Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre: Felhívás egy magyar rendõrhöz! 2009. július 07.

GondolatokLassan aktuális "leszek". Az a kérdés, hogy annak vége, vagy kezdete az, amit választasz. Magyarország demokratikus rendje megszûnt létezni, s talán sosem volt, csak a látszat. Téged, a szervezetet a maffia irányítja, és erre Te is kezdesz ráébredni, vagy ha annyira ostoba vagy, hogy ezt nem láttad be eddig, akkor erre hamarosan ráébredsz.

Nem sok választásod van, és sok társadnak már nincs is, mert bûneik nem kerülhetnek megbocsátásra, felettük már nem a jelenlegi hazaáruló rezsim mond magasztaló ítéletet, és ez egészen biztos. Rendõr vagy, azt mondod. Felesküdtél a rend védelmére, s ehelyett saját kriptád gödrét ásva hagyod és segíted a káoszba taszítani nemzeted. Parancsot teljesítesz: legalábbis ezt mondod! Kérdezd meg, hol lesznek azok a parancsnokaid – akik most törvénysértésekre, brutalitásra buzdítanak -, akkor, amikor Te állsz majd a bíróság elõtt! Gondolod, megúszhatod, mert téged véd egy hatálytalan alkotmány alapján, nyíltan magyargyûlölõ, magyarellenes módon, hazádat ki- és eláruló illegitim pénzoligarchia? Hol lesznek majd ezek a „hatalmasságok”, amikor a palackból általatok is kiszabadított szellem elkezdi az elégtétel vételt?

Tudom, hogy általában nem vagy sem túl mûvelt, sem túl okos, és szakmád megélhetési, nem elhívatottság alapján mûveled. Tudom, mert kollégáid, akik elég mûveltek és értelmesek ahhoz, hogy átlássák a jogsértéseik tragikus következményeit, elhatárolódnak tõled és azon vannak, hogy vezetõiddel együtt bíróság elé kerüljetek tetteitekért. Ideje lesz összeszedni magadat, kedves magyar rendõr, mert rövid az élet! Magyarországon már régen megszûnt a jogbiztonság és az igazságszolgáltatás. Ezt pontosan tudnod kell, hiszen a rendszer részeként érezheted, hogy sok esetben milyen mértékben nem vagy jogkövetõ, vagy éppen önmagad is bûnözõi életmódot folytatva asszimilálódtál több vezetõd munkaattitûdjéhez. Kár mentegetõznöd, uraid hamarosan elpárolognak, és számonkérésed (az övék is) elkerülhetetlen lesz. Ne reménykedj, mert a jövõ, a jövõd kiszámítható és az a jelenlegi paraméterek ismeretében nem fényes. Drága rendõr barátom, tudom, hogy nem viszed túlzásba az olvasást, és átlagéletkorodat tekintve sem mondhatod magad nagyon tapasztaltnak, miközben nem érdekel a politika, sem saját magad, esetleg fiatal családod sorsa, ezért nem is zaklatlak fel azokkal a részletekkel, amiknek birtokában biztosan megértenéd, hogy Draskovics és a fõnökeid miért tiltják neked, hogy a cigányokkal szemben ugyanúgy járj el, mintha más magyar állampolgárokról lenne szó.

Biztosan érted azt, hogy az elfogott bûnözõk jó része, akik haveri körébe vagy így, vagy úgy de a Te fõnökeid is beletartoznak, egy telefonhívással, vagy drága kivételezett ügyvédek segítségével miért ússza meg egy „ejnyebejnyével”, amikor egy átlag magyarnak ugyanezért (ha elkövetné) summás büntetés jár. Biztosan érted azt is, hogy a rendõrségen minden apró jogodért, járandóságodért meg kell küzdened, és munkád presztízse lassan egyenértékû lesz a nullával, vagy éppen szégyellnivaló megélhetési foglalatosság kategóriájába sorolódik.

Téged lezüllesztettek, téged elárultak, és mégsem térsz magadhoz, mert ostobán, a szádba adott szavakon lovagolsz. „Parancsra tettem!” Tudd, hogy a jogsértõ, bûncselekmény elkövetésére felhívó parancs megtagadása nem csak lehetõséged, hanem kötelességed!

