Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Úttorlasszal követelték egy francia rab elengedését

Külföld Ezt veszitek? Cigány-háború! Most pont passzol a buszos balesethez. Börtöncigányok, zsidó gcik...errõl szól ez a tetves világ. Ideje volna végezni már a témával és velük is mind egy szálig!Égõ kocsikkal torlaszoltak el egy utat kedden a vándorcigányok a francia Alpokban, hogy elérjék egy társuk kiengedését a rendõrségi fogdából.

A 17 éves fiatalember lopott autóval egy közlekedési balesetet okozott a múlt hétvégén. Utasai mind meghaltak, köztük saját bátyja is. Az õ temetésére akart elmenni, de a rendõrök nem engedték ki a rácsok mögül.

Erre társai lezártak egy alpesi utat a franciaországi Moirans városában azzal, hogy autókat gyújtottak fel. A hír hallatán börtönlázadás tört ki a közeli Aitonban, a rabok a fiatalkorú elítéltek feltételes szabadlábra helyezését követelték.

A franciaországi vándorcigányok már szerveztek egy hasonló akciót. Augusztusban Párizs északi részén egy autópálya forgalmát bénították meg, szintén azért, hogy egy börtönben lévõ társuk elmehessen egy rokona temetésére.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-10-23 10:10
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZVLJI4xfmNY[/movie]
19 #2 tudatlanka
- 2015-10-23 10:16
Nem is értem, miért nem vesznek nekik jegyet a temetésre. Persze nem retúrt!
66 #3 9323elitelt
- 2015-10-23 10:49
Tárgy: Sajtóközlemény


A cigányság elég rég óta itt él ebben a közös országban. Sosem fogtunk fegyvert sem népünk, sem országunk ellen. Nem is fogtunk nem is fogunk. Országunkat, hazánkat közösen szeretnénk megvédeni azon emberektõl, akik a késõbbiekben helyünket, otthonunkat elfoglalnák. Mi kiállunk a népünkért, országunkért és miniszterelnökünkért Orbán Viktorért.
Nem tudjuk, hogy mi történt, amiért megismétlõdött a népvándorlás, özönlenek az országba a migránsok, akik sajnos egyre agresszívabbak a hatóságokkal és az itt élõ emberekkel szemben.
Ezeket a bevándorlókat integrálni szeretnék.
Csak annyi lenne a kérdésem, ha õket integrálni akarják Magyarországon, akkor az hogy van, hogy mi cigányok, akik már 700 éve itt élünk, többségünk nem integrálódott, nem assziminálódott.
Mi keresztények voltunk, vagyunk és keresztények is maradunk. Nem akarunk muzulmánok lenni.
Mi a cigányság és a vajdák kitartunk országunk miniszterelnöke Orbán Viktor mellett.

2015.10.14.

Kállai Csaba
elnök

Kiadó: Vajdák a Romákért Alapítvány
52 #4 kuka7
- 2015-10-23 13:33
Ha tüzet gyújtottak,akkor ott meg kellett volna pirítani õket,hogy még kormosabbak legyenek!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
4,440,314 egyedi látogató