Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre elõadása Magyarország helyzetérõl

BelföldPosta Imrét a Köztársasági Õrezred egykori hivatásos tisztjét, pszichológusát hívta meg az elmúlt héten Nagykanizsaiak a Nemzetért Hagyományõrzõ Egyesület a Halis István Városi Könyvtárban megrendezett fórumára.
Posta Imre, mint „minden titkok tudója” a fórumon azt a feladatot kapta, hogy elemezze hazánk jelenlegi helyzetét, valamint meglátása szerint az egyre tornyosuló viharfelhõk feloszlása mikorra várható.

„Szabad országban élünk, bár egy komikus demokráciának vagyunk eleven hús-vér alkotóelemei. E demokráciáról egyre inkább hullik a lepel”. - kezdte helyzetelemzését Posta Imre. Majd feltette a manapság sokakat foglalkoztató kérdést: Ki látta utoljára Pintér Sándort élve? „A FIDESZ már levette a listájáról, bár még nincs a kereszt a neve mellett, de helyette már van másik jelölt. Pintér Sándort úgy tudom szeptember 11-én látták utoljára élve” - jelentette ki az elõadó. Ezt követõen kitért a rendõrség állományába tartozó bûnelkövetõk pszichológiai tesztjeinek elemzésére, majd a BM alkalmazásában lévõ pszichológusok iránti elvárásokról beszélt. Az elõadás következõ részében a rendõrség keretein belül mûködõ korrupció hátterét ismertette. Határozottan állította a rendõrség feljelentését vizsgáló ügyészség zsarolhatóságát. Állítása szerint a zsarolhatóság alapját az átlagostól eltérõ szexuális identitási kötõdés szolgáltatja. Tovább fûzve az eltérõ szexuális magatartás liberális fonalát, Posta Imre azt hangoztatta, hogy éppen ezen kötõdések miatt nem képes az országban sem a politikai, sem a gazdasági helyzet változni, tekintettel arra, hogy majd mindenki zsarolható.
Az õrezrednél szerzett információira alapozva az egykori tiszt kifejtette, hogy többek között a politika megváltozására azért nem lát nagy esélyt, mert a parlamentben csak látszatcsatározások folynak a politikusok között. A háttérben közös gazdasági vállalkozások, közös vadászatokon alapuló mély barátságok vannak.
Majd Dávid Ibolya és Herényi Károly elszólásaira illetve nyilatkozataira alapozva a pártok, a kormány és az ellenzéki oldal gazdasági összefonódásairól, valamint a korrupciótól terhes közbeszerzésekrõl, a szabálytalan pártfinanszírozásokról esett szó. Ez utóbbi azért fontos, mert még a mostani toldozott, foltozott bolsevista alkotmány szerint is illegitim minden párt, míg a finanszírozás nincs helyretéve. Ezzel Sólyom Lászlónak, mint egykori alkotmánybírónak is tisztában kellene lenni, vélekedett Posta Imre.
A továbbiakban a politikai elit, vagyis a parlamenti képviselõk izraeli-magyar kettõs állampolgárságának a veszélyeit taglalta az egykori tiszt. A témakör kapcsán kitért a sokáig titkolt izraeli felvásárlásokra és a rohamtempóban folyó zsidó betelepítésekre.
Posta Imre szerint a pártok közül a Jobbikot is felelõsség terheli, mert a cigánybûnözés helyett a sokkal nagyobb horderejû zsidóbûnözéssel kellene foglalkozniuk. Ugyanis e bûnözés húzódik meg többek között az olajügyek mögött, lenyelve több százmilliárdnyi forintot.
A tisztánlátásra hivatkozva az elõadó kifejtette, hogy az ország jelenleg érzékeny periódusban van. Oda kell figyelnünk a legnagyobb „magyarkodókra”, mert köztük is megjelennek a zsidók. Mire a magyarok célba érnének, hogy „Hajrá Magyarország!” akkorra ezt õk fogják a leghangosabban hangoztatni. E témának folytatásaként kitért a titkosnak vélt földárverésekre, azok nyelvezetére, az érvényben lévõ zsebszerzõdésekre. Egyben a kiváltságos „vevõk” vagy kárpótoltak kilétére.
Magyarország már csak papíron létezik adott hangot véleményének az elõadó. Állítását a földeladások mellet azzal indokolta, hogy a stratégiailag fontos beosztásokban már rég nem magyarok, de nem is magyar érzelmûek ülnek. A háttérben az egészségügy, az oktatás, a média köpenyébe bújtatva tudatosan folyik a népirtás.
Az elõadás alatt szóba kerültek az országban tapasztalható etnikai villongások. Az õrezred egykori tisztje szerint Draskovics Tibor kinevezése a cigány-magyar polgárháború kirobbantásáról szólt. Az elõadó a továbbiakban kifejtette, hogy a nagy vihart kavart táborfalvai kiképzõbázis jelenleg is üzemel. A nemrégiben bemutatott cigánygárdát ábrázoló fotó is e bázison készült. Az, hogy a gárda kiképzését kik végezték többé nem kérdéses.
A politikusokat bírálva végezetül Posta Imre kijelentette, hogy jelenleg a politika a hazudozás mûvészete. Nekünk ma hazudozni egymás között már hatalmas nagy luxus, mert nem sok idõnk van. Nem éveink vannak jó, ha félévünk van arra, hogy ezen a tendencián fordítsunk.
Czene Csaba2009-12-22 12:34:00
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-09-13 13:01
Gerry ma kûtte...s a cikk szerint kilarit is klónozták, mint az álpinyót.

