Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Az ilyen megnyilatkozások csak mélyítik a romák elleni élõítéletet'

BelföldElõítélet,, vagy tapasztalat? Pont errõl van szó. Fel kell hagyni a cigánysimogatással és deportálni ezt a csürhét a zsidajokkal együtt, ahová valók. Bár kétlem, hogy van olyan hely, de... A kormány migránsellenes gyûlöletkeltése nagyon könnyen átcsaphat a romák elleni gyûlöletbe – mondta Lakatos Béla, Ács polgármestere több kormánypárti politikus azon nyilatkozatára, amelyben a romáknak járó segélyek megvonását helyezik kilátásba abban az esetben, ha Magyarországra menekülteket telepítenek be.

A településvezetõ szerint az ilyen megnyilatkozások csak mélyítik a romákkal szembeni elõítéleteket. „A mai magyar társadalom nagyon-nagyon, nem mondom azt, hogy rasszista, de elõítéletes. Ez az elõítélet mindig megvan. A kormány mindig megkeresi a megfelelõ emberek, hogy az õ háborúját, mindegy, hogy ki ellen, most éppen a migránsok ellen, alátámassza” – mutatott rá a polgármester.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-09-21 07:52
„Be kell fejezni a magyarországi romák jóindulatú elkülönítését”

A magyarok el fogják utasítani a kvótarendszert a népszavazáson – a Newsweek szerint, az AP hírügynökség pedig a magyarországi romák iskolai szegregációjáról ír. Nemzetközi lapszemle.

Magyarország valószínûleg el fogja utasítani az EU menekültkvótáját – ezzel a címmel ír a Newsweek a közelgõ népszavazásról. A cikkben idézett felmérés szerint a választók legalább kétharmada nemmel fog szavazni; a szerzõ ennek okát abban látja, hogy a többi volt kommunista országhoz hasonlóan Magyarországnak is nagyon kevés tapasztalata van a bevándorlással kapcsolatban, a lakosság továbbra is túlnyomórészt fehér és keresztény. A másik ok az a friss élmény, hogy egy évvel ezelõtt Magyarország volt az európai menekültválság epicentruma.http://hirtv.hu/h...et-1362444

Tömeges kihallgatások az Országos Roma Önkormányzat körül

Lakatos Oszkár, az Országos Roma Önkormányzat képviselõje elmondta a nol.hu-nak: mindenkit kihallgatnak, akinek valamilyen szerzõdése volt az önkormányzattal, a testület tagjait és hozzátartozóikat is. A tömeges kihallgatásokat a gyanús pénzköltések indokolják.

A NAV Bûnügyi Fõigazgatósága Központi Nyomozó fõosztályán elmondottak alapján tényleg folyik nyomozás, de a nyomozók csak tömegesnek nem mondható számban terveznek kihallgatásokat.

A kihallgatások jövõ hét szerdán lesznek, Lakatos Oszkárt tanúként hallgatják ki.

A probléma az, hogy a központ költségvetése csak körülbelül 30 millió, a kifizetések viszont Lakatos szerint százmilliós nagyságrendûek.
http://24.hu/belf...zat-korul/
3 #2 Enid
- 2016-09-21 08:06
A telep-ulesvezeto"je, tan nem tudja, de a fazekba a jahwisten, oket is belekalkulalta. Regota beszedtema, hogy mennek a levesbe. A k'orrmany eddig is, meg eztan is csak eszkoznek tartja a ciganyokat.
Az az eusvicc jut eszembe, hogy a fuhrer mondja a zsidoknak, hogy "Nagy nap ez a mai szamotokra. Uj gatyat kaptok." Mire csorosek boldogan dorzsolik a markukat (mer' ugye ingyen van).
Latva a nagy boldogsagot Adolf elkialtja magat. "-Na gyerunk, ne vesztegessuk a draga idot! Csereljetek gatyat egymaskozt!"

s_gitar
329 #3 gutai zub
- 2016-09-21 09:44
"romáknak járó segélyek"!?

