Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Helyzetelemzés

GondolatokKikapcsolásképpen összehozok nekTEK egy kis rágódni valót. Helyzetelemzés, vagy valami olyasmi, de ne vegyétek komolyan. Nincs semmi jelentõsége. Hun is kezdjem?

Letelt a 10 éves gyur-csányi csendrendelet. Elkezdte csepegtetni, hogy a 2006-os események szolgálatilag voltak megszervezve és hamarosan kimondja, hogy az "õszödi beszéd" is tudatos provokáció volt. ma már minden az "oroszoktól" visszhangos, az orosz meg "látszólag" a zsidóért tesz meg mindent. A kommunikációs háborúnak vannak áldozatai és vannak még feláldozhatói, de lassan és biztosan hat. Érik a tudat, bontják a tabukat és lassan megkérdõjelezhetõ, sõt kötekedõ kérdés lesz feltételezni, hogy nem ismerjük se magunkat, se azt, amit magunkról magunknak összehordtak. Titkos diplomá-CIA és sok-sok bepótolandó lemaradást igyekeznek behozni a gondolkodásban igencsak lemaradottaknál. Osztrák választási csalás? Média hazudozik a germániásan, svédcsavarral oldják meg a migráns-válság név alatt futó szabadkõmûves zsidó-elhárító nemzetközi operációt..., de naponta borulnak a csontok a váz-szekrénybõl. Nem sorolom, látjátok, ha akarjátok. Jew-rópa lényegében polgárháborúba keveredett, de mégsem, s zajlik a világháború, de mégsem, bebukott a dollár, de mégsem, az Eurót leváltják a "nemzeti valuták", de mégsem,...és jönnek a "migránsok", de mégsem...szóval Ember legyen a talpán, aki eligazodik ebben. Pedig nem ártana. Megígértem, hogy a határok le lesznek zárva és Oroszország átveszi az "irányítást" úgy katonailag, politikailag, diplomáciailag, ahogy vallási-kulturális szinteken. Visszanyúlnak a történelemhez úgy jó 100 esztendõvel ezelõttre és a teljes határszerkezet, etnikai-gazdasági alapon kartográfiailag is átalakul.

Kína hivatalosan is átvette a világgazdaság irányító szerepét, miközben az USA "választ", ha azt a cirkuszt az unokatesókkal annak lehet nevezni. Na jó, csak lássátok, mi is egy igen valószínû variáció, hogy ha már elmaradt a világ-szintû háború és atomkakasztrófa, azért nem teljesen vicces a helyzet. Ugye a bolygón globalizált korporáció unió uralkodik és azt irányítja a "háttérhatalom", meg ugye a vallások (Vatikán" volt ennek a zsidó-maffiának) az ideológiai és pénzmosó emésztõgödre és innen is finanszírozták a szabadkõmûves -jezsuita-máltais lovaglós összeesküvéseiket...amelyre most Soros nevét húzva a a jelenlegi és múlt rezsimek "politikai" elitjének megvesztegetése, lekenyerezése és "liberalizálása" volt bízva, míg a titkosszolgálatokra ennek a "befektetõi" körnek (köztünk szólva csak egyszerûen: nememberek) a mindenkori védelme, tevékenységük segítése és a nemzetállamok lebontása, etnikai összetétel megváltoztatása, tudatbefolyás, konfliktus-gerjesztés és erõszakos likvidálások voltak bízva.

Akkor lapozzunk vissza kicsit az idõrendben. Putyin átveszi Oroszország irányítását és a csecsen-muszlim Oszama bin Laden-os alkaidás csapat elkezd robbantgatni Moszkvában. Mit ad Úrjézus, éppen az OPEC találkozó alatt 1999. szeptember 11-én történik a legnagyobb terrortámadás, Ajvé és córesz nem? Hol volt akkor még 9/11 és Vlagyimír már hadakozik bõszen a nemzetközi zsidó terrorizmussal. Közben azért hiba is csúszott a számításba, mert Litvinyenkó egy "volt" FSZB-s szerint a titkosszolgálat keze van a merényletekben és ugyan õt a zsidók kimenekítik Londonba, ott a radioaktív izompók mégis megcsípi és elhalálozik. Igen, szerintem is köze van az FSZB-nek az "önmerényletekhez", de hát most mit lehet tenni? Okot adott Oroszországnak az erõsödésre és lassan, de biztosan össze is kapta magát és Berezovszkij is Londonban halt meg nemrég. Szép az az élet, nemde? Persze lehet, nem is õ volt ott, hanem az alteregója, de Pintér Sándor mostani megszemélyesítõje errõl biztosan többet tudna mesélni.

