Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

MEGTÖRTÉNT.

GondolatokMEGTÖRTÉNT.- Új Internet indul.A legnagyobb hibát akkor követtük el,amikor a Tranzisztor korszakbol létrehoztuk a világhálót. Elszabadult a mocsok,és a mindenrõl véleménnyel bíró kókler Dilettáns horda.Uszitók és ringyók totális hadserege. Mára minden kezdeményezést tönkretesznek.Mindegy hogy polgári vagy Tudományos.Az újat 97 személy alapititotta.Belépés csak meghivásra. Kódolva van.Semmilyen email cimmel belépés nincs.3 dimenziós változó matematikai kódok védik.Az adattovábbitás is igy megy.

Mégha csoda folytán valami gép feltörné,akkor se ér veke semmit.Ha az adattárolóban,nem szerepel az a Tudományos munkája,ami alapján a meghivást kapta.Azonkivül személyes azonositó kérdéseket is kap belépésnél ☺
Szoval az okoskodó "youtubos,commentelõ" bandáktól végre megszabadultunk.Mocsok csak dagonyázzon a szarba,,véleményével együtt.
Majd elindul a suttogás.Van egy tudományos"fal".Minden Szakágban,,és Témakörben.Hozzá füzést,kiegészitést,bõvitést,, csak tagok tehetnek.
Õk is csak a Tanács jóváhagyása után.
Igy megszadadult,, a társaság a mucuskáktol,,a vezér és bérkommentelõktöl.
Végre nyugodtan lehet dolgozni,egy óriás irattárral,anélkül hogy öt percenként beorditana egy állat.
A többi csak dagonyázzon a szarba.- Ennek már itt volt az ideje.
Sok nobel-dijas kimaradt.Vagy azért mert munkája semmitmondó,dijat Pofára kapta,vagy azért mert lopott az amit dijaztak.

A 97 az alapitók.Azért kellett hozzá beruházás is.Ennél sokkal többen vannak.Olyanok,akik bármely területen elõre vitték az emberiség tudását.Egyszerûen az életet.
Tehát munkájuk tényszerûen vagy iránymutatóan értékelhetõ.Fantáziálás,,meg az én ugy gondolom,,!,,.az nem elég.
Tessék az asztalra tenni valami értékelhetõ dolgot.Ennek már ideje volt.
Ez az embernek nevezett állatkert,mindent tönkretett.De legalább kiderült,hogy a bolygó 99,,9999999%~a segghülye.
Tanulni,bemagolni,90%~uk tud,akár Egyetemi szinten is.(sajnos erre a majom is képes csak lassabban.).-de önálló gondolatra képtelen.
- Húú na most,jól megsértettem az emberi fajt.De hát ezek évszázados tények.És sokan akik tudtak,nem kaptak lehetõséget.
Ez most váktozik.

Igen a program,régóta látszik.
Csak a "zászlóvivõk",meg a megszállott hülyék nem vették észre.
Mi,régen kiszálltunk.Ennek az ujnak nem vagyunk tagjai.De segitjük,ahogy õk igénylik.
-Amint látja,tudunk értelmesen is beszélgetni..-A maga oldalán is az a baj,hogy nagyrészének fogalma sincs mit irkál.Felrohan a yutubra,meg más commentekre,aztán bemásolja.
Milyen boldogok is lehettek,amikor még nemvolt NET.- "A Sötétség boldogit.Némelyikrõl ordit..
A régi társaság,nem egy klasszissal volt jobb.Kb 5-tel.
-na ez betenné a kaput némelyiknek.Bár lehet,hogy igazságtalan vagyok.-Némelyiknek csak azért lóg ki a kapanyél a száján,mert ha teljesen betömné,kijönne a seggén.
Lesz majd akik azzal dicsekszenek õk már tagok.(khmm- még egy egyetemi szint is kevés hozzá.Mert nem arról van szó,hogy érti,hanem arról,hogy tud-e a tanultakkal valamit kezdeni.!!.