Megtettél mindent annak érdekében, hogy mielõtt végrehajtanád a gazemberséget, írásba foglaltattad parancsnokaid utasítását? Szóltál nekik, hogy ez törvénysértõ és emberellenes bûncselekmény? Protestáltál, lázadtál? Nem, ugye? Még a végén a hasonlóan romlott ügyészségek valamelyikén kötnél ki. Ott is a fõnökeitek haverjai ülnek.

Vétlenekkel, ártatlanokkal szemben nem célszerû az esztelen erõszak alkalmazása. Majd gondolj erre a bíróság elõtt, mert oda fogsz kerülni hamarosan! De ha ez sem lenne elég, csak gondold végig, hogy te is emberbõl vagy. Van családod, és laksz valahol. Mit gondolsz, rólad nem készülhetnek listák? Nem térképezhetõ fel lakhelyed, szokásaid, baráti köröd, és nem lehet rajtad lelkileg, fizikailag is elégtételt venni? De bizony! Imádkozz, hogy megbocsássanak neked azok, akiknek valamilyen kárt okoztál! Ennek a tudatában emelj kezet jogtalanul eztán! Véded a bûnözõ cigányokat és óvod a fehérgalléros zsidómaffiát? Ez neked a rend és a törvényesség? Sajnos az igazi rendõrök java-része kikopott a szervezetbõl, s maradtak a tapasztalatlan, ki nem képzett zavaros ideológiákkal bekábított fiatalok, meg a visszafoglalkoztatott semmirekellõ tábornoki hadosztály. Keressetek mentorokat és hallgassátok meg õket, fogadjátok meg a tanácsaikat! Vessétek ki soraitokból a MOSSAD-os és ostoba magyar semmirekellõket!

Azt gondoljátok, hogy biztos állásotok van? Semmi nem biztos, még a rendõr sem. Nem elegen, de éppen eleget tettünk már azért, hogy megmaradjon a rendõrség, és ne legyen civilesítve, sem az In-Kal, sem egyéb magáncégek által. Azért vagytok még, mert 2006 óta van kiket vernetek az utcán! Ha nem lettek volna gárdisták és nem erõsödne a nemzeti radikalizmus, akkor már csak mutatóba lézengene egy-két díszpéldány közületek, s õ is csak portaszolgálatot láthatna el egy izraeli cég kapualjában. Válasszatok! Elintézhetnek pár éven belül benneteket, családostól a “mélyszegíny” hordák, amelyeket éppen a ti uraitok szítanak ellenetek (is), vagy egy kijózanodott és megszervezõdött magyar társadalom von benneteket felelõsségre mulasztásaitokért. Ami zajlik a soraitokban, az leképezi a mai Magyarország jelenét, gazdasági, politikai megosztottságát, az elkerülhetetlennek látszó elszegényedést és a kétségbe esett tömegek lázadását.

Tudom, hogy sokan egyetértenek azokkal a célokkal és eszközökkel is, amikkel jelenleg a nemzeti radikalizmus küzdeni tud a magyarság sorsfordításáért. Nincs sok idõnk, mert a cigány etnikai bomba ketyeg, az izraeli érdekek egyre erõsebben érvényesülnek Magyarországon, miközben mi kiszorulunk jogaink gyakorlásának általuk szabott keretein kívülre. A magyarság élet-halál harcot vív jelenleg, és ennek a küzdelemnek Te is áldozata vagy, magyar rendõr, de már sok tettes van a soraitokban is, akire számonkérés vár. Nem bújhatsz el, mert nincs elég pénzed ahhoz, hogy elmenekülj innen. Mondhatod, hogy nem tudtad, mibe keveredsz, és azt is elhitetheted magaddal, hogy az a Magyar Gárda – amely egyetlen bûncselekmény elkövetésében sem érintett, s amelynek tagjai egyre több településünkön nagyobb bizalmat élveznek, mint Te, kedves magyar rendõr -, a nyíltan cionista médiánk szerint is félelmet kelt a bûnözõ politikusokban és cigányokban. A sírodat ásod, rendõr, ha nem térsz észhez! A rendõrség már régen nem létezik, csak egy árnyékszervezete a politikának. Bencze fõkapitányotok elérte és meghaladta a Pintérrel, Benével, Gergényivel mért gazemberségi fokot. Azonosulhattok vele, és retteghettek tovább a megélhetésetekért, de van más választásotok is.

