Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nagyüzemben adták el a lejárt élelmiszert Ócsán

TechnikaMennyi "politikus" érintett és közülük ki a "magyar"? Ja, rendõrök is bene voltak...vannak...ez természetes ennél a kibaxott zsidómaffiánál, amit államnak is neveznek és tegnap ünnepelt valami a-lapítást. 19 ember, köztük 4 rendõr ellen emelt vádat a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség, jelentõs mennyiségû, üzletszerûen elkövetett rossz minõségû termék forgalomba hozatalának bûntette, hivatali visszaélés bûntette és más bûncselekmények miatt.

Kezdetben rendben mentek a dolgok annál az ócsai cégnél, amely különbözõ áruházláncoktól szerzõdés alapján vett át lejárt, illetve a lejárathoz közeli szavatosságú élelmiszereket: tejtermékeket, nyers húst, felvágottakat, édességet, kávét. A cég szigorú eljárási rend mentén ezeknek a termékeknek, valamint hatóság által lefoglalt élelmiszereknek a megsemmisítését végezte.

2011-ben aztán a cégvezetõ rájött, egyes termékek még nem romlottak meg annyira, hogy ne adhatná el újra azokat.

A cég alkalmazottai a beérkezõ teherautókról kiválogatták azokat a termékeket, amiket még el lehetett adni. Ezeket az árukat viszonteladással, kiskereskedelemmel foglalkozó vádlottak, valamint a környékbeli lakosság elõre egyeztetett idõpontokban felvásárolta. A viszonteladók között egy rendõr is volt. A megsemmisítésre szánt árukból nagy tételben vásárolt egy törökbálinti cég is, amelynek raktárában hígítóval lemosták a csomagolásra nyomtatott lejárati idõt, átcsomagolták és egy dátumozó nyomdagéppel érvényes fogyaszthatóságot mutató dátumot nyomtattak rá, majd újra piaci forgalomba hozták.

A raktárban hulladékkal, lomokkal szennyezett, egerekkel, patkányokkal tarkított rendetlenség volt. A lejárt szavatosságú termékek forgalomba hozatalát rendõrök és egy állatorvos is segítette. Az állatorvos a hozzá érkezõ nagy számú panaszbejelentés ellenére nem rendelt el ellenõrzéseket. A rendõrök és az állatorvos az ócsai céget irányító vádlottat elõre tájékoztatták a várható hatósági ellenõrzésekrõl, így a cégnél napokkal korábban felkészülhettek az ellenõrzésekre.

Végül 2014 márciusában összehangolt akció keretében a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség a NAV Közép-magyarországi Regionális Bûnügyi Igazgatóság munkatársaival, a Készenléti Rendõrség, valamint a Terrorelhárítási Központ és a NÉBIH közremûködésével 10 helyszínen a cég székhelyén, telephelyén, illetve az átcímkézett árukat értékesítésre átvevõ személyek dabasi, felsõpakonyi, törökbálinti és budaörsi raktáraiban tartott házkutatást.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-08-21 15:01
Kíváncsi természet vagyok . Mi is a cég neve ?
267 #2 Perle
- 2016-08-21 22:30
Nem tudom, miért titkolják ennyire a cég nevét, ha már kiderült, mit mûveltek.
Egyetlen errõl szóló cikk sem tárja a nyilvánosságh elé. Még a helyi blogger sem.
http://ocsavaros....endor.html
254 #3 mujko
- 2016-08-22 04:25
Szemfüleseknek .
http://nava.hu/id...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
2,795,111 egyedi látogató