Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ezer 007-es kerestetik - csak informatikusok jelentkezzenek!

KülföldEjnye, errõl is lemaradok. Az itteni tetvedékek meg annyira jóóók, de annyira, a büdös zsidó qva any-lyukat, hogy nyál sincs már rá-lyuk. A hidegháború vége óta nem volt ilyen nagy fejlesztés a titkosszolgálatoknál Nagy-Britanniában.

Ezer fiatal informatikust vesz fel az MI6, amely a külföldi hírszerzésért felel Londonban. Ezt Younger, a cég fõnöke jelentette be. Hol? Természetesen Washingtonban, a CIA-fõnök jelenlétében. Ez 40%-os létszámnövekedést jelent Õfelsége kémszolgálatánál. A kémelhárítás is kap 900 új munkatársat. A hangsúly mindenütt az informatikán van.
Kétféle titkosszolgálat van: az egyik, amelyik megértette, hogy ez a jövõ, a másik, amelyik nem. Mi szeretnénk az elsõkhöz tartozni – hangsúlyozta Õfelsége hírszerzésének fõnöke Washingtonban. A nagy presztízsû intézmény kínos leckét kapott a Moszadtól 2010-ben. Akkor az izraeliek 12 brit állampolgár útlevelét klónozták Tel-Aviv repülõterén. Ezekkel az útlevelekkel azután izraeli ügynökök Dubajba repültek. Ott pedig eltették láb alól a palesztin fegyveres ellenállás egyik vezérét. Londonban nem gyõztek csodálkozni: mit tud a Moszad ? És mit nem tudnak õk.
A klasszikus 007-esek kora lejárt. Olyan informatikusok kellenek, akik a szakmájukban a topon vannak, és vállalják a kémek nem épp veszélymentes életét. Azt gondolnánk, hogy a Közel-Kelet a fõ célpont, hiszen a terrorizmus onnan fenyegeti a világot. Ehhez képest a CIA fõnöke három lõporos hordóról beszélt: Ukrajna, Észak-Korea és a Dél-kínai tenger, ahol Kína áll szemben a térség néhány államával. Edward Snowden mindenesetre megmutatta: a hírszerzés ma globális méretekben folyik, és aki kimarad ebbõl, az végképp lemarad. Mozihõs azért még lehet belõle, mint James Bondból…
Link

Hozzászólások

30 #1 osmagyar
- 2016-09-25 19:19
A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat is keres embereket:
https://www.profe...lat-933945
https://www.profe...lat-933950
https://www.profe...lat-934866
Legérdekesebb a legutolsó: nem lehet tudni mit is kellene csinálni, de a fizetés 300eFt bruttó fölött. Különös egy állás lehet.
329 #2 gutai zub
- 2016-09-26 13:25
007 es ügynök?

Az elsõ 007 es ügynök John Dee volt.
1527 ben született Londonban, és Erzsébet királynénak volt elsõ számú kémje, ügynöke.
Jelentéseit a neve helyett a 007 számokkal írta alá.

John Dee korának legnagyobb okkultista tudósa , titkos tudományokba beavatottja volt. Ebben a korban még a tudományosság is egy titkos az egyház által üldözött foglalkozás volt.

John Dee, mint az elsõ "James Bond" máig foglalkoztatja az erre érdemesült kutatókat, mert már olyan dolgokkal foglalkozott a 16 ik százazadban, amelyek csak a 20 ik ban váltak valóra, sõt még több....................
267 #3 Perle
- 2016-09-26 13:33
Snowdenbõl már pedig mozihõs lett:

http://www.tiff.n...s/snowden/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
4,461,863 egyedi látogató