Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Irán valódi háborúkban tréningezi az Izrael elpusztítására szánt erõket

KülföldHû, akkó ez frankóra komoly! De hát "izrael" már judapest és "Magyarország". Akkó most fossunk, szaladjunk, vagy kezdjük el mi a tetûírást? Fegyvert adtok, vagy vegyünk a zsidótó? Az iráni Forradalmi Gárda korábbi parancsnoka szerint az iráni fegyveres szervezetnél Izrael elpusztítására szánt egységet hoztak létre.

Ennek az egységnek a tagjai külföldön harcolnak, Szíriában, Irakban, Jemenben – árulta el a volt katonai vezetõ Mohamed Ali Al-Falaki tábornok egy iráni hírügynökségnek nyilatkozva. A Síita Felszabadítási Hadsereg célja „Izrael elpusztítása 23 éven belül” – derült ki a nyilatkozatból az Al Arabija tv-csatorna beszámolója szerint.

Ez összecseng Ali Hámeini ajatollah, Irán legfelsõbb vezetõjének elméletével, amely szerint Izrael megszûnik a következõ három évtizedben. A tábornok arról is beszélt, hogy azért ezt az egységet szánják Izrael elpusztítására, mert ez harcol külföldön az izraeli határokhoz közel – olvasható a jpost.com cikkében. Irán csak nemrég került ki a nemzetközi karanténból, ami a nukleáris programja miatt sújtotta. Izrael vezetõ politikusai folyamatosan lobbiztak az állam létét fenyegetõ nemzetközi megállapodással szemben, sikertelenül.
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016-08-29 15:21
Mi az igazság a sokat hangoztatott "Izrael elpusztítása" mögött?

Mert nem ezt mondják az irániak, hanem egészen mást!

A hazug világ és helyi média propaganda az izraeli fasiszta és faji szuprémista rendszer elleni kijelentéseket rögtön egy új holokauszt, izrael lakosságának teljes kiírtása rémálmának hazudja.

Amit Irán többször is hangoztatott, az a palesztinoktól elrabolt tarületek visszaadását, és a faji fasiszta zsidó állam rendszer elpusztítását helyezi kilátásba.
nem országot akar elpusztítani, hanem rendszert: elpusztításra több rendszer is megérett mint:
liberális demokrácia
arab királyságok.
jóléti segélyeket adó elhülyült európai országok
szuper agresszív egyesült államok, stb. stb stb.
236 #2 Vazul
- 2016-08-29 19:32
Imre, és nem is trafáltál mellé (persze honnan volt csóró palesztinnak pénze erre, és melyik titkosszolgálat adta rá a kesst, megint jó kérdés):

Tiltakozik a Budapesti Zsidó Hitközség Rabbisága az ellen, hogy az Országos Zsidó Egyetem, illetve a Budapesti Zsidó Hitközség Scheiber Sándor utcai zsinagógakörzete mellett néhány méterre, a Jótékonyság és Béke Alapítvány fennhatóság alatt egy muszlim imaközpont épül. Mindezt egy Facebook postban közölték. 

"A Budapesti Zsidó Hitközség Rabbisága határozottan tiltakozik, ama tény ellen, hogy az Országos Zsidó Egyetem, illetve a Budapesti Zsidó Hitközség Scheiber Sándor utcai zsinagógakörzete mellett néhány méterre, a Jótékonyság és Béke Alapítvány fennhatóság alatt egy muszlim imaközpont épül. Ezen alapítvány vezetõje azon palesztin személy, akit nem oly rég a Budapesti Zsidó Múzeum elleni merénylet-kísérlettel gyanúsítottak meg. Felszólítjuk a Józsefvárosi Önkormányzatot és Magyarország Belügyminisztériumát, hogy mihamarább tegyen ezen áldatlan állapot megszüntetéséért."
http://pestisraco...haz-ellen/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
4,462,022 egyedi látogató