Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

MEGTÖRTÉNT.

GondolatokMEGTÖRTÉNT.- Új Internet indul.A legnagyobb hibát akkor követtük el,amikor a Tranzisztor korszakbol létrehoztuk a világhálót. Elszabadult a mocsok,és a mindenrõl véleménnyel bíró kókler Dilettáns horda.Uszitók és ringyók totális hadserege. Mára minden kezdeményezést tönkretesznek.Mindegy hogy polgári vagy Tudományos.Az újat 97 személy alapititotta.Belépés csak meghivásra. Kódolva van.Semmilyen email cimmel belépés nincs.3 dimenziós változó matematikai kódok védik.Az adattovábbitás is igy megy.

Mégha csoda folytán valami gép feltörné,akkor se ér veke semmit.Ha az adattárolóban,nem szerepel az a Tudományos munkája,ami alapján a meghivást kapta.Azonkivül személyes azonositó kérdéseket is kap belépésnél ☺
Szoval az okoskodó "youtubos,commentelõ" bandáktól végre megszabadultunk.Mocsok csak dagonyázzon a szarba,,véleményével együtt.
Majd elindul a suttogás.Van egy tudományos"fal".Minden Szakágban,,és Témakörben.Hozzá füzést,kiegészitést,bõvitést,, csak tagok tehetnek.
Õk is csak a Tanács jóváhagyása után.
Igy megszadadult,, a társaság a mucuskáktol,,a vezér és bérkommentelõktöl.
Végre nyugodtan lehet dolgozni,egy óriás irattárral,anélkül hogy öt percenként beorditana egy állat.
A többi csak dagonyázzon a szarba.- Ennek már itt volt az ideje.
Sok nobel-dijas kimaradt.Vagy azért mert munkája semmitmondó,dijat Pofára kapta,vagy azért mert lopott az amit dijaztak.

A 97 az alapitók.Azért kellett hozzá beruházás is.Ennél sokkal többen vannak.Olyanok,akik bármely területen elõre vitték az emberiség tudását.Egyszerûen az életet.
Tehát munkájuk tényszerûen vagy iránymutatóan értékelhetõ.Fantáziálás,,meg az én ugy gondolom,,!,,.az nem elég.
Tessék az asztalra tenni valami értékelhetõ dolgot.Ennek már ideje volt.
Ez az embernek nevezett állatkert,mindent tönkretett.De legalább kiderült,hogy a bolygó 99,,9999999%~a segghülye.
Tanulni,bemagolni,90%~uk tud,akár Egyetemi szinten is.(sajnos erre a majom is képes csak lassabban.).-de önálló gondolatra képtelen.
- Húú na most,jól megsértettem az emberi fajt.De hát ezek évszázados tények.És sokan akik tudtak,nem kaptak lehetõséget.
Ez most váktozik.

Igen a program,régóta látszik.
Csak a "zászlóvivõk",meg a megszállott hülyék nem vették észre.
Mi,régen kiszálltunk.Ennek az ujnak nem vagyunk tagjai.De segitjük,ahogy õk igénylik.
-Amint látja,tudunk értelmesen is beszélgetni..-A maga oldalán is az a baj,hogy nagyrészének fogalma sincs mit irkál.Felrohan a yutubra,meg más commentekre,aztán bemásolja.
Milyen boldogok is lehettek,amikor még nemvolt NET.- "A Sötétség boldogit.Némelyikrõl ordit..
A régi társaság,nem egy klasszissal volt jobb.Kb 5-tel.
-na ez betenné a kaput némelyiknek.Bár lehet,hogy igazságtalan vagyok.-Némelyiknek csak azért lóg ki a kapanyél a száján,mert ha teljesen betömné,kijönne a seggén.
Lesz majd akik azzal dicsekszenek õk már tagok.(khmm- még egy egyetemi szint is kevés hozzá.Mert nem arról van szó,hogy érti,hanem arról,hogy tud-e a tanultakkal valamit kezdeni.!!.


Az elit = akik akarnak,,megkezdte a különválást.Elegük lett a köztisztviselõ és élõsködõ politikai bandákbol.
Ez most történelmi fordulópont.A városokbol vonulnak ki.Átadják a "mucsai hordáknak,akiknek mindenhez joguk van.Még országos kérdésekben is,szavazni.
De az Õ városaikba már nem lesz belépés..Az átrendezõdés bolygó szinten megindult.Politikai bandák még egy darabig megmaradnak.Utána minden jogot elvesznek tõlük és szavazóiktol.
Most is csak bábok.
A karaván halad.Új világrend jön.
Ebböl következõen,megtizedelik a bolygót."