https://derhonigm...ede-fotos/
3 #2 Enid
- 2016-09-13 13:08
Mondhatnank: bilit ra, de ...

Bili: :@ "Ez meg mindig nem hasonlit a Levinsxkire!" s_ezt-ni

s_hoho
272 #3 Kameleon
- 2016-09-13 13:18
www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub/images/news/pinyo.jpg

DÖNTÕ CSAPÁS!

SzerinteTEK ki van a képen és miért?


"Posta Imre már egy ideje minden fórumon hangot ad azon véleményének, hogy Pintér Sándort egy klón helyettesíti, mert õ maga már nem él! Elmélete szerint azért kell eltitkolni halálát a nyilvánosság elõl, mert puszta létezése is elegendõ visszatartó erõvel bír, az elmúlt évek politikus bûnözését ismerõ, és azt felfedni szándékozók felé." - Szentkoronarádió

"Éppen most olvastam most a Posta Imre honlapján,hogy a Pintérrõl készült kép hamis. Szerinte egyébként is ez már nem az az ember akinek a nevét viseli. Mielõtt legyintenénk rá érdemes egy-két dolgot megvizsgálni." - Szeszák Gyula

(ál-Pintér Sándor, Mossad) Nagykövetségeknek is továbbítva!

De éppen ma hozott egy mélyebb személyi összefonódást és Mossad titkosszolgálati szálat boncolgat, a jelenlegi belügyérrel, Pintér Sándorral és a Fidesz-kormányzattal összefüggõ, a légügyi és a szervezett bûnözés kapcsolatát is boncolgató írás. Egyébként itt kívánom megjegyezni, hogy több adat, gyanús körülmény is arra utal, hogy a jelenleg Pintér Sándornak mondott személy, nem azonos azzal, akit korábban, mint ORFK vezetõ és belügyminiszter, valamit kiváló és nemzetközileg is érdemes, közismert szervezett bûnözésben, olajozásban, gyilkosságok elkövetésének megszervezésében, bûnpártolásban, gyilkosság elkövetésére való felbujtásban is érintettnek vélt a nyomozóhatóság és a közvélemény egyaránt kiérdemelt megbecsülésétõl övezve. A személycserére valamikor 2009 szeptember közepe tájékán került sor, aleterego és a szokásos legenda kialakítása formájában, szintén Mossad-os háttérmunka segítségével.

Magyarul mondva, az a személy, akire most Pintér Sándorként és belügyminiszterként tekintünk, nem azonos a korábbival!

