Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Székelyföld mellett a Partiumban is meggyúlnak az õrtüzek

BelföldÉljen az ótonóm szabadkõmûves zsidó-cigány banda és a sok ostoba többiek! Mi történik itt? Ja, csak a királyság? Ennyi szarházi buzi kiérdemelte. Székelyföld határainak kivilágításával egy idõben Patriumban közel harminc helyszínen gyúlnak ki az õrtüzek szombat este - közölte csütörtökön az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) Bihar megyei szervezete, a Partiumi Autonómia Tanács (PAT) és a Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) Bihar megyei szervezete.

A három szervezet közös közleményben tudatta, hogy az EMNT múlt szombati küldöttgyûlése határozatának megfelelõen azért gyújtanak lármafákat, hogy ezáltal fejezzék ki: támogatják a székelyföldi autonómiatörekvéseket.

"Meggyõzõdésünk, hogy Székelyföld és a Partium autonómiájának ügye, tágabb értelemben, történelmi régióink önrendelkezésének sikerre vitele, egyformán közös érdeke Erdély valamennyi lakójának. Történelmi régióink autonómiatörekvései nem hogy gyengítenék, de kölcsönösen erõsítik egymást!" - áll a közleményben.Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2015-10-22 20:19
Istenem. Mekk-orra van a magyarnak mondott nem magyarnak. Mindenhol, minden lyukból jön, itthon és külföldön, becsapva az i-gaz i becsapnivalóakat. A stílus mindig ugyanaz! Gyökértelen paraziták. Persze értem, tartozni kell vala+hova.

– Vidámsági versenyt rendeztek az állatok. Kié lett a gyõzelem?

– A juhé...
75 #2 talpi
- 2015-10-22 22:02
S nálunk mikor gyúlnak meg az "õr tüzek"? Vagy egyáltalán, mikor gyúlik meg valami. Mert a pofája éghet sokunknak,de vannak itt"rátermetebbekl, kiknek éghetne nap estig és még akár éjszaka is, mert teljes mértékben rászolgálta.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
3,406,484 egyedi látogató