Na, nem is akarok én ebbe most nagyon belemélyedni, se a Kurszk esetébe se a többi érdekességbe, hogy most az USA miért támadott meg és kit, meg a "csecsenek" nem is csecsenek, hanem a mosszad-cia kiképzett katonái...ahogy az isis is, inkább az az "érdekes", hogy eddig nagy csend van arról, hogy a 2006-os események elõtt Putyin Judapestre látogatott. A többit már megbeszéltük, vagyis, hogy maga a "nemzeti" felkelést a rendõrség azonosítatlan izraeli személyei és persze a helyi rendõrnek látszó csõcselék hogyan rendezte le a mossad központ utasítására. De ki mozgatta a háttérbõl a szálakat? A cigánygyilkosságok ügyét is nyújtják, hisz azt is a szolgálatok intézték, ugyanúgy, ahogy a kijevi Majdant is, vagy Németországban a hasonló tematikával intézett "etnikai alapú" gyilkosságokat. Ne legyen kérdés, hogy a Jobbikot, ahogy a Fideszt is a szolgálatok szövik át a fent említett bábozási célzattal.

De visszatérve az USA "választá-sokkra", bemutatják a mechanizmust és rávilágítanak arra, hogy a csõcselék (nép) menthetetlenül idióta. Ponta hogy a "vezetõség". Román börtönkormány megvan? "Magyar" meg még csak várja a sorosát. A tét a következõ: Trump személyében "gyáros" elnöke lenne a szabadkõmûves USA-nak és alapvetõ, strukturális átalakításokat akarnak vele, általa eszközölni. A választási rendszert a fed-et...és a világcsendõri szerepkört is erõs nagyító alá kell vegyék és ezt az USA értelmesebb entellektüeljei jól látják. Ez katasztrófa lenne a jelenlegi ingyenélõ politikai "elit" számára, vagyis Izrael ki lesz szolgáltatva Oroszországnak teljesen. Clinton Obamával a rendkívüli állapotok bevezetését tervezi. Úgy vágynak az USA-n belüli terrortámadásokra, mint egy falat maceszre, de a tábornoki kar már Trump mögé sorakozott fel, Trump pedig Putyin kottájából haknizik. Trump elnöki hatalmával bármit megtehet, még a szenátust s szélnek eresztheti...és ez is a terv és gyárosok kormánya alakulhat ott is, pont, mint Ukrajnában. Mire a tömegek észbe kapnak, már késõ.

Ugyanez a helyzet alakulgat nálunk is, hisz az összes politikai párt elveszítette hitelességét, a már csak a zombik és a fizetett, elkötelezettek állnak ki a "demokráciáért". Szóval a zöm. De ezt a médiával nagyon egyszerû befolyásolni és a "közmédiát", ahogy az "oktatást" is átállítják, új pálya készül egy új csapatnak, akik jelenleg nem látszanak, nem látsz-hatnak. Sokszor elmondtam, hogy több körös lesz a mérkõzés, mert az "emberek" nem képesek változtatni, se változni, de adagokban bármit meg lehet velük etetni. Akár még a hasznos, jó, fejlõdést szolgáló maszlagot is.

