Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Idõzített bombán ülünk, azonnal le kell zárni a határokat- véli a titkosszolgálati vezérõrnagy

BelföldHorváth József III/III csoportfõnök...hol van az már! Ja, ez most másik és eddig észre se vette, mennyi rohadt zsidó lett bemigráltatva szír, örmény...és egyéb nációk neve alatt. A cigány meg eleve nemzetbiztonsági kérdés volt már 200 éve is... Az uniós határok azonnali lezárása és az uniós jog módosítása javíthat a jelenlegi válságon, mikor több százezer azonosítatlan migráns "bolyong" Európában - nyilatkozta Horváth József volt titkosszolgálati vezetõ.

Bár az derült ki, hogy a párizsi és a brüsszeli terrorcselekmények néhány elkövetõje hamis útlevéllel Magyarországon járt, de az mégsem valószínû, hogy itt tervelték ki a merényleteket - mondta, szerinte csupán annyi biztos, hogy a migránsáradattal kiképzett emberek jöttek Magyarországra, akiket társaik sokszor a Keleti pályaudvarnál sátorozó tömegbõl emeltek ki és szállásoltak el.

A vezérõrnagy úgy gondolja, az európai helyzet annak ellenére válságos, hogy mostanában valóban kevesebb migráns érkezik, ugyanis
EZT IS AJÁNLJUK:

"az elmúlt idõszakban érkezett másfél millió ember jelentõs része ellenõrzés nélkül bolyong Európában. Németországban négyszázezer ember tûnt el a rendszerbõl, Svédországban pedig több tízezer - tette hozzá."

A volt titkosszolgálati vezetõ szerint az lenne a megoldás, ha egyetlen migráns se jönne Európába, mert az eddig érkezettek ellenõrzése is legalább 5-10 évig tarthat. Ám, ha csak naponta százzal növekszik a migránsok száma, az már gyakorlatilag követhetetlen folyamathoz vezet.

""Amíg ennek nem vetünk véget, elmondhatjuk, hogy egészségügyi, közbiztonsági és titkosszolgálati idõzített bombán ülünk, amelyet egyelõre nem akarnak hatástalanítani""

- mondta Horváth József a Magyar Idõknek.
Link

Hozzászólások

7 #1 virag
- 2016-09-28 09:26
Történész: Európa identitása forog veszélyben a migránsválság miatt
. „svindli állhat a mostani migrációs válság mögött, mintha azt valakik gerjesztették volna”, vélhetõen emberek által mozgatott, szervezett jelenséggel állunk szemben, amit ennek megfelelõen kell kezelni.
http://magyaridok...t-1043056/
4 #2 Posta Imre
- 2016-09-28 10:33
"jevrópai identitás"? Az meg mi a faxom? Sem a mai, de még a tegnaPI embörnek sincs halvány lilája róla. A jujdejó-kereszténysegg? Meg a jó qva anyátok! Ja, hogy a HUN-SZKYTA erkölcsiség? Azt meg tûzzel-vassal irtották mindig is, ahogy ma is csak hebregik. Nincs mit elveszíteni, ha a liberálbuzulizmus, szadizmus, rohadt zsidó métely = jewrópai identitás...

Itt mióta az ész forog, háború volt, népek öltek népeket, leigázva, legalábbis a nyugati részén a kóhn-tinensnek, de meg a keletin is.
2 #3 gerry
- 2016-09-28 11:23
Kerek perec meghót Perez...

"Halottakról vagy jót vagy semmit"

Szóval:.
4 #4 Posta Imre
- 2016-09-28 11:24
Hirdetésben keresnek határõröket a román határokra

Hétszázötven új állást hoznak létre a román határõrségnél.

Jelentõs állománybõvítést jelentett be a román határrendõrség: a belügyminisztérium határõrizetre szakosodott fõfelügyelõsége több mint 750 állást hirdetett meg – közölte szerdai számában az Adevarul címû bukaresti lap.

Több mint hatszáz posztra a határrendõrség operatív egységeinél várnak jelentkezõket október negyedikéig: a munkaköri leírás szerint feladatuk az államhatár felügyelete, az illegális bevándorlás megfékezése és a határon átnyúló bûnözés elleni küzdelem lesz. A többi 150 állást a háttérintézményeknél és a tisztikarnál hirdették meg.http://vs.hu/koze...paign=main
267 #5 Perle
- 2016-09-28 16:31
Határlezárás ellen dán menekült elleni spayt kell alkalmazni:
:D
https://www.youtu...U_J1MffxoY

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.95 másodperc
3,406,183 egyedi látogató