A mai eszement világot a hazugságbeszéd jellemzi legjobban

Mert ha Magyarországon nem lenne egy korrupt és durván erõszakos, hihetetlenül magas adókat behajtó "kényszerrendszer", a cigányok segélyezése önkéntes lenne.
De ez akkor se járna a cigányoknak, a mai formájában viszont kényszerített erkölcstelen kirablása aki dolgozik, és kényszerítve adózik.

A másik nagy hazugság a kvóta elleni népszavazás:

Az agymosott, és olvasni se tudó szavazók nem a kvótákra mondják a Nemet ezúttal, hanem a "nemüket, igenüket" hülyén rászavazzák a nemzet ellenes parlamentre, a velejéig rothadt politikusokra.......
236 #4 Vazul
- 2016-09-21 10:32
Sikertelen a cigányok integrációja

Lázár János, a magyar kormány második embere, kiállt egy lakossági fórumon, és közölte, azért nem kellenek menekültek, mert a cigányokat se tudtuk integrálni.
4 #5 Posta Imre
- 2016-09-21 10:33
Egyszerre sújtja õket az állam, Soros és a társadalom közönye

Négy roma jogvédõ szervezet is feladja a küzdelmet, megkérdeztük õket, hogy mennyiben látják emiatt felelõsnek az államot, saját magukat, a társadalmat. Kiderült, hogy még a kormány kedvenc mumusa, Soros György szervezete sem önti két marékkal a pénzt a roma jogvédelemért küzdõk közé. Akik a legrosszabbul járnak, azok persze a romák, vagyis végsõ soron a magyar társadalom.
http://hvg.hu/itt...ozonye#rss
329 #6 gutai zub
- 2016-09-21 10:36
Vazul,

Talán még nagyobb probléma az lehet, hogy a kormány második emberét se sikerült integrálni!

sõt az elsõt, harmadikat. talán az összeset sem.........
236 #7 Vazul
- 2016-09-21 11:06
Igen, gautai, most már csak arra kell rájöjjenek, hogy a cigányok valójában zsidók, és semmilyen körülmények között nem integrálható egyik sem, ugyanis teljes ellentétei a magyarok lelkületnek, mivel nem emberek.
267 #8 Perle
- 2016-09-21 13:07
Azok, akik azt állítják , hogy a romák elleni elõítéletnek nincs alapja, vagy hogy a bõrszínûk miatt nem kedvelik õket az emberek, durván ferdítenek. Mindegyiküket arra kötelezném, hogy köztözzenek közéjük, utazzanak velük nap mint nap együtt. Kiváncsi lennék, meddig bírják?
Én már megtanultam, hogy a szemkontaktust is kerülni kell velük, rájuk nézni sem szabad, mert támadnak falkában, fõleg a fiatalok. Az idõsebbek, fõleg a férfiak, akik még dolgoztak az " átkosban" már integrálódtak..Beléjük még nem lett nevelve, hogy tartson el az állam, és azt csinálhatok, amit akarok, aki szóvá tesz valamit, azt lerasszistázom.
A mostani , és az elõzõ generációval szemben semmilyen elvárás nincs támasztva.Igaz, megpróbálta a kormány, hogy iskolába járáskoz kösse a családi támogatást, de ez sem sikerült..
165 #9 LM
- 2016-09-21 14:55
Ilyenek vagyunk mi nagyon nagyon elõítéletesek.

Lássuk csak, eddigi földi pályafutásom alatt:
1x lopták el a biciklimet, roma volt
2x keveredtem verekedésbe ebbõl 1 roma volt 1 félvér
1x láttam rendõrt kirepülni kocsma üvegablakán a nyomatékot roma biztosította
1x rugta rá egy horda a családomra az ajtót éjjel mert a rokonom visza merte venni az ellopott portékát a roma gyerektõl, azok sem voltak fehérek

Talán emberként kéne viselkedni és akkor emberként tekintenének rájuk, de ha ez többszáz év alatt sehol! nem ment akkor nemtudom most mit várnak. Mi itt azért tudjuk, hogy a pingvinek sem az atomfizikáról diskurálnak ami alapjában nem is baj, addig amíg valaki nem bízza rájuk az atomerõmû kezelõpultját, mondván, hogy meg kell adni az esélyt a felzárkózásra és a többi baromság. Persze ha a cél a nukleáris holokauszt akkor hajrá.
154 #10 kakas
- 2016-09-21 15:12
66.media.tumblr.com/c8d71fbd98aeb4f590f3057b8c24e136/tumblr_npn90bqNwV1s7r6lko1_400.gif
238 #11 bivaly
- 2016-09-22 07:54
Az elõítélet nem más mint a tapasztalatok összegzése, és annak kinyilvánítása !

