Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Családi bizniszt csinált a kamarából, most mindent bukhat a boltzár közokirathamisító híve

BelföldMég a végin szobra is lösz..., de mennyi éve is írtam a feljelentéseket...? És csak itt tartunk? A kötélen kellett volna elrohadjon rég az összes zsidaja. Zárt ülésen minden kamarai tisztségébõl felfüggesztette a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöksége Szatmáryné Jahl Angélát – tudta meg a Népszabadság a kamarához közel álló forrásokból.

A felfüggesztés oka értesülésünk szerint, hogy egy, a kamarán belül lefolytatott etikai vizsgálat két esetben is megállapította, hogy – az egyébként a CBA-val is kapcsolatba hozható – Szatmáryné a kamara szabályzata alapján alkalmatlan a kereskedelmi tagozati elnöki, illetve a küldötti pozícióra.

Információink szerint az egyik ilyen ügy az volt, hogy Szatmárynét 2010-ben jogerõsen két év próbaidõre ítélték közokirat-hamisításért. A korábban BKIK-fõtitkári pozíciót is viselõ Szatmáryné ugyanis 2005-ben egy tanácsadói munkakörre jelentkezett a kamaránál, ám az önéletrajzához egy hamisított diplomát csatolt. A bûnügy ellenére Szatmáryné ezután is hosszú éveken át a BKIK meghatározó személyisége volt.

A mostani felfüggesztés után a BKIK küldöttgyûlésének kell arról dönteni, hogy visszahívják-e Szatmárynét a tisztségeibõl. Ez késõ õsszel vagy jövõ év elején történhet meg attól függõen, hogy – mint több forrásunk is sejtette – addig több más ügy is elõkerül-e Szatmárynéval kapcsolatban, amit még ki akarnak vizsgálni vagy sem.

Idén tavaszig a BKIK elnöke az a Szatmáry Kristóf volt, aki Szatmáryné fia, korábban államtitkár, most miniszteri biztos, és a Fideszben frakcióvezetõ-helyettes és képviselõ. Emellett a Szatmáry családot erõs szálak fûzik a kamarában komoly lobbierõt képviselõ CBA hazai áruházlánchoz, így Szatmáryné Jahl Angéla az elnöke a több CBA-s prominenst felvonultató Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetségnek. A szövetség volt az egyetlen kereskedelmi szervezet, amely nyíltan kiállt a vasárnapi boltzár mellett.

A Szatmáry család felett az év elején kezdtek gyûlni a viharfelhõk, amikor Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is nyíltan szembefordult a BKIK-t szerinte „családi biznisszé” alakító Szatmáry klánnal. Végül idén már­ciusban Szatmáry Kristóf helyett Kiss Zoltánt választották meg a kamara elnökévé. Ezt köve­tõen nemrégiben Szatmáryné Jahl Angéla még meg tudta szerezni a kereskedelmi tagozati elnökséget, ám hírlett, hogy a kamarán belül ekkor már elkezdték felgöngyölíteni a Szatmáry-éra problémás ügyeit.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-09-15 09:04
'Magyar' kamarai zsidó-polip

Sokat nem akarok hozzáfûzni, de a "magyar" kamara ezek szerint akár lehetne telavivban is és nem csak politikai-zsidó-mutyi, hanem nemzetbiztonsági kérdés is annak felszámolása. Az alábbi levelet, amit megküldök, tekintsék feljelentésnek, bejelentésnek a szokásos "ismeretlen tetves" meghatározással! Alakul ez szépen! Mikor lehet már ezeket demokratikusan likvidálni? Szóljatok már, ha többet tudtok nálam, mert így magam vagyok kénytelen intézkedni! Ha hagyjátok, nem gond, bár kellene egy remek fegyverszállítmány hozzá, a többit már megoldom amikorra kell.

Posta Imre
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php


"Egy érdekes dolgot szeretnék leírni , azért nem fórumon közlöm, mert nemcsak nem publikus, de ha közölném lenne annyi elõnye, mint hátránya.

Most vannak Budapesten a kamarai választások- ezen a héten csütörtökön zárulnak le-, aminek, ugye tétje van, mert a kötelezõen bevezetett kamarai regisztrációból fõleg kamaránk részesedik kb 2-3 milliárd Ft-tal (plusz amit a kamara az államtól kap milliárdokat), tehát nem mindegy ki kerül milyen pozícióba, ezért is a BKIK elsõként rendezte le májusban, hogy nehogy valaki külsõs zsidó rászervezzen.
Minden más kamarában, ahol lényegesebben kisebb a tét, õsszel tartják a választásokat.
Parraghot leváltják, mivel nemcsak kikészült, de a a pálinkafõzdéje és a sorozatos hülyeségei miatt és alkoholizmusa nem való a képbe.
Én amit látok, amilyen harc megy a pozíciókért cégtröszt zsidó vezetõk között...A pénzeket nyaralásokra költik szakmai útként, ha külföldön vannak elisszák, elszivarozzák- A legjobb eset, ha szakmai útként egy kamarai zsidó tisztségviselõ legalább a saját vállalkozásit akarja felfuttatni, de a a legjobb esetben sem tesz vállalkozásokért.

