Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Helyzetelemzés

GondolatokKikapcsolásképpen összehozok nekTEK egy kis rágódni valót. Helyzetelemzés, vagy valami olyasmi, de ne vegyétek komolyan. Nincs semmi jelentõsége. Hun is kezdjem?

Letelt a 10 éves gyur-csányi csendrendelet. Elkezdte csepegtetni, hogy a 2006-os események szolgálatilag voltak megszervezve és hamarosan kimondja, hogy az "õszödi beszéd" is tudatos provokáció volt. ma már minden az "oroszoktól" visszhangos, az orosz meg "látszólag" a zsidóért tesz meg mindent. A kommunikációs háborúnak vannak áldozatai és vannak még feláldozhatói, de lassan és biztosan hat. Érik a tudat, bontják a tabukat és lassan megkérdõjelezhetõ, sõt kötekedõ kérdés lesz feltételezni, hogy nem ismerjük se magunkat, se azt, amit magunkról magunknak összehordtak. Titkos diplomá-CIA és sok-sok bepótolandó lemaradást igyekeznek behozni a gondolkodásban igencsak lemaradottaknál. Osztrák választási csalás? Média hazudozik a germániásan, svédcsavarral oldják meg a migráns-válság név alatt futó szabadkõmûves zsidó-elhárító nemzetközi operációt..., de naponta borulnak a csontok a váz-szekrénybõl. Nem sorolom, látjátok, ha akarjátok. Jew-rópa lényegében polgárháborúba keveredett, de mégsem, s zajlik a világháború, de mégsem, bebukott a dollár, de mégsem, az Eurót leváltják a "nemzeti valuták", de mégsem,...és jönnek a "migránsok", de mégsem...szóval Ember legyen a talpán, aki eligazodik ebben. Pedig nem ártana. Megígértem, hogy a határok le lesznek zárva és Oroszország átveszi az "irányítást" úgy katonailag, politikailag, diplomáciailag, ahogy vallási-kulturális szinteken. Visszanyúlnak a történelemhez úgy jó 100 esztendõvel ezelõttre és a teljes határszerkezet, etnikai-gazdasági alapon kartográfiailag is átalakul.

Kína hivatalosan is átvette a világgazdaság irányító szerepét, miközben az USA "választ", ha azt a cirkuszt az unokatesókkal annak lehet nevezni. Na jó, csak lássátok, mi is egy igen valószínû variáció, hogy ha már elmaradt a világ-szintû háború és atomkakasztrófa, azért nem teljesen vicces a helyzet. Ugye a bolygón globalizált korporáció unió uralkodik és azt irányítja a "háttérhatalom", meg ugye a vallások (Vatikán" volt ennek a zsidó-maffiának) az ideológiai és pénzmosó emésztõgödre és innen is finanszírozták a szabadkõmûves -jezsuita-máltais lovaglós összeesküvéseiket...amelyre most Soros nevét húzva a a jelenlegi és múlt rezsimek "politikai" elitjének megvesztegetése, lekenyerezése és "liberalizálása" volt bízva, míg a titkosszolgálatokra ennek a "befektetõi" körnek (köztünk szólva csak egyszerûen: nememberek) a mindenkori védelme, tevékenységük segítése és a nemzetállamok lebontása, etnikai összetétel megváltoztatása, tudatbefolyás, konfliktus-gerjesztés és erõszakos likvidálások voltak bízva.

Akkor lapozzunk vissza kicsit az idõrendben. Putyin átveszi Oroszország irányítását és a csecsen-muszlim Oszama bin Laden-os alkaidás csapat elkezd robbantgatni Moszkvában. Mit ad Úrjézus, éppen az OPEC találkozó alatt 1999. szeptember 11-én történik a legnagyobb terrortámadás, Ajvé és córesz nem? Hol volt akkor még 9/11 és Vlagyimír már hadakozik bõszen a nemzetközi zsidó terrorizmussal. Közben azért hiba is csúszott a számításba, mert Litvinyenkó egy "volt" FSZB-s szerint a titkosszolgálat keze van a merényletekben és ugyan õt a zsidók kimenekítik Londonba, ott a radioaktív izompók mégis megcsípi és elhalálozik. Igen, szerintem is köze van az FSZB-nek az "önmerényletekhez", de hát most mit lehet tenni? Okot adott Oroszországnak az erõsödésre és lassan, de biztosan össze is kapta magát és Berezovszkij is Londonban halt meg nemrég. Szép az az élet, nemde? Persze lehet, nem is õ volt ott, hanem az alteregója, de Pintér Sándor mostani megszemélyesítõje errõl biztosan többet tudna mesélni.

