Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kidobatná Magyarországot az EU-ból a luxemburgi külügyminiszter

BelföldCirkusz..., mert "mi" vagyunk a jewrópaji junijó má', bibsi bá'...beeeee! Szabadkõmûves terelés, és szing a billencsben... Jean Asselborn a menedékkérõkhöz való hozzáállást, a sajtószabadságot és az igazságszolgáltatás függetlenségét említette.

Magyarországot ideiglenesen vagy akár véglegesen ki kellene zárni az Európai Unióból a menedékkérõkhöz való hozzáállása és más ügyek miatt – ezt a luxemburgi külügyminiszter mondta a német Die Welt címû lapnak adott interjúban. Jean Asselborn szerint az EU nem tûrheti, hogy alapvetõ értékeit sértsék meg.

Mindenkit, aki Magyarországhoz hasonlóan kerítéseket épít a háború elõl menekülõ emberek ellen, vagy megsérti a sajtószabadságot és az igazságszolgáltatás függetlenségét, ideiglenesen, vagy ha szükséges, örökre ki kellene zárni az Európai Unióból

– jelentette ki a luxemburgi politikus, aki szerint csak így lehet megõrizni az Európai Unió értékeit és kohézióját.

Asselborn szavai nyomán az amerikai AP hírügynökség emlékeztetett, hogy Magyarországon a kormány kezdeményezésére népszavazást tartanak, amelynek célja, hogy az Orbán-kabinet támogatást nyerjen a jövõbeni uniós tervek elutasításához a menedékkérõk elosztására vonatkozóan.

A Deutsche Welle bõvebben is idézte Jean Asselbornt, ezek szerint a luxemburgi külügyminiszter azt is mondta, hogy Magyarországon csaknem állatokként kezelik a menedékkérõket, és a legrosszabbra számíthat az, aki megpróbál átjutni az egyre hosszabb és egyre magasabb kerítésen.

Magyarország nem áll messze attól, hogy lõparancsot adjanak a menekültek ellen


Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-09-13 19:37
Magyarország ( az értõk elnézését kérem a megnevezés okán !), kizárása az Európai Kurvapiacról ennek a szegény kis földdarabnak nagy könnyebbséget jelentene. Önállóan, beleugatás nélkül takaríthatná el égig érõ vegetatív trágyadombjait, és saját kezébe vehetné nem csak a jövõt, de a múltat is ! ( Én is álmodom néha.) A lõparancsot nem csak a "menekültnek" nevezett bérelt megszállók ellen kéne bevetni, hanem az ilyen nagypofájú légyszar méretû "országok" miniszterei ellen is ! Igaz Asselborn !? A te Luxemburgod kishaver, egy maffia ország, amolyan európai offshor paradicsom, ugye !? Nagyon kussba kéne lennetek, de ti nagyon magabiztosak vagytok. Mi tudjuk miért . Én is tudom, hogy miért. Gyakorlatilag, csak egy szarcsimbók vagytok a tehén farkán, ( ennyi a tényleges tõzsdén jegyzett értéketek !) de rajta a kezetek ( ki tudja miért !?) a Világ Joystykján ! A baj az az, hogy szellemileg ti megmaradtatok a Comoddore 64 szintjén , miközben a mindenkori vezérlõpult a kezetekben. Tudod öcsém, így csak a házat tudjátok magatokra gyújtani, mert elbizakodott idióták vagytok. De azt nagyon várom már ! És nem megyek oltani, legfeljebb benzinnel !
267 #2 Perle
- 2016-09-13 23:22
Azért mondhatott ilyet a luxemburgi külügyér, mert õ is nihilista. Legalábbis a magyar partnere szerint.
:D
http://frissparad...-dolgozik/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.29 másodperc
3,693,162 egyedi látogató