Az elit = akik akarnak,,megkezdte a különválást.Elegük lett a köztisztviselõ és élõsködõ politikai bandákbol.
Ez most történelmi fordulópont.A városokbol vonulnak ki.Átadják a "mucsai hordáknak,akiknek mindenhez joguk van.Még országos kérdésekben is,szavazni.
De az Õ városaikba már nem lesz belépés..Az átrendezõdés bolygó szinten megindult.Politikai bandák még egy darabig megmaradnak.Utána minden jogot elvesznek tõlük és szavazóiktol.
Most is csak bábok.
A karaván halad.Új világrend jön.
Ebböl következõen,megtizedelik a bolygót."

Hozzászólások

99 #20 MORMOTA1968
- 2016-09-12 06:11
Imre! Nekem ez a film, "Snowpiercer" megvan magyar szinkronnal is. Holokamu oktatás helyett ezt kellene levetíteni a gyerekeknek az iskolákban, de a Való Világ helyett is nyugodt szívvel ajánlanám, mint Valódi Világot.
Mert tökéletesen mutatja be a mi tökéletlen világunkat.
A beteg uralkodni vágyást, meg a Biblia hazugsága, hogy Isten az emberiségnek adta a Földet, hogy uralkodjon mindenen ami élõ és élettelen. Az a fránya talmudi judejó kereszténység, ugye. Egyetlen dologban értek egyet, ami a Talmudban leírtakat illeti, hogy a zsidók a gójokat mindenféle állatjelzõkkel illeti, mint barom, disznó, kutya, stb...Rosszul vagyok, mikor látom filmekben, hogy valóban ilyenek vagyunk, többségében.
Igavonó barmok, lovak, akik dolgozunk vagy dolgoztunk, nem törõdve azzal, kikhez is megy munkánk gyümölcsének nagyobb része. Lásd: A rejtett zsarnokság. Disznóként csámcsogunk a média és sajtó, na és a netes moslékon. Tisztelet a kivételeknek. De a legjobban az undorít, ahogy embernek kinézõk kutyaként szolgálják ki uralomvágytól szédült uraikat. Azt ugye már sokszor leírtam, hogy mi tartjuk fent a hatalmaskodok hatalmát, többnyire tudatlanságból vagy mert szeretnénk egy kis szeletet mi is a hatalomból. A kínai kung-fu filmek eléggé jól szemléltetik, mennyire is kutya természetû sok ember. Meghunyászkodás, hajlongás, seggnyalás, helyezkedés, behódolás, árulás, bosszú. Utóbbi kulcsfontosságú jellemzõje az ilyen filmeknek. Mindenért bosszút állnak, klántagok vagy a mester haláláért, eszmékért, mindegy, a lényeg a bosszú. De ez jellemez sok más embert is, sõt egy bizonyos fajra ez a leginkább jellemzõ. Mikor lesz az emberbõl megint ember? Soha! Most is egy mindennél pusztítóbb világháború elõkészületei folynak. És meglehet akadályozni ezzel az emberiséggel, ezzel a tudás szinttel, ami a többséget jellemzi? Még megmagyarázni sem lehet a többségnek mi vár rájuk, mi vár a gyerekeikre, unokáikra és azok gyerekeire, fel se tudják, fel se akarják fogni ésszel! Hogy minden amiért élnek, dolgoznak, oda lesz. Nem lesz jövõje az emberiségnek, vagy ha lesz, abból köszönöm szépen én már nem kérek. Még hogy az embert Isten teremtette! Még is melyik-ek? Ennyire butának, ostobának nézni a Teremtõt vagy Teremtõket! Az emberiséget nem Teremtették, hanem létrehozták, bele kontárkodva a tökéletesbe. A bibliai tiltott gyümölcs az értelem képessége. Az értelem nem csak teremteni tud, de pusztítani is, hisz mind tudjuk, minden érmének két oldala van, ha a vékony peremét nem számítjuk bele. Minden élõlény ösztönösen éli az életét, csak az ember az, amely nem tudja jó dolgában már, hogy hol is van az a bizonyos határ, amit nagyon nem kellene átlépni. Még is folyton átlépik egyesek. Értelem? Ha csak arra jó, hogy elpusztítsunk mindent magunk körül, akkor mi értelme az egésznek? Rossz a programozás, újra kellene programozni a számítógépeket ide fent és a lelkeket ide bent. Kevés a gyertyaláng ekkora sötétség bevilágításához, ami ma körbeveszi az emberiséget, bár ez van talán a létezésünk kezdete óta, hisz már hányadik civilizációt is igyekszünk elpusztítani, minden földi élettel együtt?
33 #21 vizilo
- 2016-09-12 07:54
Hol kell érdeklõdni a felvételi vizsga után ??s_vigyoris_vigyori
238 #22 bivaly
- 2016-09-12 11:19
Mormota !