A világ lassan átalakul, a szereplõk és a szerepek is cserélõdnek. Igen tudom, unjátok, hitetlenek vagytok és nem bíztok. Ez így nagyon helyes. Nincs se ok, se olyan tény, mely jókedvre, optimizmusra adhatna okot, csak a fekália, a genny és a mocsok ömlik a "politi-kábel", korrupció, zsidó-cigány maffia összemosódás és "migráns-válság" címszó alatt. Háború "lesz", megígértem. Megtartom. nem jó, vagy rossz hanem elkerülhetetlenség kérdése ez. A nemzeti erõ lassan ébred öntudtára és a HUN-szkyta népek át kell vegyék a zsidó-szemita bandától a stafétát, hogy közben ez a világ ne omoljon össze. Megérjük-e a végét? Kit érdekel? A kezdeten már túl vagyunk és ha nem vigyázunk, pár éven belül, észrevétlenül Nagy Magyarországban ébredünk, ahol már nem a zsidó-cigány szabadkõmûves banda lesz az úr.

Orbán? Hiteles cigány, akinek dolga összeszedni a cigányokat jew-rópából, a másik cigánnyal együtt a Sárközyvel. De mivel zsidók is, így nem vádolhatók rasszizmussal, antiszemitizmussal, ha a bûnbandák felszámolása tevõleges fázisa is megindul. Utópia? Meglehet, bár egyre reálisabb szövõdménye ennek az igen beteggé tett globalizált és mûködésre alkalmatlan rendszernek.

Hozzászólások

272 #1 Kameleon
- 2016-09-16 15:51
Ki ez az ember, aki kiborította a bilit?
"Nem attól leszel hazafi, hogy egyetértesz a politikusokkal."
http://www.origo....ilene.html
35 #2 Andrea
- 2016-09-16 16:17
Putyin interjút adott a Bloomberg Businesweek hetilapnak. Válaszolt arra is, hogy Oroszországnak szándékában áll-e földrajzilag is kiterjeszteni befolyását.

https://www.youtu...9z4wD7AioI
236 #3 Vazul
- 2016-09-16 16:34
Andrea bejegyzését kiegészítve; Lovas István összefoglalta magyarul a Bloomberges interjút. Érdemes elolvasni az utána következõ összefoglalót is, miszerint a Washington Postot, az USA második legbefolyásosabb lapját rendkívüli aggodalommal tölti el a kínai állami cenzúra terjedése az országban a hatalmas mértékben megugrott kínai befektetések nyomán.  
http://lovasistva...pozsonyba/
283 #4 gladiator07
- 2016-09-16 19:05
A szíriai orosz légvédelmi rakéták nem rég lõttek le két F-16-os ízraeli gépet. A Golán-fennsík felett. Ehhez az ízraeli elvtársak nem szoktak hozzá, és tagadják ezerrel. De mostantól százszor meggondolják, hogy hova röpködnek.
4 #5 Posta Imre
- 2016-09-16 19:34
Sûrûsödnek az események a horizonton, a borókapálinka is kriptonitot játszik. Mindenki megõrült. Putyinék hosszú távú stratégiája és a Szun-ce-i hadviselési taktika úgy teszi helyére a balanszt, mint ahogy a helyére kerül a ballaszt. Ennyi balfaxt!

Monnyátok, ha valamit nicht ferschtanden. Ki se tértem É-Korea szerepére és a közben pergõ, mûködõ energetikai háttérre, mert ott azért csendben és minden rendben. Csak Trumpot várják, vagy még azt se... Nincs itt hiba, a rendxar a beépített hibákkal, tetves zsidó ügynökhaddal remekül elketyerészik, s ha van mindenkinek jó kis gumicsontja, azon meg elráxik. Alapvetõen a Föld egy trágyadomb, s mindig is az volt, ahol a jujdejó "civilizáció" megjelent, ide értve persze a többi vallási népbutítást. A zöm menthetetlen rab és az arab ezen nem segíthet.
236 #6 Vazul
- 2016-09-16 19:59
Gladiator: A vadászgép és drón lelövésére gondolsz? Vagy van újabb fejelmény? Jó lenne...... ;) Az elmúlt héten szinte napi rendszerességgel bombázta a szír kormányerõket Izrahell az iráni állami tvcsatorna szerint.