Na, nem is akarok én ebbe most nagyon belemélyedni, se a Kurszk esetébe se a többi érdekességbe, hogy most az USA miért támadott meg és kit, meg a "csecsenek" nem is csecsenek, hanem a mosszad-cia kiképzett katonái...ahogy az isis is, inkább az az "érdekes", hogy eddig nagy csend van arról, hogy a 2006-os események elõtt Putyin Judapestre látogatott. A többit már megbeszéltük, vagyis, hogy maga a "nemzeti" felkelést a rendõrség azonosítatlan izraeli személyei és persze a helyi rendõrnek látszó csõcselék hogyan rendezte le a mossad központ utasítására. De ki mozgatta a háttérbõl a szálakat? A cigánygyilkosságok ügyét is nyújtják, hisz azt is a szolgálatok intézték, ugyanúgy, ahogy a kijevi Majdant is, vagy Németországban a hasonló tematikával intézett "etnikai alapú" gyilkosságokat. Ne legyen kérdés, hogy a Jobbikot, ahogy a Fideszt is a szolgálatok szövik át a fent említett bábozási célzattal.

De visszatérve az USA "választá-sokkra", bemutatják a mechanizmust és rávilágítanak arra, hogy a csõcselék (nép) menthetetlenül idióta. Ponta hogy a "vezetõség". Román börtönkormány megvan? "Magyar" meg még csak várja a sorosát. A tét a következõ: Trump személyében "gyáros" elnöke lenne a szabadkõmûves USA-nak és alapvetõ, strukturális átalakításokat akarnak vele, általa eszközölni. A választási rendszert a fed-et...és a világcsendõri szerepkört is erõs nagyító alá kell vegyék és ezt az USA értelmesebb entellektüeljei jól látják. Ez katasztrófa lenne a jelenlegi ingyenélõ politikai "elit" számára, vagyis Izrael ki lesz szolgáltatva Oroszországnak teljesen. Clinton Obamával a rendkívüli állapotok bevezetését tervezi. Úgy vágynak az USA-n belüli terrortámadásokra, mint egy falat maceszre, de a tábornoki kar már Trump mögé sorakozott fel, Trump pedig Putyin kottájából haknizik. Trump elnöki hatalmával bármit megtehet, még a szenátust s szélnek eresztheti...és ez is a terv és gyárosok kormánya alakulhat ott is, pont, mint Ukrajnában. Mire a tömegek észbe kapnak, már késõ.

Ugyanez a helyzet alakulgat nálunk is, hisz az összes politikai párt elveszítette hitelességét, a már csak a zombik és a fizetett, elkötelezettek állnak ki a "demokráciáért". Szóval a zöm. De ezt a médiával nagyon egyszerû befolyásolni és a "közmédiát", ahogy az "oktatást" is átállítják, új pálya készül egy új csapatnak, akik jelenleg nem látszanak, nem látsz-hatnak. Sokszor elmondtam, hogy több körös lesz a mérkõzés, mert az "emberek" nem képesek változtatni, se változni, de adagokban bármit meg lehet velük etetni. Akár még a hasznos, jó, fejlõdést szolgáló maszlagot is.

A világ lassan átalakul, a szereplõk és a szerepek is cserélõdnek. Igen tudom, unjátok, hitetlenek vagytok és nem bíztok. Ez így nagyon helyes. Nincs se ok, se olyan tény, mely jókedvre, optimizmusra adhatna okot, csak a fekália, a genny és a mocsok ömlik a "politi-kábel", korrupció, zsidó-cigány maffia összemosódás és "migráns-válság" címszó alatt. Háború "lesz", megígértem. Megtartom. nem jó, vagy rossz hanem elkerülhetetlenség kérdése ez. A nemzeti erõ lassan ébred öntudtára és a HUN-szkyta népek át kell vegyék a zsidó-szemita bandától a stafétát, hogy közben ez a világ ne omoljon össze. Megérjük-e a végét? Kit érdekel? A kezdeten már túl vagyunk és ha nem vigyázunk, pár éven belül, észrevétlenül Nagy Magyarországban ébredünk, ahol már nem a zsidó-cigány szabadkõmûves banda lesz az úr.

Orbán? Hiteles cigány, akinek dolga összeszedni a cigányokat jew-rópából, a másik cigánnyal együtt a Sárközyvel. De mivel zsidók is, így nem vádolhatók rasszizmussal, antiszemitizmussal, ha a bûnbandák felszámolása tevõleges fázisa is megindul. Utópia? Meglehet, bár egyre reálisabb szövõdménye ennek az igen beteggé tett globalizált és mûködésre alkalmatlan rendszernek.

Hozzászólások

3 #20 Enid
- 2016-09-20 13:12
Peldas allamfoi magatartas. Futurisztikus. Nekem tetszik. A kerdes, hogy a vilag tobbi jelenlegi allamfoi kozul hanynak kellene ongyilokkal kezdeni a takaritast, csak ugy korrektsegbol.
116 #21 livia
- 2016-09-21 21:20
No, meg maradjunk az arany középúton. A nagy vandalizmusnak sajnos sok az ártatlan áldozata. Mi értelme? Rossz helyen voltál rossz idõben? Szerintem csak józanul. Nem csak az alkohol okoz részegséget, a hatalom mámora is gyengeség.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.66 másodperc
4,606,587 egyedi látogató