Nagyon sok hanganyag és jegyzõkönyv létezik errõl, a kamaránál, melyek arról szólna, hogy beszedték az 5000 Ft-os regisztrációs díjat azonnal megbuktathatók ezek által.

Szatymáryné Jähl Angéla olyan, mint egy polip.
Itt szerepelnek a tisztségei (miközben õ a leggazdagabb fõvárosi képviselõ). Korábban szdsz-es volt, most fideszes. A férje MIÉP-es képvelõ volt.

A fia jelenleg államtitkár, Matolcsynál-

Angéla a nagy orrával hatalommániás, mindenki gyûlöli ott ahol van- a többi zsidó is, de angélát ez nem érdekli. Jelenlegi tisztségei:


Nagybani piac Zrt, Felügyelõ Bizottság elnöke
Bajcsy-Zsilinszky Kórház Felügyelõbizottságának elnöke
Vidám Park Zrt., Felügyelõ bizottsági tag
BKIK Tagcsoport. Kollégiumi Elnök.

MKIK alelnök

BKIK elnökségi tag, MKIK küldött, V. osztály elnök/ Kereskedelmi tagozat elnök
Budapest Fõvárosi Önkormányzati /leggazdagabb/ képviselõ
A XVI. kerületi Közbiztonsági Alapítvány elnöke
Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság, bizottsági tag
A Munkaadók és Vállalkozók Pártjának budapesti elnöke
Közbeszerzési Bizottság, bizottsági tag
PMKIK Elnökségi tag, Országos küldött, Szakmai tagozati alelnök, Területfejlesztési Bizottság tagja
és a Budapest Gazdasági Fõiskolánál is valami tisztséget tölt be...

Megházasodik most egy kigyúrt nála magasabb pincsikutyához megy feleségül, igazi szerelemházasság lesz, miközben Angéla a hazai cukor is olaj piacot próbálja a kezében tartani jó zsidóként. Ezt a tevékenységét akkor kezdte, mikor még nem is volt szó a cukor és olaj árának emelkedésérõl.

Szatmáriné Jähl Angéláról tudni kell, hogy egy õsi zsidó kereskedõ családba tartozik és a kurválkodást sem vetette meg az elõrejutásért."

feladó: bubó doki doki.bubo@gmail.com
címzett: Police in Hungary ;
brfk@budapest.police.hu;
Nemzetbiztonsági Hivatal ;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
Központi Nyomozó Fõügyészség ;
bar.fou@mku.hu;
baz.fou@mku.hu;
bek.fou@mku.hu;
cso.fou@mku.hu;
fej.fou@mku.hu;
fov.fou@mku.hu;
gms.fou@mku.hu;
hab.fou@mku.hu;
hev.fou@mku.hu;
MKLU WebSite info ;
jns.fou@mku.hu;
katonai fõügyész ;
kom.fou@mku.hu;
nog.fou@mku.hu;
okri@okri.hu;
pes.fou@mku.hu;
som.fou@mku.hu;
Katonai Biztonsági Hivatal ;
bac.fou@mku.hu;
Katonai Felderítõ Hivatal ;
sza.fou@mku.hu;
tol.fou@mku.hu;
vas.gou@mku.hu;
ves.fou@mku.hu;
zal.fou@mku.hu;
Kovács Tamás ;
Irán Nagykövetsége ;
Izrael Nagykövetsége ;
Angol Nagykövetség ;
TV2 Közönség ;
mazsihisz@szeretetkh.datanet.hu;
mti@mti.hu;
Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal ;
Orbán Viktor ;
ruskons@euroweb.hu;
szente.krisztian@mtva.hu
dátum: 2012. május 30. 14:41
tárgy: "Magyar" kamarai zsidó-polip
küldõ: gmail.com
-> postaimre - 2012. május 30. 14:45 · 2 hozzászólás · 2228
http://magyarnemz...admore=401
8 #2 miskolcilaci
- 2016-09-15 16:32
Tipikus zsidó életmód. Ennek a parazitának micsoda hánytató képe van..
3 #3 Enid
- 2016-09-15 17:02
A nev kotelez:
http://www.szatma...elyek.html

... gabonabol is diszkret kotelet lehet csinalni, ami a kepekbol is kitunik.

Apropo Gabon(a):

http://www.ilpost...ali-bongo/
267 #4 Perle
- 2016-09-15 20:44
Négy év kevés volt ahhoz, hogy a gátlástalan nõt kivágják minden pozíciójából. Mekkora pofátlanság kellett ahhoz, hogy valaki hamis diplomával beállítson egy munkahelyre, és még ekkora karriert csináljon.
Élnek ezek a kamarában, mint hal a vízben, miközben a kisvállalkozások vért izzadtak azért, hogy a kamarai tagdíjat kigazdálkodják valahogy a csekély bevételükbõl.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
3,398,195 egyedi látogató