Ezt az egyre többek számára nyilvánvaló személycserét nem csak a saját elemzéseim, hanem NBH-s források is megerõsítették. Az alapfeljelentésnek egyik mellékágaként, de nemzetbiztonsági szempontból kiemelt fontossággal kérem kezelni ezt az ügyet is, bármennyire is "vad" elképzelésnek tûnik. A szóban forgó eredeti személy - rossznyelvek szerint - egy maffia tûzpárbaj egyik áldozata lett, s azóta a család is direktben áll a Mossad fennhatósága, ellenõrzése alatt, ugyanúgy, mint az alábbi írásból kitûnõ módon, Magyarország aktuális kormányainak sok tagja." - Posta Imre

http://www.magyar...;c_start=0
http://www.magyar...;c_start=0

[movie=youtube]https://youtu.be/y66Yr0_sQxA?t=45s[/movie]https://www.youtu...66Yr0_sQxA


"Magyarországon nincsen politika. Jelen pillanatban minden politikai párt illegitim." (2009)

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HG-wKVL63NM[/movie]
https://www.youtu...G-wKVL63NM

"Többen el se tudják képzelni mennyi munka van abba, a megakadályozásában, hogy Magyarországon nem sikerült háborút kirobbantaniuk. Kárpát-medencében kõkemény erõk feszülnek egymásnak... Nyugodtan éljetek továbbra is álomvilágban, de ebben a formában nem lehet majd titeket megmenteni. Akik mostanság "kapálóznak" a megmentõ szerepében, évekkel, "vérmérsékletekkel" le vannak maradva. Pedig igazodni kéne, amíg nem késõ!"
4 #4 Posta Imre
- 2016-09-13 13:28
Kaméleon! Ez kérem hülyeség! [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yYeNlpct0W4[/movie]
272 #5 Kameleon
- 2016-09-13 13:41
Imre, már akkor igazad volt mikor bejöttél az ajtón! Nem? DE!
4 #6 Posta Imre
- 2016-09-13 13:49
Tegnap beszéltem egy családi ismerõsünkkel és õ kérte, hogy ugye mikor is állítottam, hogy a rendpõri csõcsfejek és a szervezett bûnözés összejátszik, s azóta a Vizo...és egyéb ügyek fényesen igazolják ezt és ki kért tõlem bocsánatot?

Bocsánatot? Jó, hogy még nem vagyok kinyírva a tablóról. 10 éves jubileumomat ülöm, ez alapjában olyan 10 lovagköröszt és 56 becsülettrend ..., vagy nem? De kitõl? megveregetem saját sajgó vállam oszt ennyi. Ma futottam 6 km-rt és még élek. Tréningezz, még szükség lesz rá.
272 #7 Kameleon
- 2016-09-13 14:13
Tudod jól hogy a Sakk-a is az égbül jütt... Minden rendben! Hakuna matata

"#4 | Kameleon - 2013. augusztus 10. 15:20:02
Na csak azért szedtem össze hogy a sok haza megmentõ, meg ön elnök jelöltek akik mostanában úgy szaporodnak mint a gomba, kicsit átértékeljék ki, mikor és mennyit tett le az asztalra. És rád Imre sár dobálóztak, meg veled nem akarnak közösködni? Minimum egy gerjesztett polgárháború lett megakadályozva ez által! Kíváncsi lettem volna ha fordított esetben valamelyik ezt átéli akkor vagy a fost vagy vizeletét kellett volna utána több napig takarítani..

Kerecsennek sincs elfejtve, ami tett. Amint kialakul az adott helyzet, neki is minimum egy "Hazádért érdem kitüntetés" vagy mi a szösz. Tényleg Imre és a nagy írogató, kritizálók közül ki kísért el közülük egyszer is egy behívóra, meghallgatása felvállalva a közös fényképeket, mozgásokat? Ennyit errõl.

