Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Okkultisták és sátánisták vonulnak Prágában? Radikális keresztények tüntettek a Pride ellen

KultúraÉs jön Bizánc és jön, nem kérdez...a rohadt buzi kaoticizmus és a zsidó-görénység, muzulmán imádat a megbeszéltek alapján performálódik erkölcsi tisztaságba és az emberisegg felvirágozik. A cseh Bizánci Katolikus Patriarchátus nevû ortodox keresztény kisegyház mintegy harminc tagja tiltakozott szombaton a múlt heti prágai melegfelvonulás ellen, gonosz szektának nevezve a Prague Pride-ot.

A vallásos tiltakozók szerint a melegfelvonulás a gonoszkultusz modernkori legjelentõsebb megnyilvánulása, ezért azt szorgalmazzák, hogy Milos Zeman államfõ fogadtasson el törvényjavaslatot a sátánizmus terjesztésének tilalmáról.

A hagyományos családi értékeket hirdetõ, a homoszexualitást elutasító, a társadalom általuk vélt erkölcsi hanyatlása ellen kikelõ csoport vezetõje, Illés pátriárka szerint a melegfelvonulást okkultizmus és sátánizmus hatotta át, a társadalmat pedig a gonosz kultusza és az Antikrisztus szelleme fenyegeti, amely kapcsolatban áll az iszlámmal.

A tiltakozók végigvonultak a városközponton, az egyház négy képviselõje pedig "megtisztította" Szent Vencel szobrát és a melegfelvonulás több állomását, mert szerintük "spirituálisan megfertõzte õket a homoszexualizmus".

A Prague Pride-on mintegy negyvenezren vettek részt a múlt héten.

A Bizánci Katolikus Patriarchátust az Ukrán Ortodox Görögkatolikus Egyházból kivált hét püspök hozta létre 2011-ben. Semmilyen egyházi struktúrába nem tagozódnak be. Nem ismerik el a Vatikán fennhatóságát. Elítélik, hogy a pápa vallások közötti párbeszédre szólít. Azt állítják, hogy Isten felhatalmazásával cselekszenek, céljuk pedig minden eretnekség eltörlése.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-08-21 15:06
Illés pátriárka !

Kicsit elkéstél ! A társadalmat a gonosz kultusza és az Antikrisztus egyáltalán nem fenyegeti. A társadalmat a gonosz kultusza régen átitatta, az Antikrisztus pedig uralkodik felette. Erõs fáziskésében vagy, de csak kiabálj ! Sokkal jobb mint mellé állni, bármi is az indokod.
4 #2 Posta Imre
- 2016-08-21 17:01
Pravoszláv templomot gyújtottak fel Szarajevóban

Bosznia-Hercegovina fõvárosának központjában vasárnap reggel éghetõ anyagot dobtak az egyik templomba.

A Szarajevó központjában lévõ pravoszláv templom mellékhelyiségébe ismeretlenek dobtak be éghetõ anyagot. A tûzben senki sem sérült meg, de anyagi kár keletkezett. A tûzoltók gyorsan eloltották a tüzet.

Az elkövetõk, illetve motivációjuk ismeretlen, de ezt a templomot idén már kétszer is kirabolták.http://vs.hu/koze...paign=main

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,890,948 egyedi látogató