Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gyurcsány bedobta a kémbombát: KGB-sek Magyarországon

BelföldEjnye no! Ez már parajna. Mindenhol titkosszolgálatokat látni nem szégyelled magad te féreg! Ja, hogy ott is voltak mindig...és nem csak "oroszok"...ez kit érdekel ma már. Itt rég a nukikukikóhn is túl vagyunk már. Gyurcsány: Sértsünk egy kis államtitkot!

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, az ellenzéki DK elnöke a 2006-os zavargások tizedik évfordulója alkalmából a csütörtökön megjelenõ Magyar Narancsnak adott interjút, amelyet a Hvg.hu szemléz.

A szemlében három figyelemre méltó állítást fogalmaz meg, amelybõl a legelsõ régóta ismert véleménye, azaz, hogy a 2006-os zaargásokban a Fidesz közép- és felsõvezetõi is érintettek voltak.

Gyurcsány szerint államtitokról van szó, amelyekbõl „van másolat, így azt a fideszesek kormányváltás esetén sem tudják eltüntetni”.

Érdekesebb az az állítása, amelyben a Magyarországon tevékenykedõ külföldi titkosszolgálatokról beszél. Szerinte a mindenkori magyar miniszterelnök személyes üzleti ügyeirõl, vagyoni helyzetérõl nagyjából mindent tudnak ezek a szervezetek.

Ha azért kérdezi, hogy tudhatnak-e ezek a szolgálatok valamit, amivel egy magyar miniszterelnököt lehet zsarolni, akkor azt mondom, igen, tudhatnak.

Õt például az amerikai szervek nyomásgyakorlással próbálták rávenni energiaügyi döntésekre, de elmondása szerint csak verbális nyomásgyakorlással találkozott.

A harmadik állítás is nagyon súlyos, szerinte ma Magyarországon 100-as nagyságrendben vannak orosz titkosszolgák:

Ma Magyarországon nagyjából 600-800 ember egészen biztosan dolgozik valamilyen minõségben a KGB-nek - mondják a szakértõink. Ez nem kevés.

Az õ idejében ennek a felét említi.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-09-14 20:49
Orbán kinézte magának Európát

Ugye, érzed ennek a hidegrázós õrületnek a távlatait és perverz céltalanságát.
Csoóri Sándor: Nappali Hold (1991)

A magyar miniszterelnök sokáig csak ostorozta az EU-t, mindenféle javaslat nélkül: képtelenek kezelni a menekültválságot, nincsenek megoldási javaslataik a problémákra, és egyébként is, elszakadtak a valóságtól a brüsszeli bürokraták.http://24.hu/koze...k-europat/
249 #2 Bazalt
- 2016-09-14 23:31
Áh, megint a jól fizetett szakértõk.
Nekem itten van szakértõm, aki asszongya, hogy gyurcsány is a kágébének dolgozik (meg a szíjáének, meg bárkinek, aki kifizeti a szakértõi díjakat).

Jól fizetett szakértõk és britt tudósok világa lettünk.

Mindamellett néha igazat is mondhatnak, sose lehet tudni.
267 #3 Perle
- 2016-09-15 21:16
Most bedobta a kémbombát, pedig rajta kívül nincs még egy másik miniszterelnök, akinek jobb kapcsolata lett volna az orosz vezetéssel. Még Kádárnak sem, aki ment, ha hívták. nyögve, vonattal. Fletó egy kétszínû, memória zavarban szenvedõ fickó.
Miért gondolja minden politikus, hogy elfelejtkezünk korábbi viselt dolgaikról?.
http://www.origo....csany.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
3,400,323 egyedi látogató