Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Putyin: Ukrajna jelenlegi helyzete veszélyezteti Oroszországot

KülföldBeindulhatna már a következõ fázis, nem csak a frázis! Vlagyimir Putyin egy nemzetközi találkozón kijelentette, hogy Ukrajna jelenlegi szituációja veszélyeztetheti Oroszországot, azonban hozzáfûzte, hogy ezt a helyzetet nem Moszkva teremtette.

Az orosz elnök a következõképpen fejtette ki véleményét az ország helyzetével kapcsolatban: „ A jelenlegi ukrajnai helyzet természetesen veszélyt jelenthet az Orosz Föderációra, azonban nem mi teremtettük ezt a szituációt Ukrajnában. Oroszország teljes mértékben támogatja az ukrán nép döntését, mivel Ukrajna számunkra testvérország, de egy effajta hatalomváltás a világ bármely állama számára negatív, különösen a posztkommunista országok esetében elfogadhatatlan.”

Putyin szerint ugyanis a volt Szovjetunió országaiban még nem fejlõdött ki stabil politikai rendszer, és „nagy figyelmet kell fordítani arra, amivel az ország jelenleg rendelkezik, meg kell védeni azt, illetve erõfeszítéseket kell tenni annak fejlesztésére” - írja a Hronika.info.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-10-23 20:37
Itt az új világ: 40 év után szétrobban az OPEC?

Egymás árai alá kínálnak az OPEC tagállami az ázsiai piacon, azaz a 40 évvel ezelõtti elsõ olajárrobbanást követõen elõször felbomlott az az árkartell, amely az elmúlt évig lényegében tetszése szerint manipulálta a világgazdaság fõ energiahordozóinak árát.
http://www.napi.h...04788.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
4,462,033 egyedi látogató