Egy kapcsolódó hír:

Vasárnapi Facebook bejegyzésében Akram Hasson, izraeli parlamenti képviselõ azt írta, hogy a Fateh al-Sham terrorista csoport, korábbi nevén Al-Nuszra Front, Izraelbõl "példátlan logisztikai és orvosi" támogatást kap a szíriai mûködéséhez.

Izrael a közelmúltban fokozta a szíriai hadsereg elleni támadásait a Golán-fennsíkon, ezzel segítve a terroistákat abban, hogy minél nagyobb területet vegyenek ellenõrzésük alá.

"Ez az új stratégia, amit hivatalba lépése óta vezet Lieberman (izraeli védelmi miniszter) a Nuszra Front megerõsítésére, hogy a testvéreinket támadja", írta Hasson.

Szemtanúkra hivatkozva Hasson azt mondta, a takfiri terrorista csoport fejlett technológiájú berendezéseket használ, hozzátéve, Izrael a stratégiai támogatását folyamatosan bõvítette az elmúlt néhány hónapban.
http://persianews...error.html
245 #7 hamu
- 2016-09-16 20:09
Észak Kórea, Japán kiköltözése, és a rejtélyes India. Róluk még nem hallani.

Aztán, a technikai fejlõdés is társadalom befolyásoló: õssejt és élethossz radikális megnövekedése, az automatizáció és munkanélküliség, alapjövedelem bevezetése. Az emberiség figyelmének a virtuális világba beterelése a kézzelfogható természet helyett. A társadalom atomizálása, ez mind-mind benne van a nagy képben, de hogyan? Sok paraméter, nekem az agyam ledobja az ékszíjat, ha össze akarom rakni. Nem beszélve az ingyen- és alternativ energiákról, az olaj kivonásáról. A RFID-rõl, az élelmiszer mérgezésrõl, a magbank monopóliumról. Elsivatagosodás. Nemzési potenciál elvesztésérõl. Az ûr kisajátításáról.

Aki tudja, rendezze stratégiai sorrendbe, hogy értsük. A hatalomért folyó játszmák, hogy rétegzõdnek egymásra. nem baj, ha nincs verslábakba szedve. Többet jelent a könnyen érthetõség. Köszönöm.
292 #8 Stejszbib
- 2016-09-16 22:21
Szerintem Hamu , három kell ami módszeres ! Mivel egyre megy a bab! Kõbe van vésve ! A japános rész is kõbe van , csak más hogy meg mar több ezer éve ! Asszem pólus váltás a kulszó ! De lehet tévedek !
69 #9 Szalonna
- 2016-09-17 01:13
"ott a radioaktív izompók mégis megcsípi és elhalálozik"

s_vigyori Imre, a humorod jó, de még se humor.
4 #10 Posta Imre
- 2016-09-17 08:28
Hamu, jól átgondolt és precíziósan, globálisan szervezett, végrehajtott terv. Mindenki egyénileg van megszólítva, elé tolva a döntési lehetõség, él -e vele, mit fog fel. Kinek van még kérdése? Megváltoztatni "erõszakkal" ezt a xarkupacot, amit ma "emberiségnek" neveznek nem lehet. Morális és szellemi hulladék a 99%. Ezekért nem érdemes még a kisujjadat sem mozdítani. Ostoba állatok.

Szalonna? Gyilkos, mi?
69 #11 Szalonna
- 2016-09-17 09:41
Imre, a sorok között olvasás a lényeg. s_hihi mert a zsidó is ott bújik meg mindig, még az apró betûs résznél is.
120 #12 Vakeger
- 2016-09-17 11:26
ZIP: Elég, ha mindenki tisztességesen teszi a saját dolgát. s_kot
4 #13 Posta Imre
- 2016-09-17 15:04
Megkapta az engedélyt a Gazprom a Török Áramlat építésére

Az engedélyt a török hatóságok adták ki a Török Áramlat gázvezeték tengeri szakaszának megépítésére.http://mfor.hu/ci...esere.html

