Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Irán hírszerzési minisztere Németországba utazott

KülföldBeethoven is ott kezdte a szerzést! Zene füleimnek! Mamán jobbat alszok... Mahmoud Alavi iráni hírszerzési miniszter egy bejelentés nélküli utazást tett Németországba, noha megfigyelõk szerint a példátlan utazás - melyrõl minimális információ került nyilvánosságra - rendkívül jelentõs.
Link


Polgárháború fenyeget

A migránsok egy része azért jön, hogy merényleteket kövessen el, és káosz legyen

2016.09.07.1
Földi László biztonságpolitikai szakértõ szerint Európa azon van, hogy megpróbálja elkerülni a polgárháborút.l
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-09-07 16:44
A volt irányi külügyér, a ki jelenleg a Iráni Atomenergia Ügynökség feje , Belgiumba, és még egy másik európai országba utaazik. Feltéve persze, ha átengedik gépét a magyar légtéren.;)
http://www.tehran...-next-week

Egy iráni õrhajó megmutatta az iránt a Perzsa öbölben egy amerikai hadihajónak.
http://www.presst...t-Pentagon
154 #2 kakas
- 2016-09-07 17:17
236 #3 Vazul
- 2016-09-07 21:59
Perle csak nem lövik le, mert hazánk orrmányos vezetõi nagy bizniszeket remélnek, igaz nem kormánypárti médiák, csak a Hírt Tv készített interjút idén februárban az általad említett Ali Akbar Salehi iráni alelnökkel, mikor hazánkban járt.

Szerintem ez marha ciki, hogy múlt év õsszel kiment Iránba Orbán egy küldöttséggel, de már a februárban érkezõ iráni alelnökkel Simicska médiája készít egyedül interjút, és nem az állami média. Mondjuk azt is látni kell, legalábbis így sejtem, hogy Irán most próbál úgy helyezkedni és kapcsolatokat építeni, mint anno a zsidók, persze komoly hendikeppel indulnak, de ezzel tisztában vannak. Elsõdleges prioritás, hogy a világban mindenhol kapcsolatokat építsenek, ugyanazon szilárd elvek alapján, amit az Iszlám Forradalom vezetõje és az ország vezetése minden szinten képvisel. Nagyon komoly elvásrásokat támasztanak pl. egy nagykövetnek is, többek közt iszlám hittudósnak kell lennie, amellett, hogy jól beszél nyelveket és jobban felkészüt, vagy ismeri az adott országot, mint egy ott élõ helyi lakos. És nagyon vonzó a kapcsolatépítésben más országoknak Irán szûz India fele nagyságú területe a közel 80 milliós lakossággal és az, hogy elsõk közt van az erõforrások birtoklásában.

Itt az interjú néhány gondolattal:
"Izrael azt hiszi: biztonsága a térség felforgatásában rejlik. Ez az izraeli rejtély, de az idõ múlásával kiderül kik állnak ezek mögött a válságok mögött. Szaúd-Arábiának például miért kellett megtámadni Jement, mikor több ezer éve éltek együtt békében? Mindennek az okai Izraelbe vezetnek és az amerikaiak tudják ezt, hiszen rendelkeznek az összes idevágó információval. Izrael tudomásunk szerint több mint kétszáz nukleáris robbanófejjel rendelkezik."
http://hirtv.hu/a...al-1330843
4 #4 Posta Imre
- 2016-09-08 06:13
Na, mondtam, hogy igazam van? Már megent. Jobbat aludtam a balfelemen, mert a balfékek ilyenek. Igaz, tennap Marci edzésén futtam vagy 6 km-t, vagyis a köreimet.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
4,458,160 egyedi látogató