Volt szerencsém ezt közölni a hatalommal "privátban". És egyetértett ! Az a mocskos politikailag korrekt magatartás csak, ami lehazudja a csillagokat is az égrõl. Magyarul mindenki tudja, de úgy tesz mint ha nem tudná. Van-e ettõl aljasabb magatartás, és elvárás ? És ez a szemét borítja be életünk minden pillanatát.

LM !
Már párszor megbeszéltük (-ték), hogy aki nem ember, nem tud emberül viselkedni ! Ez bizonyítja többek között a fajok háborúját, más fajok ellen ! Ezt hívják gyûjtõ fogalomként történelemnek.
139 #12 jozsef toth
- 2016-09-22 10:23
bivaly !
Az elõítélet nem más mint a tapasztalatok összegzése
De a sorrend nem midegy!
1,Elosszor a tapasztalat!
Es abbol lehet levonni az eredmenyt!
2,Ezert ez csak uto itelet!
Ami viszont IGAZ!
Elore csak a kutatok beszelnek eleg kicsi eredmennyels_f-ang
2 #13 gerry
- 2016-09-22 14:49
Jóskám - igazad van ... majdnem: Az utólagos itéletbõl lesz végül elöitélet az elkövetkezendõ intervallumban...

A kutatok - véleményeddel egyetértek ... talán mert kevés volt a tapasztat és sok a fantázia vagy az önmagukba vetett Hit ... csak a vetés nem kelt ki (ami persze nem baj, mert még mindig forog az öreg föld... rajta mi...) illetve perdül a lapos föld...
A multkor lementem délre és ott akkora volt a centrifugális erõ, hogy szinte 45 fokos szögben sétáltam... azér' ez érdekes, hogy nem is hittem volna ameddig Turul4 és példás képe nem említette volt... vagy nem is említette?

Van még mit tanulnom, nnnna.
7 #14 virag
- 2016-09-24 08:50
A feltétel nélküli alapjövedelemért tüntetett a Kossuth téren egy cigány szervezet.

Az Opre Roma – Cigány Demokrata Néppárt a demonstráció után egy errõl szóló petíciót is átadott a Miniszterelnöki Kabinetiroda egyik munkatársának. A szervezet elnöke a Hír TV-nek azt mondta: ha segélyek helyett alapjövedelem járna, akkor több pénzük lenne az embereknek. Ez pedig annyira felpörgetné a gazdaságot, hogy kifizethetõ lenne évi több ezer milliárd forint alapjövedelemre.

„Mi szeretnénk, hogy minden magyar állampolgár, aki magyar lakhellyel rendelkezik, kapjon havi 100 ezer forintot, illetve a gyermeket váró édesanyák havi 200 ezer forintos nettó jövedelmet. Ez nem segély, mert a segély nagyon megalázó, és azt nem tartjuk elfogadhatónak” – mondta Kamarás István.
http://hirtv.hu/a...et-1362731
2 #15 gerry
- 2016-09-24 09:44
"...a segély nagyon megalázó, és azt nem tartjuk elfogadhatónak..."

- ha ez se jó akkor s_ezt-ni

Dolgozni próbáltál már, cigány?

(Futok egy kört azért a kettõért akire vonatkozik; "- Persze vannak még jó cigányok is!";)

Itt is egy amelyik dolgozik (gondolom, ezért is fényképezik annyian):
www.eszakhirnok.com/kepek_uj/2393914_7531a134e266618b188a47f9a83670a9_l.jpg

Ez meg a másik. Ennek jó lehet a fizetése:
alfahir.hu/sites/barikad.hu/files/2012/08/mokusekgyongy_mokus.jpg
4 #16 Posta Imre
- 2016-09-24 14:58
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ORJoAdaMHRI[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.04 másodperc
3,392,690 egyedi látogató