Hozzászólások

6 #39 anzsi a macska hala
- 2016-09-13 07:35
Imre, a rák is komoly ellenfél, de sosem halálos.
(kivéve ha romlottan eszel belõle)

Enid, lesz fõd is ne aggódj, csak elõtte egy kis ganajozás.
Annuska már kiöntötte az olajat.
3 #40 Enid
- 2016-09-13 08:08
Es milyen jol mondod anzsi!
Fo"d is lesz, meg fo"m is, de csak ganajozas utan.
Na, ennyit a "vezerrol".
120 #41 Vakeger
- 2016-09-13 08:10
432db szó, 40 hozzászólás a nem létezõ támához, 2898 megnyitás. Ez a termés! Ha a fa nevét kellene meghatározni ezek alapján, és a gyümölcsébõl kisejteni, mi is lehet a "NET97" Lekvárzsibbasztó Gépgyár Trottyos Zenekar, talán macskaszarfára gondolnék. De azért reménykedem, pottyantott gyümölcsükbõl kivirágozik valami!
6 #42 anzsi a macska hala
- 2016-09-13 09:10
Enid, a vezérnek igaza van, hallgass rá.
51 #43 Skorpio58
- 2016-09-13 09:30
Imre!
Pap Gábor szerint,ilyenek lennénk?
https://www.youtu...4Z5L8QDvts
4 #44 Posta Imre
- 2016-09-13 11:57
Skor-Pió atya gatya...hát ez aztán odabax. Azért nem egészen így van ám, ne aggódj. Aszcendes meg a többiek és pl nálunk mindketten azok vagyunk, de éppen a legvégén, a nyílás legelején.

Állítólag a kelta hórusz-kópé ezt állíjja:

Farkas/kopó: október 28 – november 24

Szinte bármire képesek, hogy megszerezzék, amire vágynak, vagy elérjék céljukat. Nem ismernek félelmet, bátrak, ritkán kötnek kompromisszumot. Egy vita, harc esetén Farkas/Kopó jegyû emberre lesz szükség, aki nem adja fel a harcot, és nem éri be félmegoldással, hanem csakis a gyõzelem érdekli. Kitartó és tiszteletreméltó személyiség.
3 #45 Enid
- 2016-09-13 15:11
"Minden tisztesseges embert meg fogunk talalni... "

A "tisztesseges" szot probalom ertelmezni.

A "kutya" nem jo?:)
Honnan idezed ezeket?
238 #46 bivaly
- 2016-09-13 19:00
Most vettem csak észre a végén a "karaván halad"-ot . Ja ! A kutyák meg csak ugatnak, a Hold is a helyén, tehát minden rendben. Lesz . Majd. Lesz ? Majd ? Mert most nincs, nem van ! Ércsük ugye ?
3 #47 Enid
- 2016-09-13 20:40
Bivaly! "Legy az ujj, ami a Holdra mutat!"

www.rischiocalcolato.it/wp-content/uploads/2015/12/dito-1.jpg

Csak ugy saccra: hanyan fognak az ujjra "osszpontositani"?! s_nezem
15 #48 porcica
- 2016-09-14 12:34
ÉN már nagyon szeretném látni azt a virágot, ami ebbõl a foshalmazból kinõhet, mielõtt végleg belefulladnék azzal a tudattal, hogy nem voltam több egy átlagos bélféregnél, aki értelmes, és jóakaró embernek képzelte magát álmaiban.
120 #49 Vakeger
- 2016-09-15 21:15
Megtörtént, vagy nem. Tehát sajnálatos módon egy igazán fontos "post" ismét háttérbe szorult a butaságunk miatt. Kicsit dühösnek, és tehetetlennek érzem magam. Sok fontos dolog mellett elnyargalunk, de az is lehet már mindent tudunk és felesleges túlragozni.
Ez a névtelenül beírogatós, odamondogatós mûfaj túlságosan karikatúra szerû? Nehéz úgy megfogalmazni a gondolatokat, hogy érthetõ legyen, és rövid. Egy jól sikerült rendesen kiemelt, sarkított karikatúrán meg is lehet sértõdni. Persze mi nem vagyunk sértõdõsek. Remélhetõleg a kutatók is értik ezt a mûfajt...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.07 másodperc
4,610,918 egyedi látogató