Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A világ államfõje lett a hazájában népszerûtlen elnök

KultúraVagyis: jól fedezte a zsidó-terroristákat... Francois Hollande francia elnök kapta New Yorkban A világ államfõje díjat.
Az indoklás szerint a francia elnök a terrortámadások idején tanúsított „demokrácia- és szabadságvédelemért”, valamint a globális stabilitás és biztonság iránti elkötelezettsége miatt érdemelte ki az elismerést. Hollande beszédében hangsúlyozta, hogy Franciaország a szabadságot, az emberi jogokat és a demokráciát védelmezi.

Az Arthur Schneier rabbi által alapított, a Lelkiismeret Hívó Szava Alapítvány évrõl évre díjazza a békéért, a toleranciáért és az etnikai konfliktusok enyhítéséért tett erõfeszítéseket.Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016-09-20 14:42
Hát igen, a büszke, nagy, kulturált franciák!

Még a múlt század elején nézett a magyar vezetés tényleg rossz kinézetû pofájába Franchet dEsperay ezredes Belgrádban jelen lévõ kun béla és károlyi uraméknak, és gúnyosan megjegyezte:

"ilyen mélyre süllyedtek uraim"?

Mit mondhatnánk mi most a franciáknak, látva szarközit és a kis ollandot?
Ennél mélyebbre nem lehet uraim.........
267 #2 Perle
- 2016-09-20 20:04
Egy zsidó által alapított alapítjány éppen annak az országnak az államfõjét díjazza, ahonnan az utóbbi idõben a legtöbb zsidó kitántorgptt Izraelbe?
Akkor valóban jól fedezhetett.....s_nezem
240 #3 trk
- 2016-09-20 21:10
Nincs itt semmiféle összeesküvés..Bár nem tudom mit értenek világ alatt.. ;) ..a világkormány is törvényszerû lesz majd egyszer-ha belegondolunk-, csak hogyan és milyen áron? Mekkora népességet tart el a föld ténylegesen? És ha a sárgák meg a feketék veszekednek majd a szaporodási kvótán? Vagy az összeomlás törvényszerû?
267 #4 Perle
- 2016-09-21 13:46
A szuperhatalom elnöke elmondta utolsó beszédét az Enszben.
Miután említést tett az Ebola és Zyka vírus veszélyeitól, Oroszország elmarasztalása következett, azért mert az, beavatkozik a mellette fekvõ országok ügyeibe. Ez telt tõle, és a azoktól, akik megszerkesztették , megírták elõre a beszédet.
:|
http://time.com/4...ranscript/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
3,891,115 egyedi látogató