Ha sikerül veletek és általatok a hazát megmenteni igyekvõk mozgalmát eltiporni, akkor is vesztesek lesztek, mert kiszervezve benneteket, mehettek az utcára, elszenvedve a cigány- és zsidómaffia bûnözés jelenét és jövendõ erõsödését. Ha magatokba szálltok, és öntudatotokra ébredve kivetitek magatok közül az ostoba fajankókat és hazaárulókat, akkor egy valóban nemzeti kormány irányítása alatt sokan megtarthatjátok a munkátokat, de azokra, akik nem hajlandóak okulni, változtatni, kemény elszámoltatás vár. Magyar rendõr, Te döntesz! Jogsértõ parancsot követve leszel bûnelkövetõ, s végsõ soron hazaáruló, vagy elkezdesz végre gondolkodni, és helyesen cselekedve a valódi bûnözõk ellen fellépve küzdeni Magyarország felszabadításáért!

Nincs sok idõd. Õszre izzani fog a levegõ, és addigra valószínûleg több kollégádat támadás, baleset éri majd, családod nem lesz biztonságban, mert amíg Te a magyarokat vered, addig a szeretteidet a gazdáid által felbátorított bûnözõk fenyegetik. Megértem, ha tehetetlennek érzed magad ilyen helyzetben, de helyetted nem dönthetek. Olvass, informálódj, beszélgess értelmes kollégákkal, és láss is, ne csak nézz! Tudd, ki védi a Te valódi érdekeidet, és ki, kik a Te valódi ellenségeid! Magyar rendõr, én veled vagyok, de Te ne légy önmagad ellensége!

Ha hazafiakkal találkozol az utcán, akik gárdista egyenruhában, Árpád-sávos lobogóval, kendõvel jelzik, hogy õk döntöttek, nézz rájuk tisztelettel (még ha ez nehezedre esik is), mert az õ harcuk a Te harcod is. A lelkiismereteddel nem Benczének számolsz el, hanem önmagadnak. Ha pedig nincs lelkiismereted, akkor nem lesz kár érted, ha eljött a fordulat ideje! És ez az idõ nagyon közel van már, ezért arra kérlek, hogy fontold meg kétszer is, eztán mit cselekszel!

Áldás és békesség legyen veled!

(Posta Imre - postaimre.com)
2009. július 07.
Link

Hozzászólások

272 #1 Kameleon
- 2016-09-25 19:07

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ubG-9MaKyOI[/movie]
https://www.youtu...bG-9MaKyOI

Rendõrfõkapitány: A rendõreimet ki akarták végezni:
http://www.origo....szseg.html
4 #2 Posta Imre
- 2016-09-25 19:18
Maméleon, hát ez az! De valami közbe jöhetett, mert ezek a "celeb" rendõröcskék szívósabbak a Kelet-énél. 2006-ban a TV-székház ostromnak nevezett mossados "balhén" is oda kellett volna kozmáljon pár "rendõr", de mégsem. Aztán jött a "megtorlás". Most aztán lesz razzia meg a qva anyja minden...

Olyan belsõ munka volt ez, mint, ahogy szopott. Migráncsok ide, vagy oda, azért jelzés is, hogy "nincsenek biztonságban" a tetves zsidó-bérenc "rendõrjei".
272 #3 Kameleon
- 2016-09-25 19:53
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hplRQ0uAuZc[/movie]
https://www.youtu...plRQ0uAuZc

329 #4 gutai zub
- 2016-09-26 13:07
Jó rendõr rossz rendõr

Ha feltennénk azt a fontos kérdést:
Ki a bûnösebb, ki felel inkább az igazságtalan és zsarnoki rendõri túlkapásokért, felesleges és értelmetlen molesztálásokért, büntetésekért, ártatlan emberek meghurcoltatásáért.
aki a parancsokat kiadja?
vagy, aki a parancsokat végrehajtja?

Kik bombáznak, lövöldöznek halomra ma is, szerencsétlen embereket, gyerekeket?

A parancskiadók mondhatják hazugság nélkül, álnokul,, én senkinek személyesen nem ártottam.

A parancsteljesítõk még ezzel se védekezhetnek

Nyomorult világunk legtöbb embertelenségét, gaztettét az ilyen vagy olyan parancsteljesítõknek köszönhetjük.....,

:
267 #5 Perle
- 2016-09-26 13:21
Rendõrautó karambolozott Kõbányán.
http://www.atv.hu...l-kobanyan

Ha majd jognak asztalánál mindenki egyaránt foglal helyet. Az még odébb lesz.
http://444.hu/201...se-vezetoi

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.75 másodperc
4,602,772 egyedi látogató