Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ezt tanultuk a Jobbikról egy év leforgása alatt

BelföldPfuj, aljas rágalom! Izraeli befektetõi körök, offshore-cégek, áfacsalás, asszonypisiltetés, Haynau-kultusz, Simicska, Hitler-kosztüm, iszlám imádat és persze Novák Elõd. A radikális párt háza táján továbbra sem ment végbe az általuk hangoztatott jellemfejlõdés. A Jobbik átláthatónak mondott pénzügyei 1. Izraeli befektetõi körök
A Jobbik egyik mecénása, Debreczeni Zoltán egy olyan izraeli érdekeltségû társaságban töltött be vezetõ szerepet, ahol a társaság korábbi vezetõjét Eyal Zion Patelt öt évre eltiltották a cégvezetéstõl. A Magyar Idõk értesülések szerint így a Jobbik által kapott állami támogatások – sok száz millió forint – oroszlánrésze is ehhez a jól behatárolható körhöz áramlik.
"Én soha nem leszek Izrael kutyája, mint itt az összes parlamenti párt. Érti? Soha! - részlet Vona Gábor három évvel ezelõtti nyílt levelébõl.

Ráadásul Debreczeni – aki maga is a Jobbik tanácsadója – nemrég ügyvezetõje lett annak a Global Homes Group Kft.-nek, amelyet két izraeli üzletember, szintén Eyal Zion Patel és Yosef Peleg irányított.
2. Offshore-botrány

A Jobbik elnökének, Vona Gábornak a bizalmasa és egyben jobbkeze az a Forrai Richárd, aki a pártfrakció és a pártalapítvány által megkapott közpénznek közel egyharmadát vagy a saját cégeibe szervezi ki, vagy pedig sokmilliós megrendeléseket ad ismerõsöknek és barátoknak az általa tulajdonolt Iránytû Intézeten keresztül.
Fotó: MTI Fotóbank

Mi több, Forrai és a már korábban említett, izraeliekkel hírbe hozott Debreczeni egyik közös cége a D-D Consulting 2000 Kft. volt, mely a tavasszal kirobbant offshore-botrány iratanyagában is feltûnt. A D-D Consulting 2000 Kft. volt a kézbesítési megbízottja a Panda Investments Ltd. nevû dominikai székhelyû offshore-cégnek. A Panda Investments Ltd. egészen 2016 januárjáig volt a kizárólagos tulajdonosa a Global Homes Group Kft.-nek – utóbbinak pedig Debreczeni Zoltán az ügyvezetõje 2015. februárjától.
3. Áfacsalás

A Job­bik új par­la­menti frak­ció­ve­ze­tõ­jé­rõl, Vol­ner Já­nos­ról jog­erõs bí­ró­sági íté­let mondja ki, áfa­csaló, miután kiderült: sok­mil­liós áfát csalt el, aztán a cé­geit gyor­san el­tün­tette. A bíróságnak megküldött adóhatósági vizsgálati jegyzõkönyvbõl kiderül, hogy Volner cége a Gavron Kft. öt esetben vont le általános forgalmi adót jogosulatlanul, összesen 10 millió 906 ezer forintot.
4. A HVIM alapítványi pénzelése

Hivatalos közleményében a radikális párt elismerte, hogy a korábbi, a Jobbik pénzügyeit firtató cikkünkben foglaltak igazak, így az államtól kapott parlamenti párttámogatásának egy részét – alapítványi láncolatokon keresztül – valóban a szélsõséges tevékenységet folytató Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak (HVIM) juttatja el.

Attila Védvonal-emléktúra, 2013 - Facebook

Mint ismert, a HVIM több morálisan vállalhatatlan rendezvényhez adta a nevét a múltban, melyek között szerepelt az Attila-védvonal emléktúra is, melyrõl Hitler-kosztümben pózoló egyének vettek részt.
A nemzeti, keresztény, konzervatívnak mondott jobbikos értékek
5. Asszonypisiltetés