Nincs "ember" ! Fajok vannak ! Már párszor megbeszéltük. Funkcionálisan vannak hasonlóságok, esetenként igen nagy átfedéssel, az alapmûködés az azonos. Az igazság meg a csak kicsit, vagy egyáltalán nem látható részletekbe van elrejtve.
4 #23 Posta Imre
- 2016-09-12 11:55
"viziló válasz.- minden tisztességes embert meg fogunk találni. De a mártir süket dumás szarokat nem."
120 #24 Vakeger
- 2016-09-12 17:20
"De a mártír süket dumás szarokat nem."

Jól megsértõdtem! Azért mert süket mártíros duma fajta emberutánzat vagyok, ne legyenek rasszisták a NETlovagok.
Különösen ha csak 97-en vannak. Mi az, hogy kiközösítenek?... ENGEM!? s_hihi

Hát vegyék tudomásul én sem veszem fel õket a saját tudományos társaságomba! Nem is osztom meg az egyedül, magányosan összegyûjtött hatalmas AnuKaki tudásomat velük. Piszoknagy csapatmunka teljesen értelmetlen. Az együttgondolkodás egy baromság. Egyébként is, aki nem ér fel hozzám a magaslatokba, az fuldokoljon az információba felelõtlenül. Nahát! Mindenki tanuljon önerejébõl, ha lehet a saját hajánál fogva emelje magát a "NET97" csúcsára! Senki sem tudja használni a NET-et, csak én. Én meg nem árulom el senkinek, hogy mire való.
A "tehetõs emberek felelõssége" amúgy is egy baromság! A kapanyél amúgy jól mutat a seggembe, szinte dupla élvezet. És még lámpásnak is maradt hely!

Mit is írtam... nem is értem...csak süketelek? Na mendNet! s_kot
4 #25 Posta Imre
- 2016-09-12 17:59
Vákasz - Vakegér.-Tudod akik a 89-es rendszerváltásnál kiestek a pixisböl,-azok ma a fehéret játszák mind.A maiak,meg a Hófehéret.
Valójában a szürkék hadserege.De a hamuban is akad gyémánt,csKak nehéz megtaláni.1968-ban olvastam > pohl-Kornbluth "UTÓPIA 14..
Mások is gondolkodnak úgy mint mi.--"A legszebb rózsa szálat,macskaszarbol láttam kinõlni.
.és nem vagyunk gyengék.
.xy
120 #26 Vakeger
- 2016-09-12 18:33
Talán tíz évvel késõbb került elõ a páros. Fordításban talán nem is volt elérhetõ. Egyébként mirõl beszélünk? Társadalomszervezési utópiáról?
245 #27 hamu
- 2016-09-12 18:33
Örülök, hogy Gerrynek sikerült visszaédesgetni a "kutatókat".