Kínai kézbe kerülhet a Malév egykori nagy versenytársa
Elkelhet a hányatott sorsú lengyel légitársaság, amely az utóbbi idõben nagy terjeszkedésbe kezdett a transzatlanti útvonalakon. A kínai jelentkezõ sajtóértesülések szerint kisebbségi tulajdonra pályázik. http://www.napi.h...20986.html

Szigorítanák a földvásárlást Romániában

Népszavazás kiírását kezdeményezi Romániában a Mezõgazdasági Termelõk Országos Szövetsége annak érdekében, hogy a kormány szigorúbb feltételekhez kösse a külföldiek földvásárlását. http://hirtv.hu/h...an-1362109

Havas visszatért: „Hála Önnek, jó ízûen tudunk zsidózni”
TV, Internet és Telefon elõfizetés az otthonába. (X)

Erõs adással indul a Havas a pályán az ATV õszi struktúrájának nyitányaként. http://www.atv.hu...avas-promo

Súlyos vádak vetõdtek fel a német bevándorlási hivatallal szemben

Megsokszorozódott a hamis útlevelek és a valótlan személyazonosságok száma a migránsáradattal Németországban, a szövetségi bevándorlási hivatal (BAMF) azonban figyelmen kívül hagyja a problémát.
http://888.hu/art...e=hirstart
267 #14 Perle
- 2016-09-18 21:06
Az Izrael általi atomfenyegetésrõl. Megcélozták Iránt.
https://www.youtu...-BHf0CBaHE
236 #15 Vazul
- 2016-09-19 08:43
Nem is akármennyivel, vagy 200 nukleáris töltettel:
http://www.origo....owell.html
242 #16 hunvala
- 2016-09-19 18:57
4 #17 Posta Imre
- 2016-09-19 19:48
Hunvala...Gyuszi csak remélheti, hogy nem éli meg a pillanatot. Ha igen, úgy nagyon az orra alá lesz csapva a xar, amit most is kavar az értetlenségével.
236 #18 Vazul
- 2016-09-19 21:05
Elnök létére majdnem olyan jófej, mint Imre:

"A Manila-öbölben meg fognak hízni a halak, mert oda fogom bevágni az összes bûnözõt" -mondta a filippínói elnök, aki büszke az eredményeire. Amikor a Human Rights Watch egyik jelentésében azt írta, hogy Duterte 700 embert öletett meg, csak annyi kommentet fûzött hozzá, hogy volt az 1700 is.

A szabad szájú elnök már többször a média figyelmébe került a kijelentéseivel. Amikor Ferenc pápa a Fülöp-szigetekre látogatott és hatalmas káosz okozott a fõvárosi közlekedésben, azt mondta, hogy "A kurva anyját a pápának".  Obama amerikai elnököt egy prostituált fiának nevezte, az ENSZ fõtitkárt Ban Ki Mun-t pedig bolondnak.

A kritikák ellenére Duterte tovább folytatja a leszámolást, ami még nagyobb népszerûséget hoz neki a közvélemény-kutatások szerint. Az elnök azt szeretné megelõzni, hogy az országa egy "narkós állam" legyen.

Ahhoz, hogy az elkezdett "munkát" befejezhesse, az elnök szerint még több idõre lesz szükség. Duterte úgy véli, hogy a drogbiznisz leszámolása talán még hat hónapot vesz igénybe, de nem tudja pontosan.

Annak ellenére, hogy mindet meg szerettem volna öletni, nem tudom, mert a következõ jelentés ilyen vastag lenne"
– mondta az elnök, arra az utolsó jelentésre utalva, ami az olyan magas hivatali beosztásban lévõ vezetõk neveit tartalmazta, akik érintettek a drogkereskedelemben.
http://888.hu/art...=hirkereso
272 #19 Kameleon
- 2016-09-20 11:12
Egy cikket megérne lefordítva ezzel a képpel.

smoloko.com/wp-content/uploads/DuterteMeme3.jpg

"Mindenki megnyugodhat, rengeteg ember lesz még kivégezve." - Rodrigo Duterte http://smoloko.co...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.41 másodperc
4,081,964 egyedi látogató