Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fatalitas

Gondolatok"Nézegettük az Usát gazdaságilag.Ürprogramjuk gyakorlatilag leállt.Költséges szórakozás.Csak a propaganda megy.Egyetlen menekülési utvonala maradt a zsidó bandáknak.
Háborúk szitása és fegyver eladás.Csakhogy az is befulladt.Afrika már nem fizetõképes.
Nem tudnak tartalékot képezni.Az aranyat az Oroszok,Kina,India,Svájc,Tajvan,Vatikán 70%~ban kivonták a világpiacról.Saját nyersanyag forrásaik minimumon vannak.
Hangzatos bejelentéseik vannak a jövõbeni nagy tudományos felfedezésekröl.Csak azok nagy része kamu.Nyomatják a bankóprést.Külföldi tartozásaikat csak fegyverszállitásokkal tudják ellensulyozni.Vagy bóvli elektronikával.Csakhogy a piac megtelt.
Négernek meg nehéz laptopot eladni.Azon agyalnak,hogy hol tudnak új háborukat kirobbantani.
Egyre több ország vezeti be az Új rubelt és Reminit,,egymás közti elszámolásaiban.A dollárnak a számtani értékét probálják tartani.De az inflációjuk már utolérte.Vásárló ereje márcsak egyharmada miint 15 éve.
Árulják az Ûrállomás- beli részüket is.Csak senkinek se kell.Öreg is kopott is.Mire felépült,megette a sugárzás.Mûszaki rendszerek nagy része már nem mûködik.
A zsidóbandák nagy része próbál gazdaságilag menekülni,csak nincs hova.
Kina kipofozta õket,mert ott is elkezdtek Tõzsdézni a kinai valutával.Egyböl kizárták õket.Oroszok minden szinten zavarják kifele az usa és zsidó érdekeltségeket.Szoval a nagy potya piacok a bovliaiknak bezárultak.
Európa nem foglalkozik a szabadkereskedelmi szarjukkal.Szarul állnak gazdaságilag a drágák.Elnök választásuk rámutat a hazudozáson alapuló közgazdaságukra.
Meddig tudják kamu világuk látszatát õrizni.??,,ez itt a kérdés.Egy bukott korszak utolsó vámszedõi.Ha a dollár összeomlik,az gyors lesz.Recsegve ropogva,,és mindent magával ránt amit csak bir.

Most néztem az uj adatokat.--"Az új Ukrajnai Zsidó kormány Elsõ lépése.>> Mintegy 20:Svájcban és Németországban bejegyzett stróman cégen keresztül,,Eladta(átjátszotta)gyakorlatilag Ukrajna teljes ásványkincs vagyonát.Amerikai zsidóhordáknak.
Ezek akkor se vonulnak ki,ha Putyin fejre áll.Zsiros a konc nagyon.
Ezekben a tranzakciókban tökéletesen megnyilvánulnak a bolygó Tolvaj aljas Zsidó parazitái.Na ennyire jól áll az Usa nyersanyaggal.
üdv."

Majd lassan én is s-írok nektek. Most egyelõre el vagyok foglalva.

Hozzászólások

116 #20 livia
- 2016-08-28 20:44
Csáth Magdolna nem rossz közgarázda, de szerintem most meg van "követve" A követek nálunk meg igencsak az alsó szférából jött-mentek, hát ezen meg el kéne gondolkodni, no, de nem nekünk, hanem ott fenn. No, nem az Istennél gondoltam, talán leszállhatnának néha legalább körülnézni. Nem fölfelé kell nézni az uraknak, hanem arra, a népre, aki megszavazta a fattyát. A következõ választását lesz szíves izraelben lebonyolítani, ha úgyis folyton arra pislog!Ez itt még Magyarország, sallang nélkül, és büszke! Tán még érdemes képviselni! Ha nem, ne írjanak ki több népszavazást. Játszanak inkább az operában, no és hagyják a dagadt ruhákat másra...
33 #21 vizilo
- 2016-08-29 06:43
Ò dötsd a Tökét ne siránkozz ne szisszenj minden kis szilánkhoz !!!!!! Majd el jön elöbb vagy utobb a " Patkányirtás " amiben a föld népei részt vesznek !
6 #22 anzsi a macska hala
- 2016-08-29 12:24
Azért érdekes, hogy ha a Kurdok emelkedni kezdenek, rögtön mindenki összezár körülöttük. Nem ismerõs ez valahonnan?
Jazigok úgyszintén

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.66 másodperc
4,602,846 egyedi látogató