Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A kenéz jelentése: betelepítés irányító

BelföldÓ, ti balgák! Hááát, szabadkõmûves zsidó színjáték az egész Budaházy-s cirkusz is. Kenézek, Kendék, Szikingerek, murvák és gaudik..fel a gátra, mert ez a harc lesz a vésõ! Kenéz Andrea "bírónõ" a Tocsik per botrányos kilóra vett malaca. Kenéz jelentése: "kenéz a betelepítést irányító közösségi vezetõ volt a középkori Magyarországon, aki arra kapott jogot, hogy a neki kiutalt királyi földre – mely általában egy-két patakvölgy volt – vlachokat vagy vlach jogon telepeseket telepítsen." Nem vicc! Wiki írja. Most ugyan zsidó-cigány...betelepítés zajlik, de a kenéznek kinéz az akasztás, csak nem ettõl az ostoba "magyar nemzeti" csürhétõl.

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-08-31 09:24
Az LMP és a szcientológia kapcsolata
2010. április 14. - Reformer

Figyelem! Politikai témájú bejegyzés következik.

A félreértések elkerülése végett:
- nem az LMP-t kívánom támadni vagy lejáratni
- nem nevezem szcientológuspártnak, mert nem az
- a bejegyzés célja, hogy a LMP és a szcientológia kapcsolatát tisztázza, mivel többen kérdezték tõlem, hogy van-e kapcsolat a két szervezet között


Az elsõ forduló elõtt több szcientológus ismerõseimtõl is kaptam az LMP-re való szavazásra buzdító emailt. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentõséget, mert elszigetelt jelenségnek tûnt.

Azonban ez az elszólás (?) meglepett:

Origo.hu tudósítás az LMP-buliról01.31 Tetõfokára hágott a hangulat az LMP-bulin

Egy háromfõs társaság tudósítónktól jó pár méterre elkezdte skandálni, hogy "kampánycsapat, kampánycsapat!". Tudósítónk rákérdezett, hogy miért kiabálják ezt, de gyanakvással tekintettek rá, ezért nem kapott kérdésére választ. Azt viszont végül az egyik fiú elmondta, hogy elképesztõnek tartja, hogy az LMP bejutott a parlamentbe, és különösen az fantasztikus, hogy három hónap alatt megnégyszerezték a támogatottságukat. Mire egyik haverja poénkodva hozzátette, hogy "végre képviseletet kapnak a parlamentben a szcientológusok".Kapcsolódási pontok

1. A listavezetõ ügyvédi irodája kb. 4 éven át képviselte a Magyarországi Szcientológia Egyházat.

Dr. Schiffer András ügyvédi irodája (Schiffer és társai ügyvédi iroda) volt évekig (2002 és 2006 között) - nem kevés pénzért - a Magyarországi Szcientológia Egyház jogi képviselõje. Az irodából elsõsorban dr. Szikinger István foglalkozott az egyház ügyeivel, tudomásom szerint Schiffer András konkrétan egyszer sem foglalkozott az egyházi jogi ügyeivel.

1A. A listavezetõ ügyvédi irodája ismerte az egyház sötét oldalát is.

Dr. Szikinger István képviselte az egyház a Munkaügyi Fõfelügyelõség elleni perekben (mindet megnyerte az egyház). A perekben az egyház vitatta a Munkaügyi Fõfelügyelõség bizonyos megállapításait (amelyek sajnos fedték a valóságot) és az ezek miatt kiszabott bírságokat: nem adják ki az évi rendes szabadságokat, sokkal többet dolgoztatják a munkatársakat a megengedettnél, nincs túlórapénz, egyoldalú a munkaszerzõdés és törvénytelen kitételek és megkötések vannak benne.

Szikingerék az egyházi köntösbe bújtatással mosták ki ebbõl az egyházat.

Szikingerék irodája asszisztált az egyház emberi jogokat súlyosan sértõ elhallgattatási taktikáihoz is. Több olyan eset is elõfordult, hogy az egyház egyik volt munkatársa a Schiffer és Tsai irodájában, az ügyvédek és az egyház képviselõi jelenlétében (melyrõl videofelvétel is készült!) írta alá a gyóntatási ülések alapján összeállított (alaposan ki is színezett) bûnlajstromát (így lesz a gyónási titok által védett anyagból zsarolásra alkalmas hivatalos dokumentum), és egy nyilatkozatot, hogy ha beszél az egyház szerint "bizalmas" információkról, akkor alkalmanként x millió forintot fog fizetni. Ez belefért abban az irodában az ügyvédi etikába.

Kizárt, hogy ne tudott volna ezekrõl az iroda a vezetõje.

2. A Humanista Párt (az LMP-vel együttmûködõ kis párt) egyik fõ aktivistájának az apja az egyház fõ lobbistája

Kopiás Attila "Steve" Kopiás Gábornak, az egyház fõ lobbistájának fia.

Bõvebb infó itt.

Kopiás Attila is ír errõl a blogján "nem vagyok már szcientológus, de ... " stílusban.

Mit mond az LMP - Az LMP honlapja és programja; az országos lista vizsgálata

Megnéztem a LMP 228 oldalas választási programját. Az egyházakkal említés szintjén sem foglalkozik. A holnapon pedig nincs külön szó a szcientológiáról.

Az országos listán nem találtam olyan embert, aki tudtommal szcientológus lenne.

Következtetés és záró gondolatok

A szcientológia egyház üzletpolitikájának része, hogy vallásszabadság eszméjével és az egyházi tevékenységeket védõ jogszabályok segítségével védekezik a támadások ellen.

Ebben a liberális értékeket képviselõ pártok a természetes szövetségesei. Az 2/3 egyháztörvény módosítása eddig az SZDSZ-en és annak zsarolási potenciálján bukott el.

Tény, hogy a FIDESZ potenciális kétharmada nagyon nagy fenyegetést jelent az egyház számára; az egyház puszta léte is veszélyben forog a lelkiismereti és vallásszabadságról szóló 1990-es törvény lehetséges módosítása miatt.

Én nem hinném, hogy az LMP "szcientológuspárt" lenne, vagy õket képviselné. Közvetett kapcsolatuk sincs a jelek szerint.

De az is biztos, hogy az LMP nem fog fellépni ellenük, és nem fog megszavazni semmiféle, a szcientológiát hátrányosan érintõ törvénymódosítást.

És az is biztos, hogy az egyház a saját túlélésének biztosítása érdekében jó kapcsolatokra törekszik az LMP-vel - de hogy mit tettek, tesznek, és fognak tenni ezért, azt sajnos nem tudom megmondani.

http://objektivsz...kapcsolata
4 #2 Posta Imre
- 2016-08-31 17:12
Fater, ez jó...nagyon jó. Végre, valaki regel és nem mellékarattyol, hanem bele a közepibe.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.24 másodperc
3,410,022 egyedi látogató