Jah és ne felejts el petíciót benyújtani a 100 millió forint nyomravezetõi díjról. TARTOZNAK! ÉS SOKAN TARTOZNAK NEKED/TEK!!!"


http://magyarnemz...dmore=4847
4 #8 Posta Imre
- 2016-09-13 14:19
Kaméleon, ja -ja, az a 100 millió. Már el van kõtve. Könnyen jött, könnyen ment. Sírtunk is eleget, elegen. Rossz píz nem vész meg!
238 #9 bivaly
- 2016-09-13 19:59
Imre !

Te hülye vagy ! Imre ! Te hülye vagy ? Mi meg ha olvasunk ( téged, tõled ) hülyék vagyunk, de inkább leszünk. Imre, mi hülyék vagyunk ! Imre, mi is hülyék vagyunk !! Nagyon igyekszem megfelelni minden szempontnak, tudod, ( tudjátok) figyel a Nagytesó ! Az'tán valagba rúg, ha nem jó a komment ! Remélem most beírják a piros pontot ! Kellõen hülye vagyok, meg szídlak is . Tudod, szoktalak privátban is, de az most nem tartozik senkire, most nyíltan ! Így jó ez !

És most véresen komolyan !

Imre ! Ha igaz az állításod, ( sem nem tudom, sem nem akarom cáfolni !), akkor a Hieronymus Bosh festményein látható Infernó, csak hétvégi piknik ehhez képest, pedig õ tudhatott valamit korának "máglya melegét" érezve ! A többi a no comment, ennyire telik, ebben a kurva, kibaszott nagy demokráciában !
267 #10 Perle
- 2016-09-14 00:20
http://www.nlcafe...lor-video/
Hillaryból Illary lett:
24.p3k.hu/app/uploads/2016/09/illary-916x1024.jpg
4 #11 Posta Imre
- 2016-09-14 14:29
Ja, hogy hüjjje vagyok, sosem volt kérdés. Annak idején, immár 10 éve volt fõnököm, mikor a bilit kilötty9ntettem a cégnél, el akart küldeni a piciátriára, hogy elment az zeszem. Aztán nem mentem el, de kirúgtak. Majd pár év múlva õt meg lecsukták csalásért....

De ami feltûnt, hogy ennyi megnyitás van. Mi történt? Ráállt egy robot a nyitogatásra?
240 #12 trk
- 2016-09-14 19:34
A nemzetközi helyzet fokozódik! A nép meg nem elég képzett ideológiailag..Ha a nép a választásokon a Viktort támogatja, (ez sem biztos, de ) Viktor szembe megy a zeuval, talán elzárják az uniós csapokat. Nem lesz mit lopni, összevesznek egymással is, Viktor bukik, az ország hullik, jön az anarhia.. Ha a nép a viktátor hülyesége ellenébe megy, és nem mond nemet a hülye kérdésre, viktornak buknia kellene..akkor azért jön az anarhia.. Aztán, ami a legvalószínûbb, hogy ilyen langyos fos lesz az egész, nyernek a nemmel, de olyan mérsékelt részvétellel, mérsékelten megosztva, kevés érvénytelen szavazattal, akkor nem lesz semmi extra. Biztos ilyen eredmény van már beborítékolva.. A legszebb volna sok érvénytelen szavazatot látni, vagy nagyon alacsony részvételt. Meg megérteni, hogy ha kérdeznek valamit, akkor mi a fasznak traktálnak az egyik fajta válasszal(az én pénzembõl)..
Szerintem érzik õk, hogy valami kell, hogy fel tudják mutatni a támogatottságot.. Ezért kellene ennek a szavazásnak elbuknia. Még annyi, nincs elpocsékolt tett vagy szó, valami mindíg változik...
9 #13 vala_ki
- 2016-09-14 20:48
Romagyilkosság: felmentették a nyomozóknak hazudó titkosszolgákat.
"Az ügyészség állítólag nemcsak azt nem sikerült bizonyítania, hogy a vádlottak bûnösök-e, de azt sem, hogy amit elkövettek, az bûncselekmény volt-e, vagyis hogy hamis tartalmú jelentéseket írni kimeríti-e a közokirat-hamisítás bûntettét." http://index.hu/b...szolgakat/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.98 másodperc
3,400,374 egyedi látogató