Miután a nyilvánosságra kerültek Volner János jobbikos parlamenti képviselõ bokorban bujkálós képei, a Jobbik médiaosztálya a történtekre a következõképpen reagált: "A felvételeken látható hölggyel Volner János hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban van. Az alelnökkel szemben a pártban teljes a bizalom." Csakhogy rákerestünk Volnerre, és a Jobbik honlapján az országos alelnökként funkcionáló politikusról megtudtuk, hogy "nõs, két gyermek édesapja, jelenleg a Pest megyei Csemõ településen él."
Fotó: MTI Fotóbank

Volner feleségének talán leginkább az fájhat, hogy férje a Jobbik-frakció jogászával van hosszú ideje gondosan eltitkolt "magánéleti kapcsolatban", vagyis egy jól ismert kolléganõvel csalta meg a férje, miközben a feleség is a Jobbik frakciónak dolgozik.
6. Simicskázás

Még mielõtt megszabadult volna a kellemetlenkedõ, alapértékekhez ragaszkodó Novák Elõdtõl Vona Gábor, addig a Jobbik volt alelnöke igencsak érdekes dolgokról számolt be a Jobbik és Simicska kapcsán.

“Nem szabad Simicska elszámoltatását szorgalmaznom, hogy ne haragítsuk magunkra… Szerintem viszont a korrupciót párthovatartozásra való tekintet nélkül üldöznünk kell, nem egyezhetünk ki semmilyen bûnözõi körökkel, vagy ennyi erõvel Andy Vajnát se támadjuk, mert nem hívnak majd be minket a TV2-be… Nem állítom, hogy Simicska kell legyen a legfõbb célpontunk, de épp a korrupció 50 árnyalatába nem férne bele? Hogy tudunk így hitelesek maradni?” – számolt be a jobbikos köpönyegforgatás mértékérõl a volt alelnök.
7. Okkultizmus és szellemtudomány

Megdöbbentõ, szektaszerû agymosással foglalkoznak Vona Gábor legfõbb bizalmasai és tanácsadói, amelynek a titkos Atilla Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémia biztosított megfelelõ légkört. A ma már inaktívnak látszó intézmény rektora az a Baranyi Tibor Imre, aki bevallottan Vona Gábor politikai és szellemi tanácsadója.

Emellett mindenképpen beszédes tény, hogy Vona Gábor óraadóként is dolgozott a Szellemtudományi Akadémián. Ráadásul Vona kollégája volt az a László András buddhista pap, aki szerint "Haynaunak a magyar történelemben voltaképpen - joggal mondhatjuk így - pozitív, sõt dicsõségesen pozitív szerepe volt.” Az önmagát az egyetlen magyar pártként aposztrofáló Jobbik meglehetõsen távolra sodródott hangzatos önképétõl.
8. Iszlám-fasizmus

Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke évek óta elõszeretettel használ egy olyan jellegzetes kézjelet, amely egy muzulmán, újfasiszta terroralakulatnak, a Szürke Farkasoknak a hivatalos szimbóluma. A még ma is aktív terroralakulat többek között olyan támadásokért felel, mint

az 1981-ben elkövetett II. János Pál pápa elleni merénylet;
a tavaly októberben Egyiptomból induló orosz utasszállító felrobbantása;
és a törökök által tavaly november 24-én megsemmisített orosz Szu-24-es vadászbombázóból katapultáló pilóta kivégzése.

A szélsõjobboldali szervezetet nemcsak Törökországban, hanem Oroszországban és Európában is terrorszervezetnek minõsítették. Jellegzetes ismertetõjelük a "farkasfejet" ábrázoló kéztartás – amely nem összekeverendõ a popkultúrában elhíresült metálvillával. Értesüléseink szerint a Szürke Farkasok az iszlám-fasizmus iránti elkötelezettségüket jelképezik e szimbólummal. Nem véletlen járt már több ízben is Törökországban Vona Gábor, a birtokunkba került fényképek alapján vélhetõen a Szürke Farkasok meghívására.
Link

Hozzászólások

272 #1 Kameleon
- 2016-09-18 13:00
267 #2 Perle
- 2016-09-18 17:50
A fenti cikkben a rokonok még meg sincsenek említve:
http://444.hu/201...os-kozpenz
120 #3 Vakeger
- 2016-09-18 20:15
Azt sem tudják mit mutatnak a kezükkel, vagy még is? De inkább még sem!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
3,449,654 egyedi látogató