Noha, nem állítom, hogy több pénzünk lesz attól, hogy olvassuk õket, de legalább hitet ad az, amikrõl írnak. Az egyszerû szabályokat (nem ugat mindenki bele) megtámogatják hardverrel (net) és ez meghozhatja a javulást. Külön-külön nem mûködik. Ahogy azt valamelyik fórumtag okosan megmondta - talán Bivaly? - márpedig a hit az alapja a tettnek, az életenergiának...vagy valami ilyesmi, szóval, hogy a lélektan mindenek fölött (ûber állesz). Igen, ebben talán van valami igazság. :-)

Nehezen szakadok el a honlaptól, mert az az álom, ami kb 6 éve itt kibomlott, túl szép volt, az utolsó 4 év ellenére is. Ja, és ha már mondjátok a lélektant, akkor a kommunikációról megosztok én is egy gondolatot:
Ha Jóska közöl Marcsinak valamit, a sikeres közlés azon is múlik, hogy Jóska mennyire fogja be Marcsi tudatosságát, érzékelési képességét, érzéseit, rögzült elképzeléseit, szokás rendszerét. És ez Marcsi részérõl is meg kell legyen, Jóskára vonatkozóan. Mondom lassabban. Ha Jóska beszél egy új világhálóról, de Marcsi Jóskába projektálja a saját emberekrõl alkotott kicsinyes képét, akkor persze, hogy nekiugrik Jóskának, hogy mekkora hülyeségrõl beszél. Hiába mondta el Jóska magyar szavakkal, szabályos mondatszerkezetkbe öntve, Marcsi nem fogja megérteni Jóskát, azért, mert nem érzékel azon az etikai, fogalmi, érzelmi sávon, amirõl Jóska üzenete szól. Persze, a felelõsség kölcsönös, mert Jóskának is lehetne érzékelnie Marcsi felfogásbeli korlátait, és a szerint újrafogalmazni...persze az ostobaságnak is van egy határa, amin már a mondatszerkezet, a hasonlatok, költõi képek sem segítenek, sem a türelem. Így, amit én megállapítok az, hogy az emberek vagy nem-emberek közötti kapcsolatok (közlések) legfõbb és végsõ akadálya az ostobaság.
3 #28 Enid
- 2016-09-12 18:54
Nem marad mas, mint meginterjuvolni holnap reggel Joskankat, hogy mit ertett meg Marcsibol ?!
:D
Szerintem Joska engedekeny es valahogy csak kiegyeztek.
s_reggel
7 #29 virag
- 2016-09-12 19:07
Magyar fizikus nyerte a kódfejtõk világversenyét
http://www.origo....itter.html
4 #30 Posta Imre
- 2016-09-12 19:26
"Hamu,-tudod én tényleg a Fáy utcában laktam.Gery is,azt mondja.☺
Teve utca-Frangepán,,Szántó kovács jános utca.Ott állt a gyár sarok épület.(Kaev).Én voltam a gyárleszerelés egyik beosztottja.Gerry meg az utcán kergette a "Francia udvaros lányt".
Nekem csak a mûszaki vezetõ csaja jutott.(szb,-titkár volt).A mi barátságunk Geryvel,legendás.Nem is ösmertük egymást.Bár lehet,hogy sokszor elmentünk egymás mellett.
1976-ot ,irtak akkoriban.Posta imrével,2008 októberében beszéltünk elõször.Ez nem titok.Mert õ szentesi.Én meg éltem ott 8 évet.Amúgy Szentes pont olyan mint Pest.-Csak kevesebb a hülye.
-És te,??.--még mindig logónak használod a Chilei kislány fényképét.??.-Tudod,"harle brannó"- Cható lánya.!!.-Kemény apósod lesz,ha megtudja.
.xy"
4 #31 Posta Imre
- 2016-09-12 19:31
Hamu, egyébként joggal okolhatnn-átok, s nem is értem miért nem teszitök! nem kicsit vertelek át itt is és mindenhol benneteket. Bár ez nem biztos, de valóban nem jött be lényegében semmi semmibõl. Igaz, pár napja egyik "nagy nemzetitõl" meg is kaptam, hogy semmi sincs abból, amit..., de ma pl. hívott régi tagunk és elmondta fejbõl, ami itt 5-6éve volt tananyag...de akkor nem figyelt, nem értette. Most meg már érti...magától, magától.

