Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A DK attól tart, hogy a Fidesz terrortámadásokat fog megrendelni

Ebben meg az a hülyeség, hogy nem hülyeség, persze nem a "fidesz" rendeli, hanem a közös hátterû titkosszolgálat...melyrõl ki kell derüljön, hogy izraelita és a cigányokkal és "menekülTEKkel összejátszanak. A Demokratikus Koalíció egyik elnökségi tagja arra szólította fel a Fideszt és a kormányt, hogy "ne szimuláljon terrortámadást és végképp ne hajtson végre semmiféle merényletet" annak érdekében, hogy a szavazók részt vegyenek a népszavazáson. A DK nem akar bombariadókat, "hamis vagy még inkább valós, kormány által megrendelt terrorcselekményeket" - fogalmazott Kakuk György.

A politikus szavai szerint a kabinet és a Fidesz az utóbbi hetekben minden eszközt bevet, hogy rávegye az embereket az "EU-ellenes álnépszavazáson való részvételre." Kakuk György Simicskó István honvédelmi miniszter csütörtöki kijelentésére reagált, aki arról beszélt, hogy Magyarországon is bármikor bekövetkezhet terrortámadás annak ellenére, hogy a kormány mindent megtesz ennek elkerülése érdekében, ezért is bír sorsdöntõ jelentõséggel az október 2-i népszavazás.

Kakuk György azt mondta, a miniszter ezzel "megkezdte a Fidesz kampányának legaljasabb, leggyomorforgatóbb és valóban veszélyes akcióját".

A kormány a tûzzel játszik és a DK attól tart, a kabinettõl nem áll távol, hogy "bármilyen eszközt bevessenek", annak érdekében, hogy a referendum érvényes legyen

- tette hozzá. A DK nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a kabinet "vérrel és könnyekkel akar bizonyosságot adni" a terrorcselekményekkel riogató honvédelmi miniszter szavainak - jelentette ki.

Arra az egymást követõen többször, különbözõ formában feltett kérdésre, hogy eszerint saját polgárai elleni terrorcselekmények elkövetésére is képesnek tartják a kormányt, annyit felelt: "mi nem feltételezzük, mi szeretnénk, ha ilyen nem történne meg". Hozzátette,

veszélyesnek és fenyegetõnek gondolják Simicskó István nyilatkozatát és nem szeretnék, ha az önbeteljesítõ próféciává változzon.

Végül újabb kérdésekre úgy összegzett: tartanak attól, hogy a következõ napokban a kabinet érdekeit szolgáló provokáció történik, mert jelen pillanatban az idegenellenes gyûlöltkeltés és félelemkeltés olyan méreteket öltött, ami legfeljebb csak az 1944 elõtti idõkhöz hasonlítható.
Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016-09-23 19:22
A lényeg, hogy zsidók nem fognak elpusztulni benne, legyen bármilyen terrorakció. Ezt hogy egyezteti össze önmagával a TEK? Kiváncsi lennék rá, hogy miközben a zsidók a legfõbb terroristák, akiknek egyben minden hatalomgyakorlás a kezükben van (pénz, média, politika), és bassz@ák meg, terrorelhárításról beszélnek amikor a zsidó geciket védik, és büszkék rá??
Büszkék arra, hogy a Tesco-ban csicskaként dolgozó magyar kiszolgáltatott rabszolga 80 ezer forintos bére után, milyen fasza cuccokra telik?
Mert a TEK-esek egy része oda van az önimádattól és gyönyörtõl és büszke ezekre a cuccokra, azt akkora csávóknak képzelik magukat, mint ide Irán.
69 #2 Szalonna
- 2016-09-23 19:57
Vazul, azért ne felejtsd el hogy a teszkóban 80 nettóért dolgozó magyar, birka szavazógép.

Egyébként az egyenruha egyféle beképzeltséget is kölcsönöz némelyeknél, ez is személyfüggõ.

És hidd el, sokan már leszarják hogy kiket védenek és miért, mert látják hogy a nép hülye barom állat, a talpára állni nem tud, és úgy gondolják, miért is gürcöljenek õk éhbérért, azért mert a többi barom és nem tudja használni az eszét és átlátni a szitán?
267 #3 Perle
- 2016-09-23 20:06
Jönnek majd az ukrán vendékmunkások.

http://valasz.hu/...any-120487

Minden pénzügyi követelés be lesz hajtva.:D

Nem a Kárpátaljai kettõsöket várják, akik a TB ellátást ezuttal fizethetnék is.
69 #4 Szalonna
- 2016-09-24 01:19
Így már dereng valami? www.kepfeltoltes.hu/160924/596815960N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
329 #5 gutai zub
- 2016-09-24 09:36
Terrortámadások az országban?

Az igazság az: ami "tényleg" van

Tény: Magyarországon az utolsó 70 évben, az államhatalom, több embert öltek meg, kínoztak, bebörtönöztek, kivégeztek, vertek, mint amennyit a Világháború folyamán összesen.
Amikor szavazgatni mész, mindig gondolj arra, hogy az aláírt cetniddel, ezeknek az igazi terroristáknak a jogosultságát támogatod a magad nevében.

ébresztõ, kakukk

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.79 másodperc
4,709,107 egyedi látogató