Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egyetemet vett a zsidószervezet. Itt a Soros-féle CEU ellenpólusa?

BelföldMédia Akadémia és más zsidó agymosó "szakember" felkészítés zajlik. Megvették kilóra, látványosan, királyostól, tokostól-vonástól... Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség megveszi a Zsigmond Király Egyetemet fenntartó kft.-t – értesült a Válasz.hu.

A Köves Slomó fémjelezte Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) – a Maimonidész Oktatási Központon keresztül – adásvételi szerzõdést írt alá a Zsigmond Király Egyetemet mûködtetõ ZSKF Fenntartó Kft. tulajdonosaival. Értesülésünk szerint az adásvétellel nem változik a korábban fõiskolaként ismert, nemrég egyetemmé váló intézmény világi jellege. Az EMIH korábban beszállt az idõsgondozásba is, és egy, a támogatói körébe tartozó brüsszeli alapítvány több magyarországi sajtóérdekeltségben (Klubrádió, 168 Óra) is befolyást szerzett.

Mint megírtuk, az EMIH és környéke inkább a republikánus elkötelezettségû amerikai zsidó közösséggel áll kapcsolatban, vagyis a megújuló Zsigmond Király Egyetem biztosan nem fog hasonlítani a Soros György-féle – a „nyílt társadalom” mestereit képzõ – Közép-európai Egyetemre (CEU). Az ellenpólusa viszont még lehet...
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-09-01 08:01
Egyszer kórházi tartózkodásom idején, ( hû de szépen mondtam, olyan mint ha szóvivõ lennék a rendszarságon ), mellettem feküdt egy Zsigmond Király egyetemre járó gyerek, másod, vagy harmadéves volt. Azt mondja az anyjának a telefonba, hogy "Blikket vegyél, abban minden fontos információ benne van !) No comment.
2 #2 gerry
- 2016-09-01 08:13
kötözködsz, kötözködsz!!! - hát mi annál fontosabb, minthogy V.I.P. Roland megcsalja a feleseggét?
Hol élsz te?
s_ohnos_franc
267 #3 Perle
- 2016-09-01 10:20
Bambajó üzletet csinált a szakállas ifjú, mert igen nyereséges a fõiskolát( 2016 aug.1-tõ egyetem) fenntartó kft. Ami igen külöünös, csak egy éve alakult a cég 9 milliós alaptõkével, és a nettõ árbevétele ezek szerint 1 fél év alatt 55 millió Ft..
http://www.bisnod...ntarto-kft

Megvehetnék azt a nyócker. sarokházat is, amelyet mecsetté alakítanak át. Így egy ecsetvonással megszünne a vallások közötti perpatvar.:D
267 #4 Perle
- 2016-09-01 11:17
Stadiont is vett már e szervezet? Stadionavató vallási ünnep miatt elnapolva.
:|
http://www.haon.h...nt/3169836

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.56 másodperc
3,405,723 egyedi látogató