Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Migránsnak álcázva Budapesten tanyáztak a legveszélyesebb terrorista sejtek

BelföldMagyarnak álcázott sok-sok zsidó-cigány maffiózó, terrorista van itt keltetve. Mossad-cia kiképezte, felkészítétte õket judapesten, a TEK-esek meg pár fogásra megtanították õket, oszt mehetTEK! Kiderült, a 2015. november 13-i párizsi és a 2016. március 22-i brüsszeli merényleteket elkövetõ terroristasejt több tagja tartózkodott hosszabb-rövidebb ideig Magyarországon.

Az Iszlám Állam által kiképzett terroristák a migránsáradatot kihasználva az úgynevezett balkáni útvonalon érkeztek hazánkba. A Magyar Idõk úgy tudja: a merényletek egyik operatív lebonyolítója, Salah Abdeslam háromszor is járt Magyarországon a terrorcselekményeket megelõzõ idõszakban.

Az elhárítóknak a terroristák által hátrahagyott nyomokból nagyrészt sikerült rekonstruálniuk a történteket, s a lap szerint egyértelmûen megállapították,

"hogy Abdeslam harmadik útján, 2015 szeptemberében egy Rákóczi úti hotelben szállt meg, ahol megtalálták a belga férfi tartózkodási engedélyének másolatát is."

Kiderült az is, hogy egy Audi A6-ossal õ vitte el Magyarországról azt a három férfit, akik a párizsi Bataclan színházban végrehajtották a több mint száz halálos áldozatot követelõ mészárlást.

A 29 éves, algériai származású Omar Mostefai, a 28 éves, ugyancsak algériai származású Samy Amimour, valamint a 23 éves, marokkói származású Fouded Mohamed-Aggad

"hamis szír útlevéllel érkezett a szerb-magyar határon át Budapestre - állítja a lap, amely szerint a három férfi hét napig egy zuglói hotelben húzta meg magát és a Keleti pályaudvarnál egy közismert pénzátutalási rendszeren keresztül 1000 eurót vettek fel."

A magyar rendvédelmi szervek belga és francia jogsegélykérelmekre végzett felderítõ munkája megállapította, hogy a merényletek elkövetõi közül több mint tíz fõ tartózkodott, illetve utazott át Magyarország területén 2015 júliusa és novembere között.
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.32 másodperc
3,399,929 egyedi látogató