Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tizenhárom évet kapott Budaházy

BelföldHogy adhat valaki éveket? Isten? Ha én kapnék most 13-at babonából, egybõl 60 lehetnék. Másodfokóhn egész másképp lesz, mert a modern hõsöknek kijár ez a zsidó-cirkusz. Gyuri a bíróság elõtt zsidó "magyarok" közt, míg torockai a parlamenti zsinagógában ugyanazok közt...mi a kérdés? Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt kedden kihirdetett elsõfokú ítéletében a Fõvárosi Törvényszék. A férfit a bíróság a feltételes szabadlábra helyezés lehetõségébõl is kizárta.

Budaházy György egyik társa 12 év fegyházbüntetést kapott terrorcselekmény, lopás, lõfegyverrel visszaélés miatt, négyen 10 évet, egy további pedig 9 évet kapott. Ketten kaptak két év körüli felfüggesztett szabadságvesztést, a többiek pedig 5-7 év körüli letöltendõ szabadságvesztést.
Budapest, 2016. augusztus 30. Budaházy György az ellene és tizenhat társa ellen terrorcselekmény bûntette miatt indult per tárgyalásán a Fõvárosi Törvényszék tárgyalótermében 2016. augusztus 30-án. A bíróság elsõfokú ítéletében tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt. MTI Fotó: Mohai Balázs

Budaházy György az ellene és tizenhat társa ellen terrorcselekmény bûntette miatt indult per tárgyalásán a Fõvárosi Törvényszék tárgyalótermében 2016. augusztus 30-án (MTI/Mohai Balázs)

Az ítélet kihirdetésére teljesen megtelt a Fõvárosi Törvényszék díszterme, a hallgatóság az ítélethirdetés során többször felmorajlott, Budaházy megérkezésekor pedig tapsolt és az elsõrendû vádlott nevét skandálta.
A vád szerint a Budaházy György által létrehozott Magyarok Nyilai elnevezésû terrorszervezet 2007 és 2009 között erõszakos cselekményekkel próbálta megváltoztatni a kormánypártok politikáját és félelmet kelteni a lakosság egyes csoportjaiban.Link

Hozzászólások

267 #20 Perle
- 2016-08-31 17:39
Van és volt is cigány vándoroltatás az országban. Néhány éve csak, hogy a IX,ker Illatios útról betelepítették õket Csepelre.
Azóta ott kõ kövön nem maradt, szenved is a magyar szomszédság tõlük.
"Kenéz" volt Torgyán is, aki az alföldi valvakba telepített cigányokat. Olyan falvakba, ahol addig jó volt a közbiztonság, és a település lakói az " átkos rendszerben" eldöndhették, hogy befogadnak belõlük-e vagy sem. Ilyen faluban nõttem fel, ahol a kerékpár és száradó ruhák is kinn maradhattak éjaszánknt az udvaron, a baromfi állomány nem csappant meg reggelente, az ajtókat éjjel sem zártuk be.A veteményest sem kellett villanypásztorral õriztetni.
254 #21 mujko
- 2016-09-01 05:14
gutai zub semmi nem utal arra hogy õ találta ki õ csak terjesztette,támogatta.
Magyarán megbízást teljesített ez épen olyan mikor a komcsiknál emelni kellett tej,kenyér,benzin árát szóltak Hofinak õ pedig rá kabarézott És már nem esett olyan rosszul az emelés .
Értve vagyok ?!
2 #22 gerry
- 2016-09-01 06:08
mujko - lehet... de az is elképzelhetõ, hogy lehetöség keresése mellett, jött az "isteni szikra" és roppant büszke volt magára amikor ezt kitalálta, vagy kitálalta...

Nem feltétlen "megbízás" amikor valaki jónak találva egy lehetöséget, azt magáévá teszi.
Amit viszont egyszer kimondott, nem lehet semmissé tenni.

Ahogy látom HOFI is szálka neked. ("Szóltak neki õ meg rákabarézott..." ) Megtehette, bár nem így müködtek a dolgok, illetve nem mindig.
De ha úgy gondolod, hogy kinyilatkoztatsz akkor ... Ámen!

Amúgy értve vagy... kérdés, az, hogy te érted-e?

Vajon ezt is mondták neki, vagy csak ráérzett?:
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van gyõzõdve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
238 #23 bivaly
- 2016-09-01 08:26
Gerry !

Köszönöm az utolsó mondatodat. Leköteleztél !

( Nem tudtam kihagyni, magas labda, és legalább egy kicsit mosolygunk is ! )
254 #24 mujko
- 2016-09-01 12:39
"Hiába kötsz masnit a szarra,attól még szar marad!"
m.cdn.blog.hu/aj/ajemdibi/v1.gif
Ezt a masnis szart hívja bivaly magas labdának ?!
4 #25 Posta Imre
- 2016-09-01 17:12
Mujkó a fingra meg nem is löhet, bár sokan megtróbálják. Bevallom, én es!
238 #26 bivaly
- 2016-09-01 20:46
Mujkó !

23 #, utolsó mondat. Tudom, hogy Gizike meg Gõzeke, de az nem ugyan az !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.87 másodperc
3,399,858 egyedi látogató