Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tõkéczki: A cigányok vajon tudják?

BelföldA magyarok vajon mit tudnak a semmin kívül? Tesztelem ezt a csürhét egy ideje, de áááá, haggyuk már! Még itt vagytok páran, akik...na de a nagy átlag... Az õsszel esedékes magyarországi kvótareferendum kapcsán meg kellene célozni a cigányokat, megértetni velük, hogy nem érdekük a migránsok betelepítése. Ugyanez igaz a baloldali típusú szervezetekre, a feministákra, homoszexuálisokra, a zsidóságra, és az ateistákra is – errõl beszélt Tõkéczki László politológus.

Magyarország nem a jómódú Németország, amely gazdagsága ellenére is bele fog roppanni abba, hogy több százezer újonnan érkezett migránst kell ellátnia éveken át. Ezek az emberek nem tudnak németül, szakképzetlenek, helyben nincsenek személyes kapcsolataik, „emberi kapcsolatrendszerük”, és Németországban is a maguk módján akarnak élni, nem akarnak alkalmazkodni. Ezt Magyarország nem bírná el – mondta a Kossuth Rádióban Tõkéczki László.
MTI Fotó: Mohai Balázs

A Vasárnapi újságban nyilatkozó politológus szerint kérdés, ki fedezné a migránsokkal kapcsolatos költségeket, az egészségügyi ellátásukét vagy majdan a nyugdíjkiadásokat, úgy közben nem csinálnak semmit. Ez olyan ügy, amit Magyarországon is keményen el kell mondani, ami senkit nem bánt, a realitásokat fejezi ki – fogalmazott.

Mint megjegyezte, az õsszel esedékes magyarországi kvótareferendum kapcsán egy barátjával nemrég arról beszélgettek, hogy meg kellene célozni a cigányokat, megértetni velük, hogy nem érdekük a migránsok betelepítése. Ha akár 50-60 ezer migránst betelepítenek, akkor a cigányok segélyezésének vége, mert ugyanazt a pénzt több részre kellene osztani – fogalmazott.

Tõkéczki László szerint a baloldali típusú szervezeteknek, a feministáknak, homoszexuálisoknak, a zsidóságnak, és az ateistáknak is meg kellene érteniük, hogy ha bejön az iszlám, akkor nekik végük. A keresztyének lesznek az utolsók, akinek azért még megadják a lehetõséget az áttérésre, vagy másodosztályú állampolgárként élhetnek – mondta a politológus.Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016-09-05 08:06
Tõkéczki László szerint!

laci szerint (a felsorolás tényleg jó) a komcsiknak,a feministáknak, buziknak, a zsidóságnak, ateistáknak, cigányoknak, meg kellene valamit érteniük amit õ és barátja ért.

Begyün valahogy a csúnya iszlám, "akkor nekik végük"
Laci izgul, hogy ezek a jobb jövõre érdemes csoportok nem értenek valamit, és végük lesz.
(talán vannak olyan hazafiak akik belenyugodnának a cserébe?)

Hát nézzük csak:
az iszlám nem csak úgy begyûn, azt bizony sok sok pénzen szervezik, pézelik, és nem azok akik éppen muszlimok, mert a szerencsétlen migránsok és a helyi lakosság egymásnak ugratása a nagy terv.

A cigányokról csak annyit: ez a migránsoknál is kártékonyabb ingyenélõ csoport Magyarországon saját erõbõl több mint 50 60 ezerrel szaporodik évente

bele fog roppanni mondja laci.........
267 #2 Perle
- 2016-09-05 09:05
Laci szavait olvasva most megvilágosodtam. Ha a felsoroltaknak végünk, és az már biztos, hadd jöjjön be az iszlám. Még a végén jól jövünk ki belõle.s_nezem:D
254 #3 mujko
- 2016-09-05 09:29
329 #4 gutai zub
- 2016-09-05 09:29
Perle,

hallelujah, bocs allah akbar a felvilágosultaknak

Mert mondjon, nevezzen, találjon valaki, könyörgöm és fizetek érte: rosszabb csoportot a felsoroltaknál!
139 #5 jozsef toth
- 2016-09-05 09:55
Ez Laci gyerek a felsorolasba hibat csinalt!
ateistáknak,
Helyet IMA KOMMANDOT kellene be irni!
Kodbe eleg nehez latni te Laci gyerek.
Csak az orrodig lathatsz.
4 #6 Posta Imre
- 2016-09-05 10:33
A felsorolt kategóriák mind zsidót jelentenek.


Józsi az elírás. Nem ateista, hanem atyaisten, vagy agggyoninsten...
159 #7 vanyusha
- 2016-09-05 13:06
Nem diszkriminál csoport magyar két ellentét taszitásában rosszul sem jól sem jár 6 .
197 #8 Kormos
- 2016-09-06 11:12
238 #9 bivaly
- 2016-09-07 18:42
Megszólalt az agytröszt ! Csak tudnám mi a fasznak ? Ez a "humanoid" igen sok kár okozott már nekünk, nagyon jó lenne, ha megdöglene komoly kínok között, leszámítva, az ágyban plusz párnák verziót ! Amúgy meg a mélykeresztény, büdös kurva anyját ! Tanár úr ! Viszik az infót ? Hogy rohadj meg !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.90 másodperc
3,401,653 egyedi látogató