igy jar:D
37 #2 HER
- 2016-08-20 19:27
Kedves Imre, használd a kristálycukor gyógyítást!
http://her.magyar...eadmore=60
8 #3 miskolcilaci
- 2016-08-20 21:51
Ez a tetkó szerencsére nem az a tetkó. Az egyik beszél, a másik kiabál. Én már nem akarok kiabálni.
4 #4 Posta Imre
- 2016-08-21 07:51
HER, cukrot ilyesmire nem pocsékolunk. A "fehér gyilkost" intravénásan kell nagy adagokban a gluténes kipflihez és gmo-s kukoricához káliumsós szalonnához vegykezelt kávéhoz fogyasztani!

Józsi, nincs ujj a napló alatt.

Laci, ki-abálni, vagy kill-ábalni...? Ha õrjöngeni lehet, minek csendesen tûrni a tûrhetetlent? Így se jó, úgy se rosszabb.
116 #5 livia
- 2016-08-21 21:29
Ez egy békás? No, nehezen gyógyul, és könnyen nyílik. Tetanusz volt? Mostanában a kertemben, és a lakásomban is egyre másra idegen rovarokat, beazonosíthatatlan, repülõ, nem csészealjakkal,mert azt, ha begurulok, én fogom elengedni egy pályára, no: találkozunk beazonosíthatatlan egyedekkel. Már lassan szólok, hogy készítsenek fotókat. Nos, az állatok is menekülnek? No, és a vírusok? Két hétig nagyon beteg voltam. Még mindig nehezen járok, mert ráhúzódott a derekamra,ízületeimre?... orvoshoz nem juthatok, mert hosszú a reuma várólista, ráadásul mindenki szabin van. Érdekes, én nem. Akaraterõ? Fogy. Kitartás? Muszáj.
99 #6 MORMOTA1968
- 2016-08-22 00:17
Helló Imre! Pont az ilyen csúnya vágásokra kiváló szer az igazi házi õrölt édes paprika. Nem bolti, mert ahhoz ki tudja mi mindent kevernek. Én egy ablakon támaszkodtam be és olvastam itt a neten, hogy az õrölt paprika amellett, hogy fertõtlenít, el is állítja a vérzést egy-két percen belül. Nekem tiszta vér volt a tenyerem a bele tenyerelés után, úgy hogy lemostam vízzel a sebet, aztán megpaprikáztam megfelelõ vastagságban. Eleinte nem is csípet, csak utána, mivel némi erõs is keveredett hozzá. De a sebem már másnap se szakadt fel, úgy begyógyult a paprikától. Mindenre megvan a gyógyszer a közvetlen környezetünkben, csak sajnos nem tudjuk, mi mire jó. Minden növényt gaznak titulálunk, irtjuk, szegény hiába nõ ki újra és újra, fogalmunk sincs róla mi mindennek van jótékony gyógyhatása. Apai nagymamám értett a gyógynövényekhez, bevált népi babonákhoz, de sajnos senki sem jegyezte le a tudását, ami óriási hiba volt részükrõl. Az ilyen tudás az igazi kincs!
254 #7 mujko
- 2016-08-22 04:34
Még hogy nincs új a nap alatt .
http://www.boon.h...ek/3157196
236 #8 Vazul
- 2016-08-22 18:09
Hogy legyen valami történés ezen a (há)borús napon, itt egy kis zsidócirkusz szórakoztatásképp:

Ismét Trump vezet - az amerikai média elhallgatja a legújabb felmérést

Donald Trump óriási politikai visszatérést produkált egy új, reprezentatív közvéleménykutatás eredményei szerint: a republikánus elnökjelölt népszerûségben újra vezet Clintonné elõtt. De a média mélyen hallgat róla.

Az USC/LA Times (Dél-Kalifornia Egyetem és a Los Angeles Times napilap) által végzett felmérés háromezer embert kérdezett meg, hogy kit szeretnének inkább amerikai elnöknek.

Trump nyolc ponttal jött fel, és immár két ponttal vezet Clintonné elõtt. Mit tesz az amerikai média? Továbbra is a régi felméréseket trombitálja, jelenti az orosz Sputnik hírügynökség angol nyelvû portálja. Vezetõ amerikai újságírók is engedelmesen tartják a szájukat. Trumpnak láthatóan "bejött" új kampányfõnöke.

Eközben Clintonné kampánycsapata szerint Donald Trump egyik új kampányfõnökének, Stephen K. Bannon-nak hírportálja, a Breitbart News antiszemita sztorikkal traktálja olvasóit. A honlap vezetése "hibbantnak" minõsítette a demokratapárti kampányosok vádjait.

A portál névadója, Andrew Breitbart zsidó volt. Mint számos munkatársa és korábbi fõszerkesztõi. Azon kívül Izrael jobboldali irányultságát támogatja. Trump új kampányfõnöke lapjának a mostani munkatársai is nagy részt zsidók, olvasható az amerikai zsidóság vezetõ lapja, azaz a Forward portálján megjelent terjedelmes írásban.
http://lovasistva...felmerest/
http://forward.co...day-Friday
http://lovasistva...manya-stb/
129 #9 VaLa
- 2016-08-22 21:26
Ez az óriásgép is csak unalmában szádigált le Pesten:
http://index.hu/t..._oriasgepe/
116 #10 livia
- 2016-08-22 22:22
Hiába! Abnormális világban, abnormális helyzetek. No, azért még mindig feltaláljuk magunkat .Még mindig tudunk akklimatizálódni, szó ne érje a ház elejét. No, meg a másét se, hiszen úgy sétálnak a hálószobámon keresztül, mint a huzat. Ja! Akár! Ha, akarnak. No, de, ha én nem akarom?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.75 másodperc
4,611,028 egyedi látogató