Talán túl sokat vártam az "emberektõl", talán több kitartást, szívet, önfeláldozást, talán bennem nincs meg az "áttöréshez" kellõ kamikáze ösztön...és ahogy látom, most meg már semmi szükség erre, mert végül minden meglesz, amit megígértem. Minden! Csak sokkal nagyobban.
6 #32 anzsi a macska hala
- 2016-09-12 20:01
Imre, ne légy szomorú, a lélek halhatatlan. Az igazság odaát van, meg egy kis kocsma is, ahol majd iszunk mind egy korsó mennyei mannát a nagy ijedtségre.
Aztán meg felébredünk.
Lehet hogy éppen a Marson. s_proszt


Petõfi Sándor: HALHATATLAN A LÉLEK...

Halhatatlan a lélek, hiszem,
De más világba nem megy át,
Csak itt lenn a földön marad,
A földön él és vándorol.
Többek közt én, emlékezem,
Rómában Cassius valék,
Helvéciában Tell Vilmos,
Párizsban Desmoulins Kamill...
Itt is leszek tán valami.
171 #33 gabi
- 2016-09-12 20:15
Ennyi hülyeséget még életemben nem olvastam. Imre, te aztán sokra vagy képes.
3 #34 Enid
- 2016-09-12 20:26
Imre! En is naponta elvartam attol a "mocskos" ciposdoboztol, hogy helyremasszon... es nem es nem. Mire rajottem, hogy nincs is benne cipo.
Es amiben cipo van, meg az sem mozdul csak ugy...
Meg mindig nem biztos, de helyre kerulhet.
Maximum nem en,, hanem vki mas rakja majd helyre.


Az igazsag mindössze annyira van odaat, amennyire itt.
116 #35 livia
- 2016-09-12 21:12
Azért tetszett. Jól szórakoztam.
236 #36 Vazul
- 2016-09-12 21:20
Na, ez tök fasza, hogy megtörtént. Már régóta téma volt az új internet létrehozása. Putyin se használ, csak vezetékes telefont, ami hozzánk még be se volt kötve kb két évtizede, akkor is ugyan úgy megvolt minden, csak kevesebb információval rendelkeztem a zsidóságról még vagy tíz évig, az internet bekötéséig. Még két évtizede kezdett egyáltalán elterjedni a mobilhasználat a Nokia 3210-esekkel. Istenem, hogy lenéztük, hogy mit kell ilyesmivel fontoskodni a suliban a gazdag szülõk gyerekeinek!

Visszatérve, azért valahol kétélû fegyver lehetne...ha az emberek áldásos dolgokra használnák és gondolkodnának, mert nekem is pl az internettõl változott meg a felfogásom. Ha hatalmon lennék, minden zsidó-cigány szennyet eltakarítanék, de a fasorba se vagyok. Nem bármiféle elit klubba akarok tartozni, hanem azokhoz, akik a hazaárulókat likvidálják mielõbb! A piszkos munkát (el)végzõkhöz. Bizakodom.
4 #37 Posta Imre
- 2016-09-13 06:28
Skorpió + Kevélység

A Skorpió, szenvedélyes természeténél fogva, minden jegynél jobban szereti az érzéki örömöket. Azt szeretné, ha mindenkiben vágyat keltene, és élvezi, ha orruknál fogva vezetheti az embereket.

Na, egyre lazábbak leszünk! Ezt most olvastam, biztosan igaz lehet, mert fenn van a neten.

Enid, Nokiás dobozod nin-csen?

Anzsi, nem vagyok.
3 #38 Enid
- 2016-09-13 06:56
Ajaj, de cseszhetem, ha nincs fod. s_kot Pedig szerszam is van, gane is akad boven...
Hjjj... mindegy no, van egy kis gyom a haz korul, megyek es lekaszabolom s_V

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.63 másodperc
4,709,010 egyedi látogató