Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vitray Tamás édesanyját tömegsírba temették

BelföldNem mondjátok, hogy õ is zsidó és a "cigánnyal" vidáman elbeszélget a holokoszt-túlélésról a "magyar" barmok arcába köpve. Nem mondj-átok! A riporter anyukája túlélte az auschwitzi poklot, a tábor felszabadítása után viszont kórházba került, és 90 nappal késõbb még ott elhunyt. Vitray Tamás Joshi Bharatnak vallott a családi tragédiáról.

Vitray Tamás 1933. november 5-ödikén született, még nem volt 12 éves, amikor 1945. január 27-én felszabadították az auschwitz-birkenaui koncentrációs tábort. Édesanyja a táborban volt ezen a napon.

A felszabadítást az anyuka 90 nappal élte túl, és egy lengyelországi kórházban hunyt el. „Ott halt meg, és ott van tömegsírban eltemetve” – mesélte Vitray Joshi Bharatnak a FEM3 új, Joshi, a legjobb barát címû mûsorában. A legendás riporter elmondta, hogy a nagymamája nevelte fel, és kimondottan elkényeztetett gyerek volt. Vitray beszélt az édesanyjához és a nagymamájához fûzõdõ viszonyáról is. Megható interjú.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-09-08 17:50
Há ezek mocskosul bírják a gázt!


A bíróság szerint nyugodtan lehet mondani, hogy a Jobbik gázkamrába küldené ellenfeleit


A Demokratikus Koalíció közleménye szerint a Jobbik pert indított Arató Gergely ellen, mert egy interjúban azt mondta, hogy a szélsõjobboldali párt "a politikai ellenfeleit a Dunába és gázkamrába akarja küldeni". A bíróság a DK-nak adott igazat.

Mint írják, a bíróság indoklása a Kúria azon döntésére hivatkozott, amely szerint a Jobbikot lehet szélsõjobboldali pártnak nevezni, ezért nincs miért felelõsségre vonni egy politikust, ha az élve a véleménynyilvánítás szabadságával elmondja, hogy mirõl is ismerszenek meg a szélsõjobboldali pártok, valamint mire szokták használni a közhatalmat.

Idén februárban az NMHH jogerõsen az ATV-nek adott igazat a Jobbikkal szemben, mert a párt sérelmezte, hogy szélsõjobboldalinak nevezték õket a csatorna híradójában. Az ügyben per indult, a hosszadalmas jogi procedúra végén a bíróság úgy döntött, hogy ha a saját alapító nyilatkozata által is elismerten radikális jobboldali pártot egy híradásban szélsõjobboldaliként azonosítva neveznek meg, nem jelent véleményformálást.
http://index.hu/b..._gazkamra/
238 #2 bivaly
- 2016-09-08 19:16
A KÚRIA-ról csak annyit, ha nem ment volna le kutyába valamennyi tagja, ott és akkor amikor kellett, ma nem lennének a KÚRIA tagjai ! Ezek a "nagy tiszteletû urak"annyi mocskos galádsághoz adták a nevüket, aláírásukat, és ezáltal hozzájárulásukat, hogy csak mocskos tetves pribékeknek nevezhetõk. Hóhér segéd mindegyikük !
A Jobbik meg le van szarva !
267 #3 Perle
- 2016-09-08 22:05
Sejtettem, hogy túlélõ csemeta. Lassan került le a képernyõrõl, sõt visszatért.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
